Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΠ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Ο κακός χαμός γίνεται τελικά στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Πατρίδος μας! Αντί να είναι επικεντρωμένοι στο ύψιστο καθήκον τους, που είναι η Ασφάλεια της χώρας, όπου την αλωνίζουν ξένοι πράκτορες, αυτοί περί άλλων τυρβάζουν! Έχει ξεφύγει τελικά τελείως ο έλεγχος από τον Διοικητή της ΕΥΠ τον κ. Γιάννη Ρουμπάτη;; Είναι ιδέα μας ή όχι;; Γιατί δεν επεμβαίνει επιτέλους ο πολιτικός προϊστάμενός του, Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας, καθ΄ όλα έντιμος πολιτικός;; Αφού, εξ όσων φαίνονται ο κ. Ρουμπάτης είναι ανίκανος να διαχειριστεί αυτήν την εξόχως λεπτή υπόθεση;; Γιατί να ξεφτιλιζόμαστε στους γείτονές μας με τα καμώματα της Υπηρεσίας μας των Πληροφοριών;; Τι αλήθεια γίνεται με κάποιους δημοσιογράφους, μίσθαρνα όργανα του Μαξίμου;;

Παρακάτω δημοσιεύω αυτούσια την ανακοίνωση – εξώδικο δήλωση υπαλλήλου της ΕΥΠ προς τον δημοσιογράφο κ. Κώστα Βαξεβάνη, η οποία απεστάλη στο e-mail μου για δημοσίευση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Του Δικηγορικού Γραφείου Γιώργου Χρ. Παπατσώρη και Συνεργατών

Μαρασλή 3, 10676, Αθήνα

Τηλ.: 210 7222775 και 210 7220426

FAX: 210 7294120

e-mail: papatsoris.law@gmail.com

Δημοσιεύθηκε στις 23 Ιουλίου 2017 στην Κυριακάτικη εφημερίδα «Docoumento» συκοφαντικό άρθρο για τον εντολέα μας Κωνσταντίνο Αγγελάκη του Γεωργίου.

Κοινοποιήθηκε σήμερα την 27η Ιουλίου 2017 εξώδικη δήλωση του κ. Κωνσταντίνου Αγγελάκη απευθυντέα στον Κωνσταντίνο Βαξεβάνη και κοινοποιούμενη προς τους κυρίους  Σταύρο Κοντονή, Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Δημήτριο Παπαγγελόπουλο, Αν. Υπουργό, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Το περιεχόμενο του εξωδίκου έχει ως ακολούθως:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΗΛΩΣΗ

Κωνσταντίνου Αγγελάκη του Γεωργίου, κατοίκου ως εξ επαγγέλματος Αθηνών, οδός Κανελλοπούλου αρ. 4.

ΠΡΟΣ:

Τον ατύπως διορισθέντα «αριστερό» επιθεωρητή της Ελληνικής Δικαιοσύνης και εκτελούντα «ανεπισήμως» χρέη Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κώστα Βαξεβάνη του Χριστόφορου, κάτοικο Άνοιξης Αττικής, οδός Αναχωρητών 8Α.

Κοινοποίηση:

Κύριο Σταύρο Κοντονή, Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Κύριο Δημήτριο Παπαγγελόπουλο, Αν. Υπουργό, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Βαξεβάνη,

Στο φύλλο της 23ης Ιουλίου 2017 της εφημερίδας σου, δημοσιεύεται άλλο ένα «έγκυρο, μαχητικό και ανεξάρτητο άρθρο» με τίτλο «ξανά σε δίκη για κατασκοπεία ο πρώην πράκτορας της ΕΥΠ», το οποίο προφανώς καθ’ υπαγόρευση δική σου υπογράφει κάποιος Μάριος Αραβαντινός.

Για να μην παρεξηγηθώ, θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι ούτε με ενόχλησε το περιεχόμενο, ούτε μου έκανε κάποια εντύπωση. Όπως λέει και ο σοφός λαός μας «Η συκοφαντία είναι η εκδίκηση των άνανδρων».

Επειδή όμως δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ένας τόσο έγκριτος δημοσιογράφος σαν και εσένα, που γνωρίζει τόσο καλά τα τεκταινόμενα στην Ελληνική Δικαιοσύνη αλλά και γενικότερα τα ενδότερα του Ελληνικού Κράτους και όχι μόνο, μπορεί να ξέχασε ορισμένα γεγονότα, στα θυμίζω για να τα συμπεριλάβεις σε κάποιο ακόμα ρεπορτάζ σου.

Έχεις γράψει τόσα για την Ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά είναι κρίμα να ξεχνάς ότι όσοι Δικαστές εκτελούν με τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι εσύ σωστά τα καθήκοντά τους, επιβραβεύονται από το Ελληνικό Κράτος.

Γράφεις, εκ παραδρομής υποθέτω, στο δημοσίευμα ότι κατά της αθωωτικής για μένα απόφασης «έχει κινηθεί η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου». Όταν ασκήθηκε η αναίρεση από την κα Ξένη Δημητρίου, η ίδια ήταν Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Στη συνέχεια προήχθη σε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Γράφεις ότι καταδικάσθηκα από το Εφετείο Αθηνών για παράβαση προσωπικών δεδομένων. Με αφορμή όμως την συγκεκριμένη υπόθεση θα μπορούσες να αναφέρεις και ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι ταχύτατη και ότι άδικα την κατηγορούν πως αργοπορεί. Η μήνυση για την υπόθεση αυτή κατατέθηκε την 6η Απριλίου 2012, ημέρα Παρασκευή. Η πρώτη μάρτυρας κατηγορίας σε βάρος μου καταθέτει την 9η  Απριλίου 2012 (Μεγάλη Δευτέρα), χωρίς να έχει όμως προταθεί από τον μηνυτή και χωρίς να έχει κληθεί. Ο μηνυτής με συμπληρωματική κατάθεση την προτείνει για μάρτυρα την επομένη, 10 Απριλίου 2012 (Μεγάλη Τρίτη), ενώ δηλαδή έχει ήδη καταθέσει. Σημείωσέ τα αυτά στα ρεπορτάζ σου, γιατί ο κοσμάκης που καταθέτει μήνυση τώρα και περιμένει κάτι χρόνια να δικαστεί νομίζει ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη αργεί…

Επίσης Βαξεβάνη, ξέχασες να γράψεις τι απέγινε η βασική σου μάρτυρας στο σχέδιο εξόντωσής σου που λες ότι εμπλέκομαι. Αλλά υποθέτω ότι οι Δικαστές που την καταδίκασαν σε ισόβια για κατάχρηση σαράντα πέντε εκατομμυρίων ευρώ, θα ελεγχθούν πειθαρχικά από εσένα. Μην αμελήσεις να το πράξεις, άργησες, κρίμα είναι να αφήσεις τη συνεργάτη σου ξεκρέμαστη.

Μην ξεχνάς εξάλλου τι ανέφερε για εσένα η έτερη μάρτυράς σου στην περίφημη «απόπειρα εξόντωσής σου». Θες να σου θυμίσω τη φράση από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες…: «Ο τύπος είναι δύναμη, ο τύπος ελέγχει δικαστές, ελέγχει εισαγγελείς, ελέγχει προέδρους, ελέγχει πολιτικούς». Συγχαρητήρια. Θυμάσαι εξάλλου πώς αποκαλούσαν οι μάρτυρές σου στις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες εσένα και τη στενή συνεργάτιδά σου Μπλούτσου: ο «Νονός» και η «Νονά». Λοιπόν Νονέ, Πάντα Άξιος!

Βαξεβάνη,

Δεν θα κάτσω να απαντήσω στα ψέματα που υπαγόρευσες στον υπάλληλό σου, γιατί δεν είχες το σθένος να υπογράψεις το άρθρο ο ίδιος. Γράψε ό,τι θες για τη Δικαιοσύνη, γράψε ό,τι θες για την υπόθεσή μου.

Να σου θυμίσω μόνο πως εκτός από «πρώην» πράκτορας είμαι και ιστορικός και πολιτικός επιστήμων. Πληρωμένοι κονδυλοφόροι και εντεταλμένοι Δικαστές πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν. Το είδος δεν θα εκλείψει.

Δεν με φοβίζεις ούτε εσύ ούτε οι εντολείς σου.

Εγώ δεν έχω ανάγκη ούτε από σπόνσορες, ούτε από αναθέσεις έργων από την ΕΡΤ.

Το ξέρω ότι σε ενόχλησε που αποκάλυψα το ρόλο του τότε εντολέα σου Γεωργίου Παπανδρέου του Αντρέα. Το ξέρω ότι ενόχλησε τους πολιτικούς σου φίλους η σφοδρή αντίθεση εμού και της τότε Διοίκησης της Ε.Υ.Π. στο αμαρτωλό C4ί αλλά και η στάση μου στην προμήθεια του «Γεωγραφικού Συστήματος Διασυνοριακής Ασφάλειας κατά την Μετακίνηση Ανθρώπων και Αγαθών» από την Υπηρεσία.

Το ξέρω ότι ενόχλησε εσένα και τους εντολείς σου, η προσπάθειά μας αποδέσμευσης της Ε.Υ.Π. από ξένους παράγοντες, θεσμικούς και εξωθεσμικούς. Το ξέρω ότι σας ενόχλησε που κατέθεσα στοιχεία για το σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας επί κυβερνήσεως κ. Κ. Καραμανλή στον Ανακριτή. Το ξέρω ότι σας ενόχλησα που δεν έπραξα όπως επιθυμούσατε στην περιβόητη υπόθεση των Πακιστανών και στην υπόθεση των υποκλοπών. Το ξέρω ότι σας ενοχλεί πολύ που σταμάτησα την διαρροή απορρήτων εγγράφων που απευθύνονταν στον τότε Πρωθυπουργό κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Το ξέρω ότι σε ενοχλεί που γνωρίζω τα έργα και τις ημέρες σας.

Γράψε ό,τι θες Βαξεβάνη. Από το 1989 που είμαι στην Ε.Υ.Π., δεν φοβήθηκα τις εμπόλεμες ζώνες, τις υπό κάλυψη επιχειρήσεις σε χώρες στόχους, τις απειλές και τους προδότες. Θα φοβηθώ τους δημοσιογραφίσκους και τους  υπαλληλίσκους;

Μίλα με τις πηγές σου στην Ε.Υ.Π. και γράψτε και άλλα. Κάντε τα κουμάντα σας Βαξεβάνη, όσο είναι καιρός. Η εξουσία είναι γλυκιά, αλλά δεν διαρκεί πολύ.

Όταν διάλεξα το επάγγελμά μου, γνώριζα τι μπορούσε να μου συμβεί. Βλέπεις δεν είμαι ο πρώτος από την οικογένεια. Όταν η Δικτατορία δίωκε τον πατέρα μου, Αστυνομικό στο επάγγελμα, τα ίδια έκαναν οι τότε εντεταλμένοι του καθεστώτος. Το ίδιο γίνεται και σήμερα με εμένα. Δεν πειράζει Βαξεβάνη μπόρα είναι θα περάσει…

Γράψε λοιπόν Βαξεβάνη να προλάβεις όσους Δικαστές σε φοβούνται. Νομίζεις, δεν γνωρίζω ότι η Δίκη μου είναι πολιτική; Δεν γνωρίζω εγώ και όλος ο κόσμος τι γίνεται στις πολιτικές Δίκες; Όταν καταδικασθώ βγες να εξάρεις του Δικαστές που έκαναν το «καθήκον» τους. Θα αξίζουν της επιβράβευσής σου!

Υ.Γ. 1: Στα ρεπορτάζ σου με αναφέρεις ως πρώην υπάλληλο της ΕΥΠ. Επειδή η απόλυσή μου δεν έχει τελεσιδικήσει, καθώς εκκρεμεί η εκδίκαση της προσφυγής που έχω ασκήσει ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, εξακολουθώ δε να υπάγομαι στο μόνιμο τακτικό προσωπικό της Υπηρεσίας από την οποία εξακολουθώ έως και σήμερα να λαμβάνω τις όποιες, έστω και τσεκουρωμένες αποδοχές μου –μπορείς να ρωτήσεις το πρώην αφεντικό σου και φίλο σου, σημερινό Διοικητή της Ε.Υ.Π., Ιωάννη Ρουμπάτη γι αυτό-, θα ήθελα να σε ρωτήσω: Έχεις αποκτήσει μαντικές ικανότητες ή η ενασχόλησή σου με τα της Δικαιοσύνης σου επιτρέπουν να προβλέπεις με βεβαιότητα την έκβαση Δικαστικών υποθέσεων; Το ξέρω κάποιοι βιάζεστε να με ξεφορτωθείτε καθ’ οιονδήποτε τρόπο, ακόμα και νεκρό, αλλά να ξέρεις Βαξεβάνη τόσο εσύ όσο και οι πηγές σου στην Ε.Υ.Π. ότι δεν είμαι εύκολος στόχος… Θα πολεμήσω μέχρι τέλους Θα φτάσω μέχρι και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Υ.Γ. 2: Επειδή εκκρεμούν μεταξύ μας Δικαστήρια και επειδή δεν θέλω να αδικηθείς, φρόντισε η Έδρα να αποτελείται από Δικαστές που γνωρίζεις ότι κάνουν καλά τη δουλειά τους, όχι τίποτα από αυτούς που έχεις ελέγξει πειθαρχικά. Κρίμα θα είναι να μην έχεις «δίκαιη Δίκη».

Βαξεβάνη, σου δηλώνω και επισήμως ότι επειδή εγώ ούτε σπόνσορες έχω, ούτε θέλω να έχω, ούτε χατίρια κάνω σε πολιτικάντηδες, ούτε εφημερίδες και κανάλια έχω, ούτε χρήματα διαθέτω να πληρώνω δικαστικά έξοδα, μπορείς να συνεχίσεις ανενόχλητος το έργο σου. Κάνε μηνύσεις και γράφε λίβελους. «Βίου δικαίου γίγνεται τέλος καλόν»!

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται α) να επιδώσει προς τον Κώστα Βαξεβάνη του Χριστόφορου, κάτοικο Άνοιξης Αττικής, οδός Αναχωρητών 8Α, προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες αντιγράφοντας αυτή ολόκληρη στην έκθεση επίδοσης που θα συντάξει, β) να κοινοποιήσει την παρούσα στον κύριο Σταύρο Κοντονή, Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αντιγράφοντας αυτή ολόκληρη στην έκθεση επίδοσης που θα συντάξει και γ) στον κύριο Δημήτριο Παπαγγελόπουλο, Αν. Υπουργό, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αντιγράφοντας αυτή ολόκληρη στην έκθεση επίδοσης που θα συντάξει.

Αθήνα, 25 Ιουλίου 2017

Ο εξωδίκως δηλών

 

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *