Όχι το 666 στο περιπολικό δεν είναι φωτοσοπ !

Spanishpolice

Μου ήρθε ένα μήνυμα από φιλο αναγνώστη που μου έδινε μια χτεσινή είδηση με σκοπό να κοιτάξω και να απαντήσω αν στην φώτο αυτό που υπάρχει είναι αληθινό η όχι !

Σας δίνω την είδηση όπως υπάρχει … γιατί όντος δεν πάμε καλά φίλε!

Ισπανοί αστυνομικοί απελευθέρωσαν έναν άνδρα 59 ετών που παρέμενε επί χρόνια φυλακισμένος σε έναν περιστερώνα, μέσα σε άθλιες συνθήκες, και συνέλαβαν τα δύο αδέλφια του, έναν 76χρονο και μια 61χρονη, με την κατηγορία ότι τον είχαν φυλακίσει εκεί και εισέπραταν το μηνιαίο επίδομα αναπηρίας του, ύψους περίπου 1.000 ευρώ.

Ο 59χρονος, ο οποίος πάσχει από διανοητική υστέρηση, ήταν κλειδωμένος γυμνός σε ένα δωμάτιο εμβαδού 3 τετραγωνικών μέτρων, χωρίς στέγαστρο, δίπλα στο σπίτι της οικογένειας. Στον περιστερώνα αυτόν μοναδική επίπλωση ήταν ένα στρώμα, διάφορα μπουκάλια και δοχεία για να κάνει την ανάγκη του.

Οι αστυνομικοί της κοινότητας Ντος Ερμάνας, κοντά στη Σεβίλλη της Ανδαλουσίας, τον ανακάλυψαν όταν κλήθηκαν από περιοίκους που κατήγγειλαν ότι ο 76χρονος αδελφός του είχε μεθύσει και «τους παρενοχλούσε».

Φτάνοντας στο σπίτι, είδαν στην άκρη ενός διαδρόμου μια πόρτα κλεισμένη με αλυσίδες και λουκέτα. Ο μεθυσμένος αδελφός τους είπε ότι εκεί ζούσε ο 59χρονος, τον οποίο κρατούσαν σε απομόνωση «για την ασφάλειά του».

Πίσω από την πόρτα οι αστυνομικοί βρήκαν μια μισογκρεμισμένη σκάλα που οδηγούσε σε «ένα είδος περιστερώνα χωρίς στέγη», όπως περιέγραψαν το δωμάτιο.

Είναι άγνωστο πόσα χρόνια παρέμεινε κλειδωμένος εκεί ο 59χρονος. Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα ιατρικό αρχείο που να τον αφορά μετά το 1996.
Τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του συνελήφθησαν και κατηγορούνται μεταξύ άλλων για παράνομη κατακράτηση και κακομεταχείριση εντός της οικογένειας.
ΑΠΕ

prisonplanet

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

5 thoughts on “Όχι το 666 στο περιπολικό δεν είναι φωτοσοπ !

 1. Ανώνυμος says:

  Όσο προχωράμε στην μετωπική σύγκρουση ανατολής – δύσης, δηλαδή στον νεότερο Τρωικό πόλεμο, το 666 τουλάχιστον εκ μέρους της δύσης θα το βλέπουμε όλο και συχνότερα, και αυτό όχι σε σχέση με τον «αντίχριστο» του απόστολου Παύλου… αλλά σε σχέση με το Θηρίο του ευαγγελιστή Ιωάννη, όπου στον τελευταίο Τρωικό πόλεμο ήταν ενσαρκωμένος ο Ατρείδης Αγαμέμνονας, και επί των ημερών μας αποτελεί μέσο του συνασπισμού των δυτικών κρατών, ένα οργανωμένο κρατικό σύστημα «φόρο τιμής» προς ανάμνηση του Αχαϊκού Άργους.

  Με τον όρο 6.6.6. (και όχι 600,60,6) σηματοδοτείται η έλλογη ψυχή (ως αριθμός ανθρώπου). Με τον όρο «Θηρίο» σηματοδοτείται το κατώτατο μέρος της ψυχής (κατά Πλάτωνα) το επιθυμητικό. Σε αυτή την χώρα των επιθυμιών κυρίαρχο Θηρίο, η κτήνος είναι ο Ταύρος η Μινώταυρος, η Μαύρος Ήλιος… λόγο του ηλιακού πλέγματος.

  odysseus.culture.gr/h/2/gh251.jsp?obj_id=819

  Αυτά.

  • ΠΡΟΣΟΧΗ!!! says:

   ΒΙΝΤΕΟ YOUTUBE: ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ BARCODE-CHIP-ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ 666.

   ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ «ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ» ΚΑΙ ΝΑ «ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ» ΜΕ ΤΟ 666 ΚΑΘ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ (CHIP, BARCODE, ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΑΧΑ «ΝΙΚΗΣ» ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ «ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ» ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΙΝΑΣ 888″, ΚΛΠ ΚΛΠ) ΤΟΤΕ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΝΑΖΙΣΤΕΣ — ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ» ΣΕ ΙΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΖΙΧΑΝΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΔΗΘΕΝ «ΦΙΛΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ» ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ 888 = ΙΗΣΟΥΣ)

   ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ:

   ΙΔΟΥ:

   ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ:
   ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ 888 (=ΙΗΣΟΥΣ) ΣΕ ΔΥΤΙΚΑ ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΑ ΚΙΝΗΤΑ NOKIA 888 (MADE IN CHINA)
   http://www.yankodesign.com/images/design_news/2005/09/30/nokia2.jpg
   ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΙΝΑΣ ΜΕ ΝΟΚΙΑ ΤΟ 2014:
   In October 2014, Nokia and China Mobile signed a $970 million framework deal for delivery between 2014 and 2015.[16]

   ΚΑΙ ΕΔΩ:

   ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΧΟΛΙΟΥ:

   Πολίτες των εθνών λευκής φυλής, μεθοδεύστε από τώρα την αυτόνομη παραγωγή τροφίμων κατ’οίκον, με τοπικούς μη υβριδικούς και μη μεταλλαγμένους σπόρους φυτικών τροφών, δια να μην είσθε εκβιάσιμοι όταν αρχίσει στη Δύση η υποχρεωτική υποδόρια εμφύτευση του «Μικροπομπού Micro-Chip 666» ως σημαδέματος της γενοκτονίας σας από τους στρατούς της Ρ.Ι.Κ. (Ρωσίας – Ισλάμ – Κίνας ή «Συμφώνου της Σαγκάης) υπό το πρόσχημα «Ιερού Θρησκευτικού Πολέμου – Τζιχάντ» εναντίον των «αντίχριστων – αντίθεων» εθνών της «σατανικής» Δύσης. (Οι στρατοί αυτοί θα φέρουν μαζί τους Scanners-Σαρωτές BarCode – & Ανιχνευτές Mικροπομπών και θα κατασφάζουν ως αντίχριστο οποιονδήποτε έχει χαραχθεί ή εμφυτευτεί με μικροπομπό Micro-Chip 666)
   Μην δεχθείτε με κανέναν απολύτως τρόπο την εμφύτευση του «Μικροπομπού 666» στο δέρμα σας.
   Επαναλαμβάνουμε Δις: Μην δεχθείτε με κανέναν τρόπο την εμφύτευση του «Μικροπομπού 666» ή άλλου οιουδήποτε μικροπομπού στο δέρμα σας.
   Επαναλαμβάνουμε Τρις: Μην δεχθείτε με κανέναν τρόπο και με οιαδήποτε πίεση ή κίνητρο «Φορολογικής απαλλαγής» ή άλλο οιοδήποτε κίνητρο «Ταχείας οικονομικής συναλλαγής» κλπ, την εμφύτευση του «Μικροπομπού 666» ή οιουδήποτε άλλου μικροπομπού ή παθητικού μικροκυκλώματος Micro-Chip ή ηλεκτροχημικού Micro-chip στο δέρμα σας, διότι ακόμη και αν ματαιωθεί ή αναβληθεί επ’ αόριστον η επίθεση των στρατών της Ρ.Ι.Κ. εναντίον δύσεως, εσείς θα ζείτε και θα πεθάνετε ως ελεεινοί άθλιοι δούλοι σκλάβοι χωρίς προσωπική ιδιωτική ζωή και χωρίς καμία απολύτως ελευθερία, διότι:

   1) Κάθε εμφυτεύσιμο Micro-Chip θα δίνει συνεχώς την θέση του κατόχου του στο δορυφορικό σύστημα «GPS» ακριβούς γεωγραφικού εντοπισμού, και μέσω του «GPS» προς την αστυνομία της κάθε χώρας της Δύσεως.

   2) Κάθε εμφυτευμένο Micro-Chip θα μεταδίδει συνεχώς προς τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας, τον αριθμό ταυτότητος και τις προφορικές συζητήσεις του κατόχου του.

   3) Με το σύστημα πληρωμής με «Ηλεκτρονικό Χρήμα» ήτοι με «Ηλεκτρονικές μονάδες» μέσω επαφής του δέρματος σας με τον ανιχνευτή – Scanner του πολυκαταστήματος από το οποίο κάνετε αγορές, θα γίνονται γνωστά στις αρχές και στην αστυνομία όλα τα είδη – προιόντα τα οποία θα αγοράζετε, διότι το περιεχόμενο της ηλεκτρονικής επικοινωνίας του πολυκαταστήματός θα είναι το ακόλουθο:
   «Πολίτης «Bar-Code 666» με προσωπικό αριθμό 1234567798765 (δεκατριψήφιο) αγοράζει προϊόν «Bar-Code 666» με αριθμό 2345678918765 από πολυκατάστημα – εταιρεία «Bar-Code 666″ με αριθμό 3456789128765. Καλούμε τους Servers(Διακομιστές Η/Υ) του διατραπεζικού συστήματος να αφαιρέσουν από τον ηλεκτρονικό λογαριασμό του πολίτη 1234567798765 πενήντα μονάδες ηλεκτρονικού χρήματος και να τις μεταφέρουν στον ηλεκτρονικό λογαριασμό της εταιρείας 3456789128765»._ «Servers τραπεζών προς εταιρεία 3456789128765: Η συναλλαγή καταγράφηκε. Πενήντα ηλεκτρονικές μονάδες χρήματος μεταφέρθηκαν από τον ηλεκτρονικό λογαριασμό του αγοραστού στον ιδικό σας. Δεν υπάρχει απαγόρευση (ή υπάρχει απαγόρευση) πωλήσεως του προϊόντος 2345678918765 προς τον πολίτη 1234567798765. Επιτρέπουμε (ή ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ) την συγκεκριμένη πώληση. Η έγκριση μας καταγράφηκε.»._
   …………..
   Σε κάθε περίπτωση, έως ότου αναχωρήσετε δια επιβίωση στην ύπαιθρο όπου θα παράγετε τα ιδικά σας τρόφιμα, αποφεύγετε να αγοράζετε από σουπερμαρκετς προϊόντα «χαραγμένα» με το «Bar Code 666» και περιορίστε την διατροφή σας σε βασικά προϊόντα τα οποία θα εντοπίζετε σε οπωροπωλεία – κρεοπωλεία – αρτοποιεία – ποτοποιεία – μικρά παντοπωλεία «minimarkets», σε άλλα παντοειδή μικρά καταστήματα οικογενειακών επιχειρήσεων, και ειδικώς σε καταστήματα πωλήσεως «Χυδην» ήτοι μη συσκευασμένων προϊόντων, και κυρίως στην ύπαιθρο στους ίδιους τους παραγωγούς των ζωικών και φυτικών προιόντων._
   Γενικώς να αγοράζετε προιόντα ΧΩΡΙΣ ΤΟ «ΧΑΡΑΓΜΑ» Bar-Code 666, έστω και αν αυτά είναι ακριβότερα, διότι αν τα μικρά οικογενειακά καταστήματα κλείσουν και ως μόνες πηγές τροφίμων παραμείνουν τα σουπερμαρκετς των κινεζικών και των εβραιοσαξονικων μογγολικών πολυεθνικών εταιρειών, τότε, δια να έχετε πρόσβαση σε τροφές, θα αναγκασθείτε να δεχθείτε την εμφύτευση του «Μικροπομπού 666» στο σώμα σας, και αυτό θα σας στοιχίσει την απώλεια της ζωής σας με τη γενοκτονία σας από τους στρατούς της Ρ.Ι.Κ., ήτοι θα σας στοιχίσει «πολύ ακριβότερα από τα «ακριβά» τρόφιμα τα οποία σήμερα δεν αγοράζετε από τις μικρές παραδοσιακές ανθρώπινες οικογενειακές επιχειρήσεις του τόπου σας._
   …………….
   ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο Υποδόριος «Μικροπομπός 666» είναι ηλεκτρικώς αυτοτροφοδοτούμενος από τις ηλεκτροχημικές λειτουργίες του σώματός σας, και εκπέμπει συνεχώς εικοσιτέσσερις ώρες το 24ωρο. Εάν τον εμφυτεύσετε στο σώμα σας, αυτό θα ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ.
   Εάν τον εμφυτεύσετε στο χέρι θα προκαλέσει 4 είδη καρκίνων:
   Λευχαιμία λόγω του συνεχώς ακτινοβολούμενου διερχόμενου αίματος από το σημείο εμφυτεύσεως, Καρκίνο των οστών του χεριού με μετάσταση εις τα λοιπά οστά του σώματος, Καρκίνο του δέρματος, και Καρκίνο των μυών του χεριού.
   Εάν τον εμφυτεύσετε στο μέτωπο, θα προκαλέσει 4 είδη καρκίνων: Λευχαιμία – Καρκίνο εγκεφάλου – Καρκίνο οστών του κρανίου – Και καρκίνο του δέρματος του μετώπου. Από τη στιγμή που θα κάνετε εμφύτευση του «Μικροπομπού 666» ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΟΝΟΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ, εκτός και εάν άλλοι σωρευτικοί καρκινογόνοι παράγοντες οξειδώσεως των κυττάρων σας μειώσουν αυτόν τον χρόνο ζωής._

 2. Fe3O4 says:

  παρομοια εχουν γινει κ εδω
  το πιο λυπηρο ειναι οτι συνηθως το ξερουν οι περιοικοι κ δεν κανουν τιποτα
  φα ντασου τωρα ενα χωριο η μια γειτονια σκαταδες ολοι τους

 3. Ανώνυμος says:

  Saturday, 23 October 2010
  ΑΠΟΤΑΞΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ «ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ 666»!!! Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ
  ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
  ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/10/blog-post_1942.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *