Στα όπλα καλεί η Αλβανία 12.000 αλβανικής καταγωγής στρατιώτες στον ελληνικό στρατό! Κάλεσμα εσωτερικής αποσταθεροποίησης

 

 Να αποσταθεροποιήσουν την Ελλάδα μέσω των 12.000 στρατιωτών αλβανικής καταγωγής που υπηρετούν στον Ελληνικό στρατό καλούν τα Τίρανα, με όλα τα ενδεχόμενα πλέον να είναι ανοικτά για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας.

Αυτό σημαίνει πολύ απλά, ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή, Αλβανοί που υπηρετούν την θητεία τους, μπορούν να δράσουν κατά της χώρας μας είτε σε περίπτωση διαμάχης με την τουρκική πλευρά, είτε να δώσουν, -κάτι το οποίο μπορεί να συμβαίνει και αυτή την στιγμή- πληροφορίες στις μυστικές υπηρεσίες της Αλβανίας. Οι αρμόδιες Αρχές θα πρέπει να δράσουν άμεσα, διότι ο κίνδυνος παραμονεύει.

Ταυτόχρονα αλβανικά ΜΜΕ  κάνουν εκτενή αφιερώματα για το περιστατικό που έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες, ενώ σε έρευνα που διενήργησαν σε συνεργασία με τις αλβανικές Αρχές και σύμφωνα με τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων τους αναφέρουν τα εξής:

«Από τους 86.000 στρατιώτες που διαθέτουν οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις , υπηρετούν περίπου 12 χιλιάδες αλβανικής καταγωγής  νεοσύλλεκτοι  στις τάξεις του ελληνικού Στρατού. Έτσι, κάθε έβδομος στρατιώτης είναι Αλβανός», αναφέρει το αλβανικό τηλεοπτικό κανάλι προσπαθώντας να προκαλέσει εντύπωση .

Ο Αλβανός δημοσιογράφος στην Αθήνα,  Robert Goro, κατά τη διάρκεια ενός ρεπορτάζ  για την  εκπομπή «Γνώμη» του τηλεοπτικού σταθμού «Κλαν» αποκάλυψε τον αριθμό αυτό.

Στα όπλα καλεί η Αλβανία 12.000 αλβανικής καταγωγής στρατιώτες στον ελληνικό στρατό! Κάλεσμα εσωτερικής αποσταθεροποίησης - Εικόνα0

«Οι Αλβανοί που δεν είχαν τελειώσει το γυμνάσιο, πηγαίνουν υποχρεωτικά  την στρατιωτική θητεία τους στην Ελλάδα. Τα αγόρια που ήταν στην εικόνα ( στο κέντρο νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου) προβλεπόταν να αποτελέσουν  μέρος της Εθνικής  Φρουράς,  φορώντας την παραδοσιακή φουστανέλα μπροστά από το ελληνικό κοινοβούλιο », είπε ο ίδιος δημοσιογράφος ,

Ο  ίδιος σχολίασε την εικόνα που έκανε το γύρο των ελληνικών ΜΜΕ με τους « αλβανικής καταγωγής» νεοσύλλεκτους που έκαναν  με τα χέρια το «αϊτό της Μεγάλης Αλβανίας».

Ο Goro, δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι «επικοινώνησε με έναν από τους συγγενείς του ενός από τους στρατιώτες. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι νέοι δεν γνώριζαν  ο ένας τον άλλον στο παρελθόν. Συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής τους θητείας και έτσι δεν στοιχειοθετείται καμία ύποπτη προσπάθεια κατά του ελληνικού κράτους», προφανώς  για τους βοηθήσει στην ΕΔΕ που έχει διαταχθεί από  το υπουργείο εθνικής άμυνας.

Το θέμα της ιθαγένειας όμως ειδικά στους νεοεισερχόμενους οπλίτες , αξιωματικούς και υπαξιωματικούς αποτελεί ένα κομβικό σημείο για την «συνοχή» ενός στρατεύματος όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά οπουδήποτε στον κόσμο.

Δεν απαιτείται δηλαδή μόνο το «ομόγλωσσο» και η γέννηση στην ίδια χώρα για να υπηρετεί κάποιος στις ένοπλες δυνάμεις ,  αλλά πρωτίστως,  ο κοινός πολιτισμός, η θρησκεία , και πάνω από όλα η αγάπη για την ίδια την χώρα. Χωρίς πίστη  στο θεό και την πατρίδα ,  έθνος δεν προκόβει.

Τώρα όσο αφορά το περιβόητο  «αϊτό» των Αλβανών και την σημαία τους , σύμφωνα με έγκυρους ξένους  ιστορικούς,  η σημαία είναι ελληνική και «κατάγεται» από τον Βυζαντινό άρχοντα Γεώργιο Καστριώτη ο οποίος μπορεί να είναι εθνικός ήρωας της Αλβανίας…αλλά ήταν βέρος  Έλληνας στην καταγωγή , στην γλώσσα και σε ….όλα του.

Ο Καστριώτης  ακόμη και στα αλβανικά κείμενα όταν αναφερότανε  στους υπηκόους του έλεγε «Εσείς οι Ηπειρώτες που ζείτε σε μια γη δοξασμένη από  τους προγόνους μας……..», μιλώντας σαφέστατα σε Έλληνες γηγενείς πολίτες και όχι σε Αλβανούς. Αυτό να το γνωρίζουν καλά όσοι κάνουν με τα χέρια τον αϊτό».

 

 
pentapostagma

Loading...

16 thoughts on “Στα όπλα καλεί η Αλβανία 12.000 αλβανικής καταγωγής στρατιώτες στον ελληνικό στρατό! Κάλεσμα εσωτερικής αποσταθεροποίησης

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

   ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΟΤΙ Η ΕΞΑΓΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ «ΚΑΦΡΑ» ΔΕΝ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΙ ΤΗ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΕΓΩ ΩΣ MEΣΟΥ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΑΤΟΜΟ, ΘΕΩΡΩ ΩΣ ΒΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΦΤΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ. ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙ ΗΛΙΘΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΩ ΑΜΑΣΗΤΑ. Η ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

 1. Αν συναιβενε αυτο, θα ειχαμε θερμο επεισοδιο και κλεισιμο των συνορων με την αλβανια says:

  Η δηλώσεις των ΑΛβανικών αρχών, ότι καλούν επίσημα στα όπλα που είναι; Εντάξι, το πενταπόσταγμα το γράφει, τι περιμένεις…

 2. ΗΛΕΚΤΡΑ says:

  12.000 μεσα στον στρατό. Εξω ποσοι ειναι;;;;
  Να τα τα καλα των λαθρομεταναστών. Αυτα τα βλέπουν, οχι οι πολιτικοι, αυτοι ειναι προδοτες ετςι κι αλλιως και προωθουν την λαθρομετανάστευση, αλλα οι αριςτεροι που τους θεωρούσαν και ταξικά τους αδελφια τα βλέπουν;;; Τα ακούνε;;; Νοιωθουν ασφαλείς;;; Σκέφτονται τα δικα τους παιδια η δεν τους ενδιαφέρουν;;;;
  Παντα το λέγαμε πως οταν θα ξυπνησουν αυτοι οι ανοητοι, θα ειναι αργα για ολους μας. Αν ξυπνησουν ποτε.

  • Νικόλαος says:

   Τοὺς πολιτικοὺς ἐκείνους οἱ ὁποῖοι θὰ τοὺς διώξουν, ἐμεῖς τοὺς ἔχουμε εἰς τὸ περιθώριον.
   Καλὰ νὰ πάθουμε καὶ οὐδεὶς ἄλλος πταῖει πλὴν τὼν κούφιων κεφαλῶν μας !

  • Ανώνυμος says:

   Αγαπητέ φίλε ποιός θα το κάνει αυτό (να τους διώξει);;;
   Εγώ και εσύ με το πληκτολόγιο από τον καναπέ;;
   Δυστυχώς τα μέσα που υπήρχαν και μπορούσαν να το κάνουν αυτό διαλύθηκαν ή βρίσκονται υπό διάλυση. (ΕΔ, ΣΑ συνοριοφύλακες κλπ).

 3. Ορθοδοξος ελληνας says:

  Ο κρατικος μηχανισμος ΤΩΡΑ φοβαται την αποσταθεροποιηση της χωρας με τους 12000 αλβανους;;;;;;οταν τους εδινε ιθαγενεια δεν το ηξερε η εκαστοτε κυβερνηση;;;;οταν τους στρατευε δεν αντιλαμβανοταν ο εκαστοτε ΥΠΕΘΑ οτι ολοι αυτοι αποτελουν αμεση απειλη για την εθνικη ασφαλεια;;;;επρεπε να εχουμε το προσφατο επεισοδιο για αρχισουμε να ανησυχουμε;;;;;εδω κολαει γαντι η παροιμια:ΒΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.ειμαστε το λιγοτερο ηλιθιοι.ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ;;;;;;;;;;;ποσο ανεγκεφαλοι ειμαστε;;;;;;;;τι περιμενουμε απο τον αλβανο,να φυλαξει τα συνορα απο τους συμπατριωτες του γαμωτο φελεκι μου;;;;;;;;;;;;δεν ειναι ρατσισμος.ειναι ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ.ουτε αυτο δεν σκαμπαζουμε σαν χωρα;;;;;;γιατι αλλιως αν ειναι σχεδιασμενο,τοτε ειναι εθνικη προδοσια αισχυστου ειδους!!!!

 4. Ανώνυμος says:

  Το βασικό από όλη την συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι πλέον με όλες αυτές τις πολιτικές δεν υπάρχει πλέον ασφαλές ελληνικό έθνος και κατ επέκταση κράτος.
  Μετά και από την ιδιωτική εφορία δεν υφίσταται πλέον κρατική οντότητα άρα πρέπει να γίνει επιτέλους κατανοητό σε όλους ότι μετα και απ την αλλαγή συντάγματος που είναι το τελευταίο ντιλ για να νομημοποιηθοον
  Θείος

 5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

  ΤΟ ΑΛΙΕΥΣΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΟ.
  Σε ενα σχολειο καπου στην Αθηνα, την πρωτη μερα της νεας σχολικης χρονιας η δασκαλα παιρνει παρουσιες.. – Χακίμ καζάλ αλ νταρουί; – Παρων. – Χασάν ντομάν ντα σαρουί; – Παρων. – Γιόν κιμ λι γκόνγκ; – Παρων. – Σουλειμάν αλη ζαουάχρι; – Παρων. …- Χατζή λαζά ρούμιχ αλής; Τίποτα… – Χατζή λαζά ρούμιχ αλής; επαναλαμβάνει η δασκάλα.. Πάλι τίποτα. Εκει που ετοιμάζεται να σημειώσει απουσία η δασκάλα βλέπει δειλά δειλά ενα παιδάκι να σηκώνει το χέρι του απο την τελευταία σειρά.. – Κυρία, μάλλον εγω είμαι αυτός,αλλα το όνομά μου δεν διαβάζεται έτσι.. Χατζηλαζάρου Μιχάλη με λένε..!
  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, Η ΜΟΝΟΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ;
  https://el.wikipedia.org/wiki/Συζήτηση:Ιθαγένεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *