Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:48 - 24/11/2021

Οι χθεσινές εγγυήσεις, σημερινά ψέματα και αυριανή παράνοια – Έρχονται μέτρα τύπου lockdown για όλους στην Ελλάδα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πως εξηγείται που το 2021 με τα εμβόλια έχουμε έκρηξη κρουσμάτων και νεκρών; – Το 2020 δεν υπήρχαν εμβόλια αλλά μόνο lockdowns.

Οι χθεσινές εγγυήσεις… έχουν εξελιχθεί σε σημερινά ψέματα… αλλά το σήριαλ συνεχίζεται καθώς μέτρα παράνοιας φαίνεται ότι θα εφαρμοστούν στην Ελλάδα, από μέτρα τύπου lockdown… έως και υποχρεωτικός εμβολιασμός ένα θέμα που σκόπιμα έχει ανοίξει στην Ευρώπη…

Με τους νεκρούς στην Ελλάδα να έχουν εκτιναχθεί στους 17.517 συνολικά και σε διάστημα 28 ημερών στους 1.743 με τα κρούσματα να προσεγγίζουν το 1 εκατ προσεχώς – η Ιταλία με πολλαπλάσιο πληθυσμό έχει 1.391 νεκρούς σε διάστημα 28 ημερών και η Γαλλία 1.069 νεκρούς – φαίνεται ότι η κατάσταση δραματικά επιδεινώνεται.

Είναι εντυπωσιακό πάντως αλλά οι νεκροί στην Ελλάδα και όχι μόνο το 2021 αυξάνονται ραγδαία παρά την ύπαρξη των εμβολίων που υποτίθεται ότι προστατεύουν.

Το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα οι ΗΠΑ που εμφανίζουν 773.021 νεκρούς από την αρχή της πανδημίας έως στις 23 Νοεμβρίου 2021 αλλά το εντυπωσιακότερο όλων οι νεκροί από covid 19 το 2021 είναι περισσότεροι από τους νεκρούς από covid 19 το 2020.

Το 2020 κυριάρχησε το lockdown και το 2021 κυριαρχεί ο εμβολιασμός ο οποίος δεν έχει ανακόψει την θνητότητα και συνολικά την αύξηση κρουσμάτων και νεκρών.

Η ελληνική κυβέρνηση κατανοεί ότι εάν επιβάλλει νέο lockdown θα υποστεί τεράστια πολιτική φθορά.

Θα καταστεί αναξιόπιστη και ανακόλουθη η κυβέρνηση απέναντι στους εμβολιασμένους που τους υποσχέθηκε ελευθερία…

Θα ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο στην συνείδηση των πολιτών που δεν έχουν εμβολιαστεί ότι η αποτελεσματικότητα των εμβολίων είναι διάτρητη… οπότε θα καταρρεύσει η εμβολιαστική προσπάθεια και οι εμβολιασμένοι θα δείξουν αγανάκτηση απέναντι στην κυβέρνηση.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτή την παραδοχή και παρ΄ ότι κρούσματα και νεκροί αυξάνονται με εντυπωσιακό ρυθμό, η ελληνική κυβέρνηση φοβάται να προχωρήσει σε lockdown.

Γνωρίζει τις κοινωνικές συνέπειες, τις οικονομικές συνέπειες, τις πολιτικές και βεβαίως τις επιδημιολογικές συνέπειες.
Νέο lockdown θα είναι απόλυτη απόδειξη αποτυχίας της Ελλάδος στην αντιμετώπιση της πανδημικής κρίσης.

Από την άλλη όμως οι πολιτικές και τα μέτρα που θεσπίζονται ειδικά κατά των ανεμβολίαστων όχι μόνο αποτελούν αποτυχημένο πείραμα αλλά δεν αποδίδουν…

Η κυβέρνηση λοιπόν πρέπει να βρει μια λύση…

Ήδη η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μ. Γκάγκα δηλώνει και ορθώς ότι ο διαχωρισμός της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους είναι λάθος στρατηγική…

Προσέξτε ένα μέλος της κυβέρνησης αναγνωρίζει το αυτονόητο, ο διαχωρισμός πέραν από προσβλητικός και αντιεπιστημονικός είναι και άκρως αναποτελεσματικός..

Ο διαχωρισμός είναι πολιτική απόφαση τιμωρίας σε όλους εκείνους που δεν εμβολιάζονται δεν έχει καμία επιστημονική τεκμηρίωση, αποτελεί μια πολιτική απάτη, μια πολιτική ασχήμια… εις βάρος των πολιτών της Ελλάδος.

Η πρόταση του Ινστιτούτου Robert Koch

Ενώ το lockdown ήδη σκιάζει την Ευρώπη, η πικρή αλήθεια είναι ότι ως λύση έχει αποτύχει, θα προκαλέσει τεράστιες παρενέργειες παντού.

Για να ξεπεραστεί το lockdown το Ινστιτούτο Robert Koch της Γερμανίας, ένα αξιόλογο επιστημονικό ινστιτούτο προτείνει να εφαρμοστούν μέτρα τύπου lockdown, όχι καθολική καραντίνα αλλά στοχευμένα μέτρα, ώστε να περιοριστούν οι εστίες και μεταξύ άλλων να κλείσουν εστιατόρια και μπαρ.

Π.χ. δεν θα επιβάλλουν απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ αλλά θα κλείσουν οι εστίες μόλυνσης…

Για την ιστορία στα μπαρ και στα εστιατόρια μπορούν να εισέλθουν μόνο εμβολιασμένοι, οπότε αναγνωρίζουν ότι τα μπαρ όπου πηγαίνουν οι εμβολιασμένοι είναι εστίες μόλυνσης του covid 19.

Οι εμβολιασμένοι είναι εστίες μόλυνσης;

Όταν το υποστηρίζαμε πριν μήνες, το θεωρούσαν κάποιοι fake news σήμερα αποτελεί ωμή και πικρή πραγματικότητα.

Η πρόταση των Γερμανών είναι να μην υπάρξει καθολικό lockdown στην Γερμανία αλλά να υιοθετηθούν μέτρα που προσομοιάζουν με lockdown…

Όπως γίνεται αντιληπτό κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και στην Ελλάδα…

Οι παρανοϊκές αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης

Η ελληνική κυβέρνηση έχει λάβει δύο παρανοϊκές αποφάσεις, είτε γιατί καθοδηγείται από λάθους ανθρώπους… που όπως αποκάλυψε η Παγώνη προβεβλημένη επιστήμονας… πολλοί γιατροί παρακαλούν την κυβέρνηση για να μπουν σε επιτροπές, είτε λαμβάνονται μέτρα διαχωρισμού της κοινωνίας που δεν αποδίδουν όπως αναγνωρίζει η αναπληρώτρια υπουργός υγείας.
Ποιες είναι οι δύο παρανοϊκές αποφάσεις;

Παρανοϊκή πρώτη απόφαση – Διαχωρισμός εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων

Στιγμάτισε τους ανεμβολίαστους και με πολιτική απόφαση αποφάσισε να τους διαχωρίσει από την υπόλοιπη κοινωνία.
Τους απομονώνει η κυβέρνηση τους ανεμβολίαστους και ας είναι οι μόνοι που κάνουν συχνά rabid test.

Δεν υπάρχει καμία επιστημονική μελέτη που να δικαιολογεί τον αυθαίρετο και προσβλητικό χαρακτηρισμό πανδημία των ανεμβολίαστων.

Το ιατρικό περιοδικό διεθνούς φήμης Lancet κατέρριψε τον μύθο χωρίς ήξεις αφίξεις, οι εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι μεταδίδουν και νοσούν σχεδόν αναλογικά.

Ο διαχωρισμός της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους είναι πολιτική απόφαση, ιλαροτραγωδία, παρανοϊκή απόφαση που προσβάλλει την νοημοσύνη και την επιστήμη.

Παρανοϊκή δεύτερη απόφαση – Ελευθερία σε εμβολιασμένους λάθος μήνυμα

Η κυβέρνηση αποφάσισε μετά τον αντιεπιστημονικό και απαράδεκτο διαχωρισμό της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους να κάνει και ένα ακόμη μεγαλύτερο λάθος.

Οι εμβολιασμένοι έχουν αποκτήσει ελευθερίες ωσάν να έχει εξαφανιστεί ο covid 19 και τα κρούσματα και οι θάνατοι καλπάζουν.
Είναι ξεκάθαρο ότι καταγράφεται μεγάλη επιδείνωση επειδή οι χώροι συνωστισμού των εμβολιασμένων είναι πηγές μετάδοσης και μόλυνσης.

Είναι απόλυτα σαφές πλέον ότι αυτή η στρατηγική είναι 100% λάθος αν η κυβέρνηση είναι άτολμη να πει στους εμβολιασμένους «έκανα λάθος σας έταξα ελευθερίες αλλά πρέπει μεγάλο μέρος αυτών των ελευθεριών να τις πάρω πίσω»

Συμπέρασμα

Πως εξηγείται που το 2021 με τα εμβόλια έχουμε έκρηξη κρουσμάτων και νεκρών;
Το 2020 δεν υπήρχαν εμβόλια αλλά μόνο lockdowns.

Το 2021 υπάρχουν εμβόλια τα οποία θα λύσουν το πρόβλημα… μας είπαν, θα φέρουν την ελευθερία και αντί αυτών… η Αυστρία είναι σε καθολική καραντίνα, η Αυστραλία στέλνει τους θετικούς με covid 19 σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και πολλές χώρες εξετάζουν νέα μέτρα για να περιορίσουν πάλι τον covid 19 που εξαπλώνεται επιθετικά.

Τι πήγε λάθος;
Γιατί το πείραμα απέτυχε;
Ποιος ή ποιοι ευθύνονται για την αποτυχία;
Ποιος θα πληρώσει το τίμημα της αποτυχίας;

Στους πίνακες φαίνεται ότι παρά την αύξηση των εμβολιασμών οι θάνατοι δεν ανακόπτονται αντιθέτως ενισχύονται σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

bankingnews.gr

triklopodia.gr

Σας Ενδιαφερουν:

Eνισχύστε την ανοσίας ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ το CLEANFORTE
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς να ανακάμψετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Μια γρήγορη μέθοδος από Ινδούς γιόγκι
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Ο μόνος τρόπος να νικήσουμε τον ιό είναι να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό σύστημα.
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Ξεχάστε όλα όσα γνωρίζατε για τους χονδροπροστατοτές. Αυτό το φάρμακο είναι αποτελεσματικό ακόμη και...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας και να θεραπευτείτε κατά τη διάρκεια μιας επιδημίας;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Σε 7 εβδομάδες τα τεχνητά ερυθρά κύτταρα σας απαλλάσσουν από τον διαβήτη, μειώνουν το επίπεδο σακχά...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Οι 5 καλύτεροι "σπιτικοί " τρόποι για την θεραπεία της πλάτης και των αρθρώσεων, οι οποιοι είχουν ελ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Καμία γλώσσα δεν είναι πλέον "ξένη" χάρη σε αυτή την έξυπνη ιαπωνική καινοτομία
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Normadex.Το 80% όλων των ασθενειών προκαλούνται από παρασιτικές λοιμώξεις. Πώς να είναι δυνατόν να π...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Το Φυτικο Μπλε Χαπι !!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...
Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. Παρ-ά-νοια ή Ανοία..

  οταν ο τωρινός πόλεμος είναι πνευματικός και περνάει δια μέσου σώματος.
  Εαν δεις που και γιατί χρειάζεσται το σώμα υγιή σε μια εν-εργή κοινωνία και σου εν-φανίζεται απο το πουθενά ένας εχθρός, σκέψου ποιός είναι ο τελικός εχθρός του αόρατου εχθρού;
  Νοών νοείτο.
  Η φράση νοών νοείτο μεταφραζόμενο στα αγγλικα, ιταλικα, ισπανικα, τουρκικά, ρώσικα, εβραικά και τα λοιπά δίδει το ίδιο νόημα σε κλάσματα δευτερολέπτου;;

 2. Όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης έκλεινε Νοσοκομεία η Ματίνα Παγώνη διοργάνωνε προεκλογικές συγκεντρώσεις

 3. Εεεερ λέγετε μετάλλαξη Δέλτα δεν ακούτε…

 4. Εεεερ λέγετε μετάλλαξη Δέλτα αφρό έχει αλλάξει.. επίσης τα μέτρα πρέπει να είναι κοινα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*