09:37 - 10/01/2017

Η παγκόσμια τιμή του πετρελαίου πέφτει… Στο μπουρδελιστάν ανεβαίνει… Ποίος είναι το πιο λαμόγιο;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Υποτίθεται ότι τον Ιανουάριο πωλείται στα πρατήρια το πετρέλαιο με τις τιμές της τελευταίας εβδομάδας του Νοεμβρίου και της πρώτης εβδομάδας του Δεκεμβρίου. Για όσους δεν γνωρίζουν το πετρέλαιο έχει μεν χρηματιστηριακή αξία που αλλάζει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, όμως αυτό που έρχεται στα πρατήρια μας αφορά τιμές του προηγούμενου μήνα +- 1 εβδομάδα.

Μπορεί βέβαια οι τιμές του Νοεμβρίου να μην βρίσκονται στις χαμηλές τιμές της άνοιξης του 2016 (κοντά στα 40 δολάρια το βαρέλι), όμως σίγουρα δεν δικαιολογούν τις τεράστιες ανατιμήσεις που έγιναν την τελευταία εβδομάδα. Πόσο μάλλον όταν από το 60 δολάρια στα μέσα Νοέμβρη ήδη βρισκόμαστε στα 51 και με το πετρέλαιο να χάνει περίπου 2-3% της τιμής του ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. 

Φυσικά αυτή την μείωση εμείς δεν θα την δούμε ΠΟΤΕ, πόσο μάλλον τώρα που επικρατούν πολικές θερμοκρασίες στη χώρα και κάποιοι νομίζουν ότι θα τρίβουν τα χέρια τους.  Και λέω “νομίζουν” γιατί από φίλο που εργάζεται στην μεγαλύτερη εταιρεία πετρελαιοειδών στη χώρα μας μου έλεγε χθες βράδυ ότι παρότι η χώρα εδώ και 10 μέρες είναι στην κατάψυξη οι πωλήσεις πετρελαίου έχουν μειωθεί έως και 40%…

Ναι καλά διαβάσετε -40%…

Οπότε μένει να βρούμε ποίος είναι το λαμόγιο…

Οι εταιρείες πετρελαίου; Οι πρατηριούχοι; Το κράτος;

Τώρα οι δικαιολογίες του τύπου ότι υπάρχουν φόροι 105€ ανά λίτρο σίγουρα ευσταθούν, εμένα όμως με αφήνουν και παγερά αδιάφορο. Καθόσον οι φόροι αυτοί υπήρχαν και τον Οκτώβρη και τον Νοέμβρη και η αύξηση από 1/1/17 ήταν κάτι λεπτά του ευρώ (3-10 ανάλογο το καύσιμο), οπότε σίγουρα μιλάμε για καθαρή αισχροκέρδεια σε βάρος του συνόλου του έθνους. Φτωχών και πλουσίων…

Αντίθετα έχουν αυξηθεί, αλλά με μικρά ποσοστά της τάξης του 4,5% τα ειδικά προϊόντα καύσιμης ύλης (όπως η κηροζίνη).

Από έτερο φίλο πωλητή ειδών εναλλακτικής θέρμανσης έμαθα ότι έχει αυξηθεί κατά κόρον η πώληση κουκουνάρων υγραερίου, που σημαίνει ότι οι Έλληνες πάλι βρήκαν τρόπο να προσπεράσουν το πανάκριβο πετρέλαιο.

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

 1. Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΔΕΚΕΜΒΡΗ,
  ΚΑΘΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΒΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ 1-2 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΩ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 1,02-1,04 ΛΙΤΡΟ ΚΙΝΗΣΗΣ, 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΝ Ε.Φ.Κ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 1,12-1,14 ΛΙΤΡΟ.
  ΔΙΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΦΑΝΗ ΛΟΓΟ.
  ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΚΑΙ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ, ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΙ “ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ”, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ “ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΟΡΟΥ ΑΠΟ 01-01-2017,
  ΜΠΟΥΡΔΕΣ……ΨΕΜΑΤΑ…..ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
  ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 1,02-1,04 ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΦΟΡΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 1,10 ΜΑΞΙΜΟΥΜ.
  ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΨΙΜΕΙΚΑ.
  ΒΑΖΩ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΘΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟ.
  “Τhe best name”

  • ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Η ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ,ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΕΡΔΟΣ.ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΓΩ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ,ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΦΟΥΛΑΡΩ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΙΤΡΑ,ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΧΑΝΕΙ.ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥΣ(ΣΤΟ 1,40 ΠΑΛΙΑ,1,10 ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΦΟΡΟΣ)ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ.ΥΠΟΘΕΤΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΣΕΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ,ΠΕΖΟΙ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ,ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ, ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ.

  • τεκμηριωμένη θέση ! μπράβο φίλε! συγκροτημένος λόγος και ουσιώδης !

 2. Σας θυμιζω την σαυρα το στουρναρι,οταν πεθαναν τα παιδια στη Λαρισα απο αναθυμιασεις,τι ειπε:Εαν μειωσω την τιμη,καποιοι θα ζεστανουν τις πισινες τους.Αναρωτησου τωρα εσυ γιατι συμβαινουν αυτα.Θελουν να μας εξοντωσουν.Οσο μπορουμε ο ενας να συνδραμει τον αλλον,να προσπαθησουμε να επιβιωσουμε για να τους στειλουμε,οταν ερθει η ευλογημενη ωρα,στις τρυπες απο οπου βγηκαν.

  • χειρότερο τέλος θα έχουν οι ίδιοι και οι απόγονοι τους, όντως θυμάμαι κι εγώ αυτές τις απάνθρωπες δηλώσεις. Αλήθεια είναι τόσο αφελείς αυτοί οι πολιτικοί του νεοελληνικού παρακράτους και δεν βλέπουν την σώρευση της οργής η οποία θα τους αποτελειώσει; ή …ισχύει το …Μωραίνει ο Κύριος ον βούλεται απωλέσαι…

 3. Η ημέρα της κρίσης πλησιάζει να δω που θα κρυφτούν τα λαμόγια

 4. ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ . ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΝΟΥΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ . ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ ?

  • ΚΑΙ ΤΙ ΚΕΡΔΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ,ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ.ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΙΧ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ,ΔΙΚΥΚΛΑ,ΟΠΟΤΕ Ο ΤΖΙΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ.ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΠΟΥΛΑΓΕ ΕΝΑΣ ΒΕΝΖΙΝΑΣ ΠΧ 10000 ΛΙΤΡΑ ΜΕ 1.44 ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 9000 ΛΙΤΡΑ ΜΕ 1.54?ΜΕΙΩΘΗΚΕ Ο ΤΖΙΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ 1,54 ΘΑ ΧΕΙ ΦΟΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 1,14.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 0,40 ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΥΛΗΣΤΗΡΙΟ,ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ,ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟ,ΦΩΤΑ,ΕΝΟΙΚΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ…ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ ΔΗΛΑΔΗ….ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

 5. ΠΑΛΙΑ ΣΤΟ 1.40, 1.10 ΕΥΡΩ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΦΟΡΟΣ!ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΝΑΝ ΠΙΝΑΚΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΑΕΙ Η ΚΑΘΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΧΩΡΑ ΤΟ ΑΡΓΟ.Ε ΛΟΙΠΟΝ ΙΡΑΝ,ΣΥΡΙΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 5 ΣΕΝΤΣ ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΥΡΩ/ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΕΙΧΕ 1.20!!!ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΛΙΓΑ ΣΕΝΤΣ ΜΙΛΑΜΕ..ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΔΟΛΑΡΙΑ!!!ΤΩΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΣΕΝΤΣ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!ΟΠΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΦΠΑ,ΔΙΟΔΙΑ,ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΠΡΑΞΙΜΑ!ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΕΜΑΣ ΣΕ ΠΑΜΦΤΩΧΟΥΣ!ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ….ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΒΙΑΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΙΣΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Ο ΚΟΥΛΗΣ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΛΑ!

 6. ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΤΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ, ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΟΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΦΗΤΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΦΟΡΟΙ. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ? ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΙΜΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ? ΤΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ? ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ.
  ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ.

 7. ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΗΣΑΝΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ (ΩΣ ΥΠΟΠΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ)ΑΛΛΟΥ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ….ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΛΗΣΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ…..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*