Ο ΕΝ ΠΟΛΛΑΙΣ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ ΠΕΡΙΠΕΣΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Την περασμένη Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018, ο εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσών και εκπεσών πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, έδωσε συνέντευξη, λέγοντας ανακρίβειες μιας σκοτεινής περιόδου (σ.σ. κυβερνήσεως Παπαδήμου)!

Έτσι, με προκαλεί να απαντήσω σε αυτές τις ανακρίβειες, αφού διατέλεσα εκ των υψηλοτέρων στελεχών του ΛΑΟΣ (2000-2011 – όταν και διαγράφηκα με πρωτοβουλία του Γιώργου Καρατζαφέρη, επειδή η αφεντιά μου και κάποιοι άλλοι συναγωνιστές κάναμε αντιμνημονιακό αγώνα)! Έχω λοιπόν, ιδίαν άποψη των γεγονότων, από τη στιγμή που διατέλεσα Αναπληρωτής Γ.Γ. του κόμματος, μετέχων επί 8 έτη στο ανώτερο θεσμικό του Όργανο, το Εκτελεστικό Γραφείο!

Η “πατριωτική” (;;;) στάση του Γιώργου Καρατζαφέρη…

Έτσι, σε ερώτηση για το πώς κρίνει την απόφασή του να συμμετάσχει στην κυβέρνηση Παπαδήμου (σ.σ. συμμετείχε ο ΛΑΟΣ, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, ο δε ΛΑΟΣ με 4 υπουργούς), απάντησε:

«Σας μεταφέρω μέρος του διαλόγου μου με τον τότε πρόεδρο της Δημοκρατίας όταν μου ζήτησε να μεταβώ στο προεδρικό Μέγαρο!

“Γιώργο σε παρακαλώ να βοηθήσεις”!


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

“Κύριε Πρόεδρε δεν χρειάζομαι εγώ. Έχουν μαζί (σ.σ. ΠΑΣΟΚ – ΝΔ) 250 βουλευτές”!

“Σε θέλω γιατί δεν μπορούν να συνεννοηθούν οι δυο τους (σ.σ. Παπανδρέου – Σαμαράς)”!

“Πρόεδρε αν βοηθήσω θα χάσω το κόμμα μου”!

“Από το να χαθεί η Ελλάδα (;;;)”!

Ήξερα από πριν τι θα συμβεί.. Θέλανε φανταστείτε να κάνουν πρωθυπουργό τον Πετσάλνικο με ό,τι συνεπάγετο αυτό. Εκείνο το βράδυ που πρότεινα και επέβαλα τον Παπαδήμο για πρωθυπουργό (σ.σ. των άνθρωπο των τραπεζών και των “αγορών” που ρουφούν το αίμα του λαού μας) αντιλαμβάνεστε ότι μπορούσα να καταλάβω όποια θέση ήθελα. Δεν το έκανα»!

Η επιλεκτική μνήμη του Γιώργου Καρατζαφέρη…

Δηλαδή, με άλλα λόγια ο κ. Καρατζαφέρης μας “αποκαλύπτει”, πως ο Κάρολος Παπούλιας τον εκλιπαρούσε, να βάλλει πλάτη για να “σωθεί” η Πατρίδα, στην πρώτη συμμετοχική κυβέρνηση της προδοσίας!

Και εκείνος “με βαριά καρδιά” συμμετείχε για να “σώσει” την Ελλάδα, παρ΄ ότι γνώριζε,  πως έτσι θα διαλυθεί το κόμμα του!

Προφανώς, ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει επιλεκτική μνήμη και γι΄ αυτό πρέπει να γνωστούν τα εξής παγκοίνως αληθή!

Τον τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμο, τον επέλεξαν εκείνη την εποχή για Πρωθυπουργό της Ελλάδος (σ.σ. η κυβέρνηση του καταστροφικού PSI), η Καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ και ο τότε Πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, μετά την πανωλεθρία της Σύσκεψης Κορυφής των Κανών της ΕΕ, όπου ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αναγκάσθηκε να αυτό-εξευτελιστεί και να παραδώσει την Εξουσία, παρ΄  ότι είχε εκλεγεί το ΠΑΣΟΚ με απόλυτη αυτοδυναμία!

Τα φληναφήματα περί Πετσάλνικου είναι για δημόσια κατανάλωση!

Όσον αφορά τις “εικασίες” του ΠτΔ προς τον Γιώργο Καρατζαφέρη – και εάν πράγματι υπήρξαν αυτές – δεν αντιλαμβάνεται ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ότι τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα γιατί, ο ίδιος ομολογεί, πως είναι μέρος του ολέθριου Συστήματος που απεργάστηκε και εξακολουθεί να απεργάζεται τη διάλυση της Πατρίδος μας;

Επιπρόσθετα, θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι, πως το ανώτερο θεσμικό Όργανο στα δημοκρατικά κόμματα, είναι το Εκτελεστικό Γραφείο! Το οποίο συνεκλήθη το Μάιο του 2010 για να εκτιμήσει και να αποφασίσει αν το κόμμα – ο ΛΑΟΣ – θα συνηγορούσε υπέρ της ψηφίσεως στη Βουλή του πρώτου Μνημονίου με την 15μελή κοινοβουλευτική του Ομάδα (σ.σ. Το Μνημόνιο υιοθετήθηκε το Μάιο του 2010 με τη χρηματοδότηση ενός προγράμματος σταθεροποίησης της ελληνικής οικονομίας υπό την καθοδήγηση του ΔΝΤ. Αυτό το πρώτο Μνημόνιο, έφερε το δεύτερο, κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και το τρίτο, κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου. Να σημειωθεί πως το πρώτο Μνημόνιο, όπως και τα δυο επόμενα δεν προέβλεπαν αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους)!

Το Εκτελεστικό Γραφείο λοιπόν του ΛΑΟΣ, αποφάσισε κατά πλειοψηφία 9 έναντι 2 ψήφων (σ.σ. μειοψήφησαν ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Άδωνις Γεωργιάδης) να καταψηφίσει η 15μελής Κ.Ο. του ΛΑΟΣ, αυτό το πρώτο επαχθές Μνημόνιο!

Δυστυχώς όμως, ο Γιώργος Καρατζαφέρης αγνόησε αυτήν την ιστορική απόφαση του Ε.Γ. του ΛΑΟΣ και γι΄ αυτήν την απόφασή του θα πρέπει να δώσει κάποια εξήγηση, κάποια ημέρα! Αλλά και όλοι εκείνοι, οι Βουλευτές του κόμματος που τότε δουλικά ψήφισαν υπέρ του πρώτου Μνημονίου!

Ήθελε το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης ο Γιώργος Καρατζαφέρης…

Όσον αφορά τη δήλωσή του: “αντιλαμβάνεστε ότι μπορούσα να καταλάβω όποια θέση ήθελα. Δεν το έκανα”, θα του απαντήσω:

Η συμφωνία μεταξύ των 3 πολιτικών αρχηγών (σ.σ. Παπανδρέου, Σαμαράς, Καρατζαφέρης) που αποτέλεσαν την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, ήταν να υπάρχουν  3 αντιπρόεδροι στην κυβέρνηση Παπαδήμου (σ.σ. Παπανδρέου, Σαμαράς, Καρατζαφέρης)! Και αυτό – σύμφωνα με τις πληροφορίες μας – για να καμφθεί η επιθυμία του Γιώργου Καρατζαφέρη να αναλάβει το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης!

Στη συνέχεια, η Άγκελα Μέρκελ χάλασε τα σχέδιά τους περί των 3 αντιπροέδρων και έτσι, η κατάληξη ήταν, οι 3 πολιτικοί αρχηγοί που στήριζαν την κυβέρνηση Παπαδήμου να μείνουν εκτός κυβερνήσεως!

Συμφωνεί σε κοινή κάθοδο με άλλα κόμματα, αλλά μόνο αν ηγηθεί εκείνος…

Στην ερώτηση δε, περί Ένωσης των πατριωτικών κομμάτων με κοινή κάθοδο στις προσεχείς εκλογές, ο κ. Καρατζαφέρης απάντησε:

«Είμαστε ανοικτοί για κάτι ουσιαστικό και όχι περιστασιακό. Αρκεί ο καθένας να γνωρίζει το ειδικό βάρος του στον χώρο. Επαναλαμβάνω, ο διάλογος πρέπει εξ αρχής να προστατευτεί από αιθεροβάμονες απαιτήσεις»!

Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν έχει αντίρρηση στη σύμπραξη “πατριωτικών” δυνάμεων σε κοινή κάθοδο στις προσεχείς εκλογές, αλλά με αρχηγό το Γιώργο Καρατζαφέρη! Αυτό άλλωστε, δεν υποδηλώνει το: “Αρκεί ο καθένας να γνωρίζει το ειδικό βάρος του στον χώρο”;

Αυτός δεν ήταν άλλωστε, ο λόγος που δεν προχώρησε η συνεργασία με τη “Νέα Δεξιά” του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη, αλλά και με άλλα κόμματα;

Αλλά, τι τα θέλετε, τι τα γυρεύετε, ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν έχει πλέον καμιά νομιμοποιητική πολιτική βάση, ούτε μπορεί να συμμετάσχει, πολύ δε περισσότερο να ηγηθεί μιας πατριωτικής κίνησης, που θα την αποτελούν κι άλλα κόμματα!

Διότι το κόμμα του δεν έχει καμιά προοπτική, αφού βρίσκεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις σε χαμηλές πτήσεις, κάτω της μιας ποσοστιαίας μονάδας!

Αφωνία για το Σκοπιανό ή είναι ιδέα μας;

Αλλά, λόγω του θέματος των τελευταίων μηνών, που όλη η Ελλάδα συγκλονίζεται και ασχολείται με την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, όπου κατά κοινή ομολογία δοκιμάζεται η ύπαρξη της Ελλάδος και έχει ξεσηκωθεί σύσσωμος ο ελληνικός λαός, εκείνος τι ακριβώς πράττει; Μόνον σιωπά! Χωρίς αιδώ…

Από τη στιγμή, που είναι και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού διαύλου ΑΡΤ TV, στον οποίο έχει ο ίδιος καθημερινή εκπομπή!

Μπορεί να μας πει, πόσα τηλεοπτικά πάνελ έχει “στήσει” με έγκριτους νομικούς, ιστορικούς κλπ προκειμένου να αναδείξει την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών;

Έχει κάνει μια εκδήλωση σε δημόσιο χώρο γι΄ αυτό το μείζον ελληνικό ζήτημα, καταδικάζοντας τους παραχαράκτες της ελληνικής ιστορίας και τους κλέφτες των ιερών και των οσίων της φυλής μας;

Απεναντίας, αντιλαμβανόμεθα το τελευταίο διάστημα μια “ιδιαίτερη” μεταχείριση προς την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Συμβαίνει κάτι ή είναι λάθος η αίσθησή μας;

Μετά ταύτα, επανέρχομαι…

ο Παναγιώτης Αποστόλου

Πολιτικός αναλυτής – αρθρογράφος

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

Loading...

14 thoughts on “Ο ΕΝ ΠΟΛΛΑΙΣ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ ΠΕΡΙΠΕΣΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

 1. ΜΑΚΗΣ says:

  και τι δουλεια ειπαμε οτι κανεις εσυ σημερα?11 χρονια και δεν ειχες καταλαβει τιποτα και τωρα το παιζεις πολιτικος αναλυτης?μαλιστα

 2. ΗΛΕΚΤΡΑ says:

  Τον Καρατζαφερης τον στήριζα μέχρι. Α τον ακούσω να λέει πως ο Σημιτης ειναι εθνικό κεφάλαιο. Πολυ πριν τα μνημόνια. Στην αρχη νόμισα πως δεν ακουσα καλα, δυςτυχως ομως, πολυ καλα ειχα ακούσει. Ο Σημιτης εθνικό κεφάλαιο. Αν ειναι δυνατόν. Απο τοτε σταμάτησα να τον στηρίζω. Αργοτερα βεβαια με την ψήφιση του του πρώτου μνημονίου κλπ έχασα πάσα ιδέα. Ο κύριος Καρατζαφερης δεν σκέφτηκε πως οι ανθρωποι που τον ψήφιζαν τοτε, ηταν ανθρωποι ακομματιστοι, πατριωτες και κυριως σκεπτόμενοι. Αυτο ηταν το λαθος του. Νόμισε πως είχε να κανει με Πασοκους, με Νεοδημοκράτες,, με Συριζαίους, με Κούκουεδες κλπ. Με κομματόσκυλα δηλαδη.
  Επρεπε να καταλάβει πως είχε να κανει με Ελληνες μονο και τιποτα αλλο.

  • αναδελφος says:

   κυρια μου το να εισαι σκεπτόμενος ειναι εγκλημα εκ προμελετης κατα τους πολιτικους (να συληφθη το προσοπο που σκεπτεται και φαλαγκα στα ποδια μεχρι να ερθει ο δικηγορος του)

 3. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Ο Καρατζαφέρης είναι φιλόδοξος, πολύ φιλόδοξος. Κάποτε κρύφθηκε κυριολεκτικά πίσω από το Χριστόδουλο και έτσι το έπαιξε πατριώτης και χριστιανός Ορθόδοξος. Μετά πέθανε ο Χριστόδουλος ή για να είμαστε ακριβείς τον έβγαλαν από τη μέση και έτσι επένδυσε στην εποχή των μνημονίων, θέλοντας να συμμετάσχει στην εξουσία, να ψηφίσει τα μνημόνια ικανοποιώντας τους ξένους και να μην έχει φθορά. Στο τελευταίο απέτυχε. Τώρα επανήλθε δριμύτερος και δεν ενδιαφέρεται για την κοινή κάθοδο των πατριωτικών δυνάμεων, αλλά επειδή πιστεύει ότι δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία κανενός κόμματος στην επόμενη βουλή, θέλει να το παίξει υπερκομματικός πρωθυπουργός. Έτσι αδιαφορεί για την ένωση των πατριωτικών δυνάμεων αυτού του δύσμοιρου τόπου, που είναι η μόνη σωτηρία και για το τόπο και για το λαό και που αν υπήρχε ίσως να το είχαν σκεφθεί πολύ να μας κάψουν εκείνοι που το έκαναν

 4. anonymous says:

  Απλά πράγματα, παίζουν και οι δύο (αρθρογράφος και Καρατζαφέρης) το παιχνίδι που τους είπαν να παίξουν ώστε κόψουν όσες περισσότερες ψήφους μπορούν από την Χρυσή Αυγή. Φυσικά δεν το παίζουν σε συνεννόηση. Ο μεν Καρατζαφέρης συμμετέχει σε δεξιές/πατριωτικές ομάδες με σκοπό την προσέλκυση ψήφων ο δεν ανώνυμος αρθρογράφος παζαρεύει κάποια θέση, μάλλον προς ΝΔ μεριά με σκοπό και αυτός να τονίσει την δήθεν πατριωτική πλευρά του κόμματος.

 5. Ο τρελός του χωριού says:

  Έβαλε πλάτη και την υπογραφή του στο πρώτο μνημόνιο! Αυτό δεν συγχωρείται ! Ο Καρατζαφέρης δεν διαφέρει σε τίποτα από όλους τους υπόλοιπους! Το ίδιο σκαρτος και προδότης!

 6. Νικὀλαος says:

  Πολὺ παραμῦθι, πολὴ χολή πολὺ μῖσος….
  Καὶ ἐσὺ αἰσχρολόγε ἀυτοαποκαλεῖσαι πολιτικὸς ἀναλυτής… Χωρὶς ἴχνος ντροπῆς βεβαίως. Ἀλλὰ εἰς πεῖσμα δικόσου καὶ κάποιων ὁμoίων σου ὁ Καρατζαφέρης ἀνεβαίνει. Καὶ θὰ εἶναι ἡ ἔκπληξις τῶν ἐκλογῶν.
  Ὑπομονὴ ἀρχιψευταρὰ λιβελλογράφε!

 7. Ο Εκλεκτός Έλλην says:

  Κομματικός βούρκος. Οχετός. Βόθρος, αηδία και σήψη. Το κάθε κόμμα ένας μικρόκοσμος, πέραν αυτού τίποτε. Σκατά στα μούτρα μας. Ακόμα και στα δικά μου που δεν έχω ψηφίσει απο το τέλος του προηγούμενου αιώνα και όχι επειδή έπαψα να ψηφίζω αλλά γιατί υπάρχω !

 8. Xerixeriolaos says:

  Ηγέτης… Μια εικονα χιλιες λέξεις… Στην πρωτη το σημα.. Με το εντονο κοκκινο.. Και την ελλαδα να.. Μεγαλωνει στα τέσσερα σημεια του οτροζοντα.. Αυτο συμβολιζε ο σταυρος με τα βελάκια.. Στο δεύτερο.. Να ξεθωριαζει.. Το συμβολο χωρίς κατευθυνση και προσανατολισμο… Ο ηγέτης μπαινει μπροστά δε βαζει παπαδημους.. Παταει σε παπαδημους σε γαπ καραμαληδες σιμητιδες.. Και τους βαζει φυλακη.. Νασωσουμε την ελλαδα και μετα καθαρση.. Μη γενοιτο…. Υποθαλψη εγκληματια και. Συγκαλυψη ευθηνων καθιστουν συνενοχη… Λιγος… Εχει ενα καλο…. Αγαπαει την Ελλάδα.. Και την ορθοδοξια… Αυτο δε φτανει οπως και με το χριστοδουλο… Εκανε πισω οταν καταλαβε οτι εκανε λαθος…. Ειναι εμπιστος ανικανος να προδωσει την πατριδα αποτελει τιμη για πολιτικο…. Ειναι μονος κουκος, ρεαλιστης… Και δεμπορει να φερει τη ανοιξη… Ειναι αγαπητος φιλοτιμος… Και για πολιτικος εμπιστος.. Να κανει αγωνα για επιστροφη του Βασιλιά.. Το να μπει επικεφαλής σε δεξιο σχηματισμό.. Με φιλορωσικη κατεύθυνση αδιεξοδο γορδιος δεσμος…. Να κανει αγωνα για προεραιτικη ταυτοτητα…. Θα τον ψηφισω.. Μονο για αυτο αν το κανει… Εχει την συμπαθεια μου. Τον θεορω φίλο ενας μικρος χριστοδουλος… Αδυναμια.. Να αλλάξεις κατι που λειτουργεί ανορθοδοξα.. Την ανυπαρκτη δημοκρατία.. Με ορθοδοξο κομμα… Εχουμεγκλομποφασισμο….κα χωρα ξεφραγο αμπέλι που την τρ ωγουν ξενοι μπροστα στα ματια μας κι απεμεινε σα τη δραγασια στο αμπέλι… Αιτολως και παισιος θα γινουν γεγονοτα οχι στην ταυτότητα.. Υποχρεωτικα… Θα επεμβει ο θεος.. Η επιθεση στο ιραν ειναι η αφετηρια. Ωστε να τρεξουν με ταχύτητα τα παντα ολα… ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ….. ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ.. Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ.. ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΙΣΛΑΜΟΟΡΚ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ.. ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ… ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΕΦΑΛΟΙ…. ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ…. ΞΥΠΝΗΣΤΕ… ΤΟ ΡΕΜΠΕΛΟ…. ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ… ΤΗΝΠΙΘΑΝΗ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ.. ΠΡΟΣΟΧΗ.. ΥΠΆΡΧΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ.. ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ… ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΖΙΚΕΡΤ… ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΤΗΣΗ.. ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.. ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ.. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΨΘΧΗ ΜΑΣ… Η ΕΛΛΆΔΑ.. ΤΟ ΣΩΜΑ.. Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΦΟΜΙΟΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ….. ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΗ.. ΓΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ.. ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ… ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.. ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΕ ΕΒΕΡΕΣΤ.. ΜΕΧΡΥΣΕΣ ΛΥΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ… ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ….. ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΡΝΟΥΝ….. ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΞΡΟΝΟΝΤΑΙ.. ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ….ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕ ΣΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.. ΜΟΝΟ Η ΔΥΝΑΜΗΣ.. ΤΗΣ ΥΠΕΡΜΑΧΩ ΣΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΑΣ…. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΜΗΧΑΝΗ ΘΕΟ….. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΤΩΜΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΑΖΡΥΤΟΥΝ ΟΙ ΑΕΤΟΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΑΕΤΩΝ.. ΜΕ ΛΑΒΑΡΟ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ… ΘΑ ΚΥΜΑΤΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ… ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΔΥΝΑΤΟ.. ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ… ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΕ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ…. ΠΑΙΣΙΟΣ…. ΜΟΝΟ Ο ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΗΜΩΝ ΕΚ ΠΕΝΙΑΣ…. ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΘΑ…. ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ…. Κι οπως το κλαδι το ξερο βλαστησε εγινε δενδρο κι εκανε καρπους ετσι θα γινει.. Ο θεος πετρες τις κανει λαο του και σκευος εκλογης.. Ποσο μαλον οτα αυτος διαλεξε τους Έλληνες..ψηλα το κεφαλι βυζαντιο και παλι… Θα μας στεηλει νέο… ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ.. ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ.

 9. Desmotis says:

  Τρία ηταν τα ατοπήματα, του υπέρ πατριώτης.1Ρηξη και ανατροπή, αυτό το εγκατέλειψε μόλις άρχισε να ανεβαίνει. 2.ερωτησεις για τα εξοπλιστικά και 3.συμμετοχη στο κλέφτη τραπεζίτη, για να μας σώσει. Το καλύτερο ηταν όταν βρέθηκαν 8μηρια στο λογαριασμο του σε εξωχορια εταιρεια,Κυπρο και, τι είπε στην ερώτηση του εφέτη, ξέχασε να τα δηλώσει η λογίστρια……ετσι το κακούργημα εγεινε πλημμέλημα και ,όλοι καλά. Όξο @ούστη λαμόγιο απ τη παράγκα.Ο κόσμος δε ξεχνά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *