ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Με αφορμή τα όσα γίνονται και λέγονται στις μέρες μας, όπως και με την αφορμή ότι πια όλα τα πρακτοράκια της μασονικής- σιωνιστικής νέας τάξης που θέλουν τον ελληνικό λαό διαιρεμένο και σαστισμένο αποκαλύφθηκαν γράφω το παρόν άρθρο. Υπάρχει ένα πολύ λεπτό σημείο που πολλοί Έλληνες παραβλέπουν. Οι αρχαίοι μας πρόγονοι έλεγαν ότι Έλλην είναι αυτός που έχει ελληνική παιδεία. Παιδεία ανθρωπισμού, προσφοράς, αγάπης και αληθείας.

Σήμερα η παιδεία μας σαφώς και δεν είναι ελληνική και πολλοί από τους δασκάλους και καθηγητές το φωνάζουν. Πολλοί γονείς ήδη αρχίζουν και αντιδρούν με πράξεις. Σήμερα ποιος λαμβάνει την ελληνική παιδεία; Μάλλον κανείς. Και στην προηγούμενη γενιά με σαφώς καλύτερη παιδεία από σήμερα και πάλι έχουμε θέμα. Βέβαια η παιδεία δεν είναι μόνο αυτή που δίνει το σχολείο, αλλά και αυτή που δίνει η οικογένεια και η Εκκλησία. Και εδώ έχουμε πρόβλημα και αυτό φαίνεται καθαρά στην απάθεια από τους Έλληνες στα όσα τραγικά συμβαίνουν  στη χώρα, αλλά και στο ότι δεν γνωρίζουν τους Νόμους της Ορθοδοξίας, που κατοχυρώνουν την ασφάλεια του Έθνους από τους λύκους και τους άρπαγες. Βέβαια οι Νόμοι αυτοί δεν εφαρμόζονται, για αυτό και είμαστε σε αυτό το χάλι.

Επειδή μέλλεται να συμβούν κι άλλα τραγικά (δεν είμαι προφήτης, αλλά το πράγμα φαίνεται όσο εμείς μένουμε απαθείς στα αίσχη), ας έχουμε πάντα υπόψιν την Ανθρωπιά σε ό,τι κάνουμε. Δηλαδή, να έχουμε πάντα στη σκέψη μας ότι ο απέναντι μας είναι εικόνα Θεού. Παράδειγμα: υπάρχουν οι παράνομοι μετανάστες (ή μη) που ήρθαν να μας πάρουν την πατρίδα κατά ομολογία του Προέδρου τους και πολλοί από αυτούς έχουν «φάει» την πλύση εγκεφάλου να εξαναγκάσουν τον λαό της χώρας που βρίσκονται να εξισλαμιστεί δια της βίας. Δεν είναι όλοι όμως. Θέλει διάκριση. Μπορεί να είναι λίγοι αυτοί που σέβονται τα ήθη και τα έθιμα μας, μα είναι ένας αριθμός όμως.

Ακόμα και στις γραφές λέγεται ότι μετά το πέρας των γεγονότων αρκετοί ακόμα και από τους ταλμουδιστές ιουδαίους θα μετανοήσουν. Κανείς μας δεν γνωρίζει στο τώρα ποιοι είναι αυτοί. Για αυτό ας μην είμαστε φανατικοί εναντίον όλων, μα να είμαστε δίκαιοι και δικαίως έξαλλοι σε ό,τι κακό συμβαίνει στην Ελλάδα. Δεν είναι δυνατόν να ζούμε μια ταλμουδική πραγματικότητα και μάλιστα με τη θέλησή μας· γιατί όταν σιωπούμε σημαίνει ότι συναινούμε. Ο τρόπος ζωής μας, αυτόν που μας επέβαλλαν, είναι καθαρά ταλμουδικός. Είναι το σιωνιστικό Ταλμούδ σε κόντρα με την ανθρωπιά μας.

Σημασία μεγάλη έχει η Ανθρωπιά. Η λέξη «Έλλην» σημαίνει φωτεινός νους, όπου νους είναι  ναός ζώντος Θεού· το αίμα φέρνει αίμα και η αγάπη ειρήνη. Τον τελευταίο καιρό και εξαιτίας της τρομακτικά μεγάλης πίεσης (οικονομικής αλλά στην ουσία πνευματικού χάους και σκότους) που ασκούν οι 300 προδότες και οι παρατρεχάμενοί τους και η άφαντη Ιεραρχία οδηγεί τους Έλληνες σε μονοπάτια σκοτεινά και μακριά από οποιαδήποτε έννοια Ανθρωπιάς. Θέλει προσοχή. Ας μην αποξενωθούμε μεταξύ μας· ας είμαστε αδερφωμένοι, να έχουμε ο ένας τον άλλον. Δυστυχώς, σήμερα που έχουν διαστρεβλωθεί οι έννοιες, χαρακτηρίζεται ως φασίστας αυτός που θέλει να έχουν τα παιδιά του ελληνική παιδεία ή που δεν θέλει να μαθαίνουν τα παιδιά του ότι δήθεν υπάρχει και τρίτο φύλο!

Χαρακτηρίζεται ως «χρυσαυγίτης» ο οποιοσδήποτε αγαπά την πατρίδα του πατριώτης· κι εδώ υπάρχει και μια λούμπα: τελικά είδατε τον ύποπτο ρόλο που έπαιξε το κόμμα της Χρυσής Αυγής; Και δυστυχώς παρασύρθηκαν και πολλοί Έλληνες σε αυτό το μασονικό κατασκεύασμα. Χτες στο Σύνταγμα, όσοι πήγαν να διαδηλώσουν κατά του νομοσχεδίου για το τρίτο φύλο, έβλεπαν ένα πανό από αυτούς που διαδήλωναν την ίδια ώρα υπέρ του νομοσχεδίου που χαρακτήριζε ως «χρυσαυγίτες» όλους τους αντίθετους με αυτούς. Όταν βγήκε από την φυλακή ο πρόεδρος του κόμματος αυτού, η γυναίκα του προσφώνησε «είσαι στο αστέρι στον βόθρο τους». Είμαι σίγουρος ότι  οι περισσότεροι από εσάς δεν  καταλάβατε τι είπε ή άλλοι κατάλαβαν κάτι άλλο. Η εξήγηση είναι ως εξής: ο βόθρος είμαστε εμείς ως κοινωνία (έτσι μας κατάντησαν και θέλουν να είμαστε) και αστέρια είναι όσοι κρατούν στα σκοτάδια τον λαό, λάμποντας στο φως της ημέρας το σκοτάδι τους. Αυτό είναι καθαρά Ταλμουδικό και βρίσκει εφαρμογή στην επιταγή του Ταλμούδ «οι χριστιανοί βράζουν μέσα σε καυτά κόπρανα και ούρα».

Κανείς δεν είναι ανώτερος κανενός. Όλοι αποτελούμε κρίκους μιας αλυσίδας. Η αλυσίδα αυτή ήταν ενιαία, μα την έσπασαν οι ηγέτες του σκότους που έχουν στα χέρια τους το πηδάλιο της Ελλάδας· και έτσι τρέχουν οι Έλληνες από δω και από εκεί ψάχνοντας για κάποιον ηγέτη να τους βγάλει από τα δεινά· αντί να δουν μέσα τους, αντί να λάβουν το μέρος της ευθύνης που τους αναλογεί. Όσο προσπαθούν οι Έλληνες να βρουν ηγέτη, τόσο αυτό θα το εκμεταλλεύονται οι λύκοι διαιρώντας κι άλλο τον λαό. Ηγέτης είναι η Ανθρωπιά μας και η ανθρωπιά εκφράζεται στο πρόσωπο του Ιησού μας του Χριστού. Ο Λόγος είναι ο μοναδικός ηγέτης. Δόξα τω Θεώ Νόμους έχουμε· απαιτήστε Έλληνες να εφαρμοστούν.

Τώρα στα έσχατα που ζούμε δείξτε και δώστε την εμπιστοσύνη σας στον Χριστό, κι Αυτός θα φροντίσει για όλα· «αιτήστε και θέλει σας δοθεί» όλοι μαζί ως Ένα Σώμα που θέλει να είμαστε ο Πατέρας, αδερφωμένοι. Μην ολιγοπιστείτε. Μην προσωπολατρείτε.

 

 

NASAR

25 thoughts on “ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

 1. συν αθηνά και χείρα κίνει says:

  Οταν επεφτε η Βασιλευουσα τα μοναστηρια ηταν γεματα και τα τειχη αδεια .Ο δε αυτοκρατορας ειχε πληρωμενη φρουρα ..απο ξενους μισθοφορους.Οι λειτανειες εδιναν και επαιρναν και αντι να παρουν το σπαθι στο χερι να υπερασπιστουν την πολη και τον εαυτο τους το ερειχναν στις γονυπετησεις
  .Αντε λοιπον στα γονατα κσι παλι να κανεται ευχελαια μηπως σταματησει η εισβολη του εχθρου..Αναψτε και μερικα κερακια και καντε αρτοκλασιες. Οι ελπιδες μας στον μεγαλοδυναμο και ολα τελεια θα πανε,ετσι;
  0  0
   • συν αθηνά και χείρα κίνει says:

    το παραμυθακι της αδελφοσυνης εχει ξεφτισει πολλες δεκαετιες τωρα .Δυστυχως για να σωθει ο τοπος πρεπει να κοπουν κεφαλια και καποιοι να παρουν βαλιτσουλες και να μας αδειασουν τον τοπο.Η ωρα να ξεκαθαρισει η ηρα απο το σταρι εχει φτασει ηδη
    0    0
    • NASAR says:

     ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΣ ΠΑΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΕΜΦΥΛΙΟ. Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ. ΕΣΥ ΩΣ ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΑΠΛΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.
     0     0
     • ΗΛΕΚΤΡΑ says:

      ΝΑΣΑΡ Εσυ οταν ερθει η ωρα να πολεμήσεις τι θα κανεις;; Θα κλειστές μεσα σε καμια εκκλησία και θα προσεύχεσαι;;; Οτι εκανε ο κοςμος δηλαδη και στο Βυζάντιο;;; Ενω ο εχθρός ηταν σχεδόν μεσα στην πόλη, εκεινοι μαζεύτηκαν στις εκκλησίες και προσευχόταν η εκαναν Δεήσεις. Εκει τους βρήκαν οι Μογγόλοι και τους έκαψαν ζωντανούς και πολυ καλα τους εκαναν. Οςο για αδελφοσύνη, μαλλον με τετοιες μπούρδες εσυ χρησιμοποιεις την προπαγάνδα. Αφήστε τις συναισθηματικές μπούρδες, χανόμαστε ρεεεε!!!
      0      0
   • Ανώνυμος says:

    Γράφετε ότι”πολλοί από αυτούς έχουν «φάει» πλύση εγκεφάλου να εξαναγκάσουν τον λαό της χώρας που βρίσκονται να εξισλαμιστεί. Δεν είναι όλοι όμως. Θέλει διάκριση.” Οταν καθημερινά εγκαθίστανται στη χώρα εκατοντάδες, τι θα πρέπει να κάνει δηλαδή ο Ελληνας; να καταγράφει ποιος από αυτούς δεν επιθυμεί να μας εξισλαμίσει; Και επιτέλους,εδώ το έθνος και η πατρίδα μας χάνονται! Εσάς μόνο ο εξισλαμισμός σας φοβίζει;Ελπίζετε στον εκχριστιανισμό τους!Γιατί; Προς αύξηση του ποιμνίου; Γιουσουφάκι…
    0    0
   • ΗΛΕΚΤΡΑ says:

    Νασάρ Το αρθρο λέει μπούρδες. Δεν υπάρχει αδελφοσύνη με τον εχθρο. Οςο για διάκριση, δεν εχεις παρα να ακολουθήσεις την φυςη. Υπάρχει ισότητα στην φυςη;;; Οχι βεβαια. Αρα, εσυ γιατι θέλεις να πας εναντιον της φύσης;;; Η διάκριση υπάρχει, ειτε αυτο αρεσει σε κάποιους, ειτε οχι απο την ιδια την φυςη. Άλλος ειναι ψηλός, άλλος κοντός, άλλος έξυπνος, άλλος χαζός. Μη τα ισοπεδώνουμε λοιπον ολα. Αφήστε τις νεοταξητες χαζομαρες, που τις εχουν μονο για μας, εκεινοι δεν τα πιστεύουν. Μας θεωρουν κατωτερου
    0    0
    • NASAR says:

     ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΔΦΕΡΦΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΡΘΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΦΩΒΣ ΑΔΕΡΦΟΣΥΝΗ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ. ΝΑ ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΘΑ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
     0     0
    • NASAR says:

     ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ Ή ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΑΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΩ. ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΝΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΦΑΣΑΡΙΑ. ΕΚΕΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
     0     0
    • Θανασης Γιαννιτσα says:

     Λαθος η συλογιστικη σου,αλλο η ισοτητα και αλλο η ομοιοτητα,το ενα ειναι ποσοτικο και το αλλο ποιοτηκο μεγεθος.Με αυτο σκεπτικο τοτε και ο δυνατοτερος βιαστιστης και δολοφονος ενος αδυνατου παιδιου θα ειχε και αυτος το δικιο του αφου ετσι το (επιτασει)και το (επιτρεπει) η φυση και ο θεος.Φυσικα ομως και δεν ειναι ετσι.Ο δυνατοτερος η εξυπνοτερος δεν ειναι ανωτερος απο τον αδυνατο και τον χαζο αλλα ειναι μια εσφαλμενη αντιληψη του χαοτικου ματριξ στο οποιο μας βαλαν να βιωνουμε μεχρι την αποδρασημας
     0     0
     • Θανασης Γιαννιτσα says:

      Στην Ηλεκτρα αναφερομαι ποιο πανω,και στην φραση της (καλα εκαναν και τους εκαψαν ζωντανους)το ιδιο θα μπορουσαν να ισχυριστουν και αυτοι για σενα αν ειχαν την δυναμη να το κανουν και τους ευχαριστουσε αυτο.Φυσικα ουτε εσυ ουτε κανενας λογικος ανθρωπος θα το ηθελε αυτο.Το σωστο θα ηταν κανενας να μην βλαπτει κανεναν και ολοι να ειναι αγαπημενοι ομως αυτο απευθεινεται σε ανθρωπους αλλης διαστασης και παιδιας,και οχι σε αυτους που ζουν στο ματριξ της μισαλοδοξιας της τιμωριας και του θανατου.
      0      0
  • Ανώνυμος says:

   ΝΑΙ, ΜΕΝ, τα μοναστηρια ηταν γεματα, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΗΔΕΝ !!! ΕΑΝ ΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ….
   0   0
  • ΙΧΘΥΣ says:

   Οταν επεφτε η Βασιλευουσα δεν υπηρχαν ΟΥΤΕ 5 σωστοι χριστιανοι σε ολη την Πολη, αν υπηρχαν θα ηταν αλλιως τα πραγματα.
   0   0
 2. Ανώνυμος says:

  συμφωνούμε απόλυτα, πολύ σοφή η σκέψη σου, άλλωστε κάποιοι θα δώσουν και την ζωή τους για μας όπως λένε οι προφητείες των γερόντων, πολλοί θα βαφτιστούν επίσης, ας είμαστε φωτεινοί Ορθόδοξοι χριστιανοί βιωματικοί,ας μαζεύουμε φως για να μπορέσουμε να δώσουμε και στους άλλους, καλό αγώνα
  0  0
  • ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΣ says:

   Είσαι φωτοσυλλέκτης; Η εννοείς να συνεχίσουμε να καιγώμαστε στο διαδίκτυο περιμένωντας τις ”προφητείες” μπροστά από μια οθόνη, γιατί αυτό ακριβώς κάνουμε, ακτινοβολία μαζεύουμε και περιμένουμε ουρανοκατέβατη βοήθεια…
   0   0
   • Ανώνυμος says:

    μην ξεχνάς τον απο μηχανής Θεό των Αρχαίων Ελλήνων, έτσι όπως είναι η κατάσταση πρακτικά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, δεν έχουμε ηγέτη δεν έχουμε ποιμένα, επομένως ο μόνος δρόμος είναι η προσευχή και ο Θεός, διότι το κακό έχει εξαπλωθεί τόσο πολύ που μόνο ένα γερό ξεκαθάρισμα θα τακτοποιήσει τα πράγματα σε όλα τα επίπεδα, η καταστροφή είναι πνευματική κυρίως, εδώ οι βαφτισμένοι βλασφημούν τον Κύριο, αν βγω στους δρόμους θα σταματήσουν;;;
    0    0
    • ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ says:

     Όχι αλλά αν φερθούμε όπως το 21 και οργανωμένα μάλιστα, με σκοπό να αποκαταστήσουμε το πολίτευμα και το σύνταγμα, τότε μόνο θ αλλάξει κάτι.
     Αλλά οι μισοί ούτε καραμπίνα δεν έχετε πάρει ακόμα, αμφιβάλλω αν θα ξέρετε να την χρησιμοποιησετε και να δράσετε σαν επιχειρισιακό και πειθαρχημένο τμήμα…
     0     0
     • ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ says:

      3 εκατοστάρικα έχει μια απλή ρε παιδιά, σιγά τα λάχανα, στην τελική για την επιβίωσή σας θα την πάρετε, χαμένη δεν πάει.
      Και απ αυτούς που έχουν, το 80 τις εκατό δεν έχει ιδέα ότι με μονόβολο και ρυθμιζόμενα σκοπευτικά χτυπάς στόχο στα 300. Που πάμε ξυπόλυτοι στ αγγούρια ρεεεεεεε……..
      0      0
 3. Ανώνυμος says:

  να σαι καλά, αυτήν την συζήτηση είχαμε επί δύο ώρες με φίλους γιατί ναι ω ναι οι Ελληνες δεν κάμφθηκαν , γνωρίζουν πολύ καλά, η ροή και η εξέλιξη των γεγονότων σε παγκόσμιο επίπεδο θα συμπαρασύρουν κι εμάς, όποιος είναι αληθινός Ελληνας βιωματικός Ορθόδοξος θα τα καταφέρει, θα ρθει ώρα που θα αυτοπροσδιοριστούμε στο σωστό επίπεδο ως λαός κθα μάθουμε σωστά την πίστη μας την ορθόδοξη, μέχρι τότε θα συμβεί αυτό που προέβλεψε ο γέρ Αμβρόσιος Λάζαρης ότι θα μείνουν 2 εκατομ αληθινοι ορθόδοξοι Ελληνες
  0  0
 4. ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΣΟΚΟΣ says:

  Η προπάνδα σας δεν θα περάσει. Το NASAR είναι ξεπερασμένη τεχνολογία και δεν πιάνει μια μπροστά στο MASER του ανδρομέδιου στόλου της ΟΕΑ!
  Γι αυτό μογγολοταλιμπαν Χριστιανοπασόκοι κάντε πέρα, έρχεται η ΟΕΑ ΡΕ!
  0  0
 5. Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ says:

  ΕΜΕΙΣ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ !.ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ …….. ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΩΝΕΨΗ!!!!!
  0  0
 6. ΙΣΧΕΝΟΣ Ο ΥΙΟΣ ΕΝΟΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΙΓΙΝΗΤΗΣ says:

  ποτε δεν ειπε καποιος ελληνας μεγαλος η”μικρος οτι οποιος εμαθε ελληνικα εγινε και ελληνας..ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ στην φραση γιαυτο το θεμα εχει και την λεξη …ΝΟΜΙΖΕΣΘΑΙ…οτι ελληνες …νταξ ορε ?
  0  0
 7. Ανωνυμος says:

  Ο Μονος που μπορει να ενωσει το Λαο ειναι ο Ιησους Χριστος ….ολοι οι υπολοιποι των διαιρουν…..Τωρα πια πολλοι γνωριζουμε τους εχθρους μας ….εχθρος για μενα ειναι ….αυτος που θα προσπαθησει να αλλοιωση οτι εγω πιστευω και αγαπω…..και να βλαψει την Πατριδα μου….Ολοι οι αλλοι ειναι σαν εμενα ….δεν εχω να χωρισω τιποτα μαζι τους….
  0  0
 8. ΗΡΩ says:

  κάρβουνο ή καρότα; κάρβουνο μαύρο και καρότα πορτοκαλί. καμένος άνθρακας ..καμένο ξύλο. Μόνο σαν λέξη έχει δύο ιδιότητες μία αρνητική , ΄μία θετική.. Αναλόγως με την διάθεση. Καρότα , λένε κάνει καλό στην όραση.. μΉΠως ο λαγός τρώει και από τα δύο , τ΄ρώει τα καρότα του και μετά το ρίχνει στο κέφι …..Η ιστορία συνεχίζεται..3
  0  0
 9. Θανασης Γιαννιτσα says:

  Φυσικα εκει αποβλεπει και η ολη προσπαθεια της νεας ταξης,που ειναι και παμπαλαια δηλ.στην διατηρηση της εικονικης χαοτικης πραγματικοτητας των οντων,με τους ιδιους παντα ορους επιβολης ειτε τον φοβο και τον θανατο δηλ.την αποβολη απο το ματριξ,ειται με την ψευδαισθηση και προσδοκιας μιας (γλυκιας) αλλα και πεπερασσμενης ζωης 80 περιπου ετων στο κλουβι αυτου του κοσμου που σε καμια των περιπτωσεων ουτε αυτη ειναι εγγυημενη ουτε βεβαια και καμια αλλη επεκεινα σε αγνωστες εδεμ.Τελικα εκεινο που εχειμονοαξιασεαυτοτοταξιδιειναιτοναπαραμενειςανθρωπος
  0  0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.