13:23 - 25/11/2020

Ουδεμία Εταιρεία κατασκευής εμβολίων και ουδείς επίσημος δεν μιλάει, αλλά ούτε και αναλαμβάνει ευθύνες για τις όποιες παρενέργειες…

Σε αχαρτογράφητα νερά καί σε άγνωστες περιπέτειες μπαίνουμε πιθανόν με τα νέα αλλά αδοκίμαστα χρονολογικώς εμβόλια, για τά οποία ουδεμία Εταιρεία κατασκευής και ουδείς επίσημος δεν μιλάει, αλλά ούτε και αναλαμβάνει ευθύνες για τις όποιες παρενέργειες…

Είναι γνωστό σε όλους μας ότι τά παραδοσιακά εμβόλια πληθυσμών δοκιμάζονταν τουλάχιστον για 5 – 10 χρόνια πρίν δοθούν γιά κυκλοφορία στον κόσμο ! Ενώ αυτά πού αγοράσθηκαν αμφίβολο είναι αν δοκιμάσθηκαν για ένα 5μηνο ! Προφανώς θα δοκιμασθούν πάνω στού «κασιδιάρη το κεφάλι», επάνω δηλαδή σ΄αυτούς πού θα τα κάνουν και με ότι εξ΄αυτού συνεπάγεται…

ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ «ΕΜΒΟΛΙΑ» – FRANKENSTEIN

Ως γνωστόν, όλα τα εν χρήσει συμβατικά εμβόλια περιέχουν:

Μικροοργανισμούς (κυρίως, ιούς), είτε εξασθενημένους είτε απονεκρωμένους.
Χορηγούνται για να προκαλέσουν παραγωγή αντισωμάτων έναντι των ιών που περιέχουν. Και
Απαιτούν 8 ως 10 ΧΡΟΝΙΑ για την παρασκευή τους…
Αντιθέτως, τα «εμβόλια»- Φρανκεστάιν που παρασκευάζονται από τους άπληστους για αναγνώριση, ισχύ και χρήμα, μανιακούς της γενετικής κοπτο-ραπτικής, δεν είναι εμβόλια. Αποκαλούνται έτσι, απλώς για να διασκεδαστεί ο βάσιμος τρόμος που τα συνοδεύει:

-Δεν περιέχουν ιούς. Περιέχουν συνθετικό γενετικό υλικό (συνθετικό DNA ή αγγελιοφόρο mRNA), με εξαίρεση το πρώτο Ρωσικό που ανακοινώθηκε, που περιέχει ιό.
-Δεν χορηγούνται για να προκαλέσουν παραγωγή αντισωμάτων έναντι καθορισμένων ιών (δεν περιέχουν τέτοιους). Και,
-Απαιτούν 8 ως 10 ΜΗΝΕΣ για την παρασκευή τους.

Τα μέλη της μαφίας της Big Pharma έβαλαν στόχο να αναπτύξουν ένα εμβόλιο για τον κοροναϊό εντός 8 έως 12 μηνών.

Αυτό αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ εάν ληφθεί υπόψη ότι τα συμβατικά εμβόλια χρειάζονται 4 έως 34 χρόνια για να αναπτυχθούν (από τη σύλληψη μέχρι την έγκρισή τους). Και για ορισμένα, όπως αυτό για το εμβόλιο HIV/AIDS V η έρευνα συνεχίζεται επί 36 χρόνια τώρα
ρόνος που χρειάστηκε για την ανάπτυξη άλλων εμβολίων

Ευλογιά 34 χρόνια 1954-1988

HPV 15 χρόνια 1991-2006

Ιλαρά 9 χρόνια 1954-1963

Polio 7 χρόνια 1948-1955

Παρωτίτιδα 4 χρόνια 1963-1967

Μέσος χρόνος 10.7 ΧΡΟΝΙΑ

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – Covid-19= 8-12 ΜΗΝΕΣ 2020

Τα «εμβόλια» για τον κορωνοϊό παρασκευάζονται με απαράδεκτες fast-track διαδικασίες, κυρίως επειδή οι κυβερνήσεις ανέλαβαν τόσο το οικονομικό κόστος της ανάπτυξής τους όσο και το κόστος της αποζημίωσης των ατόμων που θα υποστούν βλάβες από τις παρενέργειές τους…

Έτσι λοιπόν…

Ένας πρώην υφυπουργός και αρκετοί ειδικοί γιατροί ανοίγουν μέσω συνεντεύξεων τα χαρτιά τους και εξωτερικεύουν δημοσίως τους προβληματισμούς τους…

Ο Νίκος Μαυραγάνης, πρώην υφυπουργός, μιλάει για τά εμβόλια: «Ναί, θα περιέχουν βιοτσίπ ελέγχου…»

–Αποκάλυψη ! «Το εμβόλιο θα περιέχει Βιοτσίπ Ελέγχου ; ». Ή θα τούς τελειώσουμε, ή θα μάς τελειώσουν !
VIDEO

/>
=================

Ψυχίατρος – Νευρολόγος Κλ. Γρίβας : « Με τά εμβόλια mRNA δημιουργούν γενετικά μεταλλαγμένους ανθρώπους ( υβρίδια )»

VIDEO – Τράγκας

=================

Δημήτριος Γάκης, Χειρούργος, τέως Διοικητής Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ


Γεώργιος Παύλος, καθηγητής Φυσικής και Φιλοσοφίας του Δημοκρίτειου Πανεπ. Θράκης : « Έχουμε πάλι Χούντα ! Ζούμε με την δικτατορία του κορονοϊού…»

Ο Γεώργιος Π. Παύλος είναι Καθηγητής Φυσικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (Δ.Π.Θ.) και Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Αριστοτέλειου Παν. Θεσ/κης (Α.Π.Θ.). Διδάσκει μαθήματα Φυσικών Επιστημών και Φιλοσοφίας στην Πολυτεχνική και άλλες Σχολές του Δ.Π.Θ. Ερευνητικά εργάζεται:

στην περιοχή της Θεωρίας της Πολυπλοκότητος και Χάους
και στην Φιλοσοφία της Επιστήμης της Παιδείας και του Πολιτισμού
όπου έχει παρουσιάσει διεθνώς αναγνωρισμένο έργο και έχει αναπτύξει διεθνείς συνεργασίες με Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα του εξωτερικού (Αμερική, Ρωσσία, Ιαπωνία, Βραζιλία). https://www.gpavlos.gr

Χειμαρρώδης ο καθηγητής Φυσικής και Φιλοσοφίας του ΔΠΘ Γιώργος Παύλος, ο οποίος μιλώντας στον Focus Fm 103,6 δεν δίστασε να παραλληλίσει την σημερινή κατάσταση που βιώνουν οι Έλληνες ως μια νέα Χούντα! «Η Χούντα της 7ετίας μοιάζει με νηπιαγωγείο μπροστά στην παγκόσμια Χούντα του 2020.

Ζούμε τη Δικτατορία του κορονοϊού & η Ελληνική Κυβέρνηση είναι συνένοχη σε αυτό το Παγκόσμιο έγκλημα που συντελείται σε βάρος των πολιτών» υπογράμμισε απαντώντας στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου Στέφανου Δαμιανίδη. Ο κ. Παύλος έκανε ιδιαίτερες αναφορές και στα μέτρα για τον κορονοϊό και το εμβόλιο εκφράζοντας έντονα την ανησυχία του…

====================================

Σε ανάρτησή του στο Instagram ο Ρόμπερτ Κέννεντυ, ανηψιός του δολοφονηθέντος Προέδρου των ΗΠΑ Τζων Κέννεντυ, αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Τα εμβόλια, για τον Bill Gates, είναι μια στρατηγική φιλανθρωπίας που τροφοδοτεί τις πολυάριθμες επιχειρήσεις που σχετίζονται με το εμβόλιο (συμπεριλαμβανομένης της φιλοδοξίας της Microsoft να ελέγχει μια παγκόσμια επιχείρηση ταυτότητας εμβολιασμού) και να του δώσει δικτατορικό έλεγχο στην παγκόσμια πολιτική υγείας – η αιχμή του εταιρικού νεοϊμπεριαλισμού.

Η εμμονή του Gates με τα εμβόλια φαίνεται να τροφοδοτείται από μια μεσαιωνική πεποίθηση ότι έχει χρισθεί να σώσει τον κόσμο με την τεχνολογία και μια θεϊκή προθυμία να πειραματιστεί με τη ζωή των πιο αδύναμων ανθρώπων.

Με την υπόσχεση για την εξάλειψη της πολιομυελίτιδας με 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια, ο Gates ανέλαβε τον έλεγχο της Εθνικής Συμβουλευτικής Επιτροπής της Ινδίας (NAB) και έδωσε εντολή για 50 εμβόλια κατά της πολιομυελίτιδας σε κάθε παιδί πριν από την ηλικία των πέντε ετών.

Οι Ινδοί γιατροί κατηγορούν την εκστρατεία για μια καταστροφική επιδημία πολιομυελίτιδας που παρέλυσε 496.000 παιδιά μεταξύ 2000 και το 2017. Το 2017, η ινδική κυβέρνηση έστειλε πίσω το σχήμα των εμβολίων του Gates και έδιωξε τον Gates και τους φίλους του από το NAB. Τα ποσοστά παράλυσης της πολιομυελίτιδας υποχώρησαν ραγδαία.

Το 2017, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας παραδέχτηκε διστακτικά ότι η παγκόσμια έκρηξη της πολιομυελίτιδας είναι κυρίως συνέπεια του εμβολίου, που σημαίνει ότι προέρχεται από το Πρόγραμμα Εμβολίων του Gates.

Οι πιο τρομακτικές επιδημίες στο Κονγκό, τις Φιλιππίνες και το Αφγανιστάν συνδέονται όλες με τα εμβόλια του Gates. Μέχρι το 2018, 3/4 των παγκόσμιων περιπτώσεων πολιομυελίτιδας ήταν από τα εμβόλια του Gates.

Το 2014, το Ίδρυμα Gates χρηματοδότησε δοκιμές πειραματικών εμβολίων HPV, που αναπτύχθηκαν από την GSK και τη Merck, σε 23.000 νεαρά κορίτσια σε απομακρυσμένες ινδικές επαρχίες.

Περίπου 1,200 εμφάνισαν σοβαρές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων αυτοάνοσων και διαταραχών γονιμότητας. Επτά πέθαναν.

Οι ινδικές κυβερνητικές έρευνες κατήγγειλαν ότι οι ερευνητές που χρηματοδοτούνται από τον Gates διέπραξαν σωρό ηθικές παραβιάσεις: πιέζοντας τα ευάλωτα κορίτσια του χωριού, εκφοβίζοντας τους γονείς, παραποιώντας τα έντυπα συγκατάθεσης και αρνούμενοι την ιατρική περίθαλψη στα κορίτσια που είχαν υποστεί βλάβη.

Η υπόθεση βρίσκεται τώρα στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας.

Το 2010, το Ίδρυμα Gates χρηματοδότησε μια δοκιμή πειραματικού εμβολίου ελονοσίας της GSK, σκοτώνοντας 151 βρέφη στην Αφρική και προκαλώντας σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως παράλυση και εμπύρετους σπασμούς σε 1.048 από τα 5.049 παιδιά».

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΠΕΡΣΕΑΣ ΛΙΓΔΗΣ 11/25/2020 @ 1:53 ΜΜ

    ΌΜΗΡΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ,, ΔΕ ΤΟ`ΧΕΤΕ ΚΑΛΑΤΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΣΑΣ; ΚΟΥΝΙΑ (Π.Ο.Υ) ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ. . https://youtu.be/E-DP0L1I8Rs

  2. ονειρευτης 11/25/2020 @ 2:09 ΜΜ

    1=1=2 θα το πω ξεκαθαρα οπως η μαθηματικη αυτη πραξη
    ….ΕΓΩ ΞΕΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh