09:56 - 03/12/2015

Ο μήνας του πολέμου των Ευρωπαίων τζιχαντιστών και οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ.

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

tzixantistesΟ μήνας του πολέμου των Ευρωπαίων τζιχαντιστών και οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ.

Οι Κεντροευρωπαίοι αστυνομικοί εταίροι που σε κάθε πρώτη ευκαιρία εγκαλούν την Ελλάδα και την ΕΛ.ΑΣ. για ντιλετάντικους τρόπους έρευνας και καταγραφής των στοιχείων των προσφύγων, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουν.

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο γεγονός ότι μετά από τα τελευταία δύο τρομοκρατικά χτυπήματα στην Γαλλία (Charlie Hebdo και πρόσφατα) κάποιοι από τους δράστες διέφυγαν ανενόχλητοι από την χώρα, κάτι που εάν συνέβαινε στην Ελλάδα θα προκαλούσε αλυσιδωτές μέγα-εκρήξεις αντίδρασης, αλλά στο γεγονός ότι Ευρωπαίοι πολίτες και υπήκοοι Γερμανίας, Βελγίου, Γαλλίας, ολλανδίας και άλλων χωρών, κάνουν διακοπές πολέμου στη Συρία, χωρίς να έχουν καταγραφεί στις “κοιτίδες” προέλευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, το τελευταίο διάστημα έχουν περάσει μέσω ζώνης Σένγκεν από την Ελλάδα προς την Κεντρική Ευρώπη, περίπου 20 υπήκοοι αυτών των χωρών και συνεπώς κάτοχοι νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, για τους οποίους υπάρχει στην Europol αναγγελία επιτήρησης διέλευσης ή παραμονής.

Διαπιστώνεται όμως ότι υπάρχει ασυνήθιστα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια συστηματική διέλευση προς την Συρία Ευρωπαίων πολιτών με μουσουλμανικά επώνυμα, οι οποίοι επιστρέφουν μετά από δύο εβδομάδες ή και ένα μήνα, με το συμπέρασμα που εξάγεται να είναι πως πηγαίνουν στα μέτωπα του πολέμου για να ταχθούν στο πλευρό του ISIS και μόλις τελειώσουν οι άδειες τους επιστρέφουν στη χώρα τους και στις δουλειές τους!

Γι αυτού του επιπέδου τους … αδειούχους πολέμου, δεν υπάρχει καμία προηγούμενη ενημέρωση από τις αστυνομίες των χωρών τους και οι συγκεκριμένοι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι αναρίθμητα πολλαπλάσιοι από τους περίπου 20 επισημασμένους που έχουν ονομαστική αναγγελία επιτήρησης ως εν δυνάμει ύποπτοι.

 

 

bloko.gr
.

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*