Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Το πνεύμα της πόρνης Βαβέλ.

Χαρούμενες οι μανάδες που ζωγράφισαν το νηπιαγωγείου των παιδιών τους, χρώματα όμορφα στο πνεύμα της συνουσίας του σπερματοζωαρίου μετά κοπράνων, καρποί του δένδρου των μαμάδων να έχουν στο πνεύμα τα δικά τους παιδιά.

   

Αν περιμένει η ανθρωπιά άνθρωπο να δει για να του πει το τι είναι Αγάπη, τότε δεν έχει πατέρα και μητέρα και είναι ορφανός. Δεν έχει των αλλήλων του τον Χριστό!
Και όλα αυτά όχι γιατί δεν γνώρισε τον πατέρα του και την μάνα του, αλλά γιατί ο άνθρωπος έγινε από μόνος του θεός χωρίς της Ανθρωπιάς το Φως για πνεύμα.
Σταυρωμένος να ζει μέσα στον χρόνο του αιώνα και να οδεύει προς τον θάνατο της νεκρής αθανασίας του μυαλού του, ώστε να ζει η ψυχή στα πρέπει της σκλαβιάς του από τον θεό των βαρβάρων της εκκλησίας του αντίχριστου.
Οι νόμοι του σταυρού …

…το σύνταγμα των μωαμεθανών μέσα στο κράτος των Ελλήνων.

Η παιδεραστία να ανθεί…

…οι ομοφυλόφιλοι στέφουν με το ουράνιο τόξο τους της γνώσης τους στα νήπια.

Η δολοφονία της ψυχής των παιδιών του ανθρώπου.
Αυτός ο στόχος της νέας τάξης των πραμάτων: ο εξευτελισμός της Χριστότητας των Ελλήνων.

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…
ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΡΑΤΣΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ!

ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΦΘΟΝΕΙ!

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣ ΚΟΠΡΑΝΩΝ ΜΕΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΤΕΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΜΑ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ!

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ !

ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ!
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!
“Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΕΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΜΟΥΣΙΑ ΜΕΤΡΕΙΤΑΙ”


SOCRATESNIOS

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ : Άμεση εκπλήρωση
Κάθε σύμπτωση είναι μια πύλη για την εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

Με τη δύναμη της συγχρονικότητας: – αποκτήστε υγεία και οικονομική ευημερία – βιώστε την αγάπη και την ψυχική αρμονία – αναπτύξτε ουσιαστικές διαπροσωπικές σχέσεις – ανακαλύψτε τον υπέρτατο σκοπό της ζωής σας. Είχατε ποτέ κάποια από τις παρακάτω εμπειρίες; – Σκέφτεστε κάποιον τον οποίο έχετε πολύ καιρό να δείτε, όταν χτυπά το τηλέφωνο. Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούτε τη φωνή αυτού ακριβώς του ατόμου. – Έχετε μια βαθιά επιθυμία. Ξαφνικά, απρόβλεπτα γεγονότα «συνωμοτούν» για την εκπλήρωσή της. – Βρίσκετε την ιδανική λύση σε ένα πρόβλημα• ο καλύτερός σας φίλος έχει την ίδια ακριβώς ιδέα, την ίδια χρονική στιγμή. Οι περισσότεροι σπεύδουν να χαρακτηρίσουν αυτά τα γεγονότα ως «απλές συμπτώσεις».

Αν όμως τα εξέταζαν πιο προσεκτικά, θα έβλεπαν πως αποτελούν φευγαλέες ματιές σε έναν μαγικό κόσμο όπου τα πάντα συμβαίνουν «συγχρονιστικά», όπου το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον γίνονται ένα. Το έγκυρο και επαναστατικό αυτό βιβλίο μάς μαθαίνει -συστηματικά και πρακτικά- πώς να εφαρμόζουμε τις Αρχές της Συγχρονικότητας, ώστε να κατακτούμε κάθε στόχο και να προκαλούμε συνειδητά κάθε επιθυμητή αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωής μας!

ΤΙΜΗ 17,80€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60 ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *