Ο Πάνος Καμμένος τοποθέτησε άγαλμα της Υπολοχαγού Νατάσας στο Μαξίμου

tsipras - natassa maximouΟ Πάνος Καμμένος τοποθέτησε άγαλμα της Υπολοχαγού Νατάσας στο Μαξίμου

Σε μια οργανωμένη επιχείρηση πίεσης προκειμένου να κάμψει τις ενδεχόμενες αντιρρήσεις του Πρωθυπουργού και να προωθήσει την δημιουργία των στρατιωτικών λυκείων, έχει επιδοθεί τις τελευταίες μέρες ο Πάνος Καμμένος.

Μάλιστα, για να δείξει τη σημασία που έχουν για τα εθνικά ζητήματα οι γυναίκες αξιωματικοί, ο Πάνος Καμμένος προσπαθεί να θυμίσει τη δράση της υπολοχαγού Νατάσας, που όπως έδειξε και το ομώνυμο ντοκυμαντέρ της Φίνος Φιλμς, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αντίσταση κατά των Γερμανών.

Μάλιστα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, σκοπεύει να θυμίσει στο κοινό και άλλες υψηλές στιγμές της πολεμικής ιστορίας της Ελλάδας, στις οποίες πρωταγωνίστησαν γυναίκες, όπως το «Κονσέρτο για Πολυβόλα» με την Τζένη Καρέζη και το θεατρικό «Εγώ η Μπουμπουλίνα», με τη Μιμή Ντενίση.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

 

protagon.gr – moufanet

ezoic

Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

5 ΣΧΟΛΙΑ

    • Η Αλικη (λενε) οτι εκοβε και εραβε στην Φινος Φιλμ. Πολλοι ηθοποιοί εμειναν χωρίς δουλειά επειδη δεν τους ήθελε αυτη, επηρεάζοντας τον κουμπαρο της τον Φίνο!
      Πολλά ταλεντα αδικήθηκαν και δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να κάνουν καριέρα επειδή το ήθελε αυτη…
      Ετσι για απομυθοποιήση: https://www.youtube.com/watch?v=ufxzryFbJSA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ