Ο σκηνοθετημένος φόβος αποδίδει δισεκατομμύρια ..

paris

Ο σκηνοθετημένος φόβος αποδίδει δισεκατομμύρια ..

Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορα που οι επικυριαρχοι χρησιμοποιουν την προπαγάνδα ώστε να παρασυρουν λαούς αλλά και νόμους στο δικό τους παιχνίδι ολέθρου!

Γνωρίζω ότι σε ενοχλεί να σου λέμε ότι όλα είναι στημένα για να υπάρχει πάντα η δικαιολογία για τους πολέμους τους …Γνωρίζω ότι μας θεωρείς στην αρχή τρελούς να λέμε ότι στο Παρίσι στήθηκε όλη η υπόθεση..Γνωρίζω ότι σε ενοχλεί και δεν μπορείς να πιστέψεις είτε ότι θυσίασαν τους ανθρώπους τους..είτε πιο χονδρά δεν υπήρχαν καν νεκροί και ότι είδες ήταν ένας θίασος !

Θυμήσου πριν μερικά χρόνια πάλι φωνάζεις όταν λέγαμε ότι στο Σαντυ Χοοκ κάνανε ψεύτικη θυσία και ότι τα παιδιά δεν πέθαναν….έβριζες και απειλούσες για μήνες …μέχρι που βρήκαμε τα παιδιά με βίντεο ζωντανά έξι μήνες μετά το γεγονός σε σχολική επίδειξη !!!…Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Για αυτό όλα να τα κοιτάς , να ερευνάς , να μαζεύεις στοιχεία και να αμφισβητεις τα πάντα …ακόμα και εμάς …τα πάντα μέχρι να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα …την δική σου έρευνα ..η δική μας αποστολή είναι να αφυπνίσουμε ξανά την κρίση σου ..και να σε κάνουμε ενεργό πολίτη και ελεύθερο άνθρωπο…μακριά από την λήθη!

2 thoughts on “Ο σκηνοθετημένος φόβος αποδίδει δισεκατομμύρια ..

  1. glaros says:

    Αν μπορείτε, ή όποιος μπορεί, κάντε του μια μετάφραση στα Γαλλικά όπου χρειάζεται…
    Όσοι ξέρετε Γάλλους, στείλ’τε τους το βίντεο (το μεταφρασμένο καλύτερα), σε κάνα γαλλικό blog, να αρχίσουν να βλέπουνε τίποτα τα Γαλλάκια γιατί τα τρελαίνουν τώρα… τα έχουν στο πλυντήριο και τους κάνουν το μυαλό μαρμελάδα…..
    Αυτοί θα είναι η κοινή γνώμη (πιθανό κι άλλες) που θα της ζητηθεί…….επιστράτευση στο σκοπό…
    Για δώστε μία…χείρα βοηθείας…!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *