ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΜΕΝΓΚΕΛΕ !! ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΕΤΩΝ !! ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ, ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ !!

· Γιώργος Μαριόλης

Ίσως ξεπέρασε ακόμη και αυτόν τον Βασιλακόπουλο. Ο Γιάννης Τούντας θέλει υποχρεωτικό εμβολιασμό και στα πεντάχρονα. Επικαλείται «μελέτες» για τη μεγάλη μεταδοτικότητα του ιού από τα πεντάχρονα (δεν μας λέει ποιες), δεν τον ενδιαφέρει που ο ΕΜΑ δεν έχει δώσει το ΟΚ για τα πεντάχρονα («η Ελλάδα να δράσει μόνη της»), και σε λίγο θα ζητήσει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και στα νεογέννητα.

Ο Γιόζεφ Μένγκελε αναρωτιέται εκεί που βρίσκεται, αν γεννήθηκε σε λάθος εποχή. Ο Αδόλφος σκέφτεται ότι από τον Μητσοτάκη λείπει μόνο το μουστάκι, και γενικά όλοι οι ναζιστές αναρωτιούνται τι παραπάνω έκαναν αυτοί και τους καταδίκασε η ιστορία.

Προκαλώ τον νοσταλγό του Μένγκελε να μου κάνει μήνυση. Θα κληθεί όμως πρώτα να ανατρέψει το εξώδικο-κόλαφο των γενετιστών, των μοριακών βιολόγων και των υπόλοιπων επιστημόνων που απέδειξαν τον δολοφονικό μηχανισμό των εμβολίων.

Θα κληθεί να δούμε μαζί τα στοιχεία με τα αποτελέσματα των εμβολίων μέχρι σήμερα. Μέσα και έξω από τα νοσοκομεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τις δολοφονίες των ασθενών σε 71 νοσοκομεία σε όλη τη χώρα.

Θα κληθεί να ανατρέψει τα στοιχεία που αποδεικνύουν τη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Και αν καταφέρει να τα ξεπεράσει, να τα αντικρούσει και να δώσει εξηγήσεις για όλα αυτά, εγώ δεσμεύομαι να του παραδώσω την δικηγορική ταυτότητά μου.

Αλλιώς, θα παραμείνει νοσταλγός του Μένγκελε, που κανένας Έλληνας δεν πρέπει να ξεχάσει ποτέ.

nikosantoniadis.tv

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ενδεικτική φωτογραφία από την παραλία της Θεσσαλονίκης, όχι από τους εορτασμούςΕΛΛΑΔΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 114 χρόνια από την απελευθέρωση – Διπλή γιορτή, 21 κανονιοβολισμοί και μέτρα έως την 28η Οκτωβρίου

Ενδεικτική φωτογραφία πληρωμής με κάρταΕΛΛΑΔΑ

ΕΦΟΡΙΑ: Το 30% του εισοδήματος σε ηλεκτρονικές αποδείξεις – Ποιοι κινδυνεύουν με πρόσθετο φόρο 22%

Ενδεικτική φωτογραφία πρατηρίου καυσίμωνΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΥΣΙΜΑ: Παράταση επιδοτήσεων τον Νοέμβριο στο τραπέζι – Τι ισχύει για βενζίνη, diesel και θέρμανση

2 απαντήσεις στο “ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΜΕΝΓΚΕΛΕ !! ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΕΤΩΝ !! ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ, ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ !!”

  1. Κάνει μπαμ η δαιμονόφατσα από μίλια μακριά. Αυτός και ο Ρόθτσιλντ οι μαυροψύχηδες… .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *