Ο καιρός των διωγμών πλησιάζει: «Αλίμονο στους ιερείς θα σκορπίσουν ένας,ένας»

Οί φοβερές Προφητείες της Οσίας μοναχής Μακαρίας.

Ομιλεί ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος
» Ανοίγει Ο Θεός το σχέδιό Του . . . »
» Όλοι το βλέπετε ότι, σιγά – σιγά πραγματοποιείται, ότι, σιγά – σιγά αναπτύσσεται . . . »
» Να έχουμε εμπιστοσύνη στο σχέδιο Του Θεού . . . »
» Αυτόν τον χρόνο που ήδη εισήλθαμε, το 2017 και τον άλλον που θ’ αρθεί, το 2018 να είμεθα διπλάσια προσευχόμενοι . . . »
» Μέσα λοιπόν στους αέρηδες τους κρυφούς και φοβερούς έχει και η Κύπρος το μερτικό της . . . »
» Η προσευχή έχει δύναμη πολύ! Είναι αυτή η δύναμη που δεν έχουν οι ισχυροί της γης . . . »
» Ο Θεός δεν είναι άδικος! Και τα άδικα δεν ευλογούνται . . . ! »
» Να είμεθα εν μετανοία με προσευχή και η Ανάσταση είναι το φυσικό επακόλουθο του Σταυρού . . . ! »

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ: «Να έχουμε μόνο μια εμπιστοσύνη, το είπα και πέρυσι και πρόπερσι και μια ολόκληρη δεκαετία. Να έχουμε εμπιστοσύνη στο σχέδιο Του Θεού. Όλοι το βλέπετε ότι σιγά – σιγά πραγματοποιείται, ότι σιγά – σιγά αναπτύσσεται. Ανοίγει Ο Θεός το σχέδιό Του και αρχίζει από την πολύπαθο Συρία και αγκαλιάζει όλες τις χώρες του κόσμου. Μέσα λοιπόν στους αέρηδες τους κρυφούς και φοβερούς έχει και η Κύπρος το μερτικό της. Και για την Κύπρο τα φοβερά πέρασαν, όσο κι αν θέλουν μερικοί να μας φοβερίσουν από την γείτονα χώρα στέλνοντας βαρβάρους ηλεκτρονικούς στα λιμάνια μας και στα ύδατά μας.

»Ελάχιστα θα ποιήσουν, έναν εκφοβισμό. Όμως εμείς είμεθα Χριστιανοί Ορθόδοξοι, πιστεύουμε στον Αναστάντα Ιησού και τίποτα δεν μπορεί να μας φοβίσει. Οι πρόσφυγες δε, έχουμε εμπειρία, ξέρουμε τι είναι ο πόνος, ξέρουμε τι είναι ο σταυρός, ξέρουμε τι είναι τα πάθη του Κυρίου μας και τα πάθη του τόπου μας και τα πάθη τα δικά μας. Το μόνο που μας υπολείπεται είναι η Ανάσταση του τόπου μας, ε λοιπόν και γι’ αυτό Ο Θεός αποφάσισε να μας δώσει αυτή την Ανάσταση. Το πότε εξαρτάται και από την δική μας μετάνοια και από την δική μας προσευχή, αλλά και από τα γεγονότα που ήδη αναπτύσσονται στην περιφέρειά μας, αλλά μέχρι και την μακρινή Κορέα και Κίνα και αύριο Αυστραλία και αλλά χου.

»Όλα αυτά όσο και να σας φαίνεται περίεργο και παράδοξο, κατεργάζονται πολλές ανατροπές, μια ανατροπή που θα δούμε είναι και η ελευθερία του τόπου μας. Γι’ αυτό σας παρακαλώ πάρα πολύ, αυτόν τον χρόνο που ήδη εισήλθαμε, το 2017 και τον άλλον που θ’ αρθεί, το 2018 να είμεθα διπλάσια προσευχόμενοι. Αν προσευχόμαστε δέκα λεπτά, να προσευχόμαστε είκοσι λεπτά. Η προσευχή έχει δύναμη πολύ. είναι αυτή η δύναμη που δεν έχουν οι ισχυροί της γης. Και να λειτουργήστε τακτικά. Και με αυτόν τον τρόπο, όταν θα επιστρέψουμε στην Μόρφου, θα είμεθα άνθρωποι της Αναστάσεως.
Γιατί ξέρετε; Θα είμεθα άνθρωποι της Αναστάσεως, γιατί όλα αυτά τα σαράντα και πλέον χρόνια είμαστε άνθρωποι του Γολγοθά, του Σταυρού! Και όπου Σταυρός εκεί Ανάσταση!!!


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

»Και Ο Θεός δεν είναι άδικος. Και τα άδικα δεν ευλογούνται! Και οι περήφανοι, ταπεινώνονται! Αυτά θα δούμε τους επόμενους μήνες. Άρα είναι πολύ σημαντικό να είμεθα εμείς εν μετανοία εβρισκόμενοι για τα προσωπικά μας λάθη. Ακόμα θα έλεγα και για τα παλιά μας λάθη που κάναμε ως λαός, διότι κάμναμε και λάθη. Να είμεθα εν μετανοία με προσευχή και η Ανάσταση είναι το φυσικό επακόλουθο του Σταυρού…»

ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2021

nikosxeiladakis.gr

Loading...

11 thoughts on “Ο καιρός των διωγμών πλησιάζει: «Αλίμονο στους ιερείς θα σκορπίσουν ένας,ένας»

 1. maria says:

  ETSI ADELFE NIKOLAE, SE EYXARISTO GIA AYTES TIS ANARTISIS NA PERNI KOURAGIO O LAOS MAS ALLA KAI NA METANOISOUME, XORIS XRISTO I ZOI EINAI ENA DRAMA!!! TO LEO AS TO AKOUSOUN OLOI, GIA AYTO EGINAN OLA AYTA POU EGINAN KAI THA GINOUN, KALI KAI EYLOGIMENI EBDOMADA SE OLOUS!!!! 40 XRONIA O KYRIOS MAS TAIZE TOUS ISRAILITES STIN ERIMO! EINAI O IDIOS DEN ALLAKSE!!! AYTOS AS TO SKEFTHI KATHENAS APO EMAS KAI AS ZITISOUME TIN BOITHIA TOU!

  • Ανώνυμος says:

   Μαρία συμφωνώ με τα γραφόμενα σου. Ο σκοπός της επικοινωνίας,( με συγχωρείς για το θάρρος μου), είναι ο τρόπος που γράφεις. Ο λάθος τρόπος γραφής είναι εξευτελισμός της ίδιας της γλώσσας και δεν τιμά ούτε αυτόν που εκφράζεται αλλά ούτε αυτόν που διαβάζει.Είναι προτιμότερο να γράφονται ελληνικά,έστω κεφαλαία, με τα όποια ορθογραφικά λάθη, παρά greeκlish χάριν συντομίας.

 2. Ματθαίος 24 says:

  Στο 2ο βίντεο γράφει «εκπρόσωπος του Χριστού», «θα ματαιώσει τα σχέδια του αντίχριστου». Αυτά από έναν … καλόγερο. Μην ακούτε καλογερους έτσι απλά αλλά διαβάστε τι είπε ο ίδιος ο Χριστός στη Καινή Διαθήκη και κυρίως το κεφάλαιο 24 του Ματθαίου
  [24:11] Και πολλοί ψευδοπροφήται θέλουσιν εγερθή και πλανήσει πολλούς,
  [24:23] Τότε εάν τις είπη προς υμάς· Ιδού εδώ είναι ο Χριστός ή εδώ, μη πιστεύσητε·

  • ΝΙΚΟΣ says:

   ΑΒ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ,ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ .ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΤ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΙΦΤ ΠΑΤΑΤΑ ΣΥΝΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

   • Stratis says:

    Νίκο, καλησπέρα, κάποια συστήματα δεν υποστηρίζουν Ελληνικά. Γράφεις λες και δεν γνωρίζεις τον πόλεμο που κάνουν στην Ελληνική γλώσσα οι εταιρείες. Οπότε κάποιοι χρήστες δεν έχουν καμία πρόθεση να γράψουν με Greeklish αλλά αναγκάζονται. Δείξε κατανόηση και κράτα αυτό που γράφουν, μην είσαι τυπολάτρης σε έναν κόσμο που καταρρέει με πάταγο! Να είσαι καλά!

  • Ματθαίος 24 says:

   Μαρία χαίρομαι που έχεις μεγάλη πίστη και καλή ψυχή. Όμως κάποιος έστω και καλόγερος δεν είναι οπωσδήποτε σωστός σε αυτά που λέει. Πρόσεχε γιατί υπάρχουν και λύκοι με ένδυμα προβάτων. Διάβασε τα Ευαγγέλια.
   –Ματθ 7:15 «Προσέχετε τοὺς ψευδοπροφήτας, οἱ ὁποῖοι σᾶς ἔρχονται μὲ ἔνδυμα προβάτων, ἐνῷ μέσα τους εἶναι λύκοι ἁρπακτικοί.
   –Λουκ 21:8 …«Προσέχετε νὰ μὴ πλανηθῆτε, διότι πολλοὶ θὰ ἔλθουν εἰς τὸ ὄνομά μου καὶ θὰ λέγουν, «Ἐγὼ εἶμαι» καὶ «Ὁ καιρὸς ἐπλησίασε». Μὴ τοὺς ἀκολουθήσετε.

 3. Ματθαίος 24 says:

  Χριστούγεννα 2015 συνέβει ένα εκπληκτικό γεγονός που μόνο με την ύπαρξη του Θεού μπορεί να εξηγηθεί και έγινε μετά από Θεία κοινωνία και προσευχή στον Ιησού Χριστό. Το γεγονός είχε σχέση με γυναίκα που είχε καταναλώσει αλκοόλ και είχε πάρει μεθαδόνη. — Θαύματα γίνονται, υπάρχουν όμως και απατεώνες που προσπαθούν να πλανήσουν τον κόσμο. Δεν πρέπει να είμαστε πολύ ενθουσιώδεις και ευκολόπιστοι σε τέτοια περιστατικά αλλά να τα συγκρίνουμε με τα Ευαγγέλια και να ερευνάμε.

  • ΑΝ says:

   Δεν πειραζει Μαρια που δεν μπορεις να γραψεις Ελληνικα,σημασια εχει ότι αυτά που λες είναι σωστα
   Να εισαι καλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *