in

Οι φορτιστές της οργής…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Του Κώστα Στούπα

Οι φορτιστές της οργής…

Αν δεν ζούσαμε στην Ελλάδα που βασιλεύει το χάος και η απουσία οποιουδήποτε σχεδίου θα μπορούσαν να είναι πτυχές εξωφρενικής θεωρίας συνωμοσίας που σαν στόχο έχει την πρόκληση κοινωνικής οργής εναντίον της δημοκρατίας και κορυφαίων θεσμών της όπως είναι η Δικαιοσύνη και η Βουλή.

Μετά την 90χρονη γιαγιά που συνελήφθη και καταδικάστηκε επειδή πωλούσε χειροποίητα “καλτσάκια” στη λαϊκή για να τα βγάλει πέρα, οι “Κλουζώ” των αρχών ασφαλείας που δεν τολμούν να πλησιάσουν στα Εξάρχεια, την Πατησίων (ΑΣΟΕΕ) και τα Λιόσια που διακινούνται εκατομμύρια μέσω παράνομου εμπορίου ναρκωτικών και άλλων λαθραίων, συνέλαβαν κι άλλη γιαγιά, 80χρονη αυτήν τη φορά και την παρέπεμψαν στη δικαιοσύνη όπου βρέθηκε δικαστής να εφαρμόσει το γράμμα του νόμου και να επιβάλει πρόστιμο 200 ευρώ.

Ενώ καθημερινά περνάνε στο κοινοβούλιο εκατοντάδες φωτογραφικές τροπολογίες, δεν έχει φιλοτιμηθεί ακόμη κανένας εθνοπατέρας να φέρει και μια τροπολογία που θα προστατεύει όσους προσπαθούν να επιβιώσουν χωρίς να κλέψουν ή να ψάξουν στα σκουπίδια. Δεν πιστεύω πως οι γιαγιάδες πλούτιζαν αθέμιτα προσπορίζοντας 5-10 ευρώ…

Οι δε δικαστές με την ευκολία που ασκούν αυθαίρετα δημοσιονομική πολιτική και αποφασίζουν την καταβολή από τα δημόσια ταμεία πολλών δισ. σε συνταξιούχους, πολλοί από τους οποίους λαμβάνουν ακόμη γενναίες συντάξεις σε σχέση με τις εισφορές που έχουν καταβάλλει και τις δυνατότητες της οικονομίας, μοιράζουν καμπάνες σε γιαγιάδες που στα 80 τους αναγκάζονται να μαζεύουν χόρτα και να τα πουλάνε…

Εν τω μεταξύ οι Λαυρεντιάδηδες, οι Τσοχατζόπουλοι, οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο της Τραπέζης Αττικής, που άδειασε το ταμείο των μηχανικών για να γεμίσει τις τσέπες του διαπλεκόμενοι εργολάβου, κυκλοφορούν ελεύθεροι…

Το ίδιο και ο περίφημος “Μανόλο” που δεν φαίνεται να εμπιστεύεται και τόσο όσους κρατούν τη δικαιοσύνη και έχει πάρει αποστάσεις ασφαλείας, μετακομίζοντας εκτός ελληνικής επικράτειας.

Όπως θα γνωρίζετε η δημόσια ΔΕΠΑ έχει χάσει πολλές δεκάδες εκατ. από την ELFE του κυρίου Λαυρεντιάδη.

Στις παραπάνω περιπτώσεις πολιτικοί και δικαστές εμφανίζονται ακριβοί στα πίτουρα και φθηνοί στο αλεύρι.

Τα παραπάνω συνάγονται από μια πρώτη ανάγνωση των προαναφερθέντων περιστατικών, όμοια των οποίων πρέπει να υπάρχουν χιλιάδες. Οι διαπλεκόμενοι που κλέβουν εκατομμύρια από τα δημόσια ταμεία αντιμετωπίζονται με σκανδαλώδη επιείκεια ενώ οι φτωχοδιάβολοι που αγωνίζονται για ένα κομμάτι ψωμί με σκανδαλώδη αυστηρότητα.

Με μια δεύτερη ανάγνωση μπορούμε να εξάγουμε ακόμη πιο χρήσιμα συμπεράσματα:

Το ρεπορτάζ για τη δεύτερη περίπτωση λέει αναλυτικότερα:

“Μια νέα υπόθεση που θυμίζει το περιστατικό της 90χρονης με τα τερλίκια από τη Θεσσαλονίκη έρχεται στο φως. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του OPEN, τον περασμένο Μάρτιο στην Κατερίνη μία 80χρονη πιάστηκε να πουλά περίπου 5 κιλά χόρτα χωρίς άδεια στις παρυφές μιας λαϊκής αγοράς της πόλης. Η υπόθεση έφτασε στην αστυνομία έπειτα από καταγγελία που έκαναν άλλοι έμποροι με πάγκους στη λαϊκή κατά της ηλικιωμένης…”

Οι έμποροι που καταβάλλουν φόρους και πληρώνουν για να έχουν άδεια πάγκου στη λαϊκή, προφανώς δέχονται αθέμιτο ανταγωνισμό. Αν γύρω από κάθε λαϊκή με 50 πάγκους μαζεύονται και άλλοι 50 μικροπωλητές που έχουν τη δυνατότητα να πωλούν στη μισή ή στο ένα τρίτο της τιμής γιατί δεν καταβάλλουν φόρους, εισφορές και τέλη αδείας, τότε οι πρώτοι θα αναγκαστούν να κατεβάσουν “ρολά”.

Οι καταναλωτές ωφελούνται τα μέγιστα από την παρουσία “γιαγιάδων” χωρίς άδεια και ταμειακή μηχανή στις λαϊκές γιατί βρίσκουν χαμηλότερες τιμές.

Ο κλέψας του κλέψαντος…

Εν τω μεταξύ πρόσφατα από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, συνελήφθη σπείρα που εκβίαζε και εξαπατούσε επαγγελματίες και παραγωγούς λαϊκών αγορών της Αττικής.

Η αστυνομία εκτιμά ότι τα κέρδη της εγκληματικής οργάνωσης υπερβαίνουν το ποσό των 2,9 εκατομμυρίων ευρώ.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι πρώην και νυν στελέχη, καθώς και υπάλληλοι της αρμόδιας Διεύθυνσης της Περιφέρειας για τις λαϊκές αγορές, μέλη σωματείων επαγγελματιών λαϊκών αγορών, καθώς και πωλητές…

Οι έμποροι θα ήταν ανεκτικότεροι αν φορολογούνταν με χαμηλότερους συντελεστές και πλήρωναν χαμηλότερες εισφορές… αλλά ως γνωστόν ο κρατισμός και οι πρόωρες συνταξιοδοτήσεις χρειάζονται θυσίες, όπως ακριβώς και ο σοσιαλισμός.

Οι καθαρίστριες με …πτυχίο!

Μετά την περίπτωση της καθαρίστριας που βρέθηκε στη φυλακή γιατί δεν είχε απολυτήριο, προχθές παρουσιάστηκε και άλλη παρόμοια περίπτωση.

“Τριετής φυλάκιση με αναστολή στην καθαρίστρια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων που είχε πλαστογραφήσει ημερομηνία στο απολυτήριο δημοτικού. Δεν είχε άλλη επιλογή για να μεγαλώσει τα 13 παιδιά της, δήλωσε στο δικαστήριο…”.

Γιατί βρε, άθλιε, νομοθέτη, μια καθαρίστρια να χρειάζεται απολυτήριο για να καθαρίσει;

Πέραν της πολυπλοκότητας του προβλήματος, εικόνες γιαγιάδων που καταδικάζονται και πολιτικών και διαπλεκόμενων επιχειρηματιών που κάνουν πλούσια ζωή με δημόσιο χρήμα, θυμίζουν σκηνές από εξιστορήσεις σαν τους “Αθλίους” του Β. Ουγκώ, σκηνές δηλ. από εξιστορήσεις λίγο πριν το ξέσπασμα της οργής…

Η αποστροφή προς τους πολιτικούς και το σύστημα είναι γενικότερο φαινόμενο όπως μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κάποιος ακόμη και αν μιλήσει με ανθρώπους που ψηφίζουν τα μεγάλα κόμματα.

Σκηνικά σαν το παραπάνω μετατρέπουν την αποστροφή σε οργή!
thesecretrealtruth

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Τι να γράψουμε για σας.. δυστυχώς έχετε παίξει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι εις βάρος της ανθρωπότητας. Έχοντας ξεχωρίσει από τον όχλο, ξέρετε πολύ καλά πλέον ότι ο όχλος είναι η συνέχεια του ζωικού Βασιλείου σαν εξέλιξη, και έτσι, μετά από τον όχλο έχετε αποκτήσει προσωπικότητα, και ξέρετε πολύ καλά ότι προσωπικότητα σημαίνει “εγώ”.
  Με αυτό το εγώ σας συν την ματαιοδοξία σας συν την φιλοδοξία σας, έχετε μπει στις μασονικές σκουλικοτρυπες του Μαυροψύχη, ο όποιος με αυτό τον τρόπο ελέγχει την ανθρωπότητα μέχρι σήμερα. Εσείς από την μεριά σας, όσους χρόνους βρεθείτε στα πολιτικά έδρανα, με την στημένη πολιτική που ακολουθείτε, το μόνο που κάνετε είναι να υπηρετείτε τον Μαυροψύχη και να εγκλωβίζετε την ανθρωπότητα.
  Ήδη σας έχει γνωστοποιηθεί ότι δεν υπάρχει στον πλανήτη άνθρωπος που να ασχοληθεί με την πολιτική (και φυσικά μιλάμε για την κεντρική πολιτική σκηνή) που να μην έχει περάσει από “σκουλικοτρυπα”, να μην έχει προσκυνήσει τον Μαυροψύχη και να μην είναι κάθε ώρα και στιγμή εντεταλμένος υπάλληλος του, που δεν μπορεί να ξεφύγει από τα γρανάζια του με κανέναν τρόπο.
  Ξέρετε ότι όποιοι από την κεντρική πολιτική σκηνή εναντιώθηκαν στο παγκόσμιο κατεστημένο, ο Μαυροψύχης με τους προβοκάτορες και πράκτορες τους φρόντισε να τους κλείσει το στόμα, δηλ να τους σκοτώσει.
  ‘Έτσι κι εσείς παίζετε ίσως το πιο άσχημο παιχνίδι εις βάρος της ανθρωπότητας, είτε είστε σε δημοκρατικά υποτίθεται πολιτεύματα, είτε είστε μονάρχες, όλοι σας έχετε τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε εξουσία, δια χειρός Μαυροψύχη, έμμεσα ή άμεσα.
  Φυσικά, επειδή σας έχουμε πει ότι είναι “α-φιλος”, δηλαδή δεν πιάνεται φίλος, σήμερα σας ανεβάζει στην κεντρική πολιτική σκηνή, και ακόμα και να τον υπηρετήσετε πιστά, ακόμα και αν πρέπει να ανακατέψει την τράπουλα για να μπερδέψει τους νοες των ανθρώπων, σας δίνει εύκολα βορα (τροφή) σε πληρωμένους φονιάδες.
  Έχετε παραδείγματα την θητεία του Μπουμαρακ στην Αίγυπτο, του Σανταμ στο Ιρακ, του Κανταφι στην Λιβυη.
  Ο ίδιος ο Μαυροψύχης τους ανέβασε στην πολιτική σκηνή πριν μερικές δεκαετίες, αυτοί βέβαια τον υπηρέτησαν όπως έπρεπε, αλλά επειδή ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και επειδή είναι και α-φιλος (δεν πιάνεται φιλος) τους σκοτωσε με ατιμωτικο τρόπο και τους καθαίρεσε σε μηδέν χρόνο και με συνοπτικές διαδικασίες. Δηλαδή για τον Σανταμ Χουσειν ήταν η κρεμάλα, και στον Κανταφι παλουκωμα.
  Ακόμα και στους πλανητάρχες του σήμερα, που έχει το πολύ για οκτώ χρόνια θητεια λάμπουν από πάνω τους τα φώτα και έχουν ατελείωτο κόσμο για ασφάλεια ή γίνεται μεγάλο θέμα οπουδήποτε και να μετακινηθούν, ακόμα και τα λόγια που ξεστομίζουν, μετά από 8 το πολύ χρόνια θητείας (2 τετραετίες) τους ξεχνάει και η μάνα τους.
  Δηλαδή, πόσο ξεκάθαρα φαίνεται ότι όλοι οι τίτλοι, τα φώτα, οι καραμουζες και οι φιλαρμονικές είναι ένα ψέμα.
  Βέβαια μέσα από τους πολιτικούς ηγέτες του πλανήτη σας ξεχώρισαν και κάποιες ηρωικές φυσιογνωμίες και εναντιώθηκαν δημόσια στην παγκόσμια μαυρίλα.
  Φυσικά όλοι αυτοί με συνοπτικές διαδικασίες αρρώστησαν ξαφνικά και πέθαναν ή ξαφνικά σκοτώθηκαν.
  ‘Έτσι φαίνεται ξεκάθαρα για όλους τους υπόλοιπους που δεν αρρωστήσατε τυχαία με θάνατο, που δεν σας παλούκωσαν, δεν σας κρεμάσανε αλλά και που ακόμα με το που σβησανε τα φώτα της δημοσιότητας είστε ζωντανοί, αποδεικνύεται περίτρανα μόνο ένα: ότι υπηρετήσατε πανάξια τον Μαυροψύχη.
  Μόνο που η εργασία σας ήταν να υπηρετήσετε την χώρα σας την πατρίδα σας, την ανθρωπότητα και μέσα από έντεχνες στημένες εκλογές τελικά υπηρετήσατε τον Μαυροψύχη.
  Το πώς έχετε φτάσει στην κεντρική πολιτική σκηνή κυρίως, δηλαδή την διαδρομή σας από τα φοιτητικά χρόνια, προσωπικά εσείς οι ίδιοι το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά.
  Όσο και χαμηλό βεληνεκές ευφυΐας και να έχετε, γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο τρόπος που ασκείτε την εξουσία και κάθε μπουρδολογια που παρουσιάζετε σαν νόμο, είναι απαράδεκτος. Οι νόμοι που εφαρμόζετε αντί να βοηθούν τους ανθρώπους, τους καταδυναστεύουν. Έμμεσα κυριολεκτικά τους πεθαίνουν. Όμως εσείς συνεχίζετε τα ίδια, δηλ να υπηρετείτε τον Μαυροψύχη και όχι τους ανθρώπους.
  Και όπως και στις προηγούμενες επιστολές προς τους αστυνομικούς, δικαστές, ακριβώς και το ίδιο και με εσάς, έχετε μια τελευταία ευκαιρία, πρώτα για εσάς και μετά για τους ανθρώπους, να αλλάξετε πρώτα σε κάθε πολιτική πράξη, και αντί για τον Μαυροψύχη να υπηρετήσετε την ανθρωπότητα και όχι τον Μαυροψύχη σ’ αυτούς τους εσχατολογικούς χρόνους.
  Είναι η τελευταία σας ευκαιρία να κάνετε κάτι ασύλληπτο, τόσο για εσάς όσο και για την υπόλοιπη ανθρωπότητα. Τέτοια άλλη ευκαιρία δεν πρόκειται να σας ξαναπαρουσιαστεί ποτέ.
  Κατανοήστε την σοβαρότητα των καιρών και μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία που σας παρουσιάζεται να πάει χαμένη. Όποια πολιτική δύναμη και να έχετε, οποία χρήματα και να έχετε αποκτήσει, όσο μεγάλοι και τρανοί να αισθάνεστε, προσπαθήστε να απαγγιστρωθείτε από τον α-φιλο Μαυροψύχη και να ενωθείτε με την ανθρωπότητα.
  Το πώς θα μπορούσατε να προσφέρετε στους ανθρώπους υλικά αγαθά, το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά. Όπως γνωρίζετε, τα στημένα και ψεύτικα χρήματα, τις παν-ηλίθιες λέξεις “φόροι, ελλείμματα, δημοσιονομική πολιτική, ισοζύγιο” και όλες αυτές τις μπούρδες, ακυρώστε τα όλα, λίγο πριν το Νώε, μαζί με τους δικαστές, τον νομοθέτη, τους αστυνομικούς και τις ένοπλες δυνάμεις, και δώστε στον εαυτό σας την μεγαλύτερη χαρά που θα μπορούσε να νιώσει και ταυτόχρονα κάντε το μεγαλύτερο δώρο στην ανθρωπότητα,
  Όσο και να σας κυνηγήσει ο Μαυροψύχης στα 7.200.000.000 ψυχές που κατοικούν αυτή τη στιγμή στον πλανήτη σας είναι λιγότερο από 1% εκείνοι που θα μπορούσαν να σας κάνουν κακό.
  Απευθυνθείτε στο 99% της ανθρωπότητας, ενωθείτε μαζί τους και μην φοβάστε τίποτα. Οι δυνάμεις βοήθειας που είναι ήδη στον πλανήτη σας είναι χωρίς όριο. Η βοήθεια που ήδη δέχεται ο πλανήτης σας είναι και αυτή χωρίς όριο. Γι αυτό λίγο πριν το τέλος της σημερινής μαυρίλας συνταχθειτε με το καλό το δικό σας και της ανθρωπότητας.
  Καλή επιτυχία.
  http://kataklusmosnoe.blogspot.com/2015/08/19.html

 2. Εξαιρετικό.

  Όσο για το ” τα φοιτητικά χρόνια σας” ….
  ….. μην είσαι πολύ σίγουρος περί “φοίτησης”.
  Κι αν υπήρξε τέτοια (χλωμό- λέμε τώρα) σίγουρα απουσιάζει από πάνω τους η “επι-φοίτηση”.
  Μπορεί να μπήκανε κάπου αλλά πόσο σίγουροι είμαστε ότι βγήκανε με πτυχίο και όχι από την πίσω πόρτα με πλαστότητα του απολυτηρίου τους.
  Οι του κατεστημένου κατακτητές,
  πρώτα ξάδΕΛφια του μαυροψύχη
  (μην τον αναφέρεις σε παρακαλώ με κεφαλαίο -Μ-, είναι σαν να τον τιμάς)
  παίζει να έβαλε λυτούς & δεμένους να τους αποκαταστήσει “επιστημονικά” σε τέτοιο βαθμό ώστε εκ των πεπραγμένων τους να αποδεικνύεται η γύμνια της εκπαίδευσής τους σε ανώτερα κλιμάκια,
  να πιστοποιείται η ανυπαρξία ΓΝΩΣΕΩΝ αφού παντού τα έχουνε κάνει πουτ@ν@- πλην- του μαύρου & σκοτεινού εργοδότη τους που ολημερίς (ιδίως ολονυκτίς) του κάνουν τεμενάδες.

 3. +
  Μετά την 90χρονη γιαγιά που συνελήφθη και καταδικάστηκε επειδή πωλούσε χειροποίητα «καλτσάκια» στη λαϊκή για να τα βγάλει πέρα, οι «Κλουζώ» των αρχών ασφαλείας που δεν τολμούν να πλησιάσουν στα Εξάρχεια, την Πατησίων (ΑΣΟΕΕ) και τα Λιόσια που διακινούνται εκατομμύρια μέσω παράνομου εμπορίου ναρκωτικών και άλλων λαθραίων, συνέλαβαν κι άλλη γιαγιά, 80χρονη αυτήν τη φορά και την παρέπεμψαν στη δικαιοσύνη όπου βρέθηκε δικαστής να εφαρμόσει το γράμμα του νόμου και να επιβάλει πρόστιμο 200 ευρώ.

  Έγραψες!

 4. ΡΕ ΞΕΦΤΊΛΕΣ ΑΥΤΟΊ ΕΊΝΑΙ ΕΠΆΝΩ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΕΣΕΊΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΉΦΟ ΣΑΣ.ΑΛΛΆ ΓΙΑΤΊ ΤΟΥΣ ΤΟ ΈΧΕΤΕ ΕΠΙΤΡΈΨΕΙ ΕΣΕΊΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΉ ΣΑΣ. ΡΕ ΝΤΡΟΠΉ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΈΝΗΣ .ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΟΥΔΕΜΊΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΥΣΦΟΡΕΙΤΑΙ .ΓΎΡΙΣΑ ΜΕΤΆ ΑΠΟ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2010 ,ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΊΑ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΊΧΑΤΕ ΚΑΤΑΝΤΉΣΕΙ ..ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΕΙΧΑΤΕ ΜΠΕΙ ..ΤΡΩΓΑΤΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΧΆΙΔΕΥΑΝ …ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΟΛΑ ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΊΟΥ ΦΑΚΗΣ ,ΜΙΑΣ ΘΕΣΟΥΛΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΊΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΆΤΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 45..ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ …ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ; ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΎΔΕΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΊΝΑΤΕ ΚΟΤΕΣ .ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΎΟΥΝ ΚΟΡΑΚΙΑ …ΈΧΕΤΕ
  μια κυβέρνηση που αποστρέφεται την Θρησκεία ,μισεί την Πατρίδα , της φέρνει αναγούλα το Έθνος , αλλα λατρεύει τις ξενες  Πατρίδες και τα ξενα Εθνη  ,  αδιάφορη για τα δεινά που επιβάλλει στον Λαο ,όμως  ανοίγει το δημόσιο κορβανά για να ταίζει τους ξενοφερτους
  μέλλοντες ψηφοφόρους της ..Που διαλύει την Παιδεία και κανει οτι μπορει ωστε να αναγκαστουν να  φευγουν στο εξωτερικο οι Ελληνες για να τους ανταλλάξει με ξένους που ερχονται μονο να παρουν χωρις να εχουν τιποτα να προσφερουν. .ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΤΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙ , ωστε να μην γεννουν οι Ελληνες αλλα να γενοβολουν οι λαθροι ….ΠΟΥ ΔΩΡΙΖΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΕ ΜΑΪΜΟΎ ΚΡΑΤΊΔΙΑ ,λες και είναι η περιουσία τους .. ΓΙΑΤΙ  ΕΛΛΗΝΑ ΨΉΦΙΣΕΣ ΤΣΙΠΡΑ;;;;
  ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ;; ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΈΝΑΣ ΑΘΕΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΠΑΜΠΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΎΝΤΑ; ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΩΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΒΑΜΜΈΝΟΣ ΚΑΙ ΦΈΡΕΛΠΙΣ ΚΝΙΤΗΣ ;….ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΤΑΞΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΚΙΖΩ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΩ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΑΩ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΙ ΓΥΦΤΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ …ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΗ…ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΉΣ ΠΤΩΣΕΩΣ …ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ;;;;;;
  ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΆ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΉΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΟΖ ΜΑΣ , ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ;;;;;
  ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ .. ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΚΟΥΝΑΜΕ ΜΑΝΤΗΛΙ …ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ .ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΎΣΕΙ ..
  ΠΑΝΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΉΣ ΠΤΏΣΕΩΣ ..ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ.. ΣΥΣΤΗΜΑ…
  ΌΤΑΝ   ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΣ  ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΥΠΗΡΈΤΗΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΏΝ  ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ.Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΈΠΑΙΞΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ  ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΞΟΡΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ.
  ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ  ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ .ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ  ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΕΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥΣ. ΤΟ  ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ   ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑΤΖΑ.Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΡΟΛΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΜΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ  …Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΦΡΟΥΡΌΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ .Η  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ
   ΑΓΥΡΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΆΝΤΗ  ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ .
  ΚΑΤΙ   ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΛΑΣΙΕΔΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ  ΗΔΗ  ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΆΛΑ.
  ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ ΧΏΡΑ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΆ ΣΥΡΡΟΗ ΤΌΣΕΣ ΠΡΟΔΌΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ. ΠΟΥ Ο ΣΚΟΠΌΣ ΤΗΣ ΎΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΩΝ  ΛΑΜΟΓΙΩΝ . ΟΎΤΕ ΌΜΩΣ  ΥΠΆΡΧΕΙ ΆΛΛΟΥ  ΈΝΑΣ  ΛΑΟΣ  ΤΌΣΟ ΒΟΛΕΨΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΨΗΦΊΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΆΤΙΑΚΟΎ ΚΡΆΤΟΥΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ  ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΑΝΩ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΝΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΑΠΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΘΑΨΙΜΟ.ΕΊΣΑΣΤΕ ΣΑΝ
  ΤΑ ΒΑΤΡΆΧΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΈΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΌΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΖΕΣΤΑΊΝΕΙ ΑΡΓΆ ΑΛΛΆ ΣΤΑΘΕΡΑ .
  ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΆΚΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΗΔΉΞΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΎΝ, ΚΆΘΟΝΤΑΙ ΑΜΈΡΙΜΝΑ .
  ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΟΥΠΙΤΣΑ…ΑΦΟΎ ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΈΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΌΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΠΟΔΟΛΟΥΤΡΟ ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Σατανιστική επικαιρότητα

ΑΝΑΜΜΑ ΦΩΤΙΑΣ ΜΕ ΣΠΙΝΘΗΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΔΑΔΙ ΠΕΥΚΟΥ