ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

«O Tσίπρα…είναι καλό παιντί-Μας δίνει επιδόματα-ΣΥΡΙΖι θα ψηφίσουμε όλοι»

· Κατοχικά Νέα

Δείτε τα όσα δηλώνουν αλλοδαποί στην κάμερα για τον Τσίπρα και για ποιον λόγο θα τον ψηφίσουν όλοι τους.

https://www.facebook.com/mavrimamba/videos/2503646236331916/?t=0

epilekta.com

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Κέντρα δεδομένων και υποδομές τεχνητής νοημοσύνηςTech

Δυτική Μακεδονία: Έρχεται νέος υπερυπολογιστής AI και κόμβος υδρογόνου – Επένδυση για την επόμενη μέρα μετά τον λιγνίτη

Πλοίο στο Αιγαίο - φωτογραφία αρχείουΕΛΛΑΔΑ

Βυθίστηκε επιβατηγό-οχηματαγωγό ανοιχτά της Σίφνου ενώ ρυμουλκούνταν – Σώοι οι δύο επιβαίνοντες

Αιγαίο Πέλαγος - φωτογραφία αρχείουΕΛΛΑΔΑ

Νέα τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο: Διπλωματική νότα στην Αθήνα και προειδοποίηση ότι «δεν θα επιτραπεί αλλαγή του status quo»

7 απαντήσεις στο “«O Tσίπρα…είναι καλό παιντί-Μας δίνει επιδόματα-ΣΥΡΙΖι θα ψηφίσουμε όλοι»”

  1. Να χαιρωμαστε το νεο ευρωπαικο μπαγκλαντες.
    Καλα μας κανουν οι σιωνιστες και μας εξαφανιζουν.δεν ειμαστε αξιοι να λεγομαστε ελληνες.

  2. Το είχε πει είναι Πο επενδυτές του ο μπολσεβίκος ανθέλληνας γαμω την αριστερά του μέσα τον φασίστα

  3. Ο Τσίπρα ελληνοποιησε όλους τους αραπαδες και λοιπούς τριτοκοσμικούς , και ο Κουλης έκανε ΔΗΛΩΣΗ -ΔΕΣΜΕΥΣΗ στον ΟΗΕ ότι θα πατάξει τον νατιβισμο , δηλαδή τους ντόπιους , δηλαδή εσάς.
    Περαστικά σας όσοι τους ψηφίσετε.

  4. Φυσικό δεν ειναι;;; Οι ανθρωποι αυτοι δεν νοιάζονται αν ο Τσιπρας ξεπουλάει την Ελλαδα, αν κανει κακό στα εθνικά μας θεματα, στην οικονομία και στους Ελληνες. Γιατι να νοιάζεται. Η Ελλαδα δεν ειναι η πατριδα του. Του δινουν επιδόματα και αυτο του φθάνει. Γι αυτο ειναι πολυ επικινδυνο να ψηφιζουν αυτοι οι ανθρωποι. Γιατι ψηφιζουν με γνώμονα την τσέπη τους και τιποτα αλλο. Δεν νοιάζονται φια την Ελλαδα. Αν τα βρουν σκούρα εδω, θα πανε αλλου. Δεν θα σκάσουν.

    • Λες και Έλληνες που ψήφιζαν τα τελευταία σαράντα χρόνια ψήφιζαν σκεπτόμενοι το καλό της πατρίδας …πφφφφφφ

  5. Αγαπητοί νεοελληναραδες πληρώστε φορούσα αβέρτα και μην αναρωτιέστε που πάει ο μπεζαχτας. Οι άνθρωποι αυτοί είπαν την αλήθεια, θα ψηφίσουν Τσίπρα γιατι δίνει επιδόματα και τους προσέχει!!!!
    Όλοι πως θα περάσουν καλύτερα κοιτάνε ξένοι και ντόπιοι. Αυτο το αλισβερίσι κρατάει χρονια. Ειναι σαν Το παλιό καλο κρασί. Το απολαμβάνεις κάθε στιγμή και αν ειναι και τσάμπα εκει να δεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά