ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Πεδίο μάχης μεταξύ αλλοδαπών το κέντρο της Αθήνας – Ένας Αφγανός νεκρός

· Κατοχικά Νέα

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κέντρο της Αθήνας μετατρέπεται σε πεδίο μάχης μεταξύ ομάδων αλλοδαπών και οι πιθανότητες να είναι η τελευταία, είναι ελάχιστες. Την Κυριακή το βράδυ, ωστόσο, η σύγκρουση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με συνέπεια τον θάνατο ενός 18χρονου Αφγανού.

Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδες αλλοδαπών ήρθαν αντιμέτωπες στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στην οδό Σπάρτης, κοντά στην Πλατεία Αμερικής. Τα μέλη των δύο ομάδων κρατούσαν στα χέρια τους μαχαίρια, καδρόνια και άλλα «δολοφονικά» εργαλεία. Η σύηκρουση ήταν σφοδρή και υπήρξαν πολλοί τραυματίες.

Ένας 18χρονο Αφγανός, ωστόσο, δέχθηκε μοιραίο κτύπημα από μαχαίρι. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», το οποίο εφημέρευε. Ήταν όμως ήδη αργά. Οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Στο σημείο των επεισοδίων έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με στόχο να μην επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό βίας. Ο θάνατος του νεαρού Αφγανού, ωστόσο, είναι πιθανό να πυροδοτήσει νέο κύμα βίας, καθώς το μίσος μεταξύ ομάδων αλλοδαπών, είτε διαφορετικών εθνικοτήτων, είτε διαφορετικών θρησκευτικών πεποιθήσεων, είναι πολύ μεγάλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αστυνομία πραγματοποίησε τρεις προσαγωγές και ξεκίνησε αμέσως τις ανακρίσεις, προκειμένου να διαπιστωθούν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος και η πηγή οργάνωσης του «ραντεβού» που είχαν δώσει οι δύο ομάδες αλλοδαπών, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πρωτεύουσας.

protothema.gr

ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Παλαιό βιβλίο – συμβολική φωτογραφία, όχι τα επιστραφέντα κειμήλιαΕΛΛΑΔΑ

ΣΕΡΡΕΣ: ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ 1917 – ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στρατιωτική αεροπορία – φωτογραφία αρχείου, όχι αεροσκάφος KC-390ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΝΔΙΑΣ: ΤΡΙΑ KC-390 ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ – ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ

Συνεδριακή ψηφοφορία – συμβολική φωτογραφία, όχι από το συνέδριο ΚΕΔΕΕΛΛΑΔΑ

ΚΕΔΕ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΟΥΚΑ ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑ – Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ 213–111 ΠΟΥ ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

2 απαντήσεις στο “Πεδίο μάχης μεταξύ αλλοδαπών το κέντρο της Αθήνας – Ένας Αφγανός νεκρός”

  1. Αυτά είναι η αρχή ,ότι απομείνει ,θα το τελειώσουμε εμείς.Ο αχυρώνας ,θα αποδειχθη ΦΑΡΜΑΚΙ για αυτά τα “γαϊδούρια “.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *