Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
20:14 - 18/11/2018

Παπαδημούλης: «Να μοιραστούμε Θεσσαλονίκη και Καβάλα με τα Σκόπια»

Από τον Κώστα Αλεξανδρόπουλο

Την άποψη να μοιραστούμε τα λιμάνια της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας με τους Σκοπιανούς εξέφρασε ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης.

Για «ώρα ευθύνης», με τελικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον, κάνει λόγο σε παρέμβασή του ο Δημήτρης Παπαδημούλης. Image: Supplied

ΟΠΩΣ ανέφερε στην πρωινή εκπομπή Weekend on line του Δημήτρη Τάκη και της Γεωργίας Σκιτζή στα Παραπολιτικά FM, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, τα λιμάνια της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας είναι μεν ελληνικά, αλλά έχουν σε αυτά δικαιώματα και τα Σκόπια. Γι’ αυτό και πρέπει, εν όψει μάλιστα της μελλοντικής ένταξης των Σκοπίων στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, να τα μοιραστούμε με τους Σκοπιανούς.

Είπε μάλιστα πως αυτό θα γίνει παραχωρώντας στα Σκόπια την Εγνατία Οδό, ώστε να υπάρχει ένας δίαυλος εντός ελληνικού εδάφους που θα επιτρέπει στους Σκοπιανούς την ελεύθερη πρόσβαση στα δύο λιμάνια για να τα χρησιμοποιούν όπως θέλουν. Όπως είπε, δεν βλέπει το λόγο να αρνείται η Ελλάδα την έξοδο των Σκοπίων στο Αιγαίο, αφού όλοι είμαστε μια μεγάλη βαλκανική οικογένεια, που εντάσσεται στην ακόμα μεγαλύτερη ευρωπαϊκή οικογένεια. Το να μην μπορούν οι Σκοπιανοί να κάνουν ελεύθερη χρήση των δύο λιμανιών είναι απάνθρωπο και αντιδημοκρατικό.

Πρόσθεσε επίσης ότι από την παραχώρηση αυτή η Ελλάδα θα βγει πολλαπλώς ωφελημένη, χωρίς όμως να εξηγήσει επακριβώς ποιο θα είναι το όφελος για τη χώρα μας.

Το επιχείρημα του κ. Παπαδημούλη για την παραχώρηση των δύο λιμανιών ήταν ότι αφού θα περάσει από τη χώρα μας ο Αδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου, ενώνοντας τόσες χώρες της Ανατολής με τη Δύση, και όλη η Βόρεια Ελλάδα θα διεθνοποιηθεί, χάνοντας την εθνική της ταυτότητα, κατά τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να επιτρέψουμε στους Σκοπιανούς, και σε άλλους, να περνούν ελεύθερα από τα εδάφη μας, καθώς όλος ο κόσμος πια ενοποιείται, πράγμα που δεν δικαιολογεί τις διάφορες εθνικιστικές κορώνες, όπως το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Τα συλλαλητήρια, όπως και η εμμονή στις έννοιες «έθνος» και «πατρίδα», μόνο κακό κάνουν στη χώρα.
ν

Η ονομασία των Σκοπίων

Όσον αφορά το όνομα των Σκοπίων, ο κ. Παπαδημούλης είπε ότι η Ελλάδα έχασε πολλά που τόσο καιρό δεν αναγνώριζε τα Σκόπια ως «Μακεδονία». Απέφυγε ωστόσο να διευκρινίσει τι θα είχαμε κερδίσει στην περίπτωση εκχώρησης του ονόματος.

Σκοπιανός χάρτης με τη «Μακεδονία του Αιγαίου». Κάπως έτσι εννοεί το «εθνικό συμφέρον»
ο κ. Παπαδημούλης. Image: Supplied

Το κύριο επιχείρημα του κ. Παπαδημούλη ήταν ότι τα Σκόπια τα έχουν αναγνωρίσει με το όνομα «Μακεδονία» 140 χώρες. (Στην πραγματικότητα οι χώρες είναι 131 και όχι 138 ή 140 όπως πλειοδοτούν οι εδώ φιλοσκοπιανοί).

Απέφυγε ωστόσο να πει ότι τα Σκόπια δεν τα έχουν αναγνωρίσει άλλες τόσες χώρες, ούτε ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), γιατί οι Σκοπιανοί δεν είναι έθνος· ούτε ότι δεν τα έχουν αναγνωρίσει όλες σχεδόν οι δυτικοευρωπαϊκές χώρες. Και τα Σκόπια δεν είναι ενιαίο έθνος, καθώς ο πληθυσμός τους είναι αμάλγαμα από Σέρβους, Αλβανούς, Βούλγαρους, Τούρκους, Βλάχους, Ρωμά, Έλληνες Σαρακατσάνους κ.ά.

Αυτό το μωσαϊκό λαών προσπαθούν οι ΗΠΑ να το στεγάσουν κάτω από το όνομα «Μακεδονία», και να του δώσουν μια τεχνητή εθνική ταυτότητα τη στιγμή που Σλάβοι και Βούλγαροι εμφανίστηκαν στην Ανατολική Ευρώπη τον 6ο αιώνα μ.Χ. και στη Βαλκανική τον 7ο αιώνα μ.Χ., χίλια και πλέον χρόνια μετά τον Φίλιππο και τον Μέγα Αλέξανδρο. Και επιχειρούν (οι ΗΠΑ) να φτιάξουν ένα υβριδικό κρατίδιο –που έτσι κι αλλιώς στο μέλλον θα διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη– επειδή θέλουν να εγκαταστήσουν σε αυτό πυραυλικές βάσεις στον ανταγωνισμό τους με την Ρωσία.

Χάρτης της Μεγάλης Αλβανίας που περιλαμβάνει προς νότο την Ήπειρο, τα Ιωάννινα
και την Κέρκυρα.

Με ποια λογική, λοιπόν, και με ποια ιστορικά τεκμήρια είναι απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων οι Βούλγαροι και οι Σλάβοι; (Μάλιστα ο Προκόπιος από την Καισάρεια ετυμολογούσε το όνομα Σλάβος ως προερχόμενο από το “Σκλάβος”). Βούλγαροι και Σλάβοι έφτασαν στην Ευρώπη από τις στέπες της Ασίας, μετά τον Αττίλα και τους Ούννους, ακολουθώντας προς δυσμάς το δρόμο βορείως της Κασπίας Θάλασσας. Οι αρχαίοι Μακεδόνες ήταν Έλληνες, μιλούσαν και έγραφαν την ελληνική γλώσσα. Δεν ήταν νομάδες. Και απόγονοί τους είναι οι σημερινοί Μακεδόνες που κατοικούν στα ίδια άγια χώματα εντός της ελληνικής επικράτειας. Όλα τα υπόλοιπα είναι σοφιστείες και παραχάραξη της ιστορίας.

Επέμενε πάντως ο κ. Παπαδημούλης ότι όλα αυτά τα χρόνια, που η Ελλάδα αρνείται να αναγνωρίσει τα Σκόπια με το όνομα «Μακεδονία», έχασε πολλά κι ακόμα περισσότερα έχασαν οι Έλληνες, χωρίς κι εδώ να προσδιορίσει τι είναι αυτά που χάσαμε.

Αυτό που ξέρουμε εμείς είναι ότι τα τελευταία χρόνια χάσαμε την εθνική μας ανεξαρτησία, χάσαμε τις ατομικές ελευθερίες, χάσαμε τα σπίτια και τις περιουσίες μας, τις δουλειές, τους μισθοί και τις συντάξεις μας, χάσαμε την αξιοπρέπειά μας, χάσαμε τη ζωή και τον ύπνο μας. Χάσαμε 400.000 και πλέον νέους επιστήμονες που πήραν των ομματιών τους και μετανάστευσαν στο εξωτερικό. Χάσαμε τις ελπίδες και τα όνειρά μας.

Το Σύνταγμα της χώρας παραβιάζεται καθημερινά, οι νόμοι που ψηφίζουν οι βουλευτές μας είναι εισαγόμενοι (έρχονται γραμμένοι στ’ αγγλικά και μεταφράζονται εδώ ή έρχονται ήδη μεταφρασμένοι στα ελληνικά), η «ελληνική» κυβέρνηση υπακούει στα κελεύσματα των ξένων δανειστών, εκχωρήσαμε τη δημόσια περιουσία στους ξένους για 99 χρόνια, και τώρα είμαστε έτοιμοι να διαπραγματευτούμε την Ήπειρο και την Κέρκυρα με τους Αλβανούς, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου με τους Τούρκους, ακόμα και το κομμάτι της Κύπρου που απομένει ελεύθερο. Το αποτέλεσμα της «διεθνοποίησης» της χώρας θα είναι η Ελλάδα, έχοντας χάσει το ήμισυ των εδαφών της, να συρρικνωθεί σε κρατίδιο-κουτσουλιά, με τα σύνορά της να φτάνουν λίγο πάνω από τη Λάρισα, εκεί όπου ήταν το 1881.

Στρατιωτικός τουρκικός χάρτης με τη διχοτόμηση του Αιγαίου.

Το μέλλον διαγράφεται ζοφερό. Ο μόνος παράγοντας που μπορεί να δράσει ανασχετικά είναι ο ίδιος ο λαός, παίρνοντας τις τύχες της χώρας στα χέρια του, καθώς είναι ο μόνος που έχει την εξουσία να το κάνει, σύμφωνα με το Άρθρο 1 του Συντάγματος που αναφέρει:

«Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα».

Ο λαός έχει την υπέρτατη εξουσία στη χώρα και αυτός κυβερνά. Οι αντιπρόσωποί του (βουλευτές, υπουργοί, πρωθυπουργός, πρόεδρος της Δημοκρατίας κτλ.) κυβερνούν και νομοθετούν όπως ορίζει ο λαός και όχι όπως θέλουν ή κρίνουν αυτοί. Είναι υπηρέτες του λαού και όχι αφεντικά του.

Γι’ αυτό και ο λαός πρέπει να αγρυπνά και να επεμβαίνει οσάκις αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει κίνδυνος εκτροπής. Και να τιμωρεί παραδειγματικά τους υπαίτιους, ώστε οι επόμενοι που θα κυβερνήσουν να είναι πιο προσεκτικοί.

Μόνο η λαϊκή αφύπνιση και κινητοποίηση μπορεί να εμποδίσει τον επικείμενο αφανισμό και διαμελισμό της χώρας. Τα κόμματα είναι ανίκανα να την προστατεύσουν. Για τη διαφύλαξη της ελευθερίας και της αρτιμέλειας της χώρας, αλλά και της διαμόρφωσης του μέλλοντός του, υπεύθυνος είναι ο λαός, που δικαιούται, ή μάλλον έχει υποχρέωση, να πράξει ό,τι απαιτείται για να επανέλθει η χώρα στη νομιμότητα, όπως επιτάσσει και η ακροτελεύτια διάταξη του Άρθρου 120 του Συντάγματος:

«H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

newsthessaloniki

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (20)

 1. Ο Σόρος ήξερε που έδινε τα λεφτά και οι ηλίθιοι ήξεραν ποιον ψήφιζαν! Καμία σωτηρία. Ποιός και πόσο σκέφτεται ποιούς θέλει να τον εκπροσωπούν. Ο κόσμος ακούει αυτά που θέλει να ακούσει και όχι αυτά που λέγονται…

 2. ΕΛΕΑΝΝΑ 11/18/2018 @ 8:32 ΜΜ

  Να μοιράσεις την περιουσία σου σκατοσιωνίσταρε όχι την πατρίδα των Ελλήνων γιατι εσύ βεβαίως-βεβαίως δεν είσαι Έλληνας ή να μοιράσεις την δική σου πατρίδα.

 3. ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΚΟ ΣΠΥΡΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΟΝΑΣ.

 4. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ. ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ. ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

 5. LUPUS IMMORTALIS 11/18/2018 @ 9:43 ΜΜ

  Ο λαός χόρτασε σολιαλ(ηστρι)σμό,έφαγε,ήπιε,@άμησε τη μισή Ουκρανία στα κωλόμπαρα,ντερλίγκωσε επιδοτήσεις,δάνεια,έφτιαξε πάνω από εκατό χιλιάδες σημεία πώλησης καφέ σε όλη την επικράτεια(ανάπτυξη γαρ) και κατάληξε να κοιμάται όρθιος όπως τα γομάρια! Άλλωστε όλον τον καιρό γομάρι λογίζονταν με τα μυαλά που κουβαλάει.Η αφύπνηση αν και όταν θα έρθει αφού μας πάρει το νερό από τον κώλο.Ακόμα έχουμε καβάντζες.Αυτό το γνωρίζουν οι κυβερνώντες νυν και αναμένοντες στην ουρά,οπότε,καληνύχτα σε όλους και καλή τύχη.

 6. Παναγιώτης 11/18/2018 @ 9:44 ΜΜ

  Αυτούς πού πλειρονουμε μια ζωή για να φωρουν της διάφορες στολές πια είναι η δουλειά τους??? Καί σέ τι ορκίσθηκαν να κάνουν???

 7. το φουσι της μανας σου και των παιδιων σου,λεω εγω,να μοιραστουμε ολοι εμεις εδω που τα διαβαζουμε αυτα και ακομα κανουμε υπομονη!!!!

 8. Οι ξεβράκωτοι όλο άπλα είναι

 9. Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

  ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΊΑ.

  ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΑ.ΠΡΩΤΟΝ!

  ΔΕΥΤΕΡΟΝ:ΤΥΧΑΙΑ ΒΓΉΚΕ Ο ΡΗΓΑΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ” ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ;

  Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.

  ΚΑΙ….
  ΝΑΙ ΕΠΑΦΊΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΚΛΑΣΣΙΚΑ-ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ,ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 4 ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΝΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ.ΠΙΟ ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ,ΠΙΟ ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΕΣ ΚΑΤ’ΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ,ΛΟΝΔΙΝΟ,ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΔΩΣΜΕΝΕΣ.

  ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΜΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ;ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΑΥΤΟΙ.ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΛΟΥΣΙΦΕΡΙΑΝΟΙ.

  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΝΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΊ ΑΛΛΑ ΑΓΡΙΑ.

  ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΣΚΟΤΕΙΝΆ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ.

  ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ,ΚΑΙ Ο ΠΡΕΣΒΟΠΡΑΚΤΩΡ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ’ΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.

  ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ;Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

  ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΖΕΦΡΥ;
  ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΒΑΣΗΣ ΡΑΜΣΤΑΊΝ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΕΣΠΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ,ΜΚ ULTRA,ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ,ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ;

  ΚΩΔΙΚΟΣ:FINDERS KEEPERS……ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ….

  ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΊΑ.
  ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ.ΚΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΕΣ.
  ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΞΕΡΩ….
  ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ;
  ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΓΕΕΝΑ.ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΑΝΤΗΣ ΣΤΟ ΙΝΦΕΡΝΟ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ,ΒΑΣΙΛΕΙΣ,ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΝΕ.
  ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ “ΕΙΔΑ” ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΚΑΙ….

  ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ.
  ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

  ΚΑΛΗ ΚΟΛΑΣΗ ΠΑΠΑΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΛΗ.ΚΑΚΟ ΚΑΤΕΥΌΔΙΟ,ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΝΤΕ!

  • ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 11/19/2018 @ 8:07 ΜΜ

   Ρίτα ! Εγραψες ! Ρίτα…έδωσες ρέστα ….Ρίτα …μου δίνης όπλα ,να τους αλλάξω τα φώτα ,πριν τους μαζέψουν ,για την καταδίκη τους.Πάρτε όλοι χαρτί και μολυβι !γράφετε ονόματα ! ΠΡΕΠΕΙ να τους ρεψουμε στο ξύλο ! Οτι έχει εμπλακεί με παιδοφιλιες,παιδοκτονιες, αιμοσταγη εγκλήματα θα κονιορτοποιηθη και αμα ψυχή και η ψυχή ,εξαυλωση.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.Όπως τα καθηκια ερπετά μπους και μπάρμπαρα,όπως ο μακεην, όπως ο μπρεζινσκι. Παιδοφιλος λοιπον εεε ; Ο Τζέφρυ έχει εμπλακεί σε διακίνηση παιδιών ;παει αυτός ! Ουτε η ψυχή του δεν θα μεινη. Γράφε Ριτα !Το είχα πει σε κάτι τσυριζομουνηδες :θΑ πεση πολυ ξύλο,αγριο ξύλο !

  • Ανωνυμος 11/19/2018 @ 10:38 ΜΜ

   Αυτο με το βιντεο του Παπατετοιου με ανηλικα…. πες μας κι’αλλα….
   Αυτο δεν γινεται να περασει ετσι… θελει ψαξιμο..τον καιει χειροτερα απο οσο εκαψε τον κομμουνιστη λιμοκοντορο το βιντεον με τα καροτα στον πισινο
   Γαβριηλιδης το ονομα του αν θυμαμαι καλα , εξαφανιστηκε εν μια νυκτι απο την Ελλαδα…

 10. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΙ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥΣ.

 11. να σαι πουλησουμε στους σκοπιανος βρωμερε παπαδημουλη να ησυχασεις εσυ και για να ξεβρωμισει λιγακι η πατριδα! ειναι παρα πολλοι σαν και σενα αναθεμα σας! δυστυχως θελουμε χρονια για να σας διαλυσει ο χειμαρρος της οργης των Ελληνων !

 12. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 11/19/2018 @ 12:16 ΠΜ

  ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΜΑΣ.
  ΑΛΛΟΙ ΚΤΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ,
  ΑΛΛΟΙ ΚΤΙΖΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ,
  ΑΛΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.
  ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ.
  ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

 13. Γεωργιος 11/19/2018 @ 5:32 ΠΜ

  Παλούκωμα π@υστη βρωμιαρη. Να μοιραστείς την περιουσία σου με τους σλαβους μπινέ.

 14. ΗΛΕΚΤΡΑ 11/19/2018 @ 9:39 ΠΜ

  Μετα απο τόσα χρονια που ονειρευοσταν να παραδώσετε την Μακεδονία μας στους Σλάβους, το ονειρο σας τωρα το πραγματοποιείτε, παλιό καθάρματα. Τι αλλο θελετε να παραδώσετε και που;;;; Ανθελληνες του κερατα. Μιλάτε λες και η Ελλαδα σας ανηκει, σαν να ειναι η περιουσία σας. Ποσο θελω να σας δω κρεμασμένους, δεν φαντάζεστε παλιό σιχάματα.

 15. μιλαμε ολοι εδω μεσα και κανουμε εκτονωση αλλα δεν ειδα κανενα να στειλει κανα η-μεηλ στον ανθελληνα αυτον και να του πει οσα γραφονται εδω , ολοι το κανουν μεσα απο εδω , εδω βολευει , αλλα απο το δικο μας πι-σι ποσες απαντησεις εχουμε δωσει κατευθειαν στους προσωπικους λογαριασμους τους ?…………εγω λεω ουτε μερικες δεκαδες σε σχεση με τα χιλιαδες σχολια σε ενα και μονο ιστολογιο ( κατοχικα) , φανταστειτε τωρα ποσα ιστολογια υπαρχουν και ποσα σχολια γινονται εκει καθημερινα , και τελικα ποσοι ειναι αυτοι που βρισκουν το η-μεηλ του καθε ενα και στελουν μια διαμαρτυρια …………..πολυ λιγοι εως ελαχιστοι …κριμα

 16. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 11/19/2018 @ 8:44 ΜΜ

  Θα τα κόψη τα σχόλια,ξέρει τι γίνεται,είναι όπως έχω ενημερωθεί,εαν μάθουν στην Αμερική ,τι έχουν κανει….θα τους εξοντωνουν χωρίς καν μια λεξη ,κατευθείαν ,μπαμ και κατω,σήμερα που διάβασα το άρθρο και την Ρίτα στα σχόλια,έχω να δώσω τα ρέστα μου και εγώ,φανταστείτε ,τι έχει βγει απο το ΚΚΕ……!τι ξέρουν οι συνοδοιπόροι εκεί μέσα,αααα ,πρεπει να τους τελειώσουμε !όχι οίκτος !μιλάμε για ερπετά !μιλάμε για υβρίδια !μιλάμε για τέρατα !μιλάμε για σαπιους ! Σωμα και ψυχή !

 17. Ετσι απιστευτο και αστειο μας φαινοταν οταν ελεγε ο Μουταρης να μην ονομαζεται πια το αεροδρομιο Μακεδονια ετσι , γιατι μπερδευει τους τουριστες , και να που η ταμπελα του ονοματος κατεβηκε .!!!
  Τωρα ο Παπατετοιος λεει αλλο απιστευτο και αστειο.
  ΘΑ επρεπε να φαει μια σφαιρα στο κεφαλι πριν υλοποιηθει και αυτο , για παραδειγματισμο…

 18. ” Όταν δε δι’ όλων των αποκρύφων μέσων τα οποία διαθέτομεν, δυνάμη του Χρυσίου το οποίον είναι ολόκληρον εις χείρας μας, θα έχωμεν δημιουργήσει μίαν γενικήν οικονομικήν κρίσην, θα εξαπολύσωμεν ανά τας οδούς ολόκληρα πλήθη εργατών εις όλας ταυτοχρόνως τας χώρας της Ευρώπης. Τα πλήθη ταύτα θα αρχίσωσι με ηδονήν να διαχύνωσι το αίμα εκείνων τους οποίους φθονούσιν από της παιδικής των ηλικίας, εν τη απλοϊκότητι της αμαθείας των, και θα λεηλατήσωσι τα υπάρχοντά των.”

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*