Ο ΟΜΗΡΟΣ ΞΑΝΑΓΡΆΦΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΗΣ ΓΗΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ……….

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΟΔΉΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΆΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΜΗΡΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ
ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ …

Το 1990 μ.χ. , [10] δέκα χρόνια πριν το τέλος της χιλιετίας ,γενετιστές απο όλο τον κόσμο αποφάσισαν να μετρήσουν τις αμέτρητες χημικές ενώσεις του μορίου της ζωής ,αυτού που έγινε γνωστό ευρύτερα ως D.N.A. απο τα χημικά του συστατικά.

Αυτο που εμείς οι Ελληνες – Μακεδόνες – Σπαρτιάτες – Δωριείς γνωρίζουμε ως [ Ελληνική διπλη βίο – νάνο – έλικα = 612[9]= Ζευς] απο τα κυρια χαρακτηριστικά της.

Ελληνική = διότι Ελληνες* την δημιούργησαν στην σημερινή της μορφή σε εργαστήριο .

*οι γενετιστές ΚΑΛΥΨΩ και ΕΠΕΙΟΣ και η ιατρική τους ομάδα στα γενετικά εργαστήρια της ΦΑΊΣΤΟΥ.

διπλη = διότι οι έλικες ειναι δυο

βίο = διότι ειναι το μόριο της ζωής στο παρόν σύστημα .

Νάνο = διότι ειναι ορατή μόνο με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο.

Έλικα = για την ελικοειδή της μορφή.

Για λόγους άγνωστους στον γράφοντα όλοι συμφώνησαν, πως το έργο της μέτρησης τους θα απαιτούσε [13] δέκα τρία χρόνια .

Θα ολοκληρωνόταν ,δηλαδή, εκεί γύρω στο 2003 μ.χ.

Όταν τελείωσε η εποχή των ΙΧΘΎΩΝ ,σύμφωνα με την μέτρηση του χρόνου με την θεωρία της Μετάπτωσης των Ισημεριών και άρχιζε η νέα εποχή του ΥΔΡΟΧΌΟΥ ,το Γήινο ημερολόγιο έγραφε 31/12/2000 και οι χημικές ενώσεις που αποτελούν τις δυο έλικες του μορίου είχαν μετρηθεί . Τρια χρόνια νωρίτερα απο τον προβλεπόμενο χρόνο.

Τα γενετικά εργαστήρια ανα τον κόσμο μέτρησαν 3.000.000.000 δις χημικές ενώσεις στα 99 εκατοστά του μέτρου που μετρά η κάθε μια έλικα μέσα στο ανθρώπινο κύτταρο!!!

Έκτοτε ο αριθμός [3 + 3 = 6 ] πήρε διαφορετική έννοια στο μυαλό των ανθρώπων ,αλλά όλα δείχνουν πως το γεγονός αυτο πέρασε απαρατήρητο απο τους πολλούς.

Ούτε το γεγονός πως οι χημικές ενώσεις απείχαν μεταξύ τους 3,3 amstrong = μονάδα μέτρησης νάνο – αποστάσεων, “ενόχλησε” τα πλήθη , ούτε το επίσης σημαντικό γεγονός πως κάθε 33 amstrongs η διπλη έλικα δίπλωνε για να σχηματίσει τα 8αρια που βλέπουμε στις φωτογραφίες της.

Πέντε χρόνια αργότερα ,το 2005 μ.χ. η το 5 της εποχής του Υδροχόου ερευνώντας τον Όμηρο για πολλοστή φορά , εντελώς “τυχαία”, μια “φλασια” διαπέρασε το μυαλό μου .

Ποιος ειναι ο αριθμός των γραμμάτων που αποτελούν τους 12110 στίχους της Οδύσσειας ;;;

Προσέξτε τον ιδιαίτερο τρόπο που χρησιμοποιεί, ο “άλλος” μας εαυτός, όταν θέλει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή σε κάτι .

Τελείως πρόχειρα έβγαλα ,τότε, το συμπέρασμα πως ο μέσος όρος των γραμμάτων κάθε στίχου ειναι 30 γράμματα και έκανα πολλαπλασιασμό με το 12110 .

12110 Χ 30 = 363.300

Ο αριθμός μου ήταν εντελώς άγνωστος – αδιάφορος και δεν ασχολήθηκα άλλο ,έως την χρονική στιγμή που τον ξανά είδα,εντελώς “τυχαία” πάλι , σε μια περιήγηση μου στην ιστοσελίδα της ΝΑΣΑ.

Μια απο τις κοντινότερες αποστάσεις της Σελήνης απο την ΓΗ ειναι 363.300 χιλιόμετρα ακριβώς .

Απο την στιγμή εκείνη και μετά όλα ήταν εύκολα, ώστε το μυστικό που περίτεχνα τοποθετήθηκε απο τους δημιουργούς μας στον αριθμό των στίχων των Ομηρικών κειμένων, να γίνει γνωστό σε εμένα .

Ο ομηρικός κώδικας έσπασε την κατάλληλη στιγμή για την ενημέρωση της Γήινης ανθρωπότητας.

Αυτο ήταν το κλειδί που άνοιξε την πόρτα της αποκωδικοποίησης των Ομηρικών κειμένων . Του μηνύματος ,δηλαδή, των δημιουργών του ανθρώπινου γένους προς το δημιούργημα του ,τους Ελληνες – Μακεδόνες – Σπαρτιάτες – Δωριείς.

Τι κάνει τόσο σημαντικό τον αριθμό 363.300 ;;;

Αν τον διαιρέσεις με την ταχύτητα του φωτός θα βρεις ακριβώς τον αριθμό των στίχων της Οδύσσειας .

363300 / 300000 = 1,211 δεύτερα, η 12110 Ομηρικα* δευτερόλεπτα.

*καινοφανής όρος που δημιούργησα για τις ανάγκες της έρευνας μου . Χωρίζουμε το δευτερόλεπτο σε 10.000 ίσα μέρη και πολλαπλασιάζουμε με 1,211 = 12110 ο αριθμός των στίχων της Οδύσσειας . Τόσο απλά ,τόσο καλά.

Αυτος ειναι ο χρόνος που χρειάζεται να κάνει το φως ,όταν η Σελήνη βρίσκεται σε απόσταση 363300 χιλ. Χιλ. , για να φτάσει στη ΓΗ.

Το φαινόμενο αυτο δεν συναντάται ,δεν συμβαίνει, με καμιά απο τις άλλες αποστάσεις που χαρακτηρίζουν την τροχιά της Σελήνης περί την ΓH.

Τι σημαίνουν όλα αυτά ;;;

Σημαίνουν ότι ο συγγραφέας της Οδύσσειας γνώριζε το 840 π.χ.,δηλαδή ,πριν 2858 χρόνια .

1].- Την ταχύτητα του φωτός ανα δευτερόλεπτο .

2].-Όλες τις αποστάσεις της τροχιάς της Σελήνης περί την ΓΗ ,ώστε να επιλέξει αυτήν που τον ενδιέφερε και έδινε νόημα στους στίχους του κειμένου της Οδύσσειας.

3].-Την δυνατότητα ενός ερευνητή, χάριν της έρευνας του, να δημιουργεί θεωρητικά ,καθόλα υπαρκτά, μεγέθη χρόνου ,απόστασης, όγκου κ.α. για απόδειξη των ισχυρισμών του – θεωρίας του.

Όμως ,χάριν των φανατικών σκεπτικιστών, ας υποθέσουμε πως η συγκεκριμένη ανακάλυψη ήταν μια σύμπτωση.

Προχωρώντας την έρευνα μου στον αριθμό των στίχων και της Ιλιάδας, [15.692] ειναι ο αριθμός τους , διαπίστωσα πως υπάρχει συνέχεια στις “συμπτώσεις” .

Προσθέτοντας τους δυο αριθμούς 12110 + 15692 = 27802 και διαιρώντας με το [2] δυο ,έχουμε τον αριθμό 27802/2 = 13901 .

Τώρα ,χάριν της αλήθειας ,πολλαπλασιάζουμε τον συγκεκριμένο αριθμό με το 100 Χ 13901 = 1.390.100 εκ. χιλιόμετρα

Ο συγκεκριμένος αριθμός ειναι ακριβώς το μήκος της διαμέτρου του Ηλιακού δίσκου το 840 π.χ.

και 1390100 Χ 3,1428 = 4.368.806,28 εκατομμύρια χιλιόμετρα ειναι το μήκος της περιφέρειας του Ηλιακού δίσκου!!!

Δεν μπορούμε πλέον να μιλάμε για συμπτώσεις αλλά για ανεξήγητα ,επιστημονικά , αστρονομικά δεδομένα ,που η μόνη λογική τους ερμηνεία ειναι πως ο συγγραφέας ήταν εξωγήινος.

Κάτω απο αυτήν την λογική – σκεπτικό , τα δεδομένα της Οδύσσειας οδηγούσαν σε πολιτισμούς του γαλαξία πολυ πιο προχωρημένους απο τον δικό μας.

Η επόμενη έκπληξη – ανακάλυψη ήρθε απο τις δυο πρώτες λέξεις του κειμένου της Οδύσσειας και τις ταυτότητες της αριθμητικής τους απόδοσης.

156[3] = άνδρα
120[3] = μοι

Για όσους – όσες αγνοούν την αριθμητική απόδοση των γραμμάτων του Ελληνικού Γραμμαριθμικου Συστήματος ,έχουν ως εξής .

α=1 / β= 2 / γ= 3 / δ= 4 / ε = 5 / ζ = 7 / η = 8 / θ = 9 / ι = 10 / κ = 20 / λ = 30 / μ =40 / ν = 50 / ξ = 60 / ο = 70 / π = 80 / ρ = 100 / σ = 200 / τ = 300 / υ = 400 / φ = 500 / χ = 600 / ψ = 700 / ω = 800

Η ταυτότητα – οικογένεια κάθε αριθμού απορρέει απο το άθροισμα των επιμέρους αριθμών που τον αποτελούν, έως ότου φτάσουμε σε αριθμό απο το 1 έως το 9 .

Όλοι οι αριθμοί ανήκουν σε [9] εννέα μεγάλες οικογένειες, η έχουν ταυτότητα απο το 1 έως 9 .

π.χ. τ = 300 = 3+0+0 = 3 . Το γραμμα [τ], λοιπόν , ανήκει στην οικογένεια του [3].

Γράφουμε ,λοιπόν , το [τ] ως εξής – [ 300[3]=τ] ,με το [3] μέσα στην παρένθεση να αποτελεί την ταυτότητα – οικογένεια του γράμματος [τ].

Οι ταυτότητες των δυο πρώτων λέξεων της Οδύσσειας [3 -3] παραπέμπουν , κάτω απο το νέο σκεπτικό, που προέκυψε απο τα αστρονομικά δεδομένα των στίχων των Ομηρικών κείμενων , στο ανθρώπινο γονιδίωμα.

156[3] = άνδρα
120[3] = μοι

Επί πλέον ο αριθμός [33] με οδήγησε και στη σειρά ακεραίων του [3] τρία* ,που οδηγεί στον χρυσό αριθμό Φ = 1,618 δόμησης της ανθρώπινης φυσιολογίας και του παρόντος συστήματος!!!

*σειρά ακεραίων του 3 – 3 – 6 – 9 – 15 – 24 – 39 – 63 – 102 – 165 – 267 – 432 – 699 – 1131 – 1830 κοκ.

Ξαφνικά βρήκα τον εαυτό μου να ψάχνει ένα αρχαίο μνημείο με αυτές τις προδιαγραφές και, ω του θαύματος, προέκυψε ο “θησαυρός του Ατρέα” στις αρχαίες Μυκήνες .

Το πρώτο ΙΧΝΟΣ της θεάς Αθηνάς για τους αγαπημένους της ΔΩΡΙΕΙΣ.

Σκοπός του μεγαλιθικού μνημείου , που αναπαριστά ένα τεράστιο, πέτρινο κύτταρο , ειναι η κατανόηση της ταυτότητας μας ,του παρελθόντος μας και του τρόπου που θα οδηγήσουμε τον πλανήτη ΜΑΣ στην σωτηρία !!!

Ευρήματα δεν υπάρχουν ,τα έχουν ληστέψει προ πολλού τα “αρπαχτικά”, οι Βρετανοί και τα επιδεικνύουν με “υπερηφάνεια” στα μουσεία τους.

Όμως τα μηνύματα [ έκπληξη – έκπληξη ] δεν ήταν στα ευρήματα , τα δομικά χαρακτηριστικά του μεγαλιθικού μνημείου κρύβουν στις διαστάσεις τους τα μυστικά, που μόνο ένας Δωριέας μπορούσε να κατανοήσει ,αυτο και έγινε .

Το μνημείο και τα μυστικά που περιέχει αναλύω διεξοδικά στο βιβλίο μου [ο κώδικας των Ελληνων αθανάτων [2] , εδώ θα σας δώσω μόνο την παρουσία του αριθμού [33] σε αυτο, μαζί με το μήνυμα που κρύβει ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του.

Ο Θόλος του πέτρινου κυττάρου αποτελείται απο 33 σειρές μαρμάρινων τούβλων ,υποδηλώνοντας την διπλη έλικα στο εσωτερικό του .

Οι διαστάσεις της πρόσοψης του εν λόγω μνημείου ειναι .

10,5μ η κάθε κάθετος πλευρά του και 6μ η κάθε οριζόντια.

Προσθέτουμε τις διαστάσεις του ορθογωνίου παραλληλογράμμου που σχηματίζεται , 10,5 + 6 + 10,5 + 6 = 33 = ο μαγικός αριθμός της νέας εποχής του ΥΔΡΟΧΌΟΥ !!!

Αν διαιρέσουμε δε το 33 με το μήκος της κάθετου πλευράς έχουμε μπροστά στα μάτια μας το αποτέλεσμα του λόγου 22/7 = 3,1428 ,δηλαδή, το [π] , 33/10,5 = 3,1428 . Αυτο ειναι το [π] που οι δημιουργοί μας καλούν να χρησιμοποιούμε για να κατανοήσουμε τα μηνύματα τους κάνοντας χρήση του Ελληνικού , Γραμμαριθμικου Συστήματος.

Στην ίδια πρόσοψη, το 33 εμφανίζεται ακόμη μια φορά με την παρουσία του [Δ] πάνω απο την είσοδο . Μια απο τις πολλές ερμηνείες του [Δ] ειναι και αυτή ,που οι τρεις γωνίες του και οι τρεις πλευρές του αποδίδουν αβίαστα τον αριθμό [33].

Το μήνυμα του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού .

Δρόμος 36 μέτρων που οδηγεί στην είσοδο του μνημείου – κυττάρου .

Στην άκρη του δρόμου ο άνθρωπος ,το ΔΩΡΙΚΌ μοντέλο .Έτος επίσημης παρουσίας του απο την θεά Αθηνα το 1240 π.χ. [κάθοδος των Δωριέων] , ίδιο έτος με τον χρόνο κατασκευής του μνημείου!!!

Ο αρχιτέκτονας μας ενημερώνει πως στο τέλος αυτής της άγνωστης ,χρονικής διαδρομής, η ανθρώπινη κοινότητα θα εισέρθει στο ανθρώπινο κύτταρο ,θα κατακτήσει τα μυστικά του μορίου ζωής στο εσωτερικό του και θα σωθεί αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο την ανεξαρτησία της στον γαλαξία μας .

Εισήρθαμε στο κύτταρο και μετρήσαμε τις χημικές ενώσεις της διπλής έλικας το 2000 μ.χ., η την χρονιά που η τελευταία εποχή των Ιχθύων συνάντησε την τελευταία εποχή του Υδροχόου . Μας πήρε ,δηλαδή, 3240 χρόνια να διασχίσουμε τα 36 μέτρα που ο αρχιτέκτονας του μνημείου σχεδίασε για εμάς.

Τα 3240 χρόνια αντιπροσωπεύουν 1,5 ενιαυτούς σύμφωνα με την θεωρία της Μετάπτωσης των Ισημεριών . Υπόψη πως ένας ενιαυτός ,δηλαδή ,μια εποχή, διαρκεί 2160 χρόνια . 2160 + 1080 = 3240 χρόνια.

Το πρόβλημα μας ειναι πως δεν κατακτήσαμε ακόμη όλα τα μυστικά του γενετικού μας κώδικα ,διότι αν το είχαμε κάνει, θα ήμασταν ήδη αθάνατοι και δεν ήμαστε , άρα έχουμε δρόμο ακόμη .

Τέλος του πρώτου μέρους της ενημέρωσης σας για το σπάσιμο του Ομηρικού κώδικα και των μηνυμάτων που απορρέουν για εμάς απο την Οδύσσεια .

Θα ακολουθήσει σύντομα το δεύτερο και τελευταίο μερος .

26/09/2018
Βασίλης Ι. Λυκιαρδόπουλος

Loading...

13 thoughts on “Ο ΟΜΗΡΟΣ ΞΑΝΑΓΡΆΦΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΗΣ ΓΗΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ……….

 1. Hexagon Code = 606 says:

  Το «μυστικο» του γεννετικου κωδικα που πρεπει να γνωρισετε ειναι το εξαγωνο του Κρονου καθως ο γεννετικος μας προγραμματισμος βασιζεται στον κωδικα που παραγει η Μητρα Των Αιωνων αλλιως γνωστη στους Καμπαλιστες ως Binah = Κρονος αλλα και ως η Queen of the Beehive. Ολες οι παραδωσεις στο βαθος τους οδηγουν στην διαπιστωση μιας υπερβατικης δυναμης που ειναι η/ο Μητερα/Πατερας των Αιωνων για αυτο και η εμμονη με την καταγωγη της υλης δεν προκειτε να οδηγησει πουθενα περα απο τον/την Δημιουργο του Φυσικου Κοσμου = Κρονος.

 2. Α να Δ ω Ν says:

  Τιμή=358=16=7
  Αξία 72=9
  Ευλογία=456=15=6
  796=ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ=ΑΕΤΙΣΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ Η ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΕΤΟ.=ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ=ΔΙΕΦθΑΡΜΕΝΗ ΑΛΗθΕΙΑ= ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΙ=θΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ=ΚΑθΕ ΜΕΓΑ θΗΡΙΟ ΕΣΤΙ=Ο ΔΡΥΙΔΗΣ=Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ=ΤΟ ΕΙΚΟΣΙΕΝΝΕΑ=ΥΠΕΡΒΑΣΗ=ΦΙΛΑΛΗθΗΣ=ΒΛΑΣΤΗΜΙΕΣ=ΑΔΥΝΑΜΙΚΟΣ.

 3. Ro Laren says:

  …….και τα 4 εκλειποντα γραμματα πως και τα αφαιρεσες ενω χρησιμοποιουνταν απο τον Ομηρο και συνεθεταν το τελειο 28 κατα τον Πυθαγορα?

 4. Α να Δ ω Ν says:

  ΑΥΛΗ-ΤΗΣ=438=15=6+508=13=4
  6+4=10=1
  946=ΑΙθΕΡΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ=ΑΝΕΜΟΠΛΟΥΣ
  =ΓΟΡΓΟΝΕΙΟΝ ΕΣΤΙ=ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΕΞΗΚΟΝΤΑ ΕΞ=
  =ΕΠΑΙΩΝ=ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΗ ΓΗ συνδεση με 666
  =ΠΝΕΥΜΑ ΚΡΟΝΙΟΝ
  =ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΣΗΜΕΙΑ
  =ΠΟθΟΣ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΗ

 5. Φασολι says:

  Είστε στην κοσμάρα σας, προσπαθείτε να μπλέξετε την γλώσσα με το dna, ειναι οντως αληθεια οτι η ελληνική γλώσσα ειναι ενα τελειο δημιούργημα αλλα τα μπερδευετε , φοβαμε πως εσκεμενα ο αρθρογράφος προσπαθεί να σας μπλέξει στα χαζο επιστημονικά και σιγα σιγά χωρίς να το εχετε καταλάβει εχετε ξεφυγει, εχετε χασει το νόημα.

 6. Φασόλι says:

  Το π του Πιθαγόρα καταρχάς δεν ειναι 3.14 βρειτε μια αρχαία αναφορα οτι ηταν 3.14, αν καποτε βρούμε το π ισως βρούμε με καλητερη ακριβεια την αριθμολογία αλλα και τοτε δε θα γινει τιποτα γιατι απλα εχουν αλειωσει οι βρωμιάριδες την ελληνική γλώσσα, αυτοι που την διδασκουν δεν εχουν ιδέα και νομιζουν οτι ξερουν, κλάφτα χαραλαμπε.

  Συντωμα θα έρθουν ομως τα πάνω κατω και θα ξυπνίσει λιγο ο ελληνας- λιγο εως πολύ, θα δούμε.

 7. Σας προλαβαν λαμογια οι αποκωδικοποιητες των επων του Ησιοδου!.. says:

  Εμεις θα εξαφανισουμε! ολους τους βασιλιαδες φασιστες ,πουτανογιους σαιεντολογους αφυπνιστες Ελληνες και ξενους λεφταδες θεους? και μεσιες? της ανθρωποτητας και τους φονιαδες και κλεφτες δουλους τους,.. διοτι αυτοι ειναι υπεθεινοι για ολα τα δεινα, ..και αυτοι αφεντευουν το κακο σε ολο τον κοσμο για χιλιετιες..και θα σας γαμησουμε τις μανες και τις γυναικες σας απο πανω!..εσας οχι..

 8. Απογονος του Ομηρου του Θεσσαλου says:

  Θεοι του Ολυμπου γιατι επιτρεψατε να μιλουν και να αριθμολογουν τα χιμπατσακια εντος της ιερης γης της Ελλαδος σαν σκληκια με ηχο ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *