17:51 - 21/12/2018

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΝΑΣΥΣΤΗΝΕΙ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΊΑ

Διαφημίσεις

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Γίνεται σε όλους σας αντιληπτό, ότι ο πανούργος ηγέτης της Τουρκίας και όλων των ισλαμικών κρατών Ρ. Τ. Ερντογάν, εκδηλώνοντας καθημερινά την αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο, μόνο τυχαία δεν είναι αυτή η ακραία συμπεριφορά! Ο Τούρκος Σουλτάνος, έχοντας απέναντί του, άοκνους, άοσμους, άνευρους και εν πολλοίς αναίσθητους – για να μην πω ακόμη πιο ατιμωτικές εκφράσεις – Έλληνες πολιτικούς, επί σειρά ετών προετοιμάζει το έδαφος με την αμέριστη συμπαράσταση της Αλβανίας, προκειμένου να υλοποιήσει το όνειρό του, που είναι η αναγέννηση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! Και στην Πατρίδα μας οι Έλληνες πολιτικοί εν μέσω των Μνημονίων, που έχουν απονευρώσει το Στράτευμα, ζουν στην κοσμάρα τους, ή αυτές τις εντολές πιθανότατα παίρνουν από τα έξωθεν ανθελληνικά Στρατηγεία!

Ύποπτες αφίξεις σε Κω και Κρήτη…

Πολλές φορές έχω αρθρογραφήσει, με υψηλής εγκυρότητας πληροφορίες, για τον κίνδυνο που δημιουργείται από την τουρκική αρπακτική διάθεση των Τούρκων στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, από τη στιγμή που σύμμαχος της Τουρκίας είναι – όπως πάντα – η Γερμανοσαξονική “Ευρωπαϊκή Ένωση”! Η οποία έχει μεταβάλλει τα Δωδεκάνησα σε γκέτο παράνομων μεταναστών, κυρίως σκληρών Ισλαμιστών! Και είναι απόλυτα ξεκάθαρο διά γυμνού οφθαλμού, πως κυρίως έχουν στοχοποιηθεί, η Λέσβος, η Κως και η Κρήτη! Σε αυτά τα νησιά μας έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο από τις τελευταίες αφίξεις οικογενειών από το Ιράκ και τη Συρία! Καθώς και Τουρκομάνων Σουνιτών, οι οποίοι κρίθηκαν ακατάλληλοι για την παραμονή τους στην γερμανική Επικράτεια και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μεταφέρθηκαν στην Κρήτη! Επίσης, στην Κω έχουν μεταφερθεί – επιπλέον – Παλαιστίνιοι από τη Λωρίδα της Γάζας, οι οποίοι ενδεχομένως να ελέγχονται από την οργάνωση της Χαμάς (σ.σ. Ισλαμικό Κίνημα Αντίστασης – Παλαιστινιακή Σουνιτική παραστρατιωτική οργάνωση), η οποία όπως είναι γνωστό έχει άριστες σχέσεις (μπορεί και να ελέγχεται) με την Mossad (σ.σ. Μυστική Υπηρεσία του Ισραήλ, αντίστοιχη της δικής μας ΕΥΠ)!

Τουρκική η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα (;;;)…

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει εκδηλωθεί – το επαναλαμβάνω πάλι κι ας γίνομαι κουραστικός, εν μέσω της μεγάλης οικονομικής κρίσεως που μαστίζει την Ελλάδα – μεγάλο ενδιαφέρον από πλευράς – κυρίως – του Κατάρ για αγορά μεγάλων εκτάσεων γης στην Κω!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το ύποπτο ενδιαφέρον που εκδηλώνεται από Καταριανούς λεφτάδες (σ.σ. “αδέλφια” εξ αίματος με τους Τούρκους) το τελευταίο διάστημα για αγορά γης στην Κω, αφού την Κω έχουν επιχειρηματικά “κυριεύσει” οι Αλβανοί! Οι οποίοι έχουν αγοράσει μαγαζιά εύκολης – φτηνής πρόσβασης των κατοίκων. Όπως, οβεληστήρια, ταχυφαγεία κλπ. Έτσι στο Νησί έχουν δημιουργηθεί ισχυρότατοι θύλακες Αλβανών Κοσοβάρων και Αλβανών Τσάμηδων!

Και δεν είναι καθόλου τυχαία η επαναφορά του τουρκικού ενδιαφέροντος στη νήσο Ψέριμο, η οποία βρίσκεται βόρεια της Κω και ΝΑ της Καλύμνου! Της οποίας την ελληνική κυριαρχία αμφισβητεί η Τουρκία, σε συνδυασμό με τις τουρκικές απειλές και την αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας του τριγώνου Κύπρου – Δωδεκανήσων – Κρήτης! Προς αυτήν την κατεύθυνση και ο πρόσφατος τουρκικός χάρτης πρόκληση που κυκλοφόρησε η Τουρκία και στον οποίο τα ¾ της Κρήτης χαρακτηρίζονται ως Τουρκία! Εξαφανίζοντας από της ελληνική Επικράτεια τα Δωδεκάνησα! Έτσι είναι πολύ ξεκάθαρο το παιχνίδι των Τούρκων και οι επεκτατικές τους βλέψεις!

Στο πλαίσιο αυτής της προκλητικής στρατηγικής της Τουρκίας, ας εντάξουμε και την εγκληματική στάση του φασίστα ηγέτη της Αλβανίας Έντι Ράμα εναντίον των Ομογενών μας στη Βόρειο Ήπειρο! Αυτό το πολεμικό κλίμα της Αλβανίας κατά της Ελλάδος έχει ως αποτέλεσμα τη διάσπαση της δυνάμεως των Ενόπλων μας Δυνάμεων σε πολλαπλά μέτωπα!

Σε αυτές τις προκλητικές και επιθετικές προκλήσεις της Τουρκίας και της Ελλάδος, η Ελλάς δεν έχει συμμάχους! Αντίθετα έχει δηλωμένους εχθρούς, που τάχατες είναι φίλοι μας και εταίροι μας! Και ομιλώ για την Αγγλία και την Ιταλία (σ.σ. που εν πολλοίς εξουσιάζεται από το Βατικανό)! Γι΄ αυτό ακούγεται, ότι το γενικό πρόσταγμα των Δυνάμεων στην Κω, που επιβουλεύονται την κυριαρχία της, την έχει Αλβανό-Ιταλός που διατηρεί στο Νησί τρία μαγαζιά φαγητού!

Ο Ερντογάν ορέγεται την Κω…

Ο Ρ. Τ. Ερντογάν μελετά ιστορία, αντίθετα από τους δικούς μας ανιστόρητους πολιτικούς! Έτσι γνωρίζει, ότι ένα από τα σημεία εισβολής των γερμανικών αποβατικών στρατευμάτων στα Δωδεκάνησα, τον Σεπτέμβριο του 1943 έγινε στο Μαρμάρι της Κω, στα βόρεια του Νησιού!

Σήμερα στο Μαρμάρι, στο Λινοπότι, στο Πυλί και στο Ζιπάρι, ζουν πάνω από πέντε χιλιάδες Αλβανοκοσοβάροι και αρκετές εκατοντάδες Αφγανοπακιστανοί, όπως και αρκετοί Σουνίτες Μουσουλμάνοι!

Λίαν αποκαλυπτική πληροφορία της υψηλής πηγής μας, λέγει ότι ο Ρ. Τ. Ερντογάν έχει καταλήξει ότι η κατάληψη της Κω θα πραγματοποιηθεί από τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις εντός τριών ωρών! Με την συνεργασία όλων των παράνομων μεταναστών, που έχουν κυριεύσει την Κω και οι οποίοι την ώρα της τουρκικής επιθέσεως θα δημιουργήσουν γενικευμένο αντάρτικο στο Νησί!

Αλλοτρίωση της Κοινωνίας της Κω…

Ωστόσο στην Κω προκύπτει εσχάτως, έντονο πρόβλημα με την υπονομευτική δράση διαφόρων αιρέσεων και πνευματιστικών οργανώσεων, που σκοπό έχουν τη διάβρωση της ελληνικής Κοινωνίας του νησιού!

Επί παραδείγματι, στην Καρδάμαινα ιδρύθηκε κέντρο Ινδουισμού  Hatha yoga. Μια κίνηση που προστίθεται στο αποσαθρωμένο κοινωνικό εγχώριο ιστό, που μαστίζεται από εποικισμό αλλοθρήσκων, διαζύγια Ορθοδόξων γάμων και γάμων μεταξύ Ελλήνων της τοπικής Κοινωνίας με αλλόθρησκους!

Επίσης, στην Κέφαλο ιδρύθηκε μεγάλο Κέντρο Ρέικι (σ.σ. εναλλακτική ιατρική Βουδιστικής προέλευσης) από Αγγλοσάξονες! Όπως το ίδιο συνέβη στο Μαστιχάρι της Κω! Επίσης ανησυχητικό, το κοινό στοιχείο της Κεφάλου και της Καρδάμαινας είναι ότι, εκεί κατοικούν πολλοί Άγγλοι, οι οποίοι ενθαρρύνουν αυτές τις πνευματιστικές πρακτικές και οι οποίες είναι απέναντι από την Ορθοδοξία! Έτσι τις προωθούν στην Κοινωνία του Νησιού, όπως προωθούν και τον Αγγλοσαξονικό Προτεσταντισμό, ο οποίος είναι τελείως απέναντι από την ιδιοσυγκρασία του Έλληνα Ορθόδοξου! Κατ΄ αυτόν τον τρόπο επιχειρείται η αλλοτρίωση της τοπικής Κοινωνίας και η ελαχιστοποίηση της αντίδρασης και αντίστασής της, όταν φτάσει η δύσκολη ώρα…

Δεν πρέπει να υπάρχει κατάλληλη προετοιμασία;

Μας ενημερώνουν επίσης, πως υπήρχε πρόβλεψη αρχικής προγραμματισμένης εκπαίδευσης στην Κω των τμημάτων Εθνοφυλακής σε αντικείμενα ακροβολισμού και τακτικών βολών! Που τελικώς δεν πραγματοποιήθηκε!

Ισχύει αυτή η πληροφορία περί της αναβολής εκπαιδεύσεως της Εθνοφυλακής μας;

Εάν ναι, αποφασίστηκε πότε θα εκτελεστεί;

Γιατί σε αντίθετη περίπτωση, αυτά τα σημάδια είναι εξόχως ανησυχητικά! Αφού ο στρατιωτικός σχηματισμός που υπερασπίζει την Κω (80 ΑΔΤΕ – Ανώτατη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής) και την Ψέριμο χρειάζεται “ενίσχυση” και “γνώση”!

egerssi.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Άρε άσχετοι. Ούτε τι είναι η χάθα γιόγκα και το ρέικι δεν ξέρετε και θέλετε να ασκήσετε και κριτική για το θέμα!!!
    Η χάθα γιόγκα είναι το μοναδικό σύστημα που προέρχεται από τους προέλληνες, πριν τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα και ασκεί όλους τους αδένες (επίφυση, υπόφυση, θυρεοειδή, θύμο, πάγκρεας,επινεφρίδια και γεννητικούς αδένες), για την ΤΕΛΕΙΑ υγεία τους και την παραγωγή των ορμονών τους, που είναι ο κυριότερος παράγοντας ΥΓΕΙΑΣ του ανθρώπου. Φεύγοντας προς τα ανατολικά μετά τον κατακλυσμό, οι προέλληνες την έφεραν στην Ινδία και τώρα επιστρέφει στις ρίζες της.

    Ομοίως και το ρέικι, ασκούνταν στα Ασκληπιεία όπου με μαγνητικά-ενεργειακά περάσματα από τα χέρια των Αρχιερέων, αποκαταστούσαν τις διαταραγμένες ενεργειακές ροές των πασχόντων, συνδυασμένο με αρχαία ελληνική μάλαξη και μαγνητική ενέργεια από τα χρυσά φίδια που έτρεφαν με γάλα από κατσίκες, που με την σειρά τους τρέφονταν από χορτάρι φυτρωμένο σε μαγνητικό χώμα που έφερναν από την Μαγνησία, τον σημερινό Βόλο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*