Ο Γιάννης Ρουμπάτης έστησε κόλπο σε βάρος της ΕΥΠ, με σκοπό την διάλυση των Μυστικών Υπηρεσιών.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, π. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)

Ας με καλέσει ένας ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ να μάθει την αλήθεια, τα στοιχεία όλα μαζί μου.

View more on edocr

Ο διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης και αυτοί που τον προστάζουν αφού ως γνωστό τον πλήρωναν αδρά με τουρκικές λίρες https://www.edocr.com/v/n8d23pqn/eahatzisavvas/apo-to-2010-anellipws-plhrwnan-oi-Toyrkoi-Biomhxan , έστησε κόλπο χρησιμοποιώντας και εκμεταλλεύοντας τα στελέχη της ΕΥΠ που τον υπακούν τυφλά με σκοπό να διαλυθούν οι Μυστικές Υπηρεσίες της Χώρας, κάνοντας ακόμα και τον «γαμπρό» ο «θείος» για την επίτευξη του ανθελληνικού σκοπού του.

Το ΚΟΛΠΟ ΡΟΥΜΠΑΤΗ είχε σκοπό, όπως αποδεικνύουν τα αποτελέσματα στο να αποδεκατιστεί η δράση νευραλγικών παραρτημάτων, κλιμακίων της ΕΥΠ, όπως αυτό στην Κομοτηνή με ευθύνη την ανατολική ΘΡΑΚΗ, και όπως της Ρόδου με ευθύνη τα ανατολικά νησιά των Δωδεκανήσων.

Αυτό έλαβε χώρα αφού πρώτα μερίμνησε την παύση κάθε είδους κατασκοπευτικής δράσης μου στην Τουρκία προφασιζόμενος αλλαγή εθνικού δόγματος στην ΕΥ., προδίδοντας με στους Τούρκους.

Όπως γνωρίζω, με βάση την προσωπική μου εμπειρία και τα στοιχεία που κατέχω, είναι γεγονός ότι οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας μας έχουν προδοθεί στους Τούρκους και το πιθανότερο σε πολλούς άλλους, Εφόσον το ζητούμενο είναι η αλήθεια τότε δεν έχει παρά να με καλέσει ένας Εισαγγελέας, διότι η πατρίδα μας δεν θέλει πολλούς. Ένας Εισαγγελέας είναι αρκετός για να μπει τάξη στην εγκληματική δράση της συμμορίας τους.

Αναφορικά με την υπόθεση του Κλιμακίου (περιφερειακή Μονάδα) της ΕΥΠ στην Κομοτηνή, μιας και ρωτούν να μάθουν πολλοί… ακόμα και αυτοί που έχουν λάβει παράνομα εσωτερική πληροφόρηση, όπως ο ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος,

Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος με Ερώτηση του, που κατέθεσε στις 6 Ιουνίου 2018 ζητά από τον Πρωθυπουργό μάθει τι συμβαίνει στην ΕΥΠ. Με μία σειρά ερωτήσεων ζητά να πληροφορηθεί τι συμβαίνει στην ΕΥΠ στην Κομοτηνή, ειδικότερα για την αντικατάσταση και μετάθεση της Διευθύντριας.

Είναι άξιο απορίας πως ένας Βουλευτής γνωρίζει τα εσωτερικά μυστικά της ΕΥΠ με τέτοια λεπτομέρεια έτσι ώστε να μπορέσει γράψει όλα αυτά;

ΡΟΥΜΠΑΤΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΠ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ “TURAN” ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΩΡΑ;

ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.

Κατά τις πληροφορίες, όπως και με τις προηγούμενες Ερωτήσεις που έχεις καταθέσει στην Βουλή για την ΕΥΠ, αλλά και για εμένα τον Μανώλη Χατζησάββα, έτσι και για αυτή την Ερώτηση ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ διότι όπως έχω πληροφορηθεί σε έχουν «γραμμένο» στα αριστερά τους… παλαιότερα των υποδημάτων τους, και δεν είσαι ο μόνος που γελάνε οι Καρανίκηδες.

ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕ…και όχι αυτά που σου είπαν πάλι…!!!

• Γιατί ο διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης έδωσε διαταγή στην Διευθύντρια της ΕΥΠ του κλιμακίου Κομοτηνής υπεύθυνη για την Ανατολική Θράκη και στενής συνεργάτιδας του ιδίου, για να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί μου στην ΔΑΝΙΑ ;

• Ποιανού «σενάριο» ήταν να μου δώσει δήθεν μυστικές πληροφορίες «σερβίροντας» μου τον υπουργό Άμυνας ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ότι δηλαδή ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ έστειλε στην Δανία «ανθρώπους» από το σκληρό ποινικό περιβάλλον που γνωρίζει και προφανώς έχει σχέση ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, για να με βρουν;

Και εάν θα με έβρισκαν τι θα έκαναν δηλαδή;

Για το ίδιο, εξειδικευμένα ρωτάω εγώ με την σειρά μου σήμερα τον μπινέ Πάνο Καμμένο, για να μάθω, τι θα με έκαναν μωρή κωλοτρυπίδα εάν με έβρισκαν οι άνθρωποι σου στην Δανία, ντα; Ξαναστείλε τους…

• Γιατί, παρουσιάστηκε η «κυρία» ως δήθεν «δική» μου όπως έδειχνε και έλεγε σε τρίτους ότι ήταν με το πλευρό μου, παρότι στενή συνεργάτιδα του ιδίου του Γιάννη Ρουμπάτη διοικητή της ΕΥΠ και Διευθύντρια του κλιμακίου Κομοτηνής υπεύθυνη για την Ανατολική Θράκη, και ζητούσε στέλνοντας στελέχη του κλιμακίου της ΕΥΠ στην Κομοτηνή να ζητήσουν από τους κοινούς «φίλους» μας να της δώσουν τις επικοινωνίες μας στο Messenger του Facebook ΕΝΑΝΤΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ 5.000 ΕΥΡΩ και μάλιστα πληρωμένα χωρίς αποδείξεις ΜΑΥΡΑ δηλαδή;

Το ίδιο έπραξε και η ίδια, μάλιστα με μεγάλη επιμονή…προσπαθούσε να πάρει τις συνομιλίες αυτές με πιεστικούς τρόπους.

• Ποιος πίεζε τόσο πολύ την Διευθύντρια του κλιμακίου Κομοτηνής για να δρα υπό πανικό κάνοντας τόσα πολλά λάθη, και με ποιανού εντολές δρούσε η διευθύντρια του κλιμακίου της ΕΥΠ στην Κομοτηνή, εάν δεν ήταν του Διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη;

Διότι σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε αυτή η παράνομη δράση των στελεχών της ΕΥΠ της Κομοτηνής να δώσει σε όποιον μιλάει μαζί μου 5.000 ευρώ χωρίς αποδείξεις ΜΑΥΡΑ ΕΥΡΩ για να λάβουν τις συνομιλίες μου, χωρίς να κρατάνε τα οικονομικά – λογιστικά της ΕΥΠ και του ΥΠΕΞ σε τάξη μιας και η προσφορά ήταν ΜΑΥΡΑ και χωρίς αποδείξεις, οπότε μόνο αποτέλεσμα άνωθεν εντολής, συγκεκριμένα από τον ίδιο τον διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη θα μπορούσε να γίνει αυτό, και να πληρωθούν Έλληνες με ΜΑΥΡΑ ευρώ απεσταλμένα ακόμα και με courier…!!!

ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ που θα ήθελε να μάθει την αλήθεια, τα στοιχεία όλα μαζί μου, διότι ακόμα και ο ΕΠΟΠΤΗΣ Εισαγγελέας της ΕΥΠ είναι «βρώμικος» όπως μου λένε.

ΕΨΑΧΝΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΦΟΡΤΩΜΑ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ;

Όλα αυτά έγιναν για να με εγκλωβίσουνε σε κάποιο αδίκημα, όπως έχουν προσπαθήσει στο παρελθόν, και αυτό διότι τα εντάλματα του Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου Γιώργου Κτιστάκη σήμερα κάνουν μόνο για κλύσμα.

Έλα όμως που δεν με έχουν καλοζυγίσει όλα αυτά τα τυπάκια, και ότι κάποιος έπρεπε να τους πεις ότι τυπάκους σαν τις αφεντιές του παλαιότερα θα τους είχα για πελατάκια… σήμερα απλά για πολλές κλωτσιές.

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ – Αντί να με κατασκοπεύσουν και να με εγκλωβίσουν όλα αυτά τα δήθεν “πρακτοράκια” της ΕΥΠ του Γιάννη ΡΟΥΜΠΑΤΗ που τον πληρώνανε οι ΤΟΥΡΚΟΙ της TUSIAD του R. T. Erdogan, τελικά σας τους έβαλα όλους στο «κύρτο» παρότι «rookie» κατάσκοπος, για να μάθετε όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ότι έχουμε να κάνουμε με ΜΑΦΙΑ εκτός από άσχετοι. (ΣΗΜ.: Στην Τουρκία αυτούς όλους θα τους είχαν τσιμπήσει από την πρώτη κιόλας μέρα)

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ και έτσι μπήκε σε εφαρμογή το ΣΧΕΔΙΟ ΡΟΥΜΠΑΤΗ που ήταν υποβολιμαίο κόλπο από την αρχή, φτιαγμένο από τον ίδιο τον Διοικητή της σε βάρος της ΕΥΠ της χώρας μας, για να διαλυθούν οι Μυστικές Υπηρεσίες μας, μιας και γνώριζε πολύ καλά αυτός όπως το έχει αναγνωρίσει ότι δεν είμαι εύκολος παίκτης, εξού και οι προτάσεις του για συζήτηση μαζί μου,

ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΣΤΗ ΡΟΔΟΣ.

Έτσι ακριβώς έπραξε και στην Ρόδο, αποδεκατίζοντας τον χειριστή μου τον «Τάσο» από διευθυντή κλιμακίου Ρόδου και υπεύθυνο για τα ανατολικά νησιά των Δωδεκανήσων, βάζοντας στην θέση του ένα υπερήλικα συνταξιούχο φιλοτελιστή, που πάσχει από ανία μιας και δεν ξέρει ποιος είμαι και ρωτάει τους σερβιτόρους στα εστιατόρια και στις καφετέριες στην Ρόδο να μάθει για εμένα.

ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΟΛΩΝ.

Ακολουθεί για τα δικά σας συμπεράσματα η Ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή των Ελλήνων ο ανεξάρτητος βουλευτής Ν. Αχαίας Νίκος Νικολόπουλος.

Loading...

One thought on “Ο Γιάννης Ρουμπάτης έστησε κόλπο σε βάρος της ΕΥΠ, με σκοπό την διάλυση των Μυστικών Υπηρεσιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *