Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ ένα τεράστιο κρεβάτι!

Έκανε την κόρη της αγαπητικιάς του μπαμπά του… Υπουργό!

ΖΕΥΓΑΡΙ! Η ΜΗΤΕΡΑ της Νοτοπούλου και ο πατέρας του Παππά…

Voula Theodoraki

Κορίτσια, αν η μαμά σας σας πει «η Νοτοπουλου στα 30 είναι υπουργός εσύ τι έκανες…» μπορείτε να απαντήσετε «ναι αλλά η μαμά της Νοτοπουλου….»
Μήτση Χατζηγιαννάκη λέγεται η κυρία και είναι η… σύντροφος του Στέλιου Παππά που είναι πατέρας του υπουργού Νίκου Παππά. Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ ένα τεράστιο κρεβάτι!

Elia Zervou
Επειδή ο Νίκος Παππάς είναι και τσαμπουκάς, θα κάνω ένα ρεζουμέ γι αυτόν χαμηλόφωνα.
Ο πλέον διαπλεκόμενος υπουργός αυτής της κυβέρνησης, φανερά ευθύνεται για τα εξής:
– Διόρισε τον μπαμπά του Πρόεδρο του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη.
– Έβγαλε από τη φυλακή τον Τσοχατζόπουλο (η πεθερά του Ν. Παππά δούλευε 30 χρόνια στο σπίτι του Τσοχατζόπουλου – ο κουνιάδος του έχει πάρει δωράκι πρακτορείο ΠΡΟΠΟ από τον Άκη, για το οποίο ακούγονται διάφορα).
– Διόρισε νέο Υπουργό Δικαιοσύνης τον δικηγόρο του Μιχάλη Καλογήρου
– Έκανε την κόρη της αγαπητικιάς του μπαμπά του, πρώτα διευθύντρια του γραφείου ΠΘ στη Θεσσαλονίκη και πρόσφατα Υπουργό Μακεδονίας Θράκης.
Έχει κάνει και άλλα πολλά (π.χ – κάλυψε το ανύπαρκτο Πόθεν έσχες του Καλογρίτσα). και χιλιάδες άλλα που θα μαθευτούν όταν και άμα πέσει η χούντα.
Όμως ο Παππάς από την πρώτη μέρα δηλώνει πως ήρθε στην κυβέρνηση για να πατάξει τη διαπλοκή. Αυτός είναι ο Συριζα: ένας Νίκος Παππάς με τη συμμορία του και αρχηγό τον Τσίπρα.

ΑΠΟ ΤΟ «PRESS-GR»

Loading...

2 thoughts on “Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ ένα τεράστιο κρεβάτι!

  1. Αυτός που τα είδε όλα says:

    Ναι πιθανόν αυτό αληθεύει,αλλά οφείλουμε να τονίσουμε και το τεράστιο ποσοστό ομοφυλοφίλων της ΝΔ και γερομπισμπίκιδων πηδηχταράδων του ΠΑΣΟΚ.Μεγάλο κρεβάτι είναι όλα τα κόμματα.Μπείτε στη θέση βουλευτή,υπουργού και γενικά οποιουδήποτε πάρει εξουσία,δεν θα απολαύσει το σέξ;Αν όχι τότε πότε;.Μην είμαστε υποκριτές,ολική αξιοκρατία πουθενά στον Κόσμο δεν υπάρχει,ο έρωτας είναι και θα είναι κινητήρια δύναμη το σεξ ακόμα πιο πολύ.Και γιατί ο ενεργός σεξουαλικά πολιτικός που είναι και υγιής να μην προηγείται του ανέραστου; Οι μεγάλοι άντρες ηγέτες (όπως και γυναίκες) υπήρξαν μεγάλοι μπήχτες.Εγώ θέλω ο ηγέτης να γαμάει γιατί αλλιώς κρύβει σκελετούς στη ντουλάπα.

  2. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

    Οοοοοχοχοχοχο !ξεβρακωτοι στα σύνορα,Αμάρτησα για το παιδι μου,ματιές,χερακια ρε σεις ,λέτε να βγουν τώρα ,για τις εκλογές, στα σπίτια και να. αναζητούν ψήφο ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *