22:35 - 24/05/2021

Ο παγκοσμίου κύρου επιδημιολόγος καθηγητής dr Sucharit Bhakdi θάβει την προδοτική, ελληνόφωνη κυβέρνηση-δικτατορία.

Ο Dr. Sucharit Bhakdi, κορυφαίος επιστήμονας, έχει συνεισφέρει στην επιστήμη με σημαντικές ανακαλύψεις και έρευνες για την Ελονοσία και τον Δάγκειο πυρετό. Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Johannes Gutenberg University Mainz, έχει διδάξει περισσότερους από 12.000 γιατρούς. Έχει ειδικότητα στην Μικροβιολογία, Ιολογία, Ανοσολογία, Επιδημιολογία – Λοιμωξιολογία και είναι από τους σημαντικότερους επιστήμονες του κλάδου του, διεθνούς αναγνωρισιμότητας.

Ειδικά αυτή η ατάκα που πέταξε γύρω στο 15:00 πολύ μου άρεσε. Αν όλοι οι Έλληνες μαζί, λέγαμε όχι στα απάνθρωπα και δυσλειτουργικά μέτρα (που αποσκοπούν σε άλλα πράγματα), δεν θα υπήρχαν αρκετές φυλακές για να μας βάλουν όλους τους αντιδρώντες. Αλλά υπάρχουν οπωσδήποτε αρκετά κελιά για να βάλουμε εμείς αυτούς…. .

Loading...
Σχετικά με Παναγιώτης Πολίτης

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Έλληνας 05/25/2021 @ 1:41 ΠΜ

    Συνέντευξη – ορόσημο για την ελληνική δημοσιογράφία μέσα σ’ αυτά τα πέτρινα χρόνια.

    Μ’ αρέσει που δώσατε έμφαση στο πρόσωπό του. Το πρόσωπο του ανθρώπου είναι καθρέφτης της ψυχής του.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh