11:31 - 03/08/2021

Όσοι έχουν μολυνθεί με COVID έχουν το ίδιο ιϊκό φορτίο, είτε είναι εμβολιασμένοι, είτε όχι

Του Παντελή Οικονόμου, Γενικός Ιατρός

Ποιές είναι οι τελευταίες οδηγίες του CDC σε όσους έχουν εμβολιαστεί πλήρως; «Για να μειώσετε τον κίνδυνο να μολυνθείτε από την μετάλλαξη Δέλτα και πιθανώς να τη μεταδώσετε σε άλλους, φορέστε μάσκα σε εσωτερικούς δημόσιους χώρους αν είστε σε περιοχή με σημαντική ή υψηλή μεταδοτικότητα του ιού…..Θα πρέπει να ελεγχθείτε 3-5 μέρες μετά από επαφή με κάποιον που είχε COVID-19 ή γυρίσατε από ταξίδι στο εξωτερικό, ακόμα και αν δεν έχετε συμπτώματα. (Στην περίπτωση της επαφής) πρέπει να φοράτε μάσκα σε εσωτερικούς δημόσιους χώρους για 14 μέρες μετά την έκθεση ή μέχρι το τεστ να βγει αρνητικό».

Οι οδηγίες μοιάζουν με τις οδηγίες που δίνονται σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί και ακυρώνουν στην πράξη τα τιμωρητικά μέτρα διαχωρισμού των πολιτών σε εμβολιασμένους και μη και τα οποία δίνουν προνόμια σε όσους έχουν εμβολιαστεί. Γιατί λοιπόν δόθηκαν αυτές οι οδηγίες; Η διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky, δήλωσε ότι πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι όσοι εμβολιασμένοι μολύνονται με τον COVID-19, έχουν όσο ιϊκό φορτίο έχουν και όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, κάνοντας το ίδιο πιθανή την μετάδοση του ιού σε άλλους. Μία μελέτη από την Ινδία που χρησιμοποιεί το CDC ως σημείο αναφοράς, ανέδειξε σε θετικούς στον κορονοϊό υψηλά ιικά φορτία και συγκεντρώσεις, ανεξάρτητα από το επίπεδο εμβολιασμού.

Μέχρι τώρα όσοι υποστήριζαν τους εμβολιασμούς, στηρίζονταν σε μία μελέτη που αναπαραγόταν παντού, ότι οι εμβολιασμένοι έχουν 40% λιγότερο ιικό φορτίο . Ακόμα και αν αυτό ίσχυε, δεν έχει έχει κάποια μεγάλη σημασία, αφού η ποσότητα του ιϊκού φορτίου είναι μεγάλη και στις δύο περιπτώσεις μόλυνσης (εμβολιασμένων και μη), γιατί η μεταδοτικότητα είναι 40-60% μεγαλύτερη με τη Δέλτα μετάλλαξη και η μετάλλαξη Δέλτα έχει 1000 φορές μεγαλύτερο ιικό φορτίο, άρα μεταδίδεται εύκολα ακόμα και με μικρότερο ιικό φορτίο.

Να θυμίσω ότι σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες, η αποτελεσματικότητα των εμβολίων είναι περιορισμένη στη μετάλλαξη Δέλτα (39%) και μειώνεται όσο απομακρυνόμαστε από την ημερομηνία διενέργειάς τους σε σχέση με την πιθανότητα να κολλήσει κάποιος τον ιό και να τον μεταδώσει.

Το Ισραήλ είναι η πρώτη χώρα που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα να εμβολιάσει με τρίτη δόση όσους είναι άνω των 60, απόδειξη της μη αποτελεσματικότητας των εμβολίων, ιδίως για τη μετάλλαξη Δέλτα.

Επίσης σύμφωνα με πολλαπλές επιστημονικές έρευνες, τα συγκεκριμένα εμβόλια εν μέσω πανδημίας οδηγούν σε μεταλλάξεις, άρα συνεχίζοντας το πρόγραμμα των εμβολισμών δημιουργούμε συνεχώς μεταλλάξεις για τις οποίες χρειαζόμαστε νέα εμβόλια για να τις αντιμετωπίσουμε και αυτό να συνεχίζεται χωρίς τέλος.

Για να συνοψίσουμε: έχουμε ένα μεταλλαγμένο (μετάλλαξη Δέλτα) ιό, ο οποίος είναι πιο ήπιος από τους προηγούμενους, αλλά πιο μεταδοτικός, στον οποίο τα εμβόλια είναι πολύ λιγότερο αποτελεσματικά και σύμφωνα με τις μελέτες που έχω αναφέρει μάλλον καθόλου μετά από το εξάμηνο, οτι όσοι μολύνονται έχουν το ίδιο ιϊκό φορτίο είτε είναι εμβολιασμένοι είτε όχι, άρα την ίδια πιθανότητα μετάδοσης και χρειάζεται να ακολουθηθούν τα
ίδια επίσημα μέτρα προφύλαξης σε όλους όσους εκτίθενται σε θετικά κρούσματα ή βρίσκονται θετικοί. Τότε ποιος ο λόγος των μαζικών εμβολιασμών;

Πέρα από την προσωπική επιλογή για όποια προστασία από την σοβαρή νόσηση, κάτι που αφορά όλους όσοι είναι ηλικιωμένοι ή ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, οι οποίοι επέλεξαν εθελοντικά να κάνουν ή όχι το εμβόλιο στις αρχές του χρόνου, οι υπόλοιποι έχουν σχεδόν μηδενικές πιθανότητες να νοσήσουν σοβαρά, ιδιαίτερα τώρα με τη μετάλλαξη Δέλτα.

Επομένως η παράλογη και ανήθικη προσπάθεια για υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών με ένα πειραματικό, μη ασφαλές φάρμακο που φαίνεται ότι προκαλεί το ίδιο νέες μεταλλάξεις, οι οποίες το καθιστούν αναποτελεσματικό σε όσους εμβολιάζονται, αφού αυτοί και κολλάνε τον ιο σε σημαντικό βαθμό, αλλά και έχουν την ίδια πιθανότητα να τον μεταδώσουν λόγω ανάλογου ιικού φορτίου που φέρουν, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο στόχος των υποχρεωτικών εμβολιασμών είναι άλλος και όχι η προστασία της δημόσιας υγείας. Ο νοών νοείτω…..

eyewideopen.org

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. home-biology.gr/ilektromagnitikes-aktinovolies/aktinovolies-ipsilon-sixnotiton/aktinovolianeeskeraies5g

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh