Ακροατής του FOCUS FM κατήγγειλε το κλείσιμο δρόμου στη Εύβοια από παράνομους μεταναστες που διαμένουν στην περιοχή.
Όπως είπε ο ακροατής σε τηλεφωνική επικοινωνία στην εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη, οι εν λόγω παράνομοι μετανάστες που μένουν σε ξενοδοχείο της περιοχής έκλεισαν το δρόμο μπροστά από το ξενοδοχείο απαγόρευαν στα οχήματα να περάσουν και φωναζαν «No monoey – no food».
Κι όλα αυτά τη στιγμή που οι συγκεκριμένοι έχουν δωρεάν διαμονή και διατροφή στη χώρα μας ενώ τους δίνονται και χρήματα σε μετρητά.
Για του λόγου το αληθές ο ακροατής μας έστειλε και το παρακάτω βίντεο απο το σημείο:

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΑΡΤΑ ΙΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ.
ΟΠΟΤΕ ΤΙ;
ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
Ελάτε τώρα… πως κάνετε έτσι ; Τα καημένα τα παιδάκια τους στην Αφρική και στην Ασία πεθαίνουν από την πείνα. Όσοι καταφέρνουν να επιζήσουν έρχονται εδώ , δεν φτάνει που μας κάνουν αυτήν την τιμή , παραπονιέστε κιόλας ;;;;; Ρατσιστές..
ΑΠΕΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΤΟΥ.