ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΘΑ ΦΟΡΟΥΝ ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΡΑΣΑ

Έτσι μας λένε… έξω Έλληνα από την Ελλάδα. Το ένδυμα της αγάπης στην γη παγώνει την καρδιά από το θείο κάλλος της. Οι καλοί για να είναι πιο καλοί από τους κακούς, τους καταστρέφουν καίγοντάς τους στην κόλασή τους.

Οι θεολόγοι μαλώνουν για το δόγμα των αιρετικών… η δικαιοσύνη υπηρετεί τους κλέφτες και απατεώνες μασόνους… και οι ανθρωποφάγοι και παιδεραστές στην γη βασιλεύουν… κατακλέβοντας την Ελλάδα και την ανθρωπιά …στο ζυγό της σκλαβιάς.
Όταν ο λαός θα πάρει μαγκούρες στα χέρια του και θα τους σπάσει τα παΐδια… ποιος θεός θα τους τιμωρήσει; Το σίγουρο είναι πως τους προδότες ιεράρχες ο Χριστός θα τους ξεφτιλίσει. Λινάτσες θα φορούν αντί για ράσα, και λάσπες στα μούτρα τους αντί καλιμάφκι.

Ιωάννης εν Χριστώ βασιλεύς των Πενήτων

*********

Το παρακάτω βίντεο θα παρακαλούσα να το δουν όλοι οι ορθόδοξοι ιερείς, που ακόμα δεν το είδαν.

Επίσης, ο γέροντας Σωφρόνιος με τη σειρά του τα λέει έξω από τα δόντια.

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

SOCRATESNIOS

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

6 thoughts on “ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΘΑ ΦΟΡΟΥΝ ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΡΑΣΑ

  1. ΛΑΚΩΝΑΣ says:

    Πωπω ρε σεις κατασταση εποχης Ωριγενη!!!! ΘΕΛΩ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΡΕ ΑΣΙΑΤΕΣ ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΙΤΕΣ τερμα οι μαλακιες οι καππαδοκικες και σκυθικες ρε ουστ ….ΣΠΑΡΤΑΚΕ ΠΗΓΕΣ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΑ ΗΛΥΣΙΑ ΠΕΔΙΑ.

  2. . says:

    χώνε ιωάννη χώνε γερά οι νεοταξίτες παπάδες θα fan καλά μιαν μέρα το θέμα είναι ΠΟΤΕ ??? βελάζουν τα πρόβατα και tron χορταράκι νοστιμότατο …………….. ποτε θα γίνει αυτό ??? ένας «κουκοδες» δε φέρνει την άνοιξη κακάτα ψέματα όλοι μαζεύουν την ουρίτσα τους !! το θέμα είναι ντού να κάνουμε όλοι στην βουλή και στις μητρόπολης που είναι κριμένη ο κοσμικοί βολεμένοι παπάδες και να τους κυνηγάμε με βίτσες και να στα ποδάρια να στα χερια τους τα βρωμερά……………. αυτό τους πρέπει μα ΠΟΤΕ ??? εδώ τον μπουτάρη τον κυνήγησαν και μετά τρέχαν να πουν συγγνώμες τρομαγμένοι και φοβισμένοι ………….. κακός αυτό έγινε γιατί ??? ΔΕ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΡΙΞΗ !! που ήταν όλοι να τους υποστηρίξουν ??? να pan μπροστά και να πουν στην astynpmia ότι αν τόπους ακουμπήσουν θα γίνουν οι εχθροί του λαου οι μπάτσοι που υπηρετούν την μασονία ??? βεβαια τους βγάλαν μα θα δικαστούν και ζητούσαν συγγνώμη αυτοί που τόλμησαν έστω για λίγο να κυνηγήσουν έναν νεοταξίτη ……. αυτά όταν βλέπεις e τι να πεις τι να ελπίζεις ??? σε ένα θαύμα «προσμονουμε» αδερφέ ………….. να ξυπνήσουν tazompi από την nirvana κι αυτό που τους ταΐζουν ………..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *