02:59 - 15/08/2019

Παράξενα φαινόμενα καταγράφονται σε ιδιωτική κατοικία

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Σε πολλά άρθρα μας έχουμε περιγράψει εκτενώς το παράξενο φαινόμενο των Flying Rods ή Skyfish, των παράξενων αυτών λεπτοφυών πλασμάτων και κατά άλλους αιθερικών οντοτήτων. Κοινό χαρακτηριστικό: κινούνται απίστευτα γρήγορα και είναι αόρατα για το μάτι.

Τις φωτογραφίες μας τις έστειλε ο φίλος της ομάδας μας Γεώργιος Σεραφείμ και φαίνεται να απεικονίζουν το παράξενο αυτό φαινόμενο σε κάμερα που είχε τοποθετηθεί κατά την απουσία του από τον χώρο.

Εντοπίζονται κοντά σε δάση ή κοντά σε αυτά, μακριά από την ανθρώπινη παρουσία, ως επί το πλείστον νυχτερινές ώρες. Μπορούν να εντοπιστούν και να καταγραφούν μόνο με την χρήση κάμερας ευρέως φάσματος.

Να σημειωθεί η τοποθεσία της κατοικίας βρίσκεται σε δασική έκταση της ΒΑ Αττικής δίπλα σε υδάτινο όγκο. Πολλοί πιστεύουν πως ένας παράγοντας που ενισχύει ακόμα περισσότερο την παρουσία τους είναι η ύπαρξη νερού στον χώρο, συνήθως δίπλα σε πηγές.

Παρατηρήστε τις ώρες καταγραφής, το φαινόμενο καταγράφεται μόνο νυχτερινές ώρες! Δηλαδή ανάμεσα στις ώρες 20:00 με 04:00 κατά τον μήνα Ιούνιο του 2019!

Δοκιμάστε το και μόνοι σας, ίσως εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα στο τι μπορεί να κρύβεται μέσα στο ίδιο μας το σπίτι!

Πρόκειται για το φαινόμενο των Flying Rods ή για κάποιο άλλο φαινόμενο? Εμείς έχουμε να πούμε το εξής: η αλήθεια βρίσκεται και εκεί έξω αλλά και μέσα στο σπίτι μας! Η κρίση δική σας…

omadaorfeas.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

 1. Αριστομένης Προβελεγκιος 08/15/2019 @ Αύγουστος 15, 2019 9:48 πμ

  Αυτα που βλεπω καθε βραδυ στον σκοτεινο ουρανο του Σουνιου δεν εχουν επιστημονική εξήγηση.
  Πολυ κίνηση
  Συνεχομενη
  Απο μεσα προς τα εξω κυρίως…..
  Τωρα αυτα μεσα στο σπιτι ειναι πιο δυνατα απο τα εξω ή τουμπαλιν;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*