19:24 - 12/06/2019

ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ: Ο ΚΟΛΟΦΩΝ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ: Ο ΚΟΛΟΦΩΝ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Αηδίες. Ο καθένας τον προσωπικό του πισινό ας τον κάνει ότι θέλει.

  2. Έλεος πια με τον κάθε ανόητο που επικαλείται και όλο το ταλιμπανοπαπαδαριό. Αυτοί είναι οι εθνικοί φύλακες; και περιμένουμε από κάτι τέτοιους να σωθούμε; Γι’αυτό δεν πρόκειται να ξεφύγουμε από τον πάτο.
    Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πώς οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι αν ειχαν Εθνική συνείδηση και πατριωτικό φρόνημα η χώρα θα είχε σωθεί χρόνια τώρα. Αλλα στηρίξαμε τις ελπίδες σε κάτι στρινγκοφορουσες παπαδιες και κατι γραβατομενα ρομπότ που την υποκρισία την έκαναν τέχνη. Μνημόνια λοιπόν μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Γιατί η Έρημη Ελλαδίτσα είναι γεμάτη αρσενικά, πατριώτες με άποψη και πρόθυμους να σώσουν τη χώρα. Ξυπνατεεε ζωααααα. Πιάσαμε πάτο και εσείς ασχολείστε με ξεφτιλικια και το μόνο που πετυχαινεται είναι να διαμελιζεται την χώρα ακόμα περισσότερο.

  3. Γεμίσαμε κίναιδους παντού όπου και να πάς, για τον κώλο τούς μπορούν να τά ξεπουλήσουν όλα έλεός με όλους αυτούς τούς αντίχριστούς νόμους πού έχουν ψηφίσει.

  4. Εδώ έχουμε το 5G , τον codex alimentarius , την παραγραφή λιστών Λαγκάρντ , και θα ασχολούμαστε σαν μ@λ@κες με τους ομοφυλοφυλους ….. ;;;;;;; Λες και δεν υπήρχαν πριν παντού , ΜΜΕ και tv μας τους πασάρουν εδώ και 20 χρόνια …. τώρα μας έπιασε το ηθικό μας ;;;;;;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*