ΟΝΕΙΔΟΣ! ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ!!!

ΠΟΣΟΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ (επιεικέστατος χαρακτηρισμός) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΘΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;

▪Πόσο δουλικά «κύπτουν τον αυχένα» στον παλαιόθεν αιρετίζοντα «παναγιώτατο»;;;

▪Πρόκειται για αποφράδα ημέρα που θα χαραχθεί με μελανά γράμματα στις δέλτους της Ιστορίας της Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Ελλάδος,του Αγιίου Όρους και του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως…!!!

▪Αλήθεια η Εκκλησία τού Πάτριου Εορτολογίου όλων των Παρατάξεων γιατί δεν ανταποκρίνονται κάνοντας διάβημα διαμαρτυρίας στην Κυβέρνηση γυμνή την κεφαλή;?

Filoi.tis.Gnisias.Esfigmenou

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

23 thoughts on “ΟΝΕΙΔΟΣ! ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ!!!

 1. Ανώνυμος says:

  ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ

  Ήρθε το τέλος του κόσμου των νεκρών από πνεύμα ανθρωπιάς.
  Και λίγοι οι δίκαιοι του Ανθρώπου Του Θεού …που αγάπησαν την ανθρωπιά του, την Του Ουρανού της ψυχής τους αγάπη ….Από αυτούς που για ελευθερία μετράνε την αδελφοσύνη στο όνομα του ελληνισμού ως αξία της ζωής στο χρήμα…

  Ήρθε το τέλος αυτού του κόσμου που δολοφονεί τον εαυτό του.
  …Για το χρήμα την δόξα του και το ψεύτικο εγώ του.

  Ήρθε ο Λόγος Έλλην.

  http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/
  Ιωάννης

 2. Χ.Κ. says:

  esfigmenou.blogspot.com/2011/03/20032011.html

  Η Μονή Εσφιγμένου έχει αποσχιστεί από τον Δεκέμβριο του 1965, όταν ο τότε Οικουμενικός Πατριάρχης Αθηναγόρας προσευχήθηκε στα Ιεροσόλυμα με τον Πάπα Παύλο ΣΤ΄, σηματοδοτώντας την προσέγγιση των δύο εκκλησιών. Για τους ζηλωτές αυτό ήταν προδοσία και υποταγή στον Πάπα, άλλωστε το είπαν ξεκάθαρα στον κ. Βαρθολομαίο, τον οποίο? υποδέχθηκαν στην τελευταία του επίσκεψη στο Αγιον Ορος, τον Οκτώβριο του 2011, αποδοκιμάζοντάς τον και φωνάζοντας «προδότη», «αίσχος».
  Το 1972 η Μονή Εσφιγμένου διέκοψε κάθε επικοινωνία και συνεργασία με τις υπόλοιπες μονές και όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες και πλέον δεν αναγνωρίζει και δεν μνημονεύει τον Πατριάρχη.
  Παράλληλα, αποδέχτηκε τον παλαιοημερολογίτη «αρχιεπίσκοπο» Αυξέντιο Πάστρα, με επικεφαλής τον γέροντα Ευθύμιο, έναν σεβάσμιο και αρκετά μετριοπαθή ηγούμενο, οποίος δεν προκαλούσε και κρατούσε πάντα χαμηλούς τόνους. Το 1999 ο Ευθύμιος κοιμήθηκε και τον διαδέχτηκε ο γέροντας Μεθόδιος Παπαλαμπρακόπουλος, που είχε χειροτονηθεί ιερέας σε εκκλησία παλαιοημερολογιτών στην Αθήνα, στη συνέχεια ωστόσο αφορίστηκε και καθαιρέθηκε.
  Περιστοιχισμένος από τους ιερομόναχους Σάββα και Γρηγόριο και τους μοναχούς Εφραίμ και Βαρνάβα, ο ηγούμενος Μεθόδιος είναι ένας σκληρός ζηλωτής, με ακραίες θέσεις και συμπεριφορά. Κατά διαστήματα βέβαια απεκδύεται τον μοναχικό του βίο και συμπεριφέρεται σαν νεόπλουτος κοσμικός, μιλώντας ενώπιον ακροατηρίου σε πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας, κατακεραυνώνοντας πάντα τον Οικουμενικό Πατριάρχη, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο δεν δίστασε να είναι κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση του εθνικιστικού Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου στη Λάρισα, όπου εξήρε τη δράση της ακροδεξιάς οργάνωσης και καταφέρθηκε εναντίον του κ. Βαρθολομαίου.
  Αυτή τη στιγμή εκτιμάται ότι στο Αγιον Ορος εγκαταβιούν περίπου 250 ζηλωτές μοναχοί. Εκτός από τους 110 που βρίσκονται μέσα στη Μονή Εσφιγμένου, οι υπόλοιποι μένουν σε κελιά και σκήτες. Οι τελευταίοι δεν δημιουργούν προβλήματα και μάλιστα συνεργάζονται αρμονικά σε διοικητικά θέματα με την Ιερά Κοινότητα, χωρίς ωστόσο να συμμετέχουν σε λειτουργίες άλλων μονών. Την ίδια ώρα η πολιτεία εμφανίζεται συγκρατημένη και απρόθυμη να λύσει το ζήτημα της Μονής Εσφιγμένου.

 3. Ανώνυμος says:

  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ,ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ ΣΑΛΟ,ΑΓΙΟ ΝΗΦΩΝΑ,ΑΓΙΟ ΝΕΙΛΟ,ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙ ΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΧΡΙΣΤΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΧΡΥΣΟ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΟΛΕΣΑΙ

 4. Νικητας says:

  ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ…ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ !!! ΕΜΕΙΣ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ !!!

 5. Ανώνυμος says:

  διαμαρτυρίες για πολλά χρήματα διαβάζουμε από μοναχούς; που κατά την κουρά και τον όρκο τους υποσχέθηκαν στον Κύριο ακτημοσύνη;;!και θέλουν αυτοί οι άνθρωποι που τόσο κόπτονται για το χρήμα να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι είναι θύματα και ορθοτομούν τον λόγο της αληθείας; δεν θα εκπλαγούμε καθόλου μετά από αυτόν τον ζήλο που έχουν για το χρήμα τάχα για να επιδιορθώσουν το μοναστήρι, να τους δούμε να χτίζουν και ξενοδοχεία στο Αγιο Όρος
  σαν δεν ντρέπονται, φρίττουμε γι αυτά που διαβάζουμε για εκατομμύρια ευρώ ζημιά!! φρίττουμε που αυτά τα εκατομμύρια ήταν και είναι η αφορμή πολέμου και αποκλεισμού εναντίον μοναχών που τιμούν τον όρκο που έδωσαν στον Κύριο και διώκονται γιατί τιμούν τους Αγίους και τους Πατέρες της πίστης μας,τιμούν το ράσο τους δεν τους επιτρέπουν τόσα χρόνια ούτε να ψαρεύουν και πεθαίνουν αβοήθητοι και αποκλεισμένοι χωρίς φάρμακα…
  φρίττουμε για την σιωπή πολλών σχετικά με αυτό το θέμα όπως και με την φυλάκιση του πατριαρχου Ειρηναίου εδώ και 8 χρόνια
  πού είναι οι δεσποτάδες και οι ιερωμένοι να βροντοφωνάξουν μέχρι να σειστεί η γη γι αυτές τις αδικίες και αυτόν τον διωγμό από κάποιους που θεώρησαν ότι η Εκκλησία του Χριστού είναι τσιφλίκι τους χωρίς ψυχές;

 6. cock says:

  Μάλιστα..λοιπόν,άλλο γ.Μεθόδιος και άλλο γ. Ευθύμιος.
  Απ΄αυτό καταλαβαίνεις οτι είμαι του ..»χωρου».Αύριο γιορτάζω!
  Επιγραμματικά,γιατί θα χρειαζόταν ..σεντόνι!..Το δικαστήριο ήταν ποινικό για καθαρά ποινική πράξη συντέλεσης και ηθικής αυτουργίας.Κατασκευή και ρίψης μολότωφ,στην γνωστή υπόθεση αρπαγής του κονακίου απο τα γνωστά κοπρόσκυλα του βορθολομαίου( και της τοπικής συμορίας του σερίφη Εφραίμ-κουτσού,της Βατοπαιδίου).
  Φυσικά η αιτία είναι η άλωση του Όρους ( και έχει ήδη επιτευχθεί),αλλα η αφορμή δίνεται απο τον γ. Μεθόδιο χωρίς να το έχει καταλάβει,απο τέτοιες παράλογες και παρορμητικές ενέργειες,που στην στιγμή φαντάζουν λογικές και δίκαιες αλλά στην τελική τους έχουν αντίθετο αποτέλεσμα.Κάτι που είχε τονιστεί στο μοναστήρι να αποφύγει με κάθε κόστος…για την περίπτωση ..φάουλ..και έγινε!Όχι σε δικαστήρια και αντεγκλήσεις …
  Τώρα είναι στην διάθεση των νικητών όπως καταλαβαίνεις και πολύ εύκολα μπορεί να εκδιωχθεί όλη η αδελφότητα νόμιμα ..για κακουργηματική πράξη υπόθαλψης φυγόποινων..απλά!
  Να σημειωθεί η ελλιπή υποστήριξη της νομικού της μονής!( όταν πάς με δικαστήρια ..εε πρέπει να κάνεις και σύ κάποιες αγωγές..)
  Τώρα για τις παρατάξεις του πατρίου..εδώ γελάμε!
  Παρατάξεις δηλ. πολλές συνόδους..δηλ. πολλές εκκλησίες,στην ουσία σωματεία ή δεν είναι έτσι!Απο την στιγμή που το πάτριο έκανε ξεχωριστή σύνοδο επόμενο ήταν να γίνουν κιάλλες-κιάλλες…καμμιά τους όμως δέν είναι Η εκκλησία του Χριστού.Είναι με το νέο ημερολόγιο η εκκλησία του Χριστού(;)..τώρα πλέον φυσικά όχι!
  Για πές μου εσύ άν ξέρεις..που είναι η εκκλησία..πουθενά!
  Η υπόθεση Εσφιγμένου ήθελε προσευχή και θυσία,απλά αλλά δύσκολα πράγματα ακόμα και για μοναχούς..είναι ανθρώπινο…

  • "ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ = ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ" says:

   ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΕΣ)

   «Εἰς τό σημεῖον αὐτό εἶναι ἀνάγκη νά παρουσιάσωμε
   ἀκροθιγῶς τήν τιμή πού ἀποδίδει ἡ ἴδια ἡ Ἐκκλησία εἰς τούς
   ἀποτειχισθέντες πρό συνοδικῆς κρίσεως ἀπό τούς δημοσίᾳ
   καί γυμνῇ τῇ κεφαλῇ κηρύττοντας αἵρεσιν Ἐπισκόπους. Ἡ
   τιμή αὐτή συνίσταται εἰς τό ὅτι τούς κατατάσσει εἰς τούς
   ἁγίους καί ὁμολογητές τῆς πίστεως, ἐφ’ ὅσον μετά τήν
   ἀποτείχισι καί δι’ αὐτῆς τήν μή ἀναγνώρισι τοῦ αἱρετικοῦ
   Ἐπισκόπου, ἀκολουθεῖ συνήθως ὁ διωγμός καί τό μαρτύ-
   ριο, συνεργούσης πρός τοῦτο καί τῆς πολιτικῆς ἐξουσίας.
   Καί θά ἀναφερθοῦμε πρός τοῦτο εἰς τήν Εἰκονομαχία καί
   μάλιστα κατά τήν περίοδο τήν πρό τῆς Ζ΄ Οἰκουμενικῆς
   Συνόδου κατά τήν ὁποία, ὅπως προαναφέραμε, δέν ἦτο κἄν
   κατεγνωσμένη αἵρεσις καί ἐπιπλέον ἐπισφραγισμένη ἀπό
   Σύνοδο 348 Ἐπισκόπων οἱ ὁποῖοι κατέστησαν τήν αἵρεσι
   γραμμή τῆς «Ἐκκλησίας».

   Εἰς τήν Πατριαρχίαν λοιπόν τοῦ πρώτου εἰκονομάχου
   Πατριάρχου ὀνόματι Ἀναστασίου (730-754) μετά τήν βι-
   αία ἐκβολή τοῦ ἁγ. Γερμανοῦ τοῦ ὁμολογητοῦ, ἔχομε κατ’
   ἀρχάς τούς δέκα μάρτυρες τούς ἐν τῇ Χαλκῇ λεγομένη
   Πύλῃ. Αὐτοί μάλιστα ἔγιναν αἰτία νά φονευθῆ ὁ σπαθάριος
   ὁ ὁποῖος ἀνῆλθε στήν κλίμακα, προκειμένου νά κατεβάση
   τήν εἰκόνα τοῦ Χριστοῦ, ἡ ὁποία εὑρίσκετο πάνω ἀπό τήν
   Χαλκῆ πύλη. Ἑορτάζονται τήν 9η Αὐγούστου. Εἰς αὐτήν
   τήν πρᾶξιν, τῆς κατακρημνίσεως δηλαδή καί θανατώσεως
   τοῦ σπαθαρίου, φαίνεται ὅτι συμμετεῖχαν καί ἄλλοι ἅγιοι
   καί εἰδικά γυναῖκες. Μεταξύ αὐτῶν ἦταν ἡ ἁγ. Θεοδοσία,
   ἡ ὁποία ἑορτάζει τήν 29η Μαΐου.

   Ὁ Δοσίθεος Ἱεροσολύμων μᾶς περιγράφει λακωνικά ἕνα
   συγκλονιστικό γεγονός σχετικά μέ τόν εἰκονομάχο Πα-
   τριάρχη Ἀναστάσιο. Λέγει ἐπί λέξει τά ἑξῆς: «ἐξέβαλε τοῦ
   θρόνου αὐτοῦ τόν Γερμανόν Πατριάρχην ὁ Κόνων (Λέων ὁ
   Γ΄ ὁ Ἴσαυρος 717-741), ὁ τοῦ Ἀντιχρίστου πρόδρομος ὡς ἐκά-
   λη αὐτόν ὁ ἅγιος οὗτος Πατριάρχης, τῶ δεκάτῳ τρίτῳ ἔτει
   αὐτοῦ, καί ἔβαλεν ἀντ’ ἐκείνου τόν Σύγγελον Ἀναστάσιον,
   τόν νέον προδότην Ἰούδαν, τόν συμφωνήσαντα τῶ Κόνωνι
   καί ἐπιβουλεύσαντα τῷ γέροντι αὐτοῦ. Ἀλλ’ αἱ σεμναί καί
   τίμιαι γυναῖκες τῆς Κωνσταντινουπόλεως ὧν προεξῆρχεν
   ἡ ἁγία Θεοδοσία ἑορταζομένη Μαΐου εἰκοστῇ ἐνάτῃ ὥρμησαν
   εἰς τήν ἐκκλησίαν, καί τό βδέλυγμα τῆς ἐρημώσεως,
   καί τοῖς λίθοις καί τοῖς ξύλοις ὑβρίζουσαι καί μισθωτόν
   ἀποκαλοῦσαι καί λύκον καί προδότην Ἰούδαν, ἐδίωξαν.
   Ὅθεν ἐκεῖνος ἀπῆλθε πρός τόν βασιλέα καί προσεκλαύθη
   καί παρεκίνει αὐτόν ἐκδικῆσαι αὐτόν. Ἀλλά καί εἰς τήν
   χαλκῆν πόρταν, ὅπου ἦν ἡ Θεανδρική ἐκείνη καί δεσποτική
   εἰκών τοῦ Χριστοῦ, ἥν ἐκεῖ ἔβαλεν ὁ μέγας Κωνσταντῖνος,
   βαλόντος τήν σκάλαν τοῦ βασιλικοῦ ὑπηρέτου ἵνα αὐτήν
   ἐκεῖθεν ἐκβάλῃ, αἱ Κωνσταντινοπολίτιδες ἐκβαλοῦσαι
   αὐτήν, ὧς ἐξῆρχεν ἡ ἁγία Θεοδώρα, καί κρημνίσασαι αὐτόν,
   ἔλαβον ἀντί μισθοῦ αὐτῶν τόν ἴδιον θάνατον. Διήρκησε δέ
   ἐκεῖ ἡ Θεανδρική αὕτη εἰκών κατά τόν Κωδινόν ἔτη τετρα-
   κόσια δέκα πέντε» (Δοσιθέου Ἱεροσ., Δωδεκάβιβλος, τόμος
   ΣΤ΄, κεφ. ΙΘ΄, παραγρ. Η΄, σελ. 440, ἐκδ. Ρηγόπουλου 1982).

   Εἶναι ὄντως συγκλονιστικό καί φοβερό τό γεγονός αὐτό.
   Ὁ Πατριάρχης Ἀναστάσιος, ὁ ὁποῖος ἦτο φορέας αἱρέσεως
   μή κατεγνωσμένης, πρίν κατακριθῆ ὁ ἴδιος ἀπό ἁρμόδιο
   ἐκκλησιαστικό ὄργανο, ἐκβάλλεται διά ξύλων καί λίθων
   ἀπό τήν Ἐκκλησίαν ὑπό ἁγίων γυναικῶν, οἱ ὁποῖες τελικά
   μέ τήν βοήθεια τῆς πολιτικῆς ἐξουσίας θανατώνονται. Αὐτή
   εἶναι ἡ τιμή διά τήν ὁποία ὁμιλεῖ ὁ ΙΕ΄ Κανών τῆς Πρω-
   τοδευτέρας Συνόδου, μέ τήν ὁποία ἠξιώθησαν ἀπό τούς
   Ὀρθοδόξους. Δηλαδή τό νά καταταγοῦν μεταξύ τῶν ἁγίων
   καί ὁμολογητῶν καί νά εἶναι ἐσαεί πρότυπα πρός μίμησιν.
   Εἶναι ἴσως βέβαιον ὅτι σήμερα, ἄν κάποιοι τολμοῦσαν νά
   ἐνεργήσουν τοιουτοτρόπως σέ μία κατεγνωσμένη αἵρεσι,,
   θά ἐθεωροῦντο ἀπό τούς Ὀρθοδόξους Οἰκουμενιστές καί
   μή, ὡς ἀδιάκριτοι, ἀντάρτες, ταλιμπάν, ἐκτός Ἐκκλησίας
   καί κατεχόμενοι ὑπό ἑωσφορικοῦ καί δαιμονικοῦ πνεύ-
   ματος. Ἀντιθέτως δέ αὐτοί πού θά ἀνέμενον τήν Σύνοδο
   (π.χ. τῆς Ἱερείας) διά νά ἀποφασίση ἐπί τοῦ θέματος θά
   ἐθεωροῦντο συνετοί, ὑπάκουοι, διακριτικοί καί ἐντός τῆς
   Ἐπισκοποκεντρικῆς Ἐκκλησίας. Δυστυχῶς αὐτή εἶναι σή-
   μερα ἡ Ὀρθοδοξία μας.

   Πλήν αὐτῶν τῶν ἁγίων, ἔχομε αὐτήν τήν περίοδο τῆς
   Εἰκονομαχίας (ἡ ὁποία δέν πρέπει νά λησμονοῦμε δέν ἦτο
   ἀκόμη κατεγνωσμένη αἵρεσις), τούς ἁγίους καί ὁμολογητάς
   Θεόφιλον, ὁ ὁποῖος ἦτο αὐτόκλητος μάρτυς καί ὁμολο-
   γητής καί ἑορτάζει τήν 2αν Ὀκτωβρίου, τόν Θεόφιλον καί
   Λογγῖνον τόν Στυλίτην, ἡ μνήμη τῶν ὁποίων εἶναι τήν 10ην
   Ὀκτωβρίου, τόν ἅγ. Ὑπάτιο Ἐπίσκοπο καί Ἀνδρέα τόν πρε-
   σβύτερο, πού ἑορτάζονται τήν 20ην Σεπτεμβρίου, Γεώργιον
   τόν Λημνιώτη, πού ἑορτάζει τήν 24ην Αὐγούστου, Γεώργιον
   ἐπίσης Πισιδίας, πού ἑορτάζει τήν 19ην Ἀπριλίου, Βασίλειον
   καί Προκόπιον τούς ὁμολογητάς, πού ἑορτάζουν τήν 27ην
   καί 28ην Φεβρουαρίου, Ἀνδρέαν τόν ὁμολογητήν τόν ἐν
   τῇ κρίσει πού ἑορτάζει τήν 17ην Ὀκτωβρίου καί πολλούς
   ἄλλους».

   ΠΗΓΗ: Από τις σελίδες 35 – 37 του βιβλίου «Ἡ Διαχρονικὴ Συμφωνία τῶν Ἁγίων Πατέρων γιὰ τὸ Ὑποχρεωτικὸ τοῦ 15ου Κανόνος τῆς Πρωτοδευτέρας Συνόδου περὶ Διακοπῆς Μνημονεύσεως Ἐπισκόπου Κηρύσσοντος ἐπ’ Ἐκκλησίας Αἵρεσιν», του Ιερομόναχου Ευθυμίου Τρικαμηνά, Degiorgio εκδόσεις, Τρίκαλα 2012. Το βιβλίο διανέμεται δωρεάν http://www.freevolition.gr/15.pdf , και στις επόμενες σελίδες του μπορείτε να δείτε πιο αναλυτικά ΚΑΙ για το ζήτημα του παλαιού ημερολογίου «των ημερολατρών» και την Οικουμενική Παναίρεση.

  • ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ says:

   Ομιλία Αυγουστίνου Καντιώτη για τρεις Ιεράρχες

   ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΑ ΡΑΣΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ

   …Ἀλλὰ καθ’ ἣν στιγμὴ ἦσαν ἕτοιμοι νὰ βάλλουν τὰ χέρια ἐπάνω στὸν Μάξιμο, τότε ἠκούσθη ὡς βροντὴ ἰσχυρὰ καὶ ἀστραπὴ κι ὡς σεισμός, ἠκούσθη ἡ φωνὴ «ἀνάξιος». «Ἀνάξιος». Φωνάξανε μία, ὁ λαός, φωνάξανε δύο. Εἶναι ὑποχρεωμένοι οἱ ἐπίσκοποι (σύμφωνα μὲ τὸ τυπικό), νὰ σταματήσουν πάσα χειροτονία· ἐκτὸς ἐὰν οἱ ἐπίσκοποι θεωροῦν τὸ λαὸ ζῶα. Ἀλλὰ ὡς ζῶα μᾶς περνοῦνε. Λοιπόν, ἔπρεπε νὰ σταματήσει ἡ χειροτονία. Ἀλλὰ αὐτοὶ τίποτα ἀπολύτως. «Ἄστους νὰ φωνάζουν».

   Ἀλλὰ (οἱ χριστιανοὶ τότε) δὲν ἦσαν σὰν τοὺς χριστιανοὺς τοὺς σημερινούς. Ὅταν εἶδαν ὅτι αὐτοὶ δὲν σταματούσανε κι ὅτι δὲν τοὺς ἐνδιέφερε τελείως (τί λέει ὁ λαός), καὶ ὅτι εἶχαν σκοπὸ ὁπωσδήποτε νὰ χειροτονήσουν αὐτὸν (τὸν Μάξιμο), ἐν μέσῳ φωνῶν καὶ κραυγῶν, τότε τί κάνουν; Ὁρμοῦν ἐπάνω, τοὺς ἁρπάζουν, τοὺς βγάζουν τὰ ἄμφια καὶ τοὺς κυνηγοῦν εἰς τοὺς δρόμους. Ναί, αὐτὸ κάνανε. Κι ἀναγκαστήκανε αὐτοὶ διωκόμενοι νὰ περιφέρονται ἐν μέσῳ τῶν δρόμων τῆς Κων/πόλεως καὶ νὰ πᾶνε, παρακαλῶ, σ’ ἕνα πλυσταριό, κι ἐκεῖ νὰ τελειώσει ἡ χειροτονία.

   Ἐὰν ζοῦσε στὴν ἐποχὴ ἐκείνη ἕνας ἀπὸ τοὺς ψευτοχριστιανοὺς τοῦ σημερινοῦ καιροῦ, κι ἔβλεπε τοὺς ὀπαδοὺς τοῦ Γρηγορίου νὰ κρατοῦν ρόκες καὶ ρόπαλα καὶ νὰ κυνηγοῦν τοὺς ἀναξίους καὶ νὰ τοὺς ἀναγκάζουν νὰ κρυφτοῦν στὰ πλυσταριά, θἄλεγε: «Πώ, πώ, τί φανατικοὶ ἄνθρωποι εἶναι αὐτοί! Τί κακὸ μεγάλο κάνουν στὴν Ἐκκλησία! Τί σκάνδαλο μεγάλο κάνουν».

   Ἀλλὰ δὲν ἦσαν ἔτσι οἱ χριστιανοὶ ἐκεῖνοι. Οἱ χριστιανοὶ ἐκεῖνοι ἐνδιεφέροντο γιὰ τὴν Ἐκκλησία περισσότερο ἀπὸ τὸ σπίτι των. Οἱ χριστιανοὶ ἐκεῖνοι εἶχαν πόθον ζωηρὸν νὰ δοῦν τὴν Ἐκκλησία τους ἀπηλαγμένην ἀπὸ ὅλα τὰ αἴσχη. Ἡ Ἐκκλησία ἐκείνη ἦταν φωνὴ τοῦ Κυρίου, ποὺ λέγει «ἐποιήσατε τὸν οἶκον τοῦ Πατρός μου οἶκον ἐμπορίου».

   Ναί, κατ’ αὐτὸν τὸν τρόπον ἔδρασαν τότε ἐκεῖνοι. Ἀλλὰ δὲν μὲ ἐνδιαφέρει τί κρίση ἔχεις ἐσύ, κύριε, ὁ ψευτοχριστιανὸς τῆς Ἐκκλησίας, ποὺ ἂν ἔρθω καὶ σπάσω ἕνα τζάμι τοῦ καταστήματός σου, θὰ μὲ κυνηγήσεις… Ἀλλὰ ἕνα τζάμι δὲν εἶναι τίποτα· ὅταν σπάζουν ἕνα τζάμι τοῦ καταστήματός σου ἐξανίστασαι, ἀλλ’ ὅταν βλέπεις τὴν Ἐκκλησίαν νὰ καταδυναστεύεται καὶ νὰ πυρπολεῖται καὶ νὰ καίεται, ἀδιαφορεῖς τελείως.

   Ἀλλὰ δὲν μὲ ἐνδιαφέρει τί λέγουν οἱ σημερινοὶ ψευτοθεολόγοι…, μὲ ἐνδιαφέρει νὰ δεῖτε ποίαν κρίσιν ἐπάνω στὸ μεγάλο αὐτὸ ἐπεισόδιο ποὺ ἔγινε εἰς τὴν ἐποχὴ τοῦ Γρηγορίου τοῦ Ναζιανζηνοῦ, μὲ ἐνδιαφέρει νὰ δῶ πῶς τὸ κρίνει ἕνας ἐκ τῶν μεγαλυτέρων Πατριαρχῶν τῆς συγχρόνου Ἐκκλησιας, ὁ Πατριάρχης Κων/πόλεως Βασίλειος ὁ Β΄, ὁ ὁποῖος ὑπῆρξε ὁ τελευταῖος Ἐπίσκοπος τῆς Ἀγχιάλου (Βουλγαρίας). Ὁ Βασίλειος, λοιπόν, τὴν ἡμέραν τῶν τριῶν Ἱεραρχῶν ἐξεφώνησε ἕνα περισπούδαστον λόγον καὶ ἐσχολίασε τὸ γεγονὸς αὐτὸ τοῦ Μαξίμου καὶ λέγει:

   «Ἐὰν τὴν νύχτα ἐκείνη στὴν Κων/πολη δὲν σηκώνετο ὁ λαός, Ἐπίσκοπος Κων/πόλεως δὲν θὰ ἦτο ὁ Γρηγόριος ὁ Ναζιανζηνός, ἀλλὰ θὰ ἦτο ὁ Μάξιμος».

   Μάλιστα· τοιοῦτος λαός, τοιοῦτοι Ἐπίσκοποι. Τοιοῦτος λαός, τοιοῦτοι Ἀρχιερεῖς… Δὲν πέφτουν ἀπὸ τὰ οὐράνια. Ἀγωνιστεῖτε νὰ ἀποκτῆστε Ἐπίσκοπο. Μὴ παραπονεῖσθε οὔτε ἐναντίον ἱερέων, οὔτε ἐναντίον Ἀρχιερέων, ἐὰν δὲν γίνεται ἀγωνισταὶ καὶ καταδιώξουμε ἀπεινῶς τὴν ἀγέλην αὐτήν, ἡ ὁποία ρημάζει τὸ ποίμνιον τοῦ Χριστοῦ μας.

   (Βλέπω) δὲν συμφωνεῖτε… Θὰ μείνουμε μόνοι ἀγωνιζόμενοι. Ἅμα δεῖτε ἐσεῖς δεσπότη μὲ κορῶνες, καὶ μὲ χρυσάφια καὶ μὲ μπαστοῦνες…

   Δὲν εἶναι ἔτσι;

   ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ>> https://paterikiparadosi.blogspot.ch/2017/01/blog-post_668.html

 7. Ανώνυμος says:

  κύριοι δικαστές και δικαστίνες περιμένουμε από σας τους καθ όλα αρμόδιους της ανθρώπινης δικαιοσύνης να πράξετε τα δένοντα για όλους τους εγκληματίες που καταστρέφουν δημόσια περιουσία για την οποία φορολογούμαστε ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες πολίτες και για κάθε ιδιωτική περιουσία που καταστρέφεται και καίγεται από μερικά τσογλάνια και πράκτορες που απ τη μια πόρτα τους τσιμπά η αστυνομία κι απ την άλλη αφήνονται ελεύθεροι
  ο Γέροντας Μεθόδιος ΕΝΟΧΛΕΙ
  και ενοχλεί ΠΟΛΥ!
  μιλάει βλέπετε κατά της κάρτας πολίτη
  και κάποιοι ενοχλούναι ΠΟΛΥ
  καθένας που δεν θα συμφωνεί με τα συμφωνηθέντα κάποιων από πολλά μετερίζια, θα διώκεται, είναι ένα είδος προειδοποίησης
  σαν δεν ντρέπονται
  διευκρίνηση: δεν είμαι με το παλιό ημερολόγιο και δεν θεωρούμαι ένθερμος χριστιανός, ωστόσο εδώ βλέπουμε αδικία και υπερβολή σε μια χώρα που την καταστρέφουν διάφοροι τραμπούκοι του δρόμου χωρίς να τιμωρούνται
  για ποιά δικαιοσύνη λοιπόν μιλάμε; αντιθέτως βλέπουμε ρατσισμό και διάκριση των ανθρώπων σε κατηγορίες
  τον υιο του πολιτικού γιατί τον αφήσατε ελεύθερο;;

 8. ΕΛΛΗΝΙΣ says:

  ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ;
  ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΑΠ’ΑΡΧΗΣ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΔΕΣ. ΚΑΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ, ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΘΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΚΟΜΑ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ.

 9. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Όταν υπάρχει κρίση και όταν κάποιος είναι άπειρος και δεν ξέρει να χειριστεί τις καταστάσεις, τότε εύκολα μπορεί, θέλοντας να κάνει έναν αγώνα τίμιο και δίκαιο να πέσει σε κάποιες παγίδες που μπορεί να του στήσουν. Για αυτό χρειάζεται προσοχή. Όσο και τα χρήματα που λένε ότι έχασαν, αυτό δεν είναι απολύτως τίποτε για εμάς , αλλά για αυτούς είναι. Τι να την κάνεις την πολυτέλεια, όταν λείπει ο Ιησούς Χριστός. Το μοναστήρι είναι ο χώρος, που κατοικεί το Άγιο Πνεύμα και το Άγιο Πνεύμα δεν αναπαύεται μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Όμως κατά βάθος οι άνθρωποι αυτοί έχουν κρίση ταυτότητας, διότι άλλα πράγματα λέει η ορθοδοξία και άλλα κάνουν αυτοί, αφού θέλουν χρήματα και το χρήμα βρίσκεται στα χέρια του σατανά

 10. ΠΑΤΕΡΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ says:

  ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΑ ΡΑΣΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ

  (Ἀπόσπασμα ἀπὸ ὁμιλία «ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΑΙ ΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΑΙ» τοῦ ἀειμνήστου μητροπολίτου Φλωρίνης Αὐγουστίνου Καντιώτη)https://paterikiparadosi.blogspot.gr/2017/01/blog-post_668.html

 11. Ανώνυμος says:

  Οταν οι πρωτοι ειναι λουγκρες, πουστρακια για οσους δεν καταλαβαινουν, φορουν στριγκακια ποιο λιανα, τι να λεμε.
  Το πρωτο ειναι οτι οι προκαθημενοι ειναι πουστρακια. Δηλαδη εγω θα υπακουσω κ θα σεβαστω ενα μεγαλοσχημονα που ειναι πουστης? Θα τον πατησω στο λαιμο οχι που θα του φιλησω κ το χερι.
  Και οσοι δεν ξερουν για ποιους αρχιερεις μιλαμε τοτε ας προσεχαν.
  Οταν οι κεφαλες ειναι αδερφες με οτι αυτο συνεπαγεται για ποια πορεια της ορθοδοξιας μιλαμε? Και οταν το ποιμνιο (τα προβατα) δεν τα γνωριζουν αυτα , η τα ξερουν αλλα κανουν τον κουφο κ σκυβουν το κεφαλι, τοτε για ποια ορθοδοξια μιλαμε και για ποιους πιστους?
  Και μετα καταριομαστε τους μουσουλμανους.
  Τουλαχιστον σε αυτους ιμαμης πουστης δεν εχει ακουστει ακομα.
  Και τωρα βγηκαν οι ανεγκεφαλοι σκοτισμενοι χριστιανοι να μεμφθουν τον Μεθιοδιο διοτι κατω απο τα ρασα δεν φορα κυλοτα οπως οι εχθροι του μεγαλοσχημοι που τον πολεμουν

 12. Liakosboons says:

  Υπάρχει λύση… Το παραδειγμα του Αγ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ… ΟΧΙ ΜΟΛΌΤΟΦ…. ΟΧΙ ΒΙΑ… Δεξερουμε ποιν Κυριο υπηρετουμε.? .. Στην αδυναμια μας φαίνεται η δυναμη του… Οχι ομως για ποινικο αδίκημα… Να μη πηγαινει σε κοσμικο δικαστήριο.. Ποιμενας.. Να δεχεται την ποινη.. Απο τον προισταμενο της ηγεσίας… Και να συνεχζουμε τον αγωνα οπως ο Αγ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ.. Ο κύριος είναι η δυναμη… Η ελπίδα η δικαιωση… Δεν είναι ο πόλεμος με αιμα και μολοτωφ… Σίγουρα βρηκε πατημα το μυστήριο της ανομιας.. Και υπερεβαλε, εγκληματησε.. Στην αποδοση ποινων… Ζουμε την μικρή αποστασια… Μικρη θλιψη… Ψυχωραγει το θηριο της πανθρησκειας νεας ταξης του γκλομποφασισμου… Πεφτει σε κωμα.. Και φοβισμενο… Φοβεριζει… Οχι οι οικουμενιστες πανθρησκευτες… Δεν εχουν θεση στο νεο Βυζάντιο… Αυτα ομως θα τα κανονισει ο Θεός… Με ηγετη ελεημων εκ πενιας… και αλαγη στο αντιχριστιανικο κλιμα παγκοσμιως απο τους παγκοσμιοποιητες…δεν ειναι τα ντουβαρια και τα μοναστηρια η ορθοδοξια… Μεσα μας ειναι στην καρδια μας, Ζηλωτης σημαινει ταπεινος.. Κειταξτε τον εσταυρωμενο.. Ακρα ταπεινωση.. Σκανδαλο και κοντρα στη λογικη… Λοιπον κοντρα στην κοντρα.. Κοντρα με το καλο… Κοντρα στο κακο… Ολα να τα παρουνε.. Την ψυχή δεν μπορουνε μονο αν τη παραδωσουμε με το αυτεξουσιο.. Μη δινετε πατημα στους αιρετικους.. Αυτη ειναι η τροφη τους.. Βαλτε αναμενα καρβουνα στο νου…με την συμπεριφορά.. Την αγαπη… Πραοτητα υπομονη ταπεινωση.. Θα μας ανηψωσει ο Θεός…κοιταξτε την ιεραρχια.. Μιλησε ο πατροκοσμας οι χειροτεροι ολων.. Κοιταξτε τους θεσμούς… Δεν υπαρχουν ονόμασαν… Το κρεας.. ψαρι θεσμους.. Τοκογλυφους κι αλοι προσκυνανε το Δια να παρουνε χρημα κι αλλοι το μαμωνα.. Με περιτύλιγμα…. Της Επιφωτησης του σκοτους των στοων…προσευχή οποιος μπορεί οσο μπορεί.. Και για τα αδέρφια στη φυλακή… Οταν πας φυλακη για το Χριστο τοτε πηγες ηδη παραδεισο.. Οτα μαρτυρας… Οταν ομως σε κακοποιουν για αδικιμα τοτε θα πληρωσεις και το τελευταίο δεύτερο στη φυλακη… Ο Χριστός δεν εχει αναγκη απο ναο.. Οπου δοξολογειτε εκει ειναι ναος και εκκλησία… Εκει αδερφια εκει αγαπη εκει Χριστος.Ειμαστε απελευθεροι κυριου… Αρκει να γινονται ολα για τη δοξα του ωστε νασοζωνται ψυχες στο ονομα του.. Η χαρη ειναι το κλειδι η μονάδα το εισιτήριο.. Στην αδυναμια φαίνεται η δυναμη του… Θα δικαιωσει σίγουρα και θα δοξασει το ονομα του… Ποιος ειναι ο πρωτος… Μα ο τελευταίος απο εσας… Αυτος που ασκει εξουσια εν ονοματι ποιου θεου την ασκει… Ποιος μαθητης γινεται ανωτερος απο τον κύριο του? Ουαι γραματεις καιαφες και φαρισαιοι… Ο απολυων του αρμαγεδωνα έρχεται… Σεισμος και τρομος…ακολουθεί ο εκ πενιας να καθαρίσει την εκκλησία και να αποκαστησει τους δικαιους ιερεις…ειναι φοβερό να πεσεις στο θυμο του Ζωντος Θεου.. Βυζάντιο ερχεται αναλαμπη κι αλοκατασταση… Τα σημάδια του ουρανου τα ξερετε τα σημαδια των καιρων δε τα βλεπεται? Δε φοβαστε θεο αθεοφοβοι πανθρησκευτες..? Ποιον προσκυνατε και σε ποιον ελπιζεται οταν μαζευται ολο το κακο μασονοσυναπαντυμα… Μα Στον αρχοντα του κοσμου τουτου.. Που εχει τη δυναμη και τη δινει οπου θελει φιμωνεται φωνες αλαζετε γραφες… Γιορτες.. Και ερμηνειες..θελετε θεο στα μετρα σας Μοσχαρι ειδωλο.. Απάτη… Αποστατες οπως ο Δαθαν κι ο Κορε.Αλιμονο σας για τις ψυχες που χανονται.αγαπησατε τον κοσμο συτον και τα αξιωματα.. Όποιος θελει να ζησει θα πεθανει. Ο θεος να μας ελεησει όλους.. Πηραμε λάθος δρομο… Μας οδηγητε λαθος.

  • Ευστάθιος Μοσχοβίτης says:

   ΙΔΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ Ο ΑΓΙΟΣ Παΐσιος από τό ἰδιόχειρο φυλλάδιό του: «Σημεῖα τῶν καιρῶν http://www.pigizois.net/afieromata/paisios/simeia_kairon_ger_paisiou_agioritou.pdf » ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ «ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ» ΚΑΙ «ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ»… ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΨΕΥΔΟΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟ «ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ», «ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ Ή ΒΑΤΑΤΖΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ…»

   ΕΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ «ΠΟΛΗ» ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ… ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ, ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

   Η ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ…

   ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ;;;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ: «ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ», ΔΗΛΑΔΗ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΑΓΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΓΙΟΠΑΤΕΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ… ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΙΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΕ ΑΓΙΟΠΑΤΕΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΩΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ!!!!

   ΜΕ ΤΗΝ «ΝΟΘΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΩΝ» ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΚΑΙ «ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΗ» ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ «ΕΜΠΟΡΙΚΑ» ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΣΤΙΕΣ, ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΛΙΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ, «ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ», ΔΙΚΗ ΜΑΣ…

   «ΝΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ», ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ… ΓΙΑΤΙ «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ «ΔΙΚΗ ΜΑΣ» ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΕΑΝ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ.

   ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ «ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ» ΟΜΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΥΧΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ «Ο ΣΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ», ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΜΕ, ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

   ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10, ΣΤΙΧΟΙ: 32 «Πᾶς οὖν ὅστις ὁμολογήσει ἐν ἐμοὶ ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ὁμολογήσω κἀγὼ ἐν αὐτῷ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς· 33 ὅστις δ’ ἂν ἀρνήσηταί με ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ἀρνήσομαι αὐτὸν κἀγὼ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς», ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ, ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ – ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ, ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Β΄ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, ΣΤΙΧΟΙ: 14 «Μὴ γίνεσθε ἑτεροζυγοῦντες ἀπίστοις· τίς γὰρ μετοχὴ δικαιοσύνῃ καὶ ἀνομίᾳ; τίς δὲ κοινωνία φωτὶ πρὸς σκότος; 15 τίς δὲ συμφώνησις Χριστῷ πρὸς Βελίαλ; ἢ τίς μερὶς πιστῷ μετὰ ἀπίστου; 16 τίς δὲ συγκατάθεσις ναῷ Θεοῦ μετὰ εἰδώλων; ὑμεῖς γὰρ ναὸς Θεοῦ ἐστε ζῶντος, καθὼς εἶπεν ὁ Θεὸς ὅτι ἐνοικήσω ἐν αὐτοῖς καὶ ἐμπεριπατήσω, καὶ ἔσομαι αὐτῶν Θεός, καὶ αὐτοὶ ἔσονταί μοι λαός. 17 διὸ ἐξέλθετε ἐκ μέσου αὐτῶν καὶ ἀφορίσθητε, λέγει Κύριος, καὶ ἀκαθάρτου μὴ ἅπτεσθε, κἀγὼ εἰσδέξομαι ὑμᾶς, 18 καὶ ἔσομαι ὑμῖν εἰς πατέρα καὶ ὑμεῖς ἔσεσθέ μοι εἰς υἱοὺς καὶ θυγατέρας, λέγει Κύριος παντοκράτωρ».

   ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ «ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΜΕ-ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΜΕ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ, «ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ», ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΠΩΣ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ:
   Ο Απόστολος Παύλος
   ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ Κεφ. 1, στίχοι: 8 «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ’ ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω. 9 ὡς προειρήκαμεν, καὶ ἄρτι πάλιν λέγω· εἴ τις ὑμᾶς εὐαγγελίζεται παρ’ ὃ παρελάβετε, ἀνάθεμα ἔστω. 10 ἄρτι γὰρ ἀνθρώπους πείθω ἢ τὸν Θεόν; ἢ ζητῶ ἀνθρώποις ἀρέσκειν; εἰ γὰρ ἔτι ἀνθρώποις ἤρεσκον, Χριστοῦ δοῦλος οὐκ ἂν ἤμην. 11 Γνωρίζω δὲ ὑμῖν, ἀδελφοί, τὸ εὐαγγέλιον τὸ εὐαγγελισθὲν ὑπ’ ἐμοῦ ὅτι οὐκ ἔστι κατὰ ἄνθρωπον· 12 οὐδὲ γὰρ ἐγὼ παρὰ ἀνθρώπου παρέλαβον αὐτό, οὔτε ἐδιδάχθην, ἀλλὰ δι’ ἀποκαλύψεως Ἰησοῦ Χριστοῦ».
   ΠΗΓΗ: «Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ» ΜΕΤΑ ΣΥΝΤΟΜΟΥ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ν. ΤΡΕΜΠΕΛΑ (ΕΚΔΟΣΙΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΩΝ «Ο ΣΩΤΗΡ» – ΙΣΑΥΡΩΝ 42 11472 ΑΘΗΝΑΙ). ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στίχου 8 «Αλλά να ηξεύρετε τα Εξής: Εάν ακόμη και ημείς οι απόστολοι ή και άγγελος από τον ουρανόν κηρύττη εις σας άλλο ευαγγέλιον, διαφορετικόν από εκείνο, που σας εκηρύξαμε, ας είναι ανάθεμα και χωρισμένος δια παντός από τον Χριστόν».

   ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…

   Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: https://www.youtube.com/watch?v=vdx11IBJrc8

   ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
   ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ Κατά του Οικουμενισμού
   (ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ)
   ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ «Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΜΟΥ» από την Παναίρεση του Οικουμενισμού, από τον Ευστάθιο Μοσχοβίτη http://www.freevolition.gr​/orthodoxy-homology.htm (συμπληρωμένο)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *