ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

«Πεδίο μάχης» τα νοσοκομεία της Λάρισας – Γονείς αναζητούν τα παιδιά τους

· Κατοχικά Νέα

Θα μεγαλώσει η λίστα των νεκρών

Σε «πεδία μάχης» έχουν μετατραπεί τα νοσοκομεία της Λάρισας, τα οποία υποδέχονται νεκρούς και τραυματίες μετά τη φονική σύγκρουση τρένων που σημειώθηκε στα Τέμπη που μέχρι αυτή την στιγμή έχει κοστίσει την ζωή σε 32 ανθρώπους και έχει προκαλέσει τον τραυματισμό ακόμα 85 ατόμων.

Συγκλονιστικές είναι οι φιγούρες των γονέων που αναζητούν τα παιδιά τους ανάμεσα στα θύματα και τους τραυματίες.

Η εικόνα στα νοσηλευτικά ιδρύματα της Λάρισας, είναι απελπιστική με το Γενικό Νοσοκομείο να μέτρα 14 νεκρούς και 20 τραυματίες με τον έναν από αυτούς να διακομίζεται στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες οι περισσότεροι νεκροί στο Γενικό Νοσοκομείο είναι φοιτητές.

Από την άλλη πλευρά το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας αριθμεί 9 νεκρούς, 48 τραυματίες, δύο εξ αυτών νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ. Μεταξύ των τραυματιών βρίσκονται δυο παιδία 7 χρονών και 9 μηνών σε καλή κατάσταση.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΣ,ανέφερε ότι όλα τα πτώματα μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Λάρισας προκειμένου να πραγματοποιηθεί η διαδικασία αναγνώρισης και ταυτοποίησης.

Εκτός του εφημερεύοντος Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας, έχει τεθεί σε λειτουργία εκτάκτως το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και το Νοσοκομείο Κατερίνης, τα Νοσοκομεία Γεννηματά και Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης για να υποδεχτούν εγκαυματίες όπως και τα νοσοκομεία της Αττικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

el.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ελλάδα: Η ανεργία υποχώρησε στο 7,9% τον Ιούλιο – Στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2008Business

Πακέτο 2,2 δισ. ευρώ από την κυβέρνηση: Οι φοροελαφρύνσεις, τα επιδόματα και ο κατώτατος μισθός των 1.000 ευρώ

Μαχητικό αεροσκάφος σε πτήση - εικόνα αρχείουΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Τανάγρα: Συνετρίβη ελληνικό F-4 Phantom σε αεροπορική επίδειξη – Νεκροί οι δύο χειριστές

Πυρκαγιά και καπνοί - εικόνα αρχείου για τη φωτιά στη ΜάνδραΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ – Μάνδρα: Υπό έλεγχο η φωτιά στο Ξηροπήγαδο – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά