Οι άθλοι της ζωής μας μαθήματα για το αύριο

Είσαι στο στάδιο της απόλυτης καταστροφής μα βλέπεις πως αντέχεις, έχασες τα πάντα και είσαι όρθιος γιατί το θέλεις. Προχώρα με την γνώση του χτες και να προσέχεις έχωντας υπόψιν της επαναλήψεις. Μην πας ποθές στο κουτουρού, μα με διάκριση προσπέρνα τα βουνά και τσι γκρεμούς της ζωής. Δεν ξέρεις της δυνατότητες σου ούτε τα όρια σου ποτέ, να γνωρίζεις και έσω έτοιμος να σαι στο κάθε ενδεχόμενο. Πρόσεχε σαφή να διακρίνεις της αλλαγές μην βρίχνεσαι στο μετέωρο βημα, τότε αν σοκαριστείς θα κάνεις λάθη.

Τα σφάλματα του χτες εφόδια και πληροφορίες για το αύριο, με ορθή διαχειριση όλα αλλάζουν. Εδά που υπάρχει ξέφωτο να τρέξεις γρήγορα σύμφωνα με την προετοιμασία που χεις κάνει στην μπόρα. Εφαρμογή κάθε πλάνου με σκοπό να κλεισεις την ψαλίδα, τρέξε με όλες σου της δυνάμεις μην χάνεις χρόνο κοιτάζοντας τα εμπόδια ούτε να ακούς της Σειρήνες στο Αιγαίο. Δύναμη και ψηλά το κεφάλι με μικρές ανάσες να μην σε φθίρει το χάος. Δες το θετικό μοτίβο και ανέγνωσε το αρνητικό που θα βρεις την λύση αλλάζοντας την ροή. Μην πας σαν πρόβατο στην σφαγή ούτε στο ταμείο ανεργίας αλλά ως ΤΦ στα σύνορα του Αιγαίου με δίχως αναστολές για την μάχη. Κάνε τον σταυρό σου και προχώρα στο ράβδος μην α νιμένεις τον δάκο να σου φάει τσι κοπους σου.

Πάψε να κλαις και να μυζεριάζεις δεν βγάζει ο δρόμος πουθενά ξέρεις δεν ξέρεις κολύμπι βούτα στο κενό και βγες απέναντι. Βγάλε φτερά στους ώμους και πέτα για όλα είσαι ικανός αν θέλεις και εργαστείς με πίστη για σένα και τους συνανθρώπους σου. Άσε τους πολιτικούς και όχι μόνο φελούς να επιπλέουν εμείς δημιουργούμε το αύριο με μάχες δίχως να προσκυνούμε κιανένα θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία μα και κουζουλάδα. Να επιλέξεις όσο είναι ακόμα καιρός το στρατόπεδο όσο αναπνέεις ζεις και σκέφτεσαι μπορείς.

Φάρος

Loading...

One thought on “Οι άθλοι της ζωής μας μαθήματα για το αύριο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *