in

Ο ΟΘΩΜΑΝΙΚΌΣ ΜΠΑΛΑΝΤΈΡ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΊΑ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ο Οθωμανικός μπαλαντέρ εν ενεργεία

Βλέπετε πόσο πανεύκολα περνάω το μαύρο το σπέρμα μου στην χώρα σας, κατά εκατοντάδες χιλιάδες νεο-οθωμανών φροντίζω να περνάνε κάθε μέρα στα νότα σας. Μπήκε στην πόλη ο εχθρός και εσείς δεν πήρατε είδηση, τόσο ζαβοί είστε μανάρια μου. Είδατε τις ορδές οθωμανικού σπόρου που περνάω με πλοιάρια κατασκευασμένα από τα εργοστάσια μου; Έχω όλη την τελευταία ατεχνολογία στα χέρια μου… Κατασκευαζω τα πάντα στην χώρα μου, όλο το κλαμπ μου ανήκει, με πρώτους τους ευρωπαίους να πληρώνουν σε ότι νόμισμα ζητήσω.

Και εσείς ακόμη δεν καταλάβατε γιατί στέλνω το οθωμανικό σπέρμα μου σε τέτοια τερατώδη νούμερα, σε ορδές χιλιάδων καρπερών νεο-οθωμανών.
Ο δεξιός μπαλαντέρ Κύλης ανέλαβε την εργοδοσία του αριστερού μπαλαντέρ Αλ6 και οι δυο τους θα φροντίσουν να σας αφανίσουν ώστε να τελειώνουμε με την ελληνική κωλόφαρα σας που χαλάτε συνέχεια τα σχέδια μου στην γαλάζια πατρίδα μου…


«Η Σφαγή της Χίου», ο περίφημος πίνακας του Ευγένιου Ντελακρουά

Χαιβάνια, σας ρίξαμε στην θάλασσα στην Μικρασιατική Καταστροφή για να αφανήσουμε ολοκλητωτικά τον ελληνισμό της Μικράς Ασίας, τα πάντα θυμίζουν ελληνισμό βαθιά μέχρι την Καπαδοκία αλλά δεν αφήσαμε ελληνικό σπέρμα ούτε στα παράλια που για αιώνες ήταν ελληνικό.
Οι υπάλληλοι μου τραπεζίτες, το ΔΝΤ και οι πολιτικοί υπάλληλοι μου σας έριξαν στα Μνημόνια, ολοκλήρωσα την αφαίμαξη του πλούτου σας, ψηφίζατε προδότες για εθνάρχες όταν όλους τους πληρώνω ΕΓΩ ο αρχισατανάς σας “ΜΑΥΡΟΨΥΧΗΣ”.

Σας έριξα τον αριστερό μπαλαντέρ το Σύριζα και εσείς πιστέψατε ότι έσκιζε τα Μνημόνια ενώ το Αλ6 έσκιζε τα πορτοφόλια σας και τις ιδιοκτησίες σας, εξαγόραζα όλους τους πολιτικούς μπαλαντέρ μέσα στην δική μου παρτίδα και δεν πήρατε χαμπάρι ότι οι μπαλαντέρ παίζονται σε όλες μου τις παρτίδες.

Τους αλλάζω σαν σώβρακα αλλά η ηλιθιότητα σας να δια-κρίνεται εμποδίζει την αντι-ληψη σας. Ο ΝΟΥΣ σας είναι κουρκούτι και δεν τον ελέγχετε. Η ύλη και το χαρτάκι που εκδίδω με το μονοπώλιο και την ποσοτική χαλάρωση, τόκους, επιτόκια, ομόλογα, ελέγχει όλο αυτό που όλη την ημέρα κυνηγάτε σαν ζώα. Ελέγχονται όλα μέσα από την ύλη που σας έπεισα ότι είναι αιώνια και όλοι σας την κυνηγάτε προδίνοντας τον ελληνισμό, το ελληνικό πνεύμα και ανάγκη να κατανοήσετε γιατί ζείτε.

Μήπως είδατε τα χάδια και τις χαρές του Τρομπέτα με τον νεο-οθωμανό; Πρώτα απειλούσε με οικονομικά εμπάργκα τον μαύρο σπόρο για να τραβήξει τελικά τα στρατιωτάκια του ώστε να αρχίσουν οι σφαγές; Που να καταλάβουν οι μωαμεθανοί ότι και τις πέντε προσευχές τις κάνουν σε εμένα τον αρχισατανά τους;
Μήπως είδατε τον Πουτιν να χαιδεύει τους νεο-Οθωμανούς και να στέλνει στρατευματα για να να προφυλάξει τους μογγόλους εναντίον των Συρίων; Δεν βλέπετε ότι όλοι τους εξοπλίζουν για να αφανίζουν στο όνομα μου και μόνο;

Νομίζατε κοροιδα μου ότι θα άφηνα τον μαύρο σπόρο να αφανιστεί όταν τους έχω όλους στο πίσω τσεπάκι μου;;;

Τόσο ηλίθιοι είστε να πιστεύετε στο ξανθό γένος; Θα έρθει και θα σας δώσει γίδια μου την Πόλη; Ότι πουστιά σας έμαθαν είναι η παλιά μου τέχνη κόσκινο, πίσω από τις αλήθειες σας βρίσκομαι μόνο εγώ κωθώνια μου.

Ηλίθια χαιβάνια μου ο Κύλη σας, πληρώνετε από μένα και τους τραπεζίτες μου για να σας διασταυρώσω με το μαύρο σπέρμα μου. Δεν θα μείνει χωριό και πόλη ελληνική που το σπέρμα μου δεν θα μπολιάσει ακόμη και την τελευταια τρίχα σας. Αν γνωρίζατε τούβλα μου οτι πατάω το κουμπί και κόβω την χοντρή, ότι εξαγοράζω συνειδήσεις, φουσκώνω τα πορτοφόλια σας, τα αδείαζω και τα ξαναφουσκώνω, καλλιεργώ τα πρόσωπα και τις προσωπικότητες, ηγέτες και ήρωες, σε όλα τα επίπεδα…

Οι νεο-Οθωμανοί θα μπαίνουν και θα λεηλατούν, θα σφαγιαζουν τον ανδρικό πληθυσμό, και θα πουλάνε τα γυναικόπαιδα σας στα νεα σκλαβοπάζαρα της Ανατολής ή Δύσης. Αυτό τους εκπαίδευσα αιώνες πρίν με την Άλωση της Πόλης, αυτο κάνουν κα σήμερα, αυτό είναι το καύχημά τους και αυτό θεωρούν πολιτισμό τους. Την δική μου θρησκεία υπηρετούν, είναι όλοι τα σατανάκια μου και όλοι εργάζονται εναντίον σας.

Ο κάθε Κύλης γίδια μου νομίζετε ότι είναι έλληνας; Ακόμη η βλακεία, ο εγωισμός σας και τα χρώματα σας μπέρδεψαν; Ολα λειτουργούν τέλεια μέχρι να σας διασταυρώσω ολοσχερώς με το μαύρο σπέρμα μου, μέχρι το τελευταίο Ντι-εν-ει σας…

ΚΟΡΑΚΑΣ

Report

What do you think?

Written by ΚΟΡΑΞ

Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε!
Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Comments

Leave a Reply
 1. Κακή ψυχρή κι ανάποδη μέρα να έχεις αρχιδιάολε μαυροψύχη. Με το χαρτάκι που εκδίδεις μπετόβλακα την περνάω ζωή και κότα. Ακούς;

  📢 Σε σκέφτομαι όταν χέζω 🚽
  βρωμάει μα δεν με νοιάζει 🤓
  αρκεί το ντουμάνι απ`τα σκατά μου να σου μοιάζει 👹

  Να σε κάνω μια ερώτηση; Έχεις σχέση με τον σατανά της «Αγίας» Γραφής των αλκοολικών εβραιοχριστιανικών φαντασιώσεων;

  χι χι χι

  Όσον αφορά το σπέρμα σου όταν σκάσει μύτη θα μάθω σκοποβολή πάνω του. Θα το στείλω στο διάολο!

 2. ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ;

  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΟ ..ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ..ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ..

 3. Κόρακα,
  Να κοιμάσαι νωρίς
  Τα βράδια,
  Το ξενύχτι
  Φέρνει κόπωση
  Στον Νου,
  Και αρχίζει να λέει
  Ασυναρτισιες,
  Ό Εχθρός ποτέ δεν έλειψε,
  Μέσα και έξω,
  Τώρα βλέπετε παντού εχθρούς,
  Ακόμα και στο καθρέπτη
  Ναι,
  Ο Διάβολος,
  Η Διαβολή,
  Έχει αλλοιώσει την ψυχή σας,
  Έτσι λοιπόν
  Δεν χρειάζονται πλέον Άγγελοι
  Για να κάψουν τά Σόδομα,

 4. …αληθεια Κοραξ αμα σε τσιμπισω με βελονα την στιγμη που γραφεις αυτα τα λογια θα βγαλεις γαλαζιο αιμα..οχι απο υπερποσοτητα χαλκου η απο πλευρας καταγωγης…αλλα απο αγαπη για την Ελλαδα την γαλαζια σημαια της το χρωμα των υδατων της αρχεγωνης ενεργειας της θαλασσας του ουρανου και του αρχααιοελληνικου συμπαντικου πολιτισμου..πρεπει να ξερεις [και δεν το γραφω για παρηγορια] πολλοι ελληνες αισθανονται οπως εσυ και θα ειναι αυτοι που θα αποτελεσουν την μαγια…και ξερω οτι καταλαβες τι ενοω

 5. Ο ΜΑΥΡΟΨΥΧΗΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ, Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ!!, ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ …ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ.
  ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ Ο ΜΑΥΡΟΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!

 6. …τα ξερεις ολα Κοραξ..αλλα παραλληλα κρατας τις καβατζες σου και πολυ σοφα πρατεις
  σοφοτατα θα ελεγα οπως την εξισου σοφη παρημια..”καλιο γαιδουροδενε παρα γιαδουρο[τρεχα]γυρευε]
  φιλακια…

 7. Φίλε Κόρακα, μήπως αυτό που έρχεται είναι δικός μας “καλεσμένος” ;;; Μήπως είναι η απάντηση του “επέκεινα” στην δική μας διαστροφή και απανθρωπιά;;; Μήπως γίναμε τα “παράσιτα” και φέραμε τον “θεριστή” ; Εμείς σε τελική ανάλυση δεν επιλέγουμε να ψηφίζουμε αυτούς που μας κάνουν αυτό;

 8. ΕΛΛΗΝΙΣ 10/26/2019 @ Οκτώβριος 26, 2019 8:07 πμ
  Ο ΜΑΥΡΟΨΥΧΗΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ, Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ!!, ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ …ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ.
  ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ Ο ΜΑΥΡΟΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!

  Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΧΩΡΟ/ΧΩΡΑ/ΧΩΡΕΣ. Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΥΨΗΛΗ ΕΨΙΛΗ ΝΟΗΣΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ….

 9. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ.

  ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΙ. Ο ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΑΤΜΑΝ. ΥΨΗΛΙΝ ΕΨΗΛΙΝ ΝΟΗΣΙΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν τη Συρία – Σχέδια διαμελισμού της χώρας

Πυρκαγιά σε κλαμπ στην Πανεπιστημίου: Απομακρύνθηκαν με ασφάλεια 200 πελάτες