ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Ο ΟΗΕ θέλει περισσότερα διαμερίσματα για 40.000 αλλοδαπούς – «Θα τους ενσωματώσουμε στην ελληνική κοινωνία»

· Κατοχικά Νέα

Την «σταδιακή» (και όχι απότομα μην μας έρθει και ξαφνικό) «ενσωμάτωση» στην ελληνική κοινωνία, όση έχει απομείνει στην Ελλάδα, περίπου 40.000 αλλοδαπών οι οποίοι αναμένεται να πάρουν άσυλο από τους συνολικά 72.000 που έχουν καταθέσει αίτηση μέχρι και τις 25 Απριλίου θα
επιχειρήσει το επόμενο διάστημα η ύπατη αρμοστεία σε συνεργασία με τις πάντα πρόθυμες ελληνικές αρχές.

Παράλληλα στα σχέδιά της «ύπατης αρμοστείας» είναι και η αύξηση των περίπου 5.000 διαμερισμάτων τα οποία ενοικιάζουν αλλοδαποί μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων σε όλη την Ελλάδα και όχι η δημιουργία νέου κέντρου παραμονής.

Ζητούμενο, όπως εξήγησε, μιλώντας στο ethnos.gr στο περιθώριο εκδήλωσης για το «προσφυγικό» στην 16η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, ο αντιπρόσωπος της ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα (UNHCR) Φιλίπ Λεκλέρκ είναι η «σταδιακή και ομαλή ενσωμάτωση» των ανθρώπων που προέρχονται από πολέμους και διώξεις στην ελληνική κοινωνία.

Και αυτό παρά το γεγονός ότι ο πόλεμος στη Συρία έχει ουσιαστικά τελειώσει και ο ίδιος ο πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσσαντ έχει ζητήσει από τους πρόσφυγες να επιστρέψουν στις εστίες τους. Αλλά αυτό ελάχιστη σημασία έχει για τους αρμοστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το θέμα βέβαια είναι ότι όλοι «ενσωματώνονται» με τον ένα τρόπο ή τον άλλο, καθώς ουδείς επιτρέπεται να φύγει από τη χώρα.

Έτσι από τους υποτίθεται 32.000 που δεν θα δικαιούνται άσυλο κανείς δεν πρόκειται να φύγει από την Ελλάδα αφού δεν πραγματοποιούνται απελάσεις.

Ο ίδιος αναγνώρισε ότι αυτό είναι ένα δύσκολο στοίχημα δεδομένου ότι πολλοί Έλληνες αναγκάζονται λόγω της κρίσης να εγκαταλείψουν την χώρα τους, και να αναζητήσουν στο εξωτερικό δουλειά, αλλά βέβαια αυτό λίγο απασχολεί την «αρμοστεία».

Η ενσωμάτωση των Σύριων, των Αφγανών αλλά και των Ιρακινών στην ελληνική κοινωνία είναι εφικτή πρόσθεσε, φέροντας ως παράδειγμα την αλβανική κοινότητα!

Σύμφωνα με τον αντιπρόσωπο της «αρμοστείας» έχουν δημιουργεί 24.000-25.000 θέσεις σε 5.000 ενοικιαζόμενα σπίτια σε όλη την Ελλάδα.

Ο αριθμός αυτός θα πρέπει να αυξηθεί(!)το επόμενο διάστημα ανέφερε τονίζοντας ότι είναι ένα δύσκολο και ακριβό πρόγραμμα το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (αλλοίμονο αφού δεν θέλει κανένα από τους συγκεκριμένους στο έδαφός της) η οποία και θα πρέπει να αποφασίσει να διαθέσει και τα αντίστοιχα κονδύλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Σιγά, σιγά πρέπει να σταθούν στα πόδια τους και να ζήσουν μόνοι τους στην ελληνική κοινωνία, να μάθουν τα έθιμα και τη γλώσσα όπως έκανε με επιτυχία και η αλβανική κοινότητα. Αυτό είναι το επόμενο βήμα στην Ελλάδα.

Και παρατηρούμε ότι η μεγάλη πλειοψηφία μαθαίνει ελληνικά» είπε στο ethnos.gr ο κ. Λεκλέρκ προσθέτοντας ότι «αυτοί οι άνθρωποι συμβάλουν στο συνεχές χτίσιμο της κοινωνίας»!

Με άλλα λόγια μας… κτίζουν την κοινωνία, την οποία εγκαταλείπουν οι πρώην αυτόχθονες Έλληνες.

ksipnistere.com

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ελλάδα: Η ανεργία υποχώρησε στο 7,9% τον Ιούλιο – Στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2008Business

Πακέτο 2,2 δισ. ευρώ από την κυβέρνηση: Οι φοροελαφρύνσεις, τα επιδόματα και ο κατώτατος μισθός των 1.000 ευρώ

Μαχητικό αεροσκάφος σε πτήση - εικόνα αρχείουΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Τανάγρα: Συνετρίβη ελληνικό F-4 Phantom σε αεροπορική επίδειξη – Νεκροί οι δύο χειριστές

Πυρκαγιά και καπνοί - εικόνα αρχείου για τη φωτιά στη ΜάνδραΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ – Μάνδρα: Υπό έλεγχο η φωτιά στο Ξηροπήγαδο – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

2 απαντήσεις στο “Ο ΟΗΕ θέλει περισσότερα διαμερίσματα για 40.000 αλλοδαπούς – «Θα τους ενσωματώσουμε στην ελληνική κοινωνία»”

  1. μπα!!!! να ενσωματωσετε κατι καλο στην πισω πορτα σας που θα συζουμε με τα φρικια με τα παλαβομουσια και τα αγριωπα τρελαμενα ματια… οι περισσοτεροι κοιτανε σα να θελουν να σε φανε ζωντανο τι λες τωρα ΑΛΛΕΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ!!!

  2. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Κάποτε είχαν πει να φορολογηθούν οι χριστιανοί ορθόδοξοι γιατι δεν έχει λεφτά το κράτος για τις εκκλησίες έτσι και εμείς μπορούμε να πούμε να φορολογηθούν όλοι όσοι θέλουν τους λαθρομετανάστες στην χώρα μας είσαι προοδευτικός θα πληρώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά