«Οι Τούρκοι δεν αποκλείεται να στήσουν νέα Ίμια»

«Οι Τούρκοι δεν αποκλείεται να στήσουν και νέα Ίμια, χρειάζεται σχέδιο αντιμετώπισης της προκλητικότητας της Τουρκίας» υποστηρίζει, σε ανακοινωσή της, η Ένωση Κεντρώων.

Σύμφωνα με την Ένωση Κεντρώων, «η Τουρκία συνεχίζει την στρατηγική των απειλών. Και αυτή την φορά θα πέσουν στο κενό. Η Τουρκία νομίζει ότι βρισκόμαστε στην εποχή του Μεσαίωνα που επικρατούσε η ισχύς των όπλων και το δίκαιο του ισχυροτέρου. Υπάρχει το Διεθνές Δίκαιο το οποίο δεν σέβεται η Άγκυρα. Ο ελληνικός λαός ενωμένος σαν μια γροθιά, θα αντιμετωπίσει τις όποιες απειλές της γειτονικής χώρας προς την πατρίδα μας. Φυσικά, δεν πρέπει να υποτιμούμε την κατάσταση, γιατί οι Τούρκοι δεν αποκλείεται να στήσουν και νέα Ίμια, χρειάζεται σχέδιο αντιμετώπισης της προκλητικότητας της Τουρκίας».

Πηγή

Loading...

5 thoughts on “«Οι Τούρκοι δεν αποκλείεται να στήσουν νέα Ίμια»

 1. η πραγματικοτητα says:

  Η ΤΟΥΡΚΊΑ ΕΙΝΑΙ ΈΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΆΛΕΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ..
  Η ΕΡΏΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ …ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΉ ΒΆΣΗ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΌΝΙΜΗ ΝΑΥΤΙΚΉ ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΤΩΝ ΤΟΎΡΚΩΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΟ ΨΕΥΔΟΚΡΆΤΟΣ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΝΑ’ΝΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ  ..ΕΜΕΊΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ;;.ΜΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΈΣ ΒΆΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΣΊ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ;;;ΞΥΠΝΆΤΕ ΡΕΕΕΕ.ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΆΛΕΙ ΣΤΗΝ ΜΈΣΗ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ…ΕΜΕΊΣ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΚΊΝΗΣΗ …ΉΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΧΆΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΌ…ΕΆΝ  ΕΊΧΑΜΕ ΠΕΤΆΞΕΙ ΤΗΝ ΦΌΛΑ ΣΤΑ ΛΥΣΣΑΣΜΈΝΑ ΣΚΥΛΙΆ ΑΝΤΙ ΝΑ  ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΜΕ ΝΑ ΤΑ ΗΡΕΜΉΣΟΥΜΕ ..ΤΏΡΑ ΘΑ ΚΟΙΜΌΜΑΣΤΑΝ ΗΣΥΧΟΙ.

  • Κάποιος says:

   Η Τουρκία είναι έτοιμη να διαλυθεί και οι Τούρκοι το ξέρουν!
   Η διάλυση είναι προσχεδιασμενη (από ηπα και Ισραήλ) από χρόνια και τώρα απλά δρομολογειται…
   Μη φοβάται κανένας την Τουρκία, να την «λυπάστε» καλύτερα …
   …οι «μεγάλοι φρόντισαν»!

 2. Ανώνυμος says:

  Εκεί στην Ένωση Κεντρώων τραβάνε κάργα μαλακία… να για ποιο λόγο δεν πρέπει στις επόμενες εκλογές να ψηφίσεις Ένωση Κεντρώων. Το δίκαιου του ισχυρού είναι διαχρονική επί το πλείστον Θουκυδίδια αξία, και δεν έχει σχέση με τον μεσαίωνα… όταν μέσω και της στρατιωτικής ισχύς δεν μπορείς να επιβάλεις τα δίκαια σου, τότε είναι που καταφεύγεις στο «διεθνές» δίκαιο… εκεί, οι ισχυροί του πλανήτη σου επιβάλλουν σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα, το δικό τους δίκαιο και απλά χάνεις ότι είναι να χάσεις, χωρίς πόλεμο! Αυτά.

 3. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  Μίλησε τώρα και το πορδοβουλωμα,ο γερο μπισμπικης!γεωστρατηγικός αναλυτής!βέβαια,ο Κλάουζεβιτς του τσιριζα,αει στο διάολο γερο σαλιαρη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *