Ο φασισμός και η τυραννία χέρι χερι στην χώρα μας

frontex
Ο φασισμός και η τυραννία χέρι χερι στην χώρα μας

Ο φασισμός και η τυραννία χέρι χερι στην χώρα μας… την λένε FRONTEX τώρα γιατί ο φασισμός έχει πάρα πολλά ονόματα και επειδή στον πολιτισμό σου όλα είναι ανάποδα… θα βάζουν δηλαδή τους ναζί να σε φυλάνε με τον ίδιο τρόπο που ο λυκος φυλάει τα πρόβατα…

…θα έχετε μια “εθνική κυβέρνηση” και δεν θα έχετε… θα ψηφίζετε τους πολιτικούς σας που σας ξεπούλησαν στους φασίστες της ΕΕ… για να σας οδηγήσουν στην οικονομική καταστροφή… και θα έρθει η στιγμή που θα τους πάρετε με τις πέτρες!
Τα λόγια αυτά σας ακούγονται πολύ γνωστά… αλλά από την μία μπαίνουν και από την άλλη πλευρά σας βγαίνουν. Ο στρουθοκαμηλισμός σας… για να σας το ξαναθυμίζω…έχει τα όρια του…επίσης ο φασισμός έχει τα δικά του όρια και τα όρια του είναι ανεξέλεγκτα!!!

Το οικονομικό φασισταριό που σε έχουν χώσει εμφανίζει όλο και πιο ξεκάθαρα την απαίσια φάτσα του…μαζί με τα τσογλάνια του θα σε υπερασπίζονται οι απόγονοι του Χίτλερ μέσα σε αυτές τις ιστορικές περιόδους σαν και αυτήν εδώ… αλλά εσύ δεν θα βλέπεις τις γερμανικές τους μπότες και τα ΣΣ σύμβολά τους….κοιμάστε όρθιοι τις στιγμές που η εθνική σας κυριαρχία χάνεται.

Τα τσογλάνια του ευρωπαϊκού τύπου “ελευθερίας” έχουν και τον προστάτη τους… τον ονόμασαν FRONTEX… διότι θα επιχειρεί μπροστά στα “αναχώματα”… στα εξωτερικά αναχώματα για να σε προστατεύει… ο μπράβος των κρατών μελών του Νεοναζιστικού οργανισμού της ΕΕ δεν θα σε ρωτάει όταν θα θέλει να επέμβει στα σύνορά σου… θα επεμβαίνει με το έτσι θέλω για να προστατευτεί.

Μέσα στο φασισταριό που ανήκεις θα πονάς και θα πληρώνεις το αόρατο χέρι του τραπεζικού φασισμού μέχρι την αιωνιότητα… θα τους ανήκεις εσυ και τα παιδιά σου. Θυμάμαι ακόμα τους πολιτικούς μας να συζητούν για το που θα θέλαμε να Θέλαμε να ανήκουμε; “Ανήκουμε εις την Δύση” είχε απαντήσει ο Κ. Καραμανλής στον άλλο προδότη τον Α. Παπανδρέου στην τέως ελληνική βουλη…έτσι λοιπόν από τότε μας παρέδωσαν στο φασισταριο της ΕΕ…πούλησαν την εθνική μας κυριαρχία στο ναζιστικό κράτος της Ευρώπης για τα κονδύλια του χρέους… σε εξεφτίλησαν αλλά ακόμα προτιμάς να τους ανήκεις…


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κάθε φασισμός έχει και τον στρατό του…τον ευρωπαϊκό στρατό, τον FRONTEX, που δημιουργείται για τη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της Ευρώπης. Αυτός ο στρατός έχει το δικαίωμα να λειτουργεί σε κράτη μέλη της ΕΕ, ακόμη και εάν οι επιμέρους χώρες δεν συμφωνούν.

Κάποτε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Τόμας Τζέφερσον είχε δηλώσει το εξής: «Ο κύριος λόγος γιατί οι πολίτες πρέπει να έχουν το δικαίωμα της κατοχής των όπλων, είναι ότι θα μπορούν να τα χρησιμοποιούν ως τελευταία λύση για να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους ενάντιων της τυραννίας της κυβέρνησης.»

Frontex in Simple Gematria Equals: 102
Al Qaeda in Jewish Gematria Equals: 102

Loading...

2 thoughts on “Ο φασισμός και η τυραννία χέρι χερι στην χώρα μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *