in

Ο δηθεν ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΕΠειδΗ ο ΚΑΝΟΝΙκοs ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ … ειναι του Ομηρου … και ειναι τα κειμενα τηs ΔΙΑΛΕΚΤΟΥ των ραψωϊδιων του … ωs ΛΟΓΙΑ … εξ ου και η (τα) μυθοΛΟΓΙΑ … που ειναι και η εξωτερικη του εμφανισιs … για τα ματια του QΟΣΜΟΥ … και το εσωτερικον του ειναι ο ΜΥΘΟΣ που σημαινει ΛΟΓΟΣ προs αποκρυπτογραφησιν … και εξ αυτηs η ΝΟΗΣΙΣ … δια τηs μετατροπηs τηs διαλεκτου ειs ΓΛΩΣΣΑΝ και μαλιστα ξυλινην … του ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ … του ιππου που ειναι ο καλλιτεροs φιλοs εκειΝΟΥ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ … που δεν ευρισκεν ο Διογενηs με το φαναρι του … αναμεσα σε βασιλειs και σοφουs … εκει … μεσα στο σπηλαιον του Πλατωνοs!

… και εχει και πολλουs εχθρουs … οχι ομωs και ολουs …

… και ειναι απλη η νοοτροπια του …

 

… βεβαια ειναι ο  δηθεν  ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ

και εαν : ΘΕΛΕΙΣ ≡ ΕΛΘΕΙΣ .°.!! δοκιμασε ..

 

επειδη …

 

 

 

Ξυνοs που σημαινει ελαφρωs οξινοs …
… και ξυλινοs οπως και δρυϊνοs … απο το Δουρειοs και δουρατεοs … οπωs δορυ … τηs Aθηναs τηs οποιαs και συμβουλη προs τον Οδυσσεα η ιδεα τηs κατασκευηs του Δουρειου Ιππου απο τον Επειον τον πυγμαχον … που απο πολλουs “αναλυτεs” εθεωρηθη ωs “μια απο τιs μεγαλυτερεs προκλησειs τηs ιστοριαs”!!! … ενω προκειται περι Μυθου (μυθοs σημαινει Λογοs εκ του μυθεω που σημαινει λεγω και οχι ψευδοs οπωs εσφαλμενα εχει εΠΙΚΡΑτησει …) …

… Μυθου εκ των πολλων και παντα με αλληγορικην σημασιαν … προs Νοησιν … εκ τηs Ελληνικηs Μυθολογιαs (συμπληρωματικον “δωρακι” τηs ΜΑΘΗΜΑτικηs ΑΛΕΦΑΒΗΤΑ απο τουs Ελληνεs, με την οποιαν και μονον αποκρυπρογραφουνται απαντεs οι μυθοι … και τα παραμυθια ακομα) …

… και καθολου Ιστορια!!!

Η ιστορια καταγραφει και αναδεικνυει πραγματικα γεγονοτα … συμφωνα με τιs προθεσειs και τιs διαθεσειs τηs εκαστοτε “εξουσιαs” …
O Mυθοs (μυθολογια) καταγραφει (και αναδεικνυονται μονον κατοπιν αποκρυπτογραφησεωs) αληθινα γεγονοτα … συμφωνα με την φαντασιαν του Δημιουργου του Ποιητου!

Και αλλο Ποιησις … αλλο  Ιστορια  …

 

και …

ilhdonia.blogspot.com

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Μολις εγραψα για δουρειο ιππο εσκασε μυτη το ανωθεν αρθο..Μου φαινεται θα αρχισω να μελεταω αριθμοσοφια ..

 2. Μάστορα,
  Πρόσεχε τί Έλκεις,
  Τα πράγματα* έχ, ούν
  Αλλαλαξει Ελ αφρός,
  ΟΙ ΙΟ
  Εν έργειες
  ΑΛ/ΛΑ
  ΟΙ
  ΩΘ
  ΗΚ
  ΑΝ

 3. Η λεξη ΑΡΓΟΣ σημαινε στα αρχαια χρονια τον σημερινο ”’Γρηγορο” που σημαινε παλια ο γρηγορος”’γυρω-γυρω” οπως ελεγαν παλαιοτερα ”’εγω μια ζωη ”’τρο’ι’ρα -τροια- γυριζω…δουλευω κτλ κτλ….δηλαδη τα φρουρια κατασκευασμενα κυκλικα…ΚΑΙ για τον Δουρειο Ιππο δεν τον αναφερει ο ΟΜΗΡΟΣ αλλα τα μετεπειτα ”’Κυπριακα Επη ”’ που αναφερονται και αυτα σαν κακοαντιγραφα στην Τροια….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Εφαρμογη Ελληνικηs Αριθμοσοφιαs

U.S. Forces Flee Anunnaki in Syria