20:34 - 19/06/2021

Ομολογία P.Daszak: «Έτσι δημιουργήσαμε τον Covid-19» – Πώς χρηματοδοτήθηκε η έρευνα – Πώς «δραπέτευσε» o ιός (βίντεο)

Διαφημίσεις

Ραγδαίες αποκαλύψεις για τον ρόλο του Peter Daszak, προέδρου της EcoHealth Alliance, συνεργάτη του Ιδρύματος Gates, επιθεωρητή-συνεργάτη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και συνεργάτη των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην χρηματοδότηση του προγράμματος νέων κορωνοϊών του εργαστηρίου της Ουχάν και την εν συνεχεία συγκάλυψη της προέλευσης του SARS CoV-2 η Covid-19.

Ουσιαστικά αποκαλύπτεται σε μία συνέντευξη που είχε δώσει, στις 9 Δεκεμβρίου 2019 το πώς χρηματοδοτήθηκε το πρόγραμμα και πώς αναπτύχθηκε ο ιός!

Και όταν ξεσπά η επιδημία, συγκεντρώνει μελέτες από το δίκτυό της EcoHealth Alliance όπως αυτή των “S. Tsiodras, G. Magiorkinis, D. Paraskevis, E.G. Kostaki, G. Panayiotakopoulos}, με τίτλο «Full-genome evolutionary analysis of the novel corona virus (2019-nCoV) rejects the hypothesis of emergence as a result of a recent recombination event» που δημοσιεύθηκε στις 27 Ιανουαρίου 2020 στο biorxiv.org και «αθωώνει» πλήρως τα κινεζικά εργαστήρια και φυσικά τον εαυτό του και τον Α.Φάουτσι που είχαν χρηματοδοτήσει την σχετική έρευνα.

Στην πρώτη φάση της έρευνας, η οποία πραγματοποιήθηκε από το 2014 έως το 2019, ο ζωολόγος Peter Daszak, προέδρου της EcoHealth Alliance, συνεργάτη του Ιδρύματος Gates, επιθεωρητής-συνεργάτης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και συνεργάτης των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, συνεργάστηκε με την Shi Zhengli, επίσης γνωστή ως “Bat Woman”, στο WIV (εργαστήριο της Ουχάν) σχετικά με τη διερεύνηση και την σύνταξη καταλόγου κορωνοϊών νυχτερίδας σε ολόκληρη την Κίνα.

Δείτε την φωτό από το εργαστήριο της Ουχάν με τον Peter Daszak και την Shi Zhengli και συνεργάτες της. Μιλάει από μόνη της.

Το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) του Α.Fauci αποδεικνύεται έτσι ότι έχει έχει βαθιές οικονομικές σχέσεις με το Ινστιτούτο ιολογίας του Ουχάν και η EcoHealth του Daszak ήταν ένας από τους κύριους αντιπροσώπους που διοχετεύουν τα χρήματα στο εργαστήριο του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας.

Πάνω από δώδεκα ερευνητικές εργασίες που εκπονήθηκαν στο πλαίσιο επιχορήγησης του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) 3,7 εκατομμυρίων δολαρίων, αναφέρουν την προαναφερόμενη διευθύντρια του Κέντρου Αναδυόμενων Λοιμωδών Νοσημάτων του εργαστηρίου του Wuhan, Shi Zhengli ως συν-συγγραφέα μαζί με τον Daszak. Η Shi έχει συμπεριλάβει αυτές τις επιχορηγήσεις (με υποστήριξη Fauci) στο βιογραφικό της.

Η δεύτερη, πιο επικίνδυνη φάση, η οποία ξεκίνησε το 2019, περιελάμβανε έρευνα (GoF) για κορωνοϊούς και χίμαιρες σε «εξανθρωπισμένα» ποντίκια από το εργαστήριο του Ralph S. Baric του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας με την έγκριση του Α.Φάουτσι.

Από αυτή την φάση ξέφυγε εκτός εργαστηρίου ο SARS CoV-2 και προκάλεσε την παγκόσμια καταστροφή που βιώνει η ανθρωπότητα! Αυτό που μένει να αποδειχθεί είναι αν «ξέφυγε» ή κάποιοι τον άφησαν να «ξεφύγει».

Η χρηματοδότηση για το πρόγραμμα αποσύρθηκε από το NIH υπό την κυβέρνηση Τραμπ στις 27 Απριλίου εν μέσω της πανδημίας, όταν ο Ν.Τραμπ ενημερώθηκε για τον ρόλο που είχε παίξει.

Στην συνέντευξή του κάτωθι, ο Daszak δηλώνει ότι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το SARS πιθανότατα προήλθε από νυχτερίδες και στη συνέχεια ξεκίνησαν να βρουν περισσότερους κορωνοϊούς που σχετίζονται με το SARS, και τελικά βρήκαν πάνω από 100!

Παρατήρησε ότι ορισμένοι κορωνοϊοί μπορούν «να εισέλθουν σε ανθρώπινα κύτταρα στο εργαστήριο, και άλλοι μπορεί να προκαλέσουν νόσο SARS σε εξανθρωπισμένα μοντέλα ποντικών».

Προειδοποίησε δυσοίωνα ότι τέτοιοι κορωνοϊοί είναι «μη θεραπεύσιμοι με θεραπευτικά μονοκλωνικά [αντισώματα] και δεν μπορείτε να εμβολιάσετε εναντίον τους με ένα εμβόλιο».

Δηλαδή το πρόγραμμα που είχαν χρηματοδοτήσει είχε εντοπίσει και απομονώσει πάνω από 100 νέους μη θεραπεύσιμους στον άνθρωπο κορωνοϊούς!

Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ο στόχος της ομάδας του ήταν να βρει το επόμενο “spillover event” (γεγονός εξάπλωσης της μόλυνσης) που θα μπορούσε να προκαλέσει την επόμενη πανδημία, λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη των περιστατικών COVID-19 στο Wuhan.

Ενώ περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η οργάνωσή του ακολουθεί θανατηφόρους ιούς, ο Daszak περιγράφει τη διαδικασία «εισαγωγής [spike protein]» σε ιούς για να δουν αν μπορούν να «συνδεθούν με ανθρώπινα κύτταρα» όπως πραγματοποιούνται από τους «συναδέλφους του στην Κίνα»:

«Βρήκαμε άλλους κορωνοϊούς σε νυχτερίδες, ένα πλήθος από αυτούς, μερικοί από αυτούς έμοιαζαν πολύ παρόμοιοι με το SARS. Έτσι, ακολουθήσαμε την αλληλουχία της ακίδα πρωτεΐνης: της πρωτεΐνης που προσκολλάται στα κύτταρα. Λοιπόν, δεν έκανα εγώ αυτό το έργο, αλλά οι συνάδελφοί μου στην Κίνα έκαναν τη δουλειά.

Δημιουργείτε ψευδο σωματίδια, εισάγετε τις ακίδες πρωτεΐνες από αυτούς τους ιούς, βλέπετε αν συνδέονται με ανθρώπινα κύτταρα. Σε κάθε βήμα αυτού, προχωράτε πιο κοντά σε αυτόν τον ιό που θα μπορούσε πραγματικά να γίνει παθογόνος στους ανθρώπους. (…) Καταλήγεις με έναν μικρό αριθμό ιών που μοιάζουν πραγματικά με δολοφόνους», προσθέτει.

Σε ένα βίντεο που λήφθηκε αρχικά στις 9 Δεκεμβρίου 2019, τρεις εβδομάδες πριν από την ανακοίνωση της Δημοτικής Επιτροπής Υγείας της Wuhan μιας νέας μορφής πνευμονίας, ο ιολόγος Vincent Racaniello πήρε συνέντευξη από τον Βρετανό ζωολόγο και πρόεδρο της EcoHealth Alliance Peter Daszak για το έργο του στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό για την προστασία του κόσμου από την εμφάνιση νέων ασθενειών και την πρόβλεψη πανδημιών.

Από το 2014, η οργάνωση του Daszak έχει λάβει χρηματοδότηση εκατομμυρίων δολαρίων από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ (NIH), τα οποία διοχετεύει στο WIV για να πραγματοποιήσει έρευνα σχετικά με τους κορωνοϊούς νυχτερίδας.

Όταν ο Racaniello ρωτά τι μπορεί να γίνει για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, δεδομένου ότι δεν υπάρχει εμβόλιο ή θεραπεία για αυτούς, ο Daszak στο σημείο 29:54 φαίνεται να αποκαλύπτει ότι ο στόχος των πειραμάτων του GoF ήταν να αναπτυχθεί ένα εμβόλιο παν-κορωνοϊού για πολλά διαφορετικά τύποι κορωνοϊών.

Με βάση την απάντησή του, είναι προφανές ότι λίγο πριν από την έναρξη της πανδημίας, το WIV (το εργαστήριο της Wuhan) τροποποιεί κορωνοϊούς στο εργαστήριο. «Μπορεί κάποιος να τα χειριστεί στο εργαστήριο πολύ εύκολα» (σ.σ.: έτσι νόμιζαν).

Αυτό που ανέφερε στη συνέχεια έχει γίνει το χαρακτηριστικό γνώρισμα του SARS-CoV-2, της πρωτεΐνης spike: «Η πρωτεΐνη Spike είναι υπεύθυνη για πολλά από αυτά που συμβαίνουν με τον κορωνοϊό, τον ζωονοσογόνο κίνδυνο».

Ο Daszak αναφέρει τη συνεργασία του WIV με τον Baric: «Και συνεργαζόμαστε με τον Ralph Baric στο UNC [University of North Carolina] για να το κάνουμε αυτό».

Ουσιαστικά ομολογείται ότι SARS-CoV-2 έγινε πραγματικότητα με την εισαγωγή της πρωτεΐνης ακίδα «σε μια ραχοκοκαλιά ενός άλλου ιού»!

Δηλαδή ομολογείται ότι ο ιός όχι απλά δημιουργήθηκε σε εργαστήριο, αλλά υπάρχει και συγκεκριμένη «αρχιτεκτονική» προκειμένου να γίνει εύκολα μεταδόσιμος και να αυτοπρογραμματίζεται εκ νέου!

Παρέχοντας αποδείξεις για τη δημιουργία χίμαιρων για χάρη ενός εμβολίου, δηλώνει «Τώρα, η λογική εξέλιξη των εμβολίων είναι, εάν πρόκειται να αναπτύξετε ένα εμβόλιο για το SARS, οι άνθρωποι πρόκειται να χρησιμοποιήσουν τον SARS της πανδημίας, αλλά ας προσπαθήσουμε να εισαγάγουμε αυτές τις άλλες σχετικές ασθένειες και να πάρουμε ένα καλύτερο εμβόλιο».

Ένα ακόμη στοιχείο που βλέπει το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτει τον ύποπτο ρόλο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) στην εξάπλωση του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν κρατούσε ζωντανές νυχτερίδες σε κλουβιά, όπως αποκαλύπτει νέο υλικό από το εσωτερικό του.

Ένα επίσημο βίντεο της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών που σηματοδοτούσε την έναρξη του νέου εργαστηρίου βιοασφάλειας επιπέδου 4 τον Μάιο του 2017 μιλάει για τις προφυλάξεις ασφαλείας που ισχύουν εάν συμβεί «ατύχημα» και αποκαλύπτει ότι υπήρξαν «έντονες συγκρούσεις» με τη γαλλική κυβέρνηση κατά τη διάρκεια την κατασκευής του εργαστηρίου.

Το βίντεο δείχνει νυχτερίδες να κρατούνται σε κλουβί στο Ινστιτούτο ιολογίας της Ουχάν, μαζί με μια εικόνα ενός επιστήμονα να ταΐζει μια νυχτερίδα με ένα σκουλήκι.

Το βίντεο των 10 λεπτών έχει τίτλο «Η ομάδα κατασκευής και έρευνας του εργαστηρίου Wuhan P4 του Ινστιτούτου ιολογίας της Γουχάν, της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών» και περιλαμβάνει συνεντεύξεις με κορυφαίους επιστήμονες του εργαστηρίου.
Η έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που διερευνά την προέλευση της πανδημίας «ξέχασε» να αναφέρει ότι νυχτερίδες υπήρχαν στο Ινστιτούτο ιολογίας της Γιουχάν.
pronews.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*