ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

O εφιάλτης της πλημμύρας επέστρεψε στην Καρδίτσα: Εκκενώνονται χωριά – Αποκλειστικά υπεύθυνη η κυβέρνηση για τη νέα καταστροφή

· Κατοχικά Νέα

‘Όπως στην περίπτωση της Μαγνησίας έτσι και στην Καρδίτσα επί τρεις εβδομάδες δεν έκαναν τίποτα για να αποτρέψουν μία νέα καταστροφή

Μετά την Μαγνησία και την πόλη του Βόλου που για άλλη μία φορά μέσα σε τρεις εβδομάδες έχουν «πνιγεί» στα νερά, ο εφιάλτης της πλημμύρας επιστρέφει και στην Καρδίτσα.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η έλλειψη έστω και της παραμικρής προσπάθειας των αρχών και της κυρβέρνησης να μην επαναληφθεί αυτό που συνέβη, πριν τρεις εβδομάδες.

Οι κάτοικοι βιώνουν ξανά τον ίδιο εφιάλτη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα εστάλη νέο μήνυμα του 112 για να εκκενωθούν τέσσερα χωριά της Καρδίτσας λόγω της νέας κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή.

Συγκεκριμένα η Πολιτική Προστασία κάλεσε τους κατοίκους των περιοχών Λεύκη, Ορφανά, Φύλλο και Αστρίτσα Καρδίτσας να απομακρυνθούν προς Ιτέα.

«Αν βρίσκεστε στις περιοχές Λεύκη, Ορφανά, Φύλλο, Αστρίτσα απομακρυνθείτε προς Ιτέα λόγω έντονων πλημμυρικών φαινομένων. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει το μήνυμα του 112.

Νωρίτερα εστάλη μήνυμα μέσω του 112 και προς τους κατοίκους του οικισμού Κάμπος Λάρισας προκειμένου να απομακρυνθούν προς Λάρισα. Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στον οικισμό Κάμπος απομακρυνθείτε προς Λάρισα λόγω έντονων πλημμυρικών φαινομένων. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Είχε προηγηθεί μήνυμα από το 112 στον Παλαμά Καρδίτσας ώστε όσοι είναι στην περιοχή να είναι σε ετοιμότητα.

Το μήνυμα έγραφε: «Ενεργοποίηση 112. Αν βρίσκεστε στην περιοχή του Παλαμά παραμείνετε σε ετοιμότητα λόγω κινδύνου πλημμυρικών φαινομένων‼️ Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Μήνυμα από το 112 και στον Αμπελώνα

Νωρίτερα, μήνυμα από το 112 εστάλη σε όσους βρίσκονται στον Αμπελώνα Παλαμά στην Καρδίτσα λόγω της κακοκαιρίας Elias.

«Ενεργοποίηση 112. Αν βρίσκεστε στον οικισμό Αμπελώνα δήμου Παλαμά απομακρυνθείτε προς Ιτέα λόγω πλημμυρικών φαινομένων‼️ Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών» αναφέρει το μήνυμα.

Ο δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου αποφάσισε την αναστολή της έναρξης των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου για την ασφάλεια των μαθητών και πολιτών, αλλά το πρόβλημα πλέον είναι αν μέχρι τότε θα υπάρχουν… σχολεία.

pronews.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Tech

Κρήτη: Δύο ηλεκτρονικές απάτες 650.000 ευρώ σε έξι ημέρες – Το κόλπο με τις 55 μικρές μεταφορές

Κέντρα δεδομένων και υποδομές τεχνητής νοημοσύνηςTech

Δυτική Μακεδονία: Έρχεται νέος υπερυπολογιστής AI και κόμβος υδρογόνου – Επένδυση για την επόμενη μέρα μετά τον λιγνίτη

Πλοίο στο Αιγαίο - φωτογραφία αρχείουΕΛΛΑΔΑ

Βυθίστηκε επιβατηγό-οχηματαγωγό ανοιχτά της Σίφνου ενώ ρυμουλκούνταν – Σώοι οι δύο επιβαίνοντες

Μία απάντηση στο “O εφιάλτης της πλημμύρας επέστρεψε στην Καρδίτσα: Εκκενώνονται χωριά – Αποκλειστικά υπεύθυνη η κυβέρνηση για τη νέα καταστροφή”

  1. Επειδή σε αυτό το άχρηστο ανεύθυνο και ανάπηρο κράτος την ανευθυνότητα την προβάλλουμε σαν ελάττωμα που παίρνει βελτίωση και επειδή δεν είναι καθόλου έτσι..ΚΑΠΟΙΟΙ και ΚΑΠΟΤΕ πρέπει να λογοδοτήσουν..και αν δεν λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη θα αναλάβει ο κόσμος και θα είναι τρις χειρότερα..αν κάποιοι επιθυμείτε εμφύλιο δικό σας πρόβλημα..είστε εσείς οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ και εμείς ο ΛΑΟΣ..δύο διαφορετικά πράγματα..κανονίστε την πορεία σας ΟΛΟΙ ΣΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά