in ,

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΗ. ΣΤΟ …… ΜΑΞΙΜΟΥ.

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Τα γεγονότα που παρακολουθούμε να συμβαίνουν στον κόσμο, έχουν πλέον ξεφύγει από κάθε έννοια λογικής. Ο δρόμος είναι κατήφορος , οδηγεί σε γκρεμό και δεν έχει πισωγύρισμα. Όχι επειδή δεν γίνεται, αλλά επειδή έτσι τον έχουν σχεδιάσει.

Η παγκόσμια ανάφλεξη είναι ήδη ορατή και έρχεται με γοργούς ρυθμούς. Εμείς όμως δεν πρέπει αυτήν την στιγμή να κοιτάμε τα προβλήματα του κόσμου, γιατί αντιμετωπίζουμε ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ τρομοκρατική επίθεση ΜΕΣΑ στην πατρίδα μας, από εκπαιδευμένους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΚΟΚΡΑΤΕΣ, που “σπρώχνουν” την χώρα σε γενική ανάφλεξη.

Αντιμετωπίζουμε, μία ΕΧΘΡΙΚΗ και ΕΚΤΟΣ Συνταγματικής νομιμότητας Κυβέρνηση, που εξαπάτησε τους Έλληνες και ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕ την εντολή του “ΟΧΙ” που πήρε από τον λαό, στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ της 5ης Ιουλίου.
Με λίγα λόγια, σε ΌΛΑ αυτά τα ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ που ψηφίζει η Κυβέρνηση, ο λαός είπε “ΟΧΙ”. Αλλά με πρωτοφανή θράσος, αυτοί οι σύγχρονοι ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΕΣ, αγνόησαν τον λαό.

Ήταν η στιγμή που πήρε ο αέρας και τον “μανδύα της Δημοκρατίας” που φορούσαν για να κρύβονται, και φανερώθηκε ο πραγματικός εαυτός τους, αλλά και το διατεταγμένο ανθελληνικό έργο, που ήρθαν να εκτελέσουν.

Ζούμε στην εποχή της ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ, που άλλο δηλώνεις και άλλο είσαι. Που άλλα λες και άλλα κάνεις. Μιλάνε για Δημοκρατία και καταπάτησαν Εθνικό Δημοψήφισμα, αγνοώντας το “ΟΧΙ” του λαού. Δηλώνουν “αριστεροί”, ενώ εφαρμόζουν πρακτικές ΧΟΥΝΤΑΣ και ΝΑΖΙΣΜΟΥ.

Μας πολεμάει μία πολιτική ΧΟΥΝΤΑ, που τα έχει κάνει “πλακάκια”, με την Αντιπολίτευση, την Δικαιοσύνη , τον Στρατό, αλλά δυστυχώς και την Διοίκηση της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Μια πρωτόγνωρη συνεργασία Θεσμών και Εξουσιών, που συνεργάστηκαν με στόχο να αφανίσουν, αυτόν που πρέπει να υπηρετούν. ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Δεν γνωρίζω μέχρι σήμερα να έχουμε αντιμετωπίσει χειρότερη μορφή πολιτικής ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και πολιτικής Δικτακτορίας .
Πριν λίγες μέρες, ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Πανούσης, ΤΙΝΑΞΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, κατηγορώντας ΔΗΜΟΣΙΩΣ την Κυβέρνηση, πως εμπλέκεται με την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις της κ. Μακρή. Και όλα αυτά, σε κάνουν να αναρωτιέσαι:
Πόσοι τρομοκράτες μαζεύτηκαν μέσα σε αυτήν την Κυβέρνηση;
Που έχει ξαναγίνει και σε ποιό κράτος, να κατηγορεί υπουργός Δημοσίας Τάξης την Κυβέρνηση για ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ;
Τι απάθεια είναι αυτή που δέρνει την Δικαιοσύνη και την “Αντιτρομοκρατική” ;
Πως μπορούν και κάνουν όλοι “γαργάρα” τέτοιες καταγγελίες υπουργού;
Τι συμβαίνει τέλος πάντων σ’ αυτήν την χώρα;

Τα ερωτήματα θα μπορούσαν να είναι ρητορικά, αλλά όχι σε τέτοια θέματα, που χαρακτηρίζονται ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ για την επιβίωση ενός κράτους. Όταν όλες οι Κυβερνήσεις του κόσμου φοβούνται την τρομοκρατία, τι μπορεί να σημαίνει για μία χώρα, όταν από τα πλέον αρμόδια και επίσημα χείλη, συνδέεται η Κυβέρνηση με το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ και την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ;
Και γιατι, ενώ με τέτοιες δημόσιες δηλώσεις υπουργών, θα έπρεπε να χτυπήσει ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, στην Αντιπολίτευση, στην Δικαιοσύνη και στις κρατικές υπηρεσίες ασφαλείας, βλέπεις παντού μία ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΑΘΕΙΑ, σαν να άκουσαν το πιο “φυσιολογικό” πράγμα;

Επειδή δεν γίνεται όμως, να παίρνουν όλοι τους τόσο βαριά χάπια καταστολής και να μην καταλαβαίνουν τι ακούνε, δείχνουν με την στάση τους κάτι πραγματικά απίστευτο για πολιτικό σύστημα . Δείχνουν πως οι δηλώσεις των υπουργών που εμπλέκουν την Κυβέρνηση με την Τρομοκρατία, γι’ αυτούς είναι “κοινό μυστικό”. Γι’ αυτό και δείχνουν τέτοια απάθεια.
Γιατί την ίδια απάθεια έδειξαν όλοι τους, όταν αυτή η ίδια Κυβέρνηση, με συνοπτικές διαδικασίες και σαν να μην τρέχει τίποτα, ανέτρεψε το ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ της χώρας , καταπατώντας την λαϊκή εντολή του “ΟΧΙ” στο Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.
Αυτό το Δημοψήφισμα ήταν το σημειο ΣΤΑΘΜΟΣ για την χώρα, που αν το είχαν σεβαστεί, όλα θα είχαν αλλάξει και δεν θα μιλάγαμε σήμερα ούτε για φοροεπιδρομή, ούτε για κατασχέσεις.

Και με αυτήν την αδιανόητη για Δημοκρατία πραξικοπηματική ενέργεια, έρχονται τώρα να “δέσουν”, οι Δημόσιες δηλώσεις του υπουργού κ. Πανούση και της βουλευτού κ.Μακρή, για Κυβέρνηση στο Μαξίμου, που εμπλέκεται με την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Γιατί τέτοια ενέργεια που μας άφησε ΑΦΩΝΟΥΣ, δεν θα γινόταν ποτέ από πολιτικούς. Μόνο εκπαιδευμένοι ψυχροί τρομοκράτες, θα έκαναν κάτι τέτοιο με τόση ευκολία.
Μας κυβερνούν λοιπόν αδίστακτοι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ και όχι πολιτικοί. Δεν περιμένουμε βέβαια να συλληφθούν από την “δικαιοσύνη” και την “αντιτρομοκρατική”, γιατί όλοι μαζί συνεργάζονται και από τους ίδιους παίρνουν εντολές.

Αλλά όταν πέφτουν οι μάσκες της “Δημοκρατίας” και αποκαλύπτονται οι “λύκοι” της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, τότε δεν μπορούν να συνεχίσουν την υποκρισία και το βρώμικο έργο τους. Γιατί άλλο είναι να αναρωτιέται ο λαός, “τι συμβαίνει με αυτούς” και άλλο είναι να αποκαλύπτονται ως ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ από πρώην υπουργό Δημοσίας Τάξεως. Τότε γίνονται αυτόματα “καμμένα χαρτιά” και είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ υπάλληλοι για τ’ αφεντικά τους.

Βλέπετε όλο αυτό το τρομοκρατικό σχέδιο, για να μην το καταλαβαίνει ο λαός, πρέπει να καλύπτεται με τον μανδύα της “νομιμότητας” και της “Δημοκρατίας”. Αλλά μετά το λάθος που έκαναν με το Δημοψήφισμα, όλα έφυγαν από τον δρόμο της νομιμότητας και της Δημοκρατίας. Γιατί τώρα, όσο και να το “τραβάνε” από δω, όσο και να το τραβάνε από κει, το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και η ΧΟΥΝΤΑ , Δημοκρατία δεν γίνεται.

Οι μάσκες έπεσαν. Ειναι ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ, είναι ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ, είναι και ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ , με την “υπογραφή” και την “σφραγίδα” του υπουργού Δημόσιας Τάξης.
Τώρα καταλάβαμε, γιατί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πάντα μάρτυρες υπεράσπισης, των τρομοκρατών και των αντιεξουσιαστών.
Είδατε πως, “άγει δε προς φως την αλήθεια χρόνος” .!!!!

Όσο πιο γρήγορα ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ από την χώρα, τόσο καλύτερα γι’ αυτούς . Γιατί σε αυτή την χώρα που γέννησε την Δημοκρατία, ΔΕΝ πρόκειται να ανεχθούμε τρομοκράτες να την καταπατούν, έστω και αν έχουν την κάλυψη του “νόμου”. Τουλάχιστον ο γράφων.
Γι’ αυτό δεν πρόκειται να σταματήσω να γράφω, μέχρι να αποκατασταθεί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ και μέχρι να γίνει σεβαστό το “ΟΧΙ” που ψήφισε ο Ελληνικός λαός.
To ακούσατε ΦΑΣΙΣΤΕΣ , ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ;;
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ζητάει ο λαός.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής

giannis_lampropoulos@yahoo.com

https://www.facebook.com/%CE%99%CF%89%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%9B%CE%B1%CE%BC%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-979084458778441/?ref=aymt_homepage_panel

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. αγαπητε ,κ Λαμπροπουλε..

  μπουχτησαμε απο αρθρα πατριωτικα μεν, αφελη δε,,,,,
  Λες να φυγει η χουντα του Συριζα ,,,και ερωτω εγω ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ…..?

  Δεν εχεις καταλαβει τι σημαινει εστω και αυτη η Ψευδοαριστερα ,που μας κυβερναει … φροντισε να μαθεις φιλε μου,και μετα να αρχιζεις να γραφεις…

  πως να φυγει οταν η αξιωματικη αντιπολιτευση ειναι εινα μπουρδελο,,,σημερα αναβληθηκαν οι εκλογες της!!!χαχαχχαχχαχχα
  Εστειλαν λαπ τοπ στα εκλογικα κεντρα χωρις φορτιστες!!!χαχαχχαχ
  Ο Βαγγελας μολις ειδε οτι κατεβηκε κοσμος να ψηφισει τα εκανε ολα μπουρδελο,,,

  Οταν ελεγα οτι ο Αλεξης εναι ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΙ ,ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ,,,ΕΣΕΙΣ ΛΕΓΑΤΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ….

  θα ειναι αυτος αυτος ο μπαρμπα ουζος ο φλαμπουραρης και ο παπας,,,και ολα τα λιμα θα ειναι διπλα του,,,,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ….ΤΙΠΟΤΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ..

  Εδω οι Νεοδημοκρατες δεν μπορουν να κανουν εκλογες μεταξυ τους ,θελουν μετα και να κυβερνησουν?Γελαει ο κοσμος μαζι τους…

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΟΝ…ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ..ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ…Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΤΟΥ ,Η ΝΤΟΡΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΚΛΠ

  Οσο γιαυτα που λες για τον Πανουση…συγνωμη αλλα τωρα ανκαλυψες την Αμερικη?Η αριστερα παντα ειχε σχεσεις με αυτα τα υποκειμενα και η δεξια παντα τους καλυπτε…

  Η πλακα ειναι ειναι ομως πως αυτος ο τιποτας ο πανουσης τα ηξερε αυτα απο τοτε που μπηκε στην αριστερα..Τα ειπε τωρα γιατι ηθελε να δημιουργησει προβλημα στον ΑΛΕΞΗ,,,,χαχαχχαχχ τι να δημιουργησεις ρε πανουσε προβλημα στον Αλεξ?

  Αυτος ειναι ατσαλακωτος και κανει πλακα μαζι μας σε εστειλε αδιαβαστο εσενα ,γιατι δεν τον πιανει ..ουτε λασπη ουτε τιποτα..
  αντε πανουσακο να κανει μπανακι στην θερμενομενη πισινα σου στην βιλα σου στην εκαλη ,..
  ΑΥΤΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΟΥΝΤΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ

 2. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΕ ΜΙΑΣ ΕΞ΄ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΚΟΜΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΖΥΓΟ.

  ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ…. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ “ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ” ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ -ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ- ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ (ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ, ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΛΠ.)… ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ Ή ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ.

  ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΝΤΠ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Ή ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΛΟΓΙΚΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ, ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ, ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ.

  ΑΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΑΝ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΑΛΛΟΥΣ”, ΩΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ…

  ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΕΘΝΟΥΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ… ? ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΘΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΡΩΜΑΪΚΟ ΔΗΛ. Η ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΪΚΟΥ ΡΩΜΑΪΚΟΥ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΕΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΗΡΩΪΚΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ.

  ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ.

  ΙΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Δημιουργήθηκε Τουρκική Οργάνωση Τζιχάντ (ESEDULLAH)… Προαναγγέλει Ισλαμικό Όλεθρο

ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ;;