Ούστ Κομμούνια!!! τελειώσατε την Ελλάδα – Σκοπιανό ντοκιμαντέρ: «Οι Έλληνες σκλάβωσαν τη “Μακεδονία”

Ούστ Κομμούνια!!! τελειώσατε την Ελλάδα – Σκοπιανό ντοκιμαντέρ: «Οι Έλληνες σκλάβωσαν τη “Μακεδονία”

Οι ανθέλληνες αριστεροί κηφήνες συμμορφώνονται με το Μεγάλο σχέδιο της Επιχείρησης διαμελισμού της Ελλάδας. Τους έδωσαν το δικαίωμα να μιλάνε για δική τους Μακεδονία, σκλαβωμένοι από τους Έλληνες!!! Ήρθαν οι βάρβαροι στα από αρχαίων χρόνων ελληνικά εδάφη να μιλήσουν για σκλαβιά.

Στο επόμενο Σκοπιανό ντοκιμαντέρ θαυμάστε την αριστερή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με τους γύφτουλες Σκοπιανούς:

«Οι Έλληνες σκλάβωσαν τη “Μακεδονία” – Θέλουμε τα εδάφη μας»Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


KORAKS

4 thoughts on “Ούστ Κομμούνια!!! τελειώσατε την Ελλάδα – Σκοπιανό ντοκιμαντέρ: «Οι Έλληνες σκλάβωσαν τη “Μακεδονία”

 1. Πέτρος Μ. says:

  Μήπως ο Μεγαλέξανδρος δεν ήταν Έλληνας, αλλά ήταν …Σκοπιανός;
  Μήπως ο Μεγαλέξανδρος δε μιλούσε Ελληνικά, αλλά μιλούσε …Σκοπιανά;
  Μήπως ο Μεγαλέξανδρος δεν ήταν ο μεγαλύτερος Έλληνας όλων των εποχών;

  Θα γράψω επίσης κάτι που έχω γράψει πάρα πολλές φορές:
  Και μόνο ο χάρτης που είχε προσφάτως και το Deutsche Welle, αρκεί για να αποδείξει κανείς ότι οι Σκοπιανοί δεν έχουν καμμία σχέση με το Φίλιππο και το μέγα Αλέξανδρο. Μόνο το Μοναστήρι και η Γευγελή έχουν σχέση με την Αρχαία Μακεδονία.
  Τα οποίο Μοναστήρι και Γευγελή δε θέλησε να καταλάβει ο Βενιζέλος. Αυτός που χάρισε και τη Βόρειο Ήπειρο στους Αλβανούς…
  Αλλά αυτά δεν τα γνωρίζει κανείς σημερινός πολιτικός μας…

  Μήπως ξέρουν όμως, τι δουλειά έχουν στα Σκόπια τα δεκάδες αγάλματα του μεγάλου Αλεξάνδρου που έφτιαξαν οι Σκοπιανοί εκεί τα τελευταία χρόνια;
  Δε θα έπρεπε πρωτίστως να τους υποχρεώσουμε να τα κατεβάσουν;
  Και βέβαια δεν εννοώ εμένα, δε θα τους υποχρεώσω εγώ.
  Εννοώ τον Κοτζιά, εννοώ τον Τσίπρα και γενικώς εννοώ όλους τους προδότες και εθνομηδενιστές που μας κυβερνάνε τις τελευταίες δεκαετίες.
  Νομίζω όμως ότι απάντησα από μόνος μου για ποιον λόγο αυτά τα αγάλματα υπάρχουν ακόμη…

  http://www.dw.com/image/42447912_303.png

  Επίσης, όποιος ψηφίσει υπέρ της παραχώρησης του ονόματος Μακεδονία σε ξένο κράτος, θα έχει διαπράξει εθνική προδοσία. Και άρα θα έχει διαπράξει εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδας. Όπως, εσχάτη προδοσία διέπραξε ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς με την υπογραφή του και όχι με …λόγια. Με τον όμως Μπαρμπαρούση μάθαμε ότι ο εισαγγελέας έχει το δικαίωμα να διατάξει τη σύλληψη κάποιου που μηνύθηκε για εσχάτη προδοσία και ακόμα και εάν είναι βουλευτής δε χρειάζεται η άρση της βουλευτικής του ασυλίας.

  Το Σύνταγμά μας αναφέρει ακόμα ότι η ποινή για την εσχάτη προδοσία είναι ισόβια φυλάκιση, αφού έχει καταργηθεί η θανατική ποινή και η εσχάτη προδοσία ποτέ δεν παραγράφεται, ούτε με το νόμο περί …μη ευθύνης υπουργών.
  Αυτή η αναγνώριση του γειτονικού μας κρατιδίου με το όνομα Μακεδονία, θα αρθεί νομίμως από την μελλοντική μας πατριωτική κυβέρνηση, μόλις αυτοί που την ψήφισαν καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία.
  Σύμφωνα με το Σύνταγμά μας και σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο.
  Θα ενημερώσω επίσης ότι εφόσον ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας δεν υπογράψει αυτό που ψήφισε ο βουλή, διενεργείται δημοψήφισμα.
  Εφόσον όμως θα υπογράψει, θα έχει διατελέσει και ο Πρόεδρος εσχάτη προδοσία.

  Ακόμα και για τα μνημόνια και την παραχώρηση Εθνικής κυριαρχίας, ισχύει η εσχάτη προδοσία. Σύμφωνα με το Σύνταγμά μας.

  Επίσης, όλα τα ξεπουλήματα που τα μηδαμινά τους έσοδα πήγαν για τους τόκους του δήθεν χρέους μας (λιμάνια, αεροδρόμια, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, νοσοκομεία, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, ΕΛΒΟ, κλπ κλπ) θα επιστραφούν στο δημόσιο, μόλις αυτοί που τα έκαναν καταδικαστούν για αυτές τους τις πράξεις, με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.
  Σύμφωνα με αυτό το Σύνταγμά μας (αυτό που έχουμε).
  Για αυτό και θέλουν να μας αλλάξουν το Σύνταγμα μπας και τη γλυτώσουν, αλλά δε θα τους περάσει.
  Μάλιστα έχει κατατεθεί επίσημα μήνυση για εσχάτη προδοσία από τον Καζάκη του ΕΠΑΜ, προς την εισαγγελία του Αρείου Πάγου και αφορά τους πρωθυπουργούς και υπουργούς οικονομικών, από ΓΑΠ μέχρι τις ημέρες μας.
  Με την λογική ότι όλα τα ξεπουλήματα (λιμάνια, αεροδρόμια, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, νοσοκομεία, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, ΕΛΒΟ, κλπ κλπ) να επιστραφούν στο δημόσιο, μόλις αυτοί που τα έκαναν καταδικαστούν για αυτές τους τις πράξεις, με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.
  Αφού όμως δεν γίνεται ούτε καν αναφορά της μήνυσης, ούτε βέβαια διερεύνηση ή ακόμα και φυλάκιση (όπως έγινε με τον Μπαρμπαρούση), είναι φυσικό ότι με την επόμενη κυβέρνηση θα φυλακιστούν όλοι οι προδότες.
  Αφού …εικάζεται ότι οι πράξεις της “Δικαιοσύνης”, εξαρτώνται από την εκάστοτε κυβέρνηση.-

  • ΗΛΕΚΤΡΑ says:

   Και να αλλάξουν το Σύνταγμα οι πράξεις έσχατης προδοσίας, έγιναν με το ηδη υπάρχων Σύνταγμα, αρα οι προδοσίες αυτες στέκουν. Οταν δηλαδη τις διέπραξαν ηταν πράξεις προδοσίας κι αυτο δεν αλλάζει. Διέπραξαν προδοσις εν γνώση καταπατησης του Συνταγματος. Ήξεραν πολυ καλα τι εκαναν. Εξ αλλου δεν εχει σημασία κανενα Σύνταγμα μπροστά στην οργή του λαού. Δεν παν να αλλάξουν εκατό συντάγματα, οταν ο λαός αποφασίσει να τους τιμωρήσει, θα το κανει. Το θεμα ειναι να το αποφασίσει ο λαός.

 2. Βάλε το σχολιο και μην το λογοκρινεις says:

  ΠΩΣ ΥΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ; ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ; ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ..
  Ο Κατσιφας στην αγκαλιά της γαλσνολευκης παρεα με την δοξα στου ταφου την σιωπη ..ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ ΜΕ  ΛΌΓΙΑ ΗΡΩΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΡΑΦΑΚΙΑ ΟΥΖΟ. ..
  ΕΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑ’ΝΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΛΟΓΙΔΡΙΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΘΛΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΘΑΝΩΝΤΕΣ …ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΘΛΙΟΙ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΘΑΝΏΝΤΑ ΚΑΤΣΙΦΑ.
  Οταν ενας Λαος ξεχνα την Ιστορία του τοτε  οι κυβερνωντες   πολιτικαντηδες  παίρνουν αποφάσεις που αλυσοδένουν τον Λαό χωρίς να αισθάνονται προδότες Ο Λαός σκύβει εύκολα το κεφάλι και ακολουθεί τους δήθεν μπροστάρηδες σαν κοπάδι πρόβατα χωρίς να αισθάνεται ένοχος αφού έχει επιλεκτική αμνησίαΤα ξένα αφεντικά λύνουν και δένουν στη χωρα,μας πουλούν και μας αγοράζουν .Ο  Λαός που έχει χάσει την μνήμη του δεν αξίζει κανένα σεβασμό Να θυμάσθε όμως ότι eνας Λαός που ξεχνα το παρελθόν του χάνει και το δικαίωμα στο μέλλον Ισως είμαστε η μόνη χώρα όπου η αγάπη προς την πατρίδα σημαίνει πλεον “φασισμός” για ορισμένους. Απόδειξη ότι είμαστε ανάμεσα στα μεγαλύτερα θύματα της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων.
  ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ ΧΏΡΑ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΆ ΣΥΡΡΟΗ ΤΌΣΕΣ ΠΡΟΔΌΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ. ΠΟΥ Ο ΣΚΟΠΌΣ ΤΗΣ ΎΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΩΝ  ΛΑΜΟΓΙΩΝ . ΟΎΤΕ ΌΜΩΣ  ΥΠΆΡΧΕΙ ΆΛΛΟΥ  ΈΝΑΣ  ΛΑΟΣ  ΤΌΣΟ ΒΟΛΕΨΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΨΗΦΊΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΆΤΙΑΚΟΎ ΚΡΆΤΟΥΣ. .ΠΌΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΜΕ ΌΤΙ ΑΛΛΆ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΉΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΚΡΆΤΟΥΣ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΊΔΑΣ. ΝΑ ΧΕΣΩ  ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ..ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ..TΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ..ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ OI ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣYPIA ΜΙΑ ΛΙΒΥΗ ΜΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙΡOΣ.
  ΌΤΑΝ  ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΣ  ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΥΠΗΡΈΤΗΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΏΝ  ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ.Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΈΠΑΙΞΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ  ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΞΟΡΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ  ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ  ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ .ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ  ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΕΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥΣ. ΤΟ  ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ   ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑΤΖΑ.Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΡΟΛΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΜΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ  …Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΦΡΟΥΡΌΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ .Η  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ
   ΑΓΥΡΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΆΝΤΗ  ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ .
  ΚΑΤΙ   ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΛΑΣΙΕΔΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ  ΗΔΗ  ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΆΛΑ.
  ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ ΧΏΡΑ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΆ ΣΥΡΡΟΗ ΤΌΣΕΣ ΠΡΟΔΌΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ. ΠΟΥ Ο ΣΚΟΠΌΣ ΤΗΣ ΎΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΩΝ  ΛΑΜΟΓΙΩΝ . ΟΎΤΕ ΌΜΩΣ  ΥΠΆΡΧΕΙ ΆΛΛΟΥ  ΈΝΑΣ  ΛΑΟΣ  ΤΌΣΟ ΒΟΛΕΨΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΨΗΦΊΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΆΤΙΑΚΟΎ ΚΡΆΤΟΥΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ  ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΑΝΩ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΝΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΑΠΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΘΑΨΙΜΟ.
  ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΦΟΎΣΚΩΣΕ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΊΚΗ ..Ο ΚΌΣΜΟΣ ΞΕΣΗΚΏΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΏΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΟΥ .. ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ …ΟΜΩΣ,
  ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΟΡΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ….ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΝΙΓΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ
  ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ,ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΎΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΆΒΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ..ΟΠΩΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΟΙ..
  ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΡΥΑΚΙ …ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ..
  Ο ΛΌΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η
  ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΜΦΙΛΕΓΌΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ . .ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ..ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΜΕΤΑ .ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΛΟΓΑ ΈΡΙΞΑΝ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ .ΚΑΠΟΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΞΑΝΑΝΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΠΊΘΑ ΑΠΟΣΙΩΠΉΘΗΚΕ ΓΡΉΓΟΡΑ…ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ..ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ 62% ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΤΡΑΝΟ ΝΑΙ .ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΤΟΟΥΣΑΝ ;ΌΤΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ …ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ …..ΜΠΟΥΡΔΕΣ  ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΞΑΝΑΜΑΣΗΜΕΝΑ ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ ΧΏΡΑ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΆ ΣΥΡΡΟΗ ΤΌΣΕΣ ΠΡΟΔΌΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ. ΠΟΥ Ο ΣΚΟΠΌΣ ΤΗΣ ΎΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΩΝ  ΞΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ . ΟΎΤΕ ΌΜΩΣ  ΥΠΆΡΧΕΙ ΆΛΛΟΥ  ΈΝΑΣ  ΛΑΟΣ  ΤΌΣΟ ΒΟΛΕΨΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΨΗΦΊΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΆΤΙΑΚΟΎ ΚΡΆΤΟΥΣ. .ΓΙΑΤΊ ΈΤΣΙ ΓΑΛΟΥΧΉΘΗΚΕ ..ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΈΣΕΙ Η ΔΉΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΜΑΣ …
  Η ΛΎΣΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ .ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΎΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΓΎΡΙΖΑΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΆΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΏΝ. ….ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ …
  ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΝΕΚΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ. ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ,TOTE ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΠΑΡΑΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΊΑ ….ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ..…ΚΟΥΡΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΔΡΙΑ ..ΣΤΗΝ ΒΡΑΣΗ ΚΟΛΛΆΕΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΤΟ ΞΈΧΑΣΑΝ ΚΆΠΟΙΟΙ ΠΟΛΥΛΟΓΑΔΕΣ ..

 3. ΧΡΗΣΤΟΣ says:

  Θυμαμαι το 1995 που ημουν φοιτητης στη Θεσσαλονικη οταν διαπιστωσα πως οι μισοι και παραπανω καθηγητες μου ηταν εβραιοι ελληνικης καταγωγης και στην πλειοψηφια τους γεννημενοι στην ΚΡΗΤΗ με ονοματα επιθετων που ειχαν καταληξη σε -ΑΚΗΣ.
  Απο τοτε ακομα μας λεγανε για πτωση χρηματιστηριου το 99 οπως και την εκαναν, την χρεοκοπεια της Ελλαδος το 2012 οπως και εγινε, καθως και για το επικειμενο διαμελισμο της χωρας που θα ακολουθουσε απο το 2024 και μετα.
  Οι Ελληνες πρεπει να συνειδητοποιησουν πως η χωρα κυβερναται αποκλειστικα απο εβραικες οικογενειες με εντολες που τους δινονται μεσα απο τις στοες που υπαρχουν σε ολη τη χωρα.
  ΔΕΝ ειναι τυχαιο το καταντημα της χωρας εδω που εφτασαν τα πραγματα.
  Αν αντεχει η ψυχη σας δειτε και ενα βιντεο του μεγαλου καθηγητη Δ. ΛΙΑΝΤΙΝΗ που ειχα την ευκαιρια να τον γνωρισω. Ο τιτλος του ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Δ.ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ, εχει διαρκεια περιπου 14 λεπτα και ισως να βοηθησει καταλαβεται γιατι γινονται ολα αυτα στην χωρα μας σημερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *