01:20 - 22/11/2020

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ – Ο Σωστός Δείκτης της Εξέλιξης του Ιού – ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ…

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. ΣΥΜΦΩΝΩ
  ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΤΕΣΤ ( ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ)
  ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ (ΓΙΑΤΙ;) ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ
  ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΆΔΙΑ ΩΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΡΟΥΣΜΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΗΚΕΙ (Π.Χ. ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ, ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ, ΜΕ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΤΛ)

  ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

 2. Όσο το ψάχνεις τόσο περισσότερο βρωμάει. Screen https://i.imgur.com/uvfzYUZ.png από τυχαία ημερομηνία. Δηλαδή αν κάποιος κάνει 5 test και βγουν θετικά θα μετρήσουν σα να έγιναν 5 διαφορετικά test και όχι σαν ένα άτομο θετικό -ας με διορθώσει κάποιος αν το καταλαβαίνω λάθος-.Επίσης θα συμφωνήσω με το άρθρο διότι αν κάποιος έχει την υπομονή και κάνει ένα τυπικό έλεγχο κάνοντας αναγωγή σε ποσοστό τα νούμερα θα διαπιστώσει για παράδειγμα σε βάθος τριμήνου σε εβδομαδιαία βάση ότι οι αριθμοί κρουσμάτων, κλινικών δειγμάτων και rapid tests μας δίνουν ένα μέσο όρο στον ρυθμό αύξησης των κρουσμάτων της τάξεως του 0,26% ένα ουσιαστικά ανύπαρκτο γεγονός αν το αναλύσουμε με βάση τον πληθυσμό της χώρας. Βέβαια χωρίς όλη αυτή την τρομολαγνεία των μμα -μέσων μαζικής αποχαύνωσης- την ανυπαρξία της δικαστικής εξουσίας και την απόλυτη ανυπαρξία των π(ω)λιτικών δεν θα μπορούσε καμία κυβέρνηση να περάσει τη γραμμή της.

  Το ζητούμενο πάντα είναι που αποσκοπούν όλα αυτά ?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*