Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ;

Γι΄ αυτήν την ύποπτη συμμαχία συμφωνεί ο Κασιδιάρης;

 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα με βομβαρδίζουν με την εξωπραγματική είδηση της πολιτικής σύμπλευσης του Νίκου Μιχαλολιάκου, Γραμματέα της Χρυσής Αυγής και του Γιώργου Καρατζαφέρη, εκπεσόντα Πρόεδρο του ΛΑΟΣ και εσχάτως Πρόεδρο της “Εθνικής Ενότητας”.

Μέχρι που είδαμε τρέιλερ του οργανισμού Κουρή που μας ανακοινώνει ότι την προσεχή Κυριακή θα μιλάει για τον πολιτικό γάμο των Μιχαλολιάκου – Καρατζαφέρη.

Όταν ο Γιώργος Καρατζαφέρης περιφρονούσε, λοιδορούσε και χλεύαζε τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Ανατρέχω σε μια συνέντευξη, από τις πολλές που έδωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, στον Νίκο Χατζηνικολάου, στο Star, το οποίο φιλοξενούσε την εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου, “στον ενικό”.  Και λέω, από τις πολλές, γιατί όπου Χατζηνικολάου, από κοντά και ο Καρατζαφέρης. Γιατί, οι δυο άνδρες είναι αυτοκόλλητοι. Από την εποχή που το κεντρικό δελτίο του Alter το είχε ο Νίκος Χατζηνικολάου…


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έτσι, στις αρχές Απριλίου 2016 ο Γιώργος Καρατζαφέρης, που δεν ήταν βουλευτής, υπουργός ή πρωθυπουργός, είχε για μια ακόμη φορά την τιμητική του “στον ενικό”, για να μας κάνει σοφότερους όσον αφορά τις πολιτικές πιρουέτες για τη μετονομασία του ψωμιού σε παντεσπάνι (λέγε με Μνημόνιο).

Αλλά μας έκανε σοφότερους σε αυτή τη συνέντευξη, γιατί μας έκανε ανάλυση του Νίκου Μιχαλολιάκου, Γραμματέα της Χρυσής Αυγής!!

“Βλέπω μέσα στη Χρυσή Αυγή να δημιουργούνται προϋποθέσεις εσωτερικής έντασης…

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *