22:12 - 07/08/2016

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ξαφνικά μέσα στις “φλόγες” του Αυγούστου, όπου ο ελληνικός λαός περνάει τις φτωχικές διακοπές του, είτε στις κοντινές παραλίες του τόπου διαμονής του, είτε στον τόπο καταγωγής του, αφού οι Μνημονιακές κυβερνήσεις του αφαίρεσαν εγκληματικά τη δυνατότητα “αξιοπρεπών” διακοπών στην αναζήτηση άγνωστων ομορφιών της Ελλάδας μας, οι ανθέλληνες τραμπούκοι Βουλευτές στην Ολομέλεια της Βουλής (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΚΕ, Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων) ψηφίζουν τη διάταξη για την επίσπευση των διαδικασιών της ανέγερσης του Μουσουλμανικού Τεμένους στο Βοτανικό (περιλαμβάνεται στο Σχέδιο Νόμου για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας).

Βανδαλίζουν Εκκλησιές, αναγείρουν Τζαμιά… 

Μορφή επιδημίας (καλοστημένο σχέδιο) έχει λάβει τις τελευταίες ημέρες από ομάδα αντι-εξουσιαστών (όπου ανήκουν και οι γιοι του Υπουργού Σκουρλέτη και του Προέδρου της Βουλής Βούτση) ο βανδαλισμός των χώρων λατρείας της Ορθοδόξου Πίστεως. Οι εκκλησιές μας δέχονται πολυμέτωπη επίθεση και “οπλίζουν” τα χέρια ακραίων Μουσουλμάνων – με τους οποίους οι αντι-εξουσιαστές δηλώνουν ότι είναι αδέλφια – προκειμένου πολύ σύντομα να βιώσουμε αντίστοιχα γεγονότα όμοια της Γαλλίας.

Αυτή η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν πήρε καμιά επίσημη θέση καταδίκης αυτών των βανδαλισμών κατά των Ιερών τόπων λατρείας της Ορθοδοξίας.

Γιατί είναι οι ίδιοι, αντίχριστοι, ανθέλληνες τραμπούκοι και γραικύλοι που παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια εναντίον του Ορθόδοξου λαού μας. Αποδομούν βασικούς κορμούς του ελληνισμού, όπως η Θρησκεία, η Παιδεία, η Υγεία.

Είναι “πρεζάκια της Εξουσίας” που παραδίδουν με οποιοδήποτε αντίτιμο την Πατρίδα μας. Προκειμένου να εξασφαλίσουν την “επόμενη δόση τους” που θα τους διατηρήσει στην Εξουσία. Είναι μόνιμοι κάτοικοι της Κολάσεως, είναι γλοιώδη ερπετά που επιβουλεύονται το θάνατο της Ορθοδοξίας. Είναι κατάντια για την Ελλάδα, να την κυβερνάνε σήμερα, αλητήριοι των Εξαρχείων και αχρείοι που σκύβουν το κεφάλι στην πρώτη “πρέζα” που θα τους δώσει ο “διακινητής” τους, προκειμένου να γεμίσουν τα σωθικά τους με ψευδαισθήσεις και παραισθήσεις.

Συνοδοιπόρος με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως, που ενώ ρίχνει κροκοδείλια δάκρυα για τους βανδαλισμούς στις Εκκλησιές μας, από την άλλη μεριά υπερψηφίζει την ανέγερση του Μουσουλμανικού Τεμένους στο Βοτανικό.

Δεν είναι η πολιτική λύση η ΝΔ μετά την “αριστερή” παρένθεση.

Αυτή η Νέα Δημοκρατία, που ψήφισε τη διάταξη για την επίσπευση των διαδικασιών της ανέγερσης του Μουσουλμανικού Τεμένους στο Βοτανικό, έχει αναλάβει και την ένταξη της Τουρκίας στους κόλπους του Ευρωπαϊκού Συνασπισμού.

Πρόεδρος της Μεικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕΕ – Τουρκίας, είναι ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Μιας επιτροπής που αποφασίζει για τις σχέσεις μεταξύ της ΕΕ με την υποψήφια προς ένταξη στην ΕΕ, Τουρκία. Εξετάζοντας την εφαρμογή της Τελωνειακής Ένωσης και παρακολουθώντας την πρόοδο των διαπραγματεύσεων.

Και η ΝΔ και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, είναι λάτρεις αυτής της ένταξης. Προσπαθούν νυχθημερόν να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα υπάρχουν, για να επιτύχουν αυτήν την ένταξη.

Ακόμη και την ημέρα που ξημέρωσε μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία (15/7/2016), ο Μανώλης Κεφαλογιάννης ως καλεσμένος του Κρατικού καναλιού, υπερθεμάτιζε υπέρ αυτής της ένταξης και καυχιόταν πως είναι επικεφαλής αυτής της Μεικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής στην ΕΕ.

Μιας Τουρκίας που δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και καταξευτιλίζει την ανθρώπινη φύση. Που έχει επιβάλλει στυγνή Δικτατορία στο εσωτερικό της. Που φυλακίζει στρατιωτικούς, δικαστικούς, δημοσιογράφους κ.α. Που εξακολουθεί και μας απειλεί με casus belli (αιτία πολέμου). Που μας απειλεί ότι θα γεμίσει τα νησιά μας με λαθρομετανάστες. Που δεν σταματάει δευτερόλεπτο της ημέρας χωρίς παραβίαση του ελληνικού κυρίαρχου χώρου.

Αυτή η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν είναι η πολιτική λύση μετά την “αριστερή” παρένθεση (όπου νάναι έρχεται).

Να χτυπήσουν οι καμπάνες της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

Με τον όρο “Εθνική Παλιγγενεσία” προσδιορίσθηκε η κατάληξη του απελευθερωτικού αγώνα των Ελλήνων του 1821. Σήμερα παρά ποτέ, από το 1821, είναι ιδιαίτερα απαραίτητη αυτή η “Εθνική Παλιγγενεσία”.

Να χτυπήσουν από άκρη σε άκρη της Ελλάδος οι καμπάνες για να ξυπνήσουν οι Έλληνες και να ανοίξουν και πάλι την καρδιά τους στην Ορθοδοξία, από την οποία απομακρύνθηκαν τα τελευταία χρόνια.

Αυτή η “Εθνική Παλιγγενεσία” να έρθει και να χτυπήσει τις πόρτες όλων μας και να αγκαλιαστεί από τις καρδιές μας. Να αγγίξει τις καρδιές των άξιων και ικανών Ελλήνων που ενδιαφέρονται ακόμη για αξίες, ιδανικά, ιερά και όσια. Που μας παραδόθηκαν από τους προγόνους μας, με μοναδικό χρέος μας να τα παραδώσουμε ακέραια στους απογόνους μας. Και εμείς, θα παραδώσουμε στα παιδιά μας μια Ελλάδα, απεθνοποιημένη και αντίχριστη.

Όμως, πιστεύω ότι έρχεται η “Εθνική Παλιγγενεσία” ως Θεία Νέμεση, για να καθαρίσει  την κόπρο από την Ιερή Γη των Ελλήνων, που μια διεθνής εγκληματική σπείρα προσπαθεί να τη διαλύσει.

Ωστόσο, έχουμε πολύ αργήσει.

Γιατί, σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, θα είχαν βρεθεί τα εσωτερικά πρεζάκια της Εξουσίας αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη και θα είχαν καταδικαστεί με παραδειγματικές τιμωρίες.

Ο Λεβέντης θα σώσει την κυβέρνηση. 

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. όποιος σκάβει το λάκκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα

 2. ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ)……

  • Να δωσει η εκκλησια ολη την περιουσια της στους δανειστες για να απελευθερωθει η ελλαδα..
   [Πιθανόν κάποιοι να νομίζουν πως δεν είναι και τόσο μεγάλη η εκκλησιαστική περιουσία που να αξίζει να ασχοληθούμε και που θα έδινε λύση στο πρόβλημα της χώρας. Αν όμως μαθαίνατε πως αυτή μπορεί να ανέρχεται ως και δεκαπέντε φορές το ελληνικό χρέος, τι θα λέγατε; Όχι, η εκτίμηση δεν είναι υπερβολική και είναι απορίας άξιο γιατί κανείς, δεν ξεσηκώνει τον κόσμο να απαιτήσει αυτά που η εκκλησία εδώ και αιώνες του έχει κλέψει!!!]

 3. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΥΓΑΡΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ…
  ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ…
  ΑΥΤΑ [ ΤΑ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΑ ]…

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  • ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
   ΜΟΝΟ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ Η ΒΡΙΣΙΔΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΑΔΙΤΗ! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ.

  • ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΟΥΤΣΟ!

 4. «Οι κάτοικοι της γης είναι δύο ειδών: εκείνοι με μυαλά, αλλά χωρίς θρησκεία, και εκείνοι με θρησκεία, αλλά χωρίς μυαλά» Al-Ma’arri Άραβας φιλόσοφος

  • ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ;

   • Καινουργιο μπορει να μην ειναι, αλλα ουσιαστικο ειναι .ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΣΕ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ. Αυτη ειναι η δυναμη του πνευματος των εξυπνων ανθρωπων .Η αληθεια θα χωρεσει σε μια φραση ωστε οι αμυαλοι ανθρωποι να πουν .ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*