in ,

ΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΤΖΙΑΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ …ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ημέρα εθνικού πένθους η 30η Σεπτεμβρίου…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Χθες, στο άρθρο ανοικτή επιστολή προς τον Σκοπιανό λαό με το μήνυμα: “ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΕΥΛΟΓΙΑ Ή ΚΑΤΑΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣ Η 30Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ;” (ημέρα διεξαγωγής του δημοψηφίσματος στα Σκόπια περί αποδοχής της συμφωνίας των Πρεσπών ή όχι)!

Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας θα σας παραθέσω μέρος της “προλογικής εισαγωγής” του νέου βιβλίου του σπουδαίου ιστορικού μας Κωνσταντίνου Μπαρμπή με τον τίτλο: “Αλέξανδρος ο Μέγας – Βασιλεύς των Ελλήνων”!

Σε αυτό το σπουδαίο ιστορικό βιβλίο υπάρχουν πλείστα όσα γεγονότα και στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν, ότι Μακεδονία και Μέγας Αλέξανδρος είναι μόνο Ελλάδα!

Έτσι, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, πως Τσίπρας και Κοτζιάς παρ΄ ότι είχαν πλούσια ιστορικά στοιχεία για να αποδείξουν στους ανιστόρητους Αμερικανούς και Γερμανούς την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας, εν τούτοις τα αγνόησαν όλα  προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των “εχθρών” της Ελλάδος και πούλησαν – παραχώρησαν (ούτε για ένα κομμάτι ψωμί) τη Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς!

Η μειοψηφία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ξεπούλησε τη Μακεδονία μας…

«Οι ίδιοι οι γυφτοσκοπιανοί (που ως Σλάβοι πρωτοεμφανίζονται στο βαλκανικό χώρο τον έκτο μ. Χ., δηλαδή περισσότερο από εννιά αιώνες μετά την έλευση του Αλεξάνδρου σε τούτο τον κόσμο και τη διαχρονικά κορυφαία και μοναδική εποποιία του…) και οι λάτρεις του Λάιμπερ ή Λεβ Νταβίντοβιτς Μπρονστάιν (“Τρότσκι”), που άσκησαν την εξουσία στη δύσμοιρη, ταλαίπωρη και κακότυχη χώρα – λίκνο του παγκόσμιου πολιτισμού (Ελλάδα) από το 2015, στηριζόμενοι στην ψήφο του 36% του 59% των ψηφοφόρων που προσήλθαν στις κάλπες (21,4% του 100%), με την ευγενέστατη συμπαράσταση και κοινοβουλευτική αρωγή κάποιων υποτιθέμενων “Ανεξάρτητων Ελλήνων”, φρόντισαν με περισσή επιμέλεια, φροντίδα και σχολαστικότητα να αποκρύψουν τη συγκλονιστική συνέντευξη προς σκοπιανή εφημερίδα του πρώην πρωθυπουργού της FYROM Λιούπκο Γκεοργκιέφσκι. Μια συνέντευξη, που κονιορτοποίησε τους νηπιακού επιπέδου ισχυρισμούς των συμπατριωτών του στους χώρους της πολιτικής και δημοσιογραφίας και των ξένων υποστηρικτών τους, αλλά και κατέδειξε πως πάντοτε και παντού υπάρχουν συνειδήσεις αδιάφθορες και έντιμες, που δε διστάζουν να διακονήσουν την ανεπίδεκτη αμφισβήτησης ιστορική αλήθεια.

Επιβεβαίωση της ελληνικότητας της Μακεδονίας από τον Γκεοργκιέφσκι…

Ο Λιούπκο Γκεοργκιέφσκι έδωσε την εξής απάντηση σε σχετικό ερώτημα συντάκτη της εφημερίδας:

«Οφείλουμε όλοι να κατανοήσουμε και να ενστερνιστούμε τη σημαντικότερη από όλες τις αλήθειες : Τόσο ο Φίλιππος Β΄, όσο και ο γιος του Αλέξανδρος είχαν ένα και μοναδικό σκοπό και επιδίωξη: Να ενώσουν ολόκληρο τον ελληνικό κόσμο, προκειμένου να αντιμετωπίσουν νικηφόρα και οριστικά τον κορυφαίο και μεγάλο εχθρό αυτού του κόσμου: την Περσία! Τελικά, οι δυο εκείνοι βασιλείς, ή για να ακριβολογώ ο Μέγας Αλέξανδρος προχώρησε πολύ περισσότερο και πολύ μακρύτερα, επιτυγχάνοντας τη μια νίκη μετά την άλλη, πάντοτε με το ελληνικό όνομα! Και αυτό σφράγισε όλες τις περιοχές από τις οποίες πέρασε! Παντού άφησε το ίχνος της ελληνικής του καταγωγής!

Άλλωστε, υπάρχουν εκατοντάδες μαρτυρίες και “μνημεία”, που ο ίδιος άρχιζε με τη φράση: “Εγώ ο Έλλην!”, ή τα οποία γράφουν: “Του Έλληνος Αλεξάνδρου”! Συνεπώς, μετά το θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ο κόσμος που έμεινε πίσω του είναι ένας ολοκληρωτικά ελληνικός κόσμος, που ορθά ονομάστηκε “ελληνοποίηση της Μεσογείου”. Στον Μέγα Αλέξανδρο οφείλεται η εκπληκτικά εντυπωσιακή έκρηξη του ελληνικού πνεύματος και ονόματος. Και πολύ ορθά ο Στρατηλάτης εκείνος ανακηρύχτηκε ο μεγαλύτερος Έλλην όλων των εποχών. Αυτό έγινε ακριβώς, επειδή ο Μέγας Αλέξανδρος ανύψωσε τον ελληνικό πολιτισμό στο ύψιστο σημείο. Και δεν θα ήθελα εμείς να έχουμε αβάσιμες και αστήρικτες παραισθήσεις. Ο κόσμος τον οποίο οικοδόμησε ο σπουδαίος εκείνος Έλληνας Βασιλεύς ήταν κόσμος απόλυτα ελληνικός, όπως αυθεντικά ελληνικός ήταν ο κόσμος που άφησε πίσω του. Αυτά είναι τα ιστορικά στοιχεία, τα οποί έχουν αναγνωριστεί από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, που στηρίχτηκε στο σύνολο των μνημείων, τα οποία έχουν απομείνει από εκείνη την περίοδο: Όλα έχουν ελληνικό όνομα και επώνυμο! Είναι τόσο δύσκολο να το κατανοήσουμε και να το αποδεχτούμε;…»!

Ποτέ οι Σκοπιανοί δεν ήταν Μακεδόνες…

Είναι, όταν την “ελληνική” πλευρά αντιπροσωπεύουν ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς. Που έφτασαν στο σημείο να αυξάνουν σε 143 τις ξένες χώρες που αναγνώρισαν ως (δήθεν) “Μακεδονία” (!) το σκοπιανό γυφτοκρατίδιο, ενώ είναι μόλις 93 (σε σύνολο 220 κρατών…)!

Αλλά τι να αναμένεται από εξουσιαστές, που αγνοούν την επίσημη απογραφή που έλαβε χώρα το 1921 στο γιουγκοσλαβικό κράτος, το οποίο μετά το 1920 ονομαζόταν “Βασίλειο της Νοτιοσλαβίας”, ενώ προηγουμένως “Βασίλειο των Σερβών, Κροατών και Σλοβένων”!

Σύμφωνα με εκείνη την απογραφή και σε σύνολο 12.017.323 (τότε) κατοίκων, δήλωσαν τα ακόλουθα ποσοστά, ότι μιλούσαν την αντίστοιχη γλώσσα: 40,2% σερβικά, 30,3% κροατικά, 8,5% σλοβενικά και 1,5% σλοβενικές διαλέκτους, 4,3% γερμανικά, 3,9% ουγγρικά, 3,7% αλβανικά, 1,9% ρουμανικά, 1,3% τουρκικά, 0,1% ιταλικά και 0,4% άλλες γλώσσες (μεταξύ των οποίων και η ελληνική), αλλά κανένας – ούτε ένας! – δε δήλωσε “μακεδονικά”!

Θα μπορούσε να μας πει κάποιος, ο οποιοσδήποτε, είτε αξίωμα στο γυφτοκρατίδιο κατέχει, είτε στη δύσμοιρη και σε κατάσταση προθανάτιου ρόγχου Ελλάδα μας, που βρίσκονταν τότε (όχι το δέκατο ένατο ή τους προηγούμενους αιώνες, αλλά το 1921) οι (μετά το 1944 και τη δημιουργία από τους δυο Εβραίους Ιωσήφ Βησαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι – “Στάλιν” και Μπροξ – “Τίτο”, της “Ομόσπονδης Λαϊκής Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας Μακεδονίας”) ψευτομακεδόνες και η διαβόητη όσο και ανύπαρκτη γλώσσα τους, στην οποία… έψαλε ύμνους το 1991 ένας ακόμα άθλιος και πάναισχρος προκαθήμενος του Βατικανού, ο Κάρολ Βοϊτίλα (ή “πάπας” Ιωάννης – Παύλος Β΄);

Ο Όμηρος υπερθεματίζει για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας…

…στην Ιλιάδα του, καθώς μνημονεύει τη συμμετοχή και των μακεδονικών φυλών μαζί με όλες τις άλλες του ελλαδικού χώρου (και από τις Κρήτη και Κύπρο) στην κοινή ελληνική εκστρατεία (1184 π.Χ.) κατά της Τροίας. Κατά το δέκατο έκτο αιώνα πριν από τη γέννηση του (ελληνικής ανθρώπινης καταγωγής) Υιού του Θεού “το κοινό αίμα” άνοιξε τις θύρες των Αμφικτιονιών (αλλά και των Ολυμπιακών αγώνων αργότερα) και στα φύλα που οικούσαν το μακεδονικό χώρο. Όσο για την ελληνοφροσύνη του Μεγάλου Αλεξάνδρου (μετά τη μάχη στο Γρανικό δώρισε στην Αθήνα και στην προστάτρια θεά της, 300 περσικές ασπίδες με την ένδειξη “Αλέξανδρος ο Φιλίππου και οι λοιποί Έλληνες πλην Λακεδαιμονίων”) ο Πανεπιστημιακός Καθηγητής Joran Droysen εκφράζεται με θαυμασμό και επανειλημμένα στο μνημειώδες έργο του Untersuchungen uber Alexanders des Grossen. Τονίζοντας με έμφαση πως ο γιγαντιαίου αναστήματος Έλληνας στρατηλάτης αύξησε “καθ΄ οδόν” τη δύναμη του (μικρού “το δέμας”) εκστρατευτικού του σώματος κατά τριάντα χιλιάδες άνδρες από τις κατακτημένες περιοχές υπό τον όρο ότι αυτοί θα είχαν εκμάθει τέλεια την ελληνική γλώσσα…»!

Επίλογος…

Μετά όλα τα παραπάνω, κι εάν το δημοψήφισμα της προσεχούς Κυριακής είναι αρνητικό για την Ελλάδα, θα πρέπει η ημέρα αυτή να κηρυχτεί ως ημέρα εθνικού πένθους, για τα δεινά που θα ακολουθήσουν για το Έθνος των Ελλήνων…

Οι δε Τσίπρας και Κοτζιάς, θα καταδικαστούν με την ανωτάτη ποινή …από τους ιστορικούς του μέλλοντος…

Report

What do you think?

Written by panos

Comments

Leave a Reply
 1. Χεστηκανε αν “ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ …ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ” .
  Το θεμα ειναι να τιμωρηθουν απο στρατιωτικα Δικαστηρια ! Εκει θα γινει το “ΣΏΣΕ” !

 2. Η συμφωνια ξεκαθαριζει τα περι καταγωγς του Αλεξανδρου. Μαλλον εχεις σαλεψει.

  • Και τι ειναι ρε ο Μεγας Αλεξανδρος,το βρακι του Τσιπρα για να κανει συμφωνιες;Μην τριβεις τα χερια σου με το ζορι σαλεμενους δεν θα βρεις.

 3. Μην τρελαθουμε κι εμεις ,επειδη δυο (301) προδοτικες μαριονετες υπεγραψαν ενα κολοχαρτο σημαινει οτι εχει και αξια;Ποιους ρωτησανε;Αυτη ειναι η πατριδα ,η περιουσια των Ελληνων, ειναι η ιστορια,ο πολιτισμος μας .Ειναι προδοτες τελος θα τιμωρηθουν οπως προβλεπει το Ελληνικο συνταγμα.Θα πρεπει να αποδειξουμε εμεις(οι Μακεδονες) αν ειμαστε Ελληνες ,ρεεε δεν θα γλιτωσει κανεις,οι κρεμαλες περιμενουν.

  • Δυςτυχως περιμενουν πολυ καιρο αυτες οι έρημες κρεμάλες. Ποσο ακομα;;; Σε λιγο αυτοι θα ξεπουλήσουν την Θράκη, την Ήπειρο, τα νησιά και ενας Θεός ξέρει τι αλλο. Ιςως κι εμας τους ίδιους για σκλαβους. Αν και πιςτευω πως κι αυτο εχει ηδη γινει. Αν δεν κανω λαθος, κάπου διάβασα πως ο κωλ…γέρος Καραμανλής μας εβαλε στην ΕΕ σαν ..παροχή υπηρεσιών..η κάπως ετςι τελος παντων. Με αλλα λόγια σαν σερβιτόρους, καμαριέρες, νταντάδες, οικιακοί βοηθοί κλπ μαλλον των Γερμανών. Εξ ου και όλες οι μαγειρικές εκπομπες.
   Τους Πακιστανους κλπ τους φέρνουν για εργάτες στα εργοστάσια των ελευθερων ζωνών που θα κανουν. Δεν τους θελουν για σερβιτόρους τους και μαγειρους, εμας ομως γι αυτο μας θελουν.

 4. Τωωωωρα τρόμαξαν. Ποια ιστορία μωρε θα τους τιμωρήσει;;; Αν δεν τους τιμωρήσουμε εμεις θα την κοπανήσουν κάπου στο εξωτερικό και θα φάνε τα ωραία λεφτουδακια που έβγαλαν στις πλάτες μας. Μονο εμεις θα μεινουμε να κλαιμε την καταστραμενη πατριδα μας, την χαμένη περιουσία μας, τα παιδια μας και γενικα ολη την ζωή μας. Εμεις πρεπει μα τους τιμωρήσουμε, εμεις. Και μάλιστα αργα και βασανιστικά.

  • Να εχεις πιστη μεσα σου Ηλεκτρα, ολα για καποιο λογο γινοντε,επρεπε να δουμε και ειδαμε,τωρα γνωριζουμε τι εχει παιχτει επανω στις πλατες των Ελληνων τα τελευταια ογδοντα χρονια.Τελειωσαν τα ψεματα και αυτοι μαζι.

 5. Ποιο είναι πιο γελοίο?????ότι ολα τα ”kanalia”’ είναι σε αναμονή για το τι θα γίνει στα σκοπια ..με μεγάλη αγωνία!!!!η ότι δεν θέλουν να λέγονται βόρεια ματσεντονια….γιατί πολλοί από αυτούς θεωρούν ότι είναι σκέτο ματσεντονια….αυτό το κρατίδιο…
  Μιλάμε για 1.800.000 άτομα που είναι έως σήμερα εγγραμμένοι στους εκλογικούς κατάλογους τους. Ενώ …Στις προηγούμενες εκλογές ο ίδιος αριθμός ήταν 1.600.000 άτομα και τελικά ψήφισαν οι 1.200.000 .
  ρε…στο συλλαλητήριο ήμασταν περισσότεροι πάμε να κάνουμε μια βόλτα απάνω να μην μείνει τίποτα…
  καθόμαστε και ασχολούμαστε με τα αρχίδια μας!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Τραγωδία στην Πατρών-Πύργου: 2 νεκροί μετά από τροχαίο-Σφοδρή σύγκρουση νταλίκας με 3 ΙΧ

Η Σερβία έθεσε τις Ενοπλες Δυνάμεις σε πολεμική ετοιμότητα -Επεισόδιο με Κόσοβο