15:42 - 10/08/2017

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Αθήνα και Κως: Δυο Ιερές πόλεις

 

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

 

Στα χρόνια της οικονομικής κρίσεως των Μνημονίων για την Ελλάδα, όπου “στραγγίζεται” το πορτοφόλι των μισθωτών και των συνταξιούχων, όπου η ανεργία έχει χτυπήσει κατακόκκινο, όπου η φορολογία στις επιχειρήσεις και στους φορολογούμενους πολίτες είναι δυσβάσταχτη, όπου η ιδιοκτησία είναι κατάρα, όπου κανένα πολιτικό κόμμα δεν μπορεί να εγγυηθεί ανάπτυξη και ευημερία, το ελληνικό Κράτος ξεπουλάει την ακίνητη περιουσία του για ένα κομμάτι ψωμί και αναγκάζει και τον πολίτη να ξεπουλήσει κοψοχρονιά την ακίνητη περιουσία του!

Έτσι, είναι μοιραίο να δίνονται επιπλέον κίνητρα στους Τούρκους που εν μέσω αυτής της οικονομικής κρίσεως, βρίσκουν την ευκαιρία να αλώσουν την Ελλάδα χωρίς να πέσει μια τουφεκιά!

Από τη στιγμή που είναι σε όλους τους Έλληνες γνωστό – όσοι τουλάχιστον διαβάζετε τις πληροφορίες, το ρεπορτάζ και τις εκτιμήσεις μου – πως το τουρκικό επιχειρηματικό λόμπυ έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό ένα διαρκές σαφάρι αρπαγής της ελληνικής περιουσίας. Το οποίο δεν είναι τυχαίο, αλλά καθοδηγούμενο από τα πορίσματα – επιθυμίες – εντολές των Μυστικών Υπηρεσιών της Τουρκίας που δρουν ανενόχλητοι εδώ και πολλά χρόνια στην ελληνική Επικράτεια!

Κατά το παρελθόν πολλές φορές σας έχω αναφέρει, τις μυστικές επισκέψεις στην Αθήνα του γαμπρού του Τούρκου Σουλτάνου, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, ο οποίος είναι Υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας! Που στο πλαίσιο της επιχειρηματικής δραστηριότητάς του, είναι και το κλείσιμο συμφωνίας με Έλληνες εφοπλιστές για την αγορά εμπορικών πλοίων! Ο οποίος έχει κατηγορηθεί πως έχει ύποπτες διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος!

Σχέδιο των Τούρκων η αγορά του Κεραμεικού…

Σε μια από αυτές τις συνευρέσεις του Μπεράτ Αλμπαϊράκ με Έλληνες επιχειρηματίες σε βίλα του Παλαιού Ψυχικού (το τονίζω ιδιαίτερα, του Παλαιού Ψυχικού), ακολούθησε συνεύρεση ατόμων ειδικών αποστολών που συζήτησαν επιχειρηματικά – πολεμικά εν γένει σχέδια της Τουρκίας! Που για εμάς τους ανησυχούντες, αφού δεν τρώμε κουτόχορτο, ήταν άκρως τρομακτική αυτή η συζήτηση!

Αφού περιελάμβανε το σχεδιασμό της κατάληψης – αγοράς όλης της ακίνητης περιουσίας της  περιοχής του Δίπυλου Κεραμεικού, που σήμερα οριοθετείται από την πλατεία Συντάγματος και προς τα κάτω (οδό Ερμού κλπ)! Που κατά την αρχαιότητα περιελάμβανε την Αρχαία Αθήνα! Με τον έξω Κεραμεικό που είχε ταφικό χαρακτήρα και τον έσω Κεραμεικό που είχε οικιστικό χαρακτήρα!

Έτσι, είναι ήδη καταγεγραμμένη η επιχειρηματική τουρκική δραστηριότητα στην οδό Ερμού, στην οδό Αιόλου, κατά μήκος της πλατείας Ασωμάτων και του αρχαιολογικού χώρου του Δίπυλου Κεραμεικού!

Εκτός της αγοράς ακινήτων, όταν δεν είναι δυνατή να γίνει αυτή, ενοικιάζονται για πολλά χρόνια χώροι που λειτουργούν ως εστιατόρια, café – bar, κυλικεία, οβεληστήρια, των οποίων οι επιχειρήσεις ανήκουν φυσικά σε Τούρκους!

Τελευταίες δυο επιχειρήσεις στην οδό Ερμού, έχουν να κάνουν με το φαγητό!

Εμείς (τυχαία) να επισημάνουμε ότι: Misafir στα τούρκικα σημαίνει “καλεσμένος” και Savas Kebab σημαίνει το “κεμπάπ του πολέμου”!

Ωστόσο, από την τουρκοποίηση της Ιεράς πόλεως των Αθηνών, μήπως “θυμώσει” η προστάτιδα της πόλεως των Αθηνών και πρόμαχος Αθηνά Παλλάδα, από τη στιγμή που κεντρικότατος δρόμος του Δίπυλου Κεραμεικού φέρει το όνομά της;

Μήπως “θυμώσει” από την Οθωμανοποίηση της Ιεράς πόλεως των Αθηνών, ο θεός Ερμής, που άλλος ονομαστός δρόμος του Δίπυλου Κεραμεικού φέρει το όνομά του;;

Η βάση του Εσκί Σεχίρ στοχεύει την Κω…

Η νήσος Κως και η Αθήνα έχουν ένα κοινό έντονο χαρακτηριστικό! Αμφότερες συνδέονται με τον “Κεραμεικό”! Η νήσος Κως με τον Κεραμεικό κόλπο, στον οποίο πρόσφατα ξέσπασε ο σεισμός των 6,6 R και η πόλις των Αθηνών με τον Δίπυλο Κεραμεικό! Ο μυχός του Κεραμεικού Κόλπου βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την πόλη της Κω και έχει το σχήμα ανοικτού στόματος καρχαρία!

Εμείς να σημειώσουμε, γιατί όπως σας έχω αναφέρει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι θιασώτης και υποστηριχτής των “ουράνιων σημείων”, πως στην αεροπορική βάση της Τουρκίας στο Εσκί Σεχίρ, τα βομβαρδιστικά F-4 2020 Terminator της πολεμικής αεροπορίας έχουν σχεδιασμένο στο ρύγχος τους το ανοικτό στόμα ενός καρχαρία με τα κοφτερά δόντια του! Καθ΄ ότι ο καρχαρίας στα αγγλικά στον πληθυντικό αριθμό είναι Sharks, δηλαδή σάρκες που τις καταβροχθίζει!

Η αεροπορική βάση του Εσκί Σεχίρ, είναι η δεύτερη πιο πιστή βάση στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά από αυτήν στο Μπαλικεσίρ, στη βορειοδυτική Μικρά Ασία, όπου θα τοποθετηθεί η μια συστοιχία του πυραυλικού Συστήματος S – 400!

Από τη βάση του Εσκί Σεχίρ, προβλέπεται σε πολεμική σύρραξη Ελλάδος – Τουρκίας να επιτεθούν τα βομβαρδιστικά F-4 2020 Terminator εναντίον της Ιεράς νήσου της Κω! Που κατά τον Ερντογάν, είναι το σημείο αναφοράς του σε μια τέτοια ενδεχόμενη σύρραξη! Αφού, η Κως είναι ο αμνός – κριός που πρέπει να σφάξει!

Επίσης, απέναντι σχεδόν από την Καρδάμαινα της Κω στην Ιωνία γη, βρίσκεται η πόλη Ντάτσα (παλαιά ονομασία Εσκί Ντάτσα)! Εκεί οι Τούρκοι έχουν Radar υψηλής εμβέλειας, μονάδες πυραυλικών συστημάτων και άριστα εκπαιδευμένες μονάδες βατραχανθρώπων στις υποθαλάσσιες καταστροφές! Το σχέδιο λοιπόν προβλέπει από την Ντάτσα να γίνουν αεραγήματα καταδρομών μεταφερόμενα με ελικόπτερα του αεροδρομίου του Bodrum – Milas!

Μητέρα Υπουργού μας κατάγεται από το Εσκί Ντάτσα;;

Για την ιστορία, ο πληροφοριοδότης μας της βίλας του Παλαιού Ψυχικού, μας είπε ότι στην ελληνική κυβέρνηση σήμερα, σε κομβικό υπουργικό θώκο βρίσκεται Υπουργός του οποίου η μητέρα κατάγεται από το Εσκί Ντάτσα!

Θα μου πείτε: Παίζει κάποιο ρόλο αυτό σε όσα σας γράφω παραπάνω;;

Θα σας απαντήσω: Προς το παρόν, όχι!!

Θα αντέξει η Κως, θα αντέξει η Ελλάς!

Σας έλεγα πως τελικά η Κως άντεξε από τον πολύ μεγάλο σεισμό που έπληξε το νησί στις 21 Ιουλίου 2017. Όμως δεν συνέβη το ίδιο και με το τζαμί Ντεφτερντάρ, το τέμενος – σύμβολο των Χαριτζήδων – Τζιχαντιστών – Τούρκων, στην κεντρική πλατεία της Ελευθερίας στην Κω, που το διατηρούσαν ακέραιο από το 1786, όταν και είχε χτιστεί! Σημείο σταυροδρόμι πολιτισμών, όπως το αποκαλούσαν αφού εκεί υπήρχαν και τα ιταλικά κτήρια της Δημοτικής Αγοράς, το Αρχαιολογικό Μουσείο και η Αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά! Αυτό το τέμενος (τζαμί Ντεφτερντάρ) είχε χτιστεί πάνω στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, τον οποίο αυθαίρετα είχαν κατεδαφίσει οι Χαριτζήδες – Τούρκοι (τυχαίο το γεγονός πως ο καταστροφικός σεισμός για το τζαμί Ντεφτερντάρ έγινε ξημερώματα Παρασκευής;;)!

Επίσης, πολλές ζημιές υπέστη το τζαμί των λατινοτουρκοεβραίων (Μουσουλμανικό Τέμενος Λότζιας) το οποίο χτίστηκε επάνω στα ερείπια του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου, το 1786 από το Γαζή Χασάν Πασά, ναύαρχο και διοικητή των νησιών μας εκείνη την εποχή! Δίπλα ο Πλάτανος του Ιπποκράτους, όπου δίδασκε τους μαθητές του, ο πατέρας της ιατρικής! Επίσης, εκεί δίδαξε ο Απόστολος Παύλος.! Σε αυτόν τον Πλάτανο, οι Χαριτζήδες – Τζιχαντιστές – Τούρκοι, τον Ιούλιο του 1821 σφάγιασαν – εκτέλεσαν δεκάδες – εκατοντάδες Έλληνες κατοίκους της Κω, λόγω της συμμετοχής πλοίων του νησιού στην Επανάσταση! Έκτοτε ο εν λόγω Πλάτανος μεταφέρει με το θρόισμα των φύλλων του, την αναζήτηση της εκδίκησης για τις θηριωδίες των Τούρκων!

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. Ο ΧΑΣΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 10 Αυγούστου 2017 @ 16:33
  5
  4
  …pε ποσο την πωλουν την ακροπολι ?
 2. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟ ΘΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΛΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ. 10 Αυγούστου 2017 @ 17:16
  6
  15
  ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ; ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ. ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΝΟΠΛΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΤΟΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΜΕΣΑ, ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΛΟΓΟΚΡΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΑΤΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΝΟΠΛΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΤΩ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. ______________________________________________ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ Η ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΚΤΛ. ΕΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ! ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΔΙΧΩΣ ΝΤΡΟΠΗ, ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΑΣ ΑΥΤΗ. ΠΙΣΤΕΨΤΕΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΧΟΥΝ , ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΨΩΝΙΖΩ. ______________________________________________________ ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ: ΞΕΚΟΒΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ. ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ, ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΝΟΠΛΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. __________________________________________________________ ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ: ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟΧΗ. _________________________________________________________ ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ: ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΕΝΟΠΛΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ. ___________________________________________________________ ΜΕΡΟΣ ΠΕΜΠΤΟ:ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΚΤΛ. ___________________________________________________________ ΜΕΡΟΣ ΕΚΤΟ: ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ;;;; ΒΟΥΛΗ. _________________________________________________________________ ΜΕΡΟΣ ΕΒΔΟΜΟ: ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ. __________________________________________________________________ ΜΕΡΟΣ ΟΓΔΟΟ: ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΤΕ. __________________________________________________________________ ΜΕΡΟΣ ΕΝΝΑΤΟ: Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ. _________________________________________________________________ ΜΕΡΟΣ ΔΕΚΑΤΟ:ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. _________________________________________________________________ ΜΕΡΟΣ ΕΝΔΕΚΑΤΟ:ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ______________________________________________________________ ΜΕΡΟΣ ΔΩΔΕΚΑΤΟ: ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑΤΟΙΚΟΣ.
  • ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΦΙΛΕ 10 Αυγούστου 2017 @ 18:13
   12
   3
   ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ(ΣΥΓΓΕΝΗ, ΓΥΝΑΙΚΑ…) ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ. Η ΙΔΑΝΙΚΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ ΣΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΦΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΣΟΦΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.
 3. 0
  1
  ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΠΘΕΙΟ ΦΙΛΕ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΖΩΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί