12:15 - 07/07/2021

Ο “άγιος” Θεοδόσιος θα σου δείξει το μέλλον σου αρνητή της νέας τάξης

Σε όλη την ιστορία οι αποδείξεις είναι αμέτρητες. Αμέτρητη όμως είναι και η ύπνωση που έχει υποστεί ο άνθρωπος.

Ότι στήνει το ιερατείο στις μέρες μας με την οποία εξουσία το ίδιο έκανα και παλαιότερα. Αν θεωρείς ότι δεν θα πάνε σε έκτροπα δώσε τους λίγο χρόνο καθώς έχει αποδείξει ο άνθρωπος ότι στις κατάλληλες συνθήκες φτάνει σε έκτροπα, όπως έφτασε στα χρόνια του Χίτλερ.

Ο μέγας Θεοδόσιος αφού έσφαξε 17000 Έλληνες ονομάστηκε άγιος.

Αδυνατούν να πιστέψουν πως 2000 χρόνια είναι αρκετά για να γράψεις τη δική σου ιστορία και να προσπαθήσεις να διαστρεβλώσεις με διάφορους τρόπους το νόημα της διδασκαλίας του Χριστού.

Πολλοί λένε τα λέμε αυτά γιατί αμφισβητούμε το Χριστό. Λάθος στο Χριστό πιστεύουμε. Έχουμε όμως μάτια και διακρίνουμε τους αρχαίους που με εγκλήματα επέβαλαν το εβραϊκό μόρφωμα στη συνείδηση του κάθε Έλληνα και ιδού τα αποτελέσματα. Μια Ελλάδα που σε τίποτα δεν θυμίζει τη προσφορά που έδωσε αυτός ο τόπος στο κόσμο.

Αυτή την αναλαμπή περιμένετε; Ποιον μαρμαρωμένο περιμένετε; Να προσέχετε τι εύχεστε γιατί αυτός που σου έχουν πει ότι έρχεται μπορεί να σε πνίξει στο αίμα όπως κάποτε έπνιγαν σε ιππόδρομους , σοκάκια , πλατείες όσους δεν δέχονταν το μόρφωμα τους.

Πριν σε πιάσει εκνευρισμός σκέψου τα λόγια του Χριστού. Όποιος θέλει ας με ακολουθήσει. Σε πιο σημείο του Βυζαντίου όσοι ήρθαν μετά το Χριστό άφησαν την ελευθερία της επιλογής; Πουθενά. Οι σημερινοί ισλαμιστές ήταν οι τότε βυζαντινοί.

Σκέψου ξανά. Αν ονόμασαν άγιο έναν σφαγέα όπως ο Θεοδόσιος , τότε πόσους από τους αγίους είναι ανάξιοι να λέγονται άγιοι; Πόσα από αυτά που σου είπαν δεν ισχύουν.

Μην ξεχνάς πως κανένα από όλα αυτά δεν αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει Χριστός. Τον Χριστό τον περίμεναν και έγραψαν για αυτόν στην αρχαία Ελλάδα και πριν τους Εβραίους, που πλέον ποιος μας λέει ότι δεν έγραψαν και τίποτα και όλα είναι κλεμμένα άλλων που στα έδωσαν ως δικά τους.

Αυτό που προσπάθησαν να κρύψουν είναι τον πραγματικό Χριστό και σου φανέρωσαν έναν Χριστό στα μέτρα του γιαχβέ. Που σκορπά φόβο , αρρώστιες όχι μόνο σε αυτόν που σφαλει αλλά και στους απογόνους του, όταν ο Χριστός κατηγορηματικά σου είπε “δεν ήρθα να καταδικάσω αλλά να σώσω τον άνθρωπο”.

Ας δούμε αναλυτικά τις άγιες και φωτισμένες στιγμές του μεγάλου και Αγίου Θεοδοσίου και πως το αίμα που χύθηκε κάποτε του εξασφάλισε την αγιότητα από το ιερατείο, αυτό που τώρα σε λέει αμαρτωλό αν δεν μπολιαστεις.

[ Στο φως ο ομαδικός τάφος των σφαγιασθέντων Ελλήνων το 390 μ.χ. στην Θεσσαλονίκη

Βρέθηκε ο ομαδικός τάφος των 17.000 Ελλήνων που δολοφονήθηκαν από τον Θεοδόσιο Α΄ υπερασπίζοντας

την Πατρώα Ελληνική Θρησκεία.

Έπεσαν ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ.

Στον ανασκαφικό χώρο της Μοναστηρίου στην Θεσσαλονίκη ανακαλύφθηκε τμήμα του ομαδικού τάφου των 17.000 δολοφονημένων από τον Θεοδόσιο Α”. Πρόκειται περί κοινοταφίου και όχι περί κανονικών ταφών δεδομένης της πλήρους απουσίας κτερισμάτων.

Στο μικρό αυτό τμήμα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ανακαλύφθηκε μεγάλη ποσότητα σκελετών, με φανερές κρανιακές κακοποιήσεις, που για την μεταφορά τους χρησιμοποιήθηκαν μεγάλοι γερανοί και αριθμός από φορτηγά.

Σχετικά με το θέμα αυτό είναι χρήσιμο να δούμε τα Ιστορικά γεγονότα:

Τον Δεκέμβριο του 390 μ.χ. ο χριστιανός Γότθος στρατηγός Βοθέριχος αρχηγός της Ρωμαϊκής φρουράς της Θεσσαλονίκης, προσπαθώντας να επιβάλλει με την βία τον Χριστιανισμό στους Έλληνες κατοίκους της πόλεως, βρίσκεται αντιμέτωπος με την εξέγερση του λαού που προσπαθούσε απεγνωσμένα να διατηρήσει την Εθνική του ταυτότητά του υπερασπίζοντας την ΠΑΤΡΩΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Η Ρωμαϊκή φρουρά της πόλεως, που αποτελείτο από μισθοφόρους Γότθους Χριστιανούς, στην αρχή αιφνιδιάστηκε και πολλοί αξιωματικοί και στρατιώτες σκοτώθηκαν. «Οι Έλληνες εξεγείρονταί και σκοτώνουν πολλούς αξιωματικούς και στρατιώτες της φρουράς (εξ αυτών και τον Βοδέριχο) γράφουν οι ιστορικοί.

Ο Θεοδόσιος πληροφορείται το συμβάν και με δόλιο τρόπο, τάχα για να εξευμενίσει τα οξυμένα πνεύματα, καλεί τον λαό της πόλεως στον Ιππόδρομο, για να παρακολουθήσουν την ιπποδρομία. Όταν έκλεισαν ερμητικά οι πύλες και ξεχύθηκαν πάνοπλοι στις κερκίδες του σταδίου οι Γότθοι μισθοφόροι του αυτοκράτορα, ήταν αργά για οποιαδήποτε διαφυγή.

Ο πανικός, οι αγωνιώδεις οιμωγές, το αίμα χιλιάδων άοπλων πολιτών που έρεε σαν ποτάμι στις κερκίδες, ήταν τα μόνα που επικρατούσαν. Εκεί μέσα, μόνο σε τρεις ώρες, κατασφάζει με την βοήθεια των Γότθων 7.000 Έλληνες , σύμφωνα με τον ιστορικό Θεοδώρητο, ενώ κατά τον Κεδρηνό, τον Θεοφάνη και άλλους, ο αριθμός των θυμάτων ξεπερνά τις 15.000. «Τους θέρισαν όλους», γράφει ο Θεοδώρητος, «σαν καλαμιές στον θερισμό».

Λίγες τέτοιες θηριώδεις σφαγές, κατευθυνόμενες υπό οργανωμένης και θεσμοθετημένης εξουσίας κατά των ιδίων των πολιτών της, έχουν καταγραφεί στην διάρκεια της ιστορίας. Μία απ’ αυτές είχαν την οδυνηρή ατυχία να βιώσουν με το αίμα τους οι Θεσσαλονικείς.

Η σφαγή της Θεσσαλονίκης θεωρείται από τους ιστορικούς το πιο αποτρόπαιο, εν ψυχρώ έγκλημα, ενός μονάρχη της αρχαιότητας. Πραγματική θηριωδία. Το πιο βδελυρό της ιστορίας. Ξεπέρασε σε αγριότητα και διαστροφή και τα πιο ειδεχθή εγκλήματα.

Ο Θεοδόσιος ενώ θα έπρεπε να κατατάσσεται στον εφιαλτικό πίνακα των πλέον κατάπτυστων αιμοβόρων μοναρχών, αναβιβάζεται από την Εκκλησία, χωρίς αιδώ, στο βάθρο του «αγίου» και «μέγα». Ο «άγιος» Αυγουστίνος τον αποκαλεί «τέλειο χριστιανό μονάρχη», ενώ ο Θεοδώρητος «Πανεύφημο βασιλέα και θεοφιλέστατο».

«Τους θέρισαν όλους! Σαν καλαμιές στον θερισμό. Μέσα σε λίγες ώρες έσφαξαν 15.000 άνδρες. γυναίκες, παιδιά γέροντες….» γράφει ο Θεοδώρητος Κύρου στην «Εκκλησιαστική Ιστορία».

Η σφαγή στον Ιππόδρομο της Θεσσαλονίκης στα 390 μχ από τον Αυτοκράτορα Θεοδόσιο τον επονομαζόμενο «Μέγα» και «Άγιο», σηματοδοτεί την έναρξη του Χριστιανικού Μεσαίωνα για την πόλη της Θεσσαλονίκης και θέτοντας εκτός νόμου την Πατρώα Ελληνική Θρησκεία έδωσε εντολή να αφανιστούν όλα τα αρχαία μνημεία της πόλης.

Όσοι επιμένουν να λατρεύουν τους Θεούς των πατέρων τους καταγγέλλονται ως «παράφρονες και αγριάνθρωποι», στιγματίζονται, κατακεραυνώνονται από την θεϊκή κατάρα και εξοντώνονται από τον ίδιο τον αυτοκράτορα που εκτελεί Ουράνιες εντολές!

Συγχρόνως χάνουν όλα τα δικαιώματα τους ως πολίτες της Αυτοκρατορίας, οι περιουσίες τους δημεύονται και τα παιδιά τους πουλιούνται σκλάβοι.

Η επίσημη δικαιολογία για την σφαγή της Θεσσαλονίκης είναι «αντίποινα» για τον θάνατο του Γότθου μισθοφόρου Βουδερίχου που ήταν ευνοούμενος του Αυτοκράτορα Θεοδοσίου. 15.000 νεκροί Έλληνες για έναν Γότθο Μισθοφόρο!

Η σφαγή της Θεσσαλονίκης θεωρείται από τους μελετητές το πιο αποτρόπαιο, εν ψυχρώ έγκλημα ενός μονάρχη στην Ιστορία. Πραγματική θηριωδία!

Όμως δεν ήταν μόνον ο Θεοδόσιος απηνής διώκτης του Ελληνισμού.

Η Ρωμαική Ανατολική Αυτοκρατορία (Βυζάντιο) δεν υπήρξε ποτέ Ελληνικό ούτε φιλελληνικό. Ούτε καν ανεκτικό προς την Ελληνικότητα.

Δεν ονομάστηκε ποτέ «Ελλάς», ούτε «Νέα Ελλάς», ούτε «Νέαι Αθήναι» ούτε καν Βυζάντιο.

Το συνηθισμένο όνομα, αυτό που απαντάται στα επίσημα κείμενα της Αυτοκρατορίας, στους χρονικογράφους και τους ιστορικούς της εποχής είναι «το Κράτος», «Η Βασιλεία των Ρωμαίων», «Το Χριστιανικό Κράτος», «Το Ορθόδοξον Βασίλειον», «η Ρωμανία».

Για τον ίδιο συγγραφέα – αυτοκράτορα οι Βυζαντινοί είναι «εκλεκτόν γένος», «Αγία Σιών», «Νέα Ιερουσαλήμ» «λαός ως αληθώς περιούσιος».

Το όνομα Έλλην για αιώνες ήταν απαγορευμένο επί ποινή θανάτου και συνώνυμο του ειδωλολάτρη.

Κανένας από τους Αυτοκράτορες του Βυζαντίου δεν υπήρξε Έλληνας:

Ο Κωνσταντίνος ο επονομαζόμενος Μέγας δεν γνώριζε ούτε καν Ελληνικά.

Ο Θεοδόσιος ήταν Ισπανός, «ευγενής εξ Ιβήρων» σύμφωνα με τον Λέοντα τον Γραμματικό.

Ο Ηράκλειτος ήταν Καππαδόκης.

Ο Βασίλειος, ο ιδρυτής της Μακεδονικής Δυναστείας ήταν Αρμένιος.

Ο Ιωάννης Τσιμισκής ήταν Αρμένιος.

Ο Παλαιολόγος ήταν Σέρβος.

Ο συνεκτικός κρίκος του Βυζαντινού κράτους ήταν η ορθοδοξία.

Οι υπήκοοι του δεν ήταν όλοι Έλληνες.

Τα ξένα στοιχεία (Σλάβοι η Αρμένιοι) ήταν πολύ πιο πολυάριθμα και πολύ πιο ισχυρά.

Κατά την Βυζαντινή περίοδο ο Ελληνισμός απλά επιβίωνε χωρίς εθνική υπόσταση, διωκόμενος ανηλεώς ως έθνος και ως πολιτισμός.

Η ανθρωπότητα ανά τους αιώνες βυθίστηκε πολλές φορές στο σκοτάδι της αμάθειας και της δεισιδαιμονίας από τους δυνάστες που την επιβουλεύτηκαν.

Πάντοτε όμως το Φως που την βοηθά να αναγεννηθεί είναι ένα, κι αυτό είναι Ελληνικό! ]

Μια από τις πολλές πηγές του ανώτερου η κάτωθι. Κάντε και τη δική σας έρευνα και θα εκπλαγεί ο κάθε ένας από εσάς αυτά που θα βρει.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Βρέθηκε ο ομαδικός τάφος των 17.000 Ελλήνων που δολοφονήθηκαν από τον Θεοδόσιο Α΄ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. Αθανάσιος 07/07/2021 @ 3:11 ΜΜ

  Ξέχασες να αναφέρεις μία λεπτομέρια. Ότι μέσα στίς 17000 θύματα τού ιπποδρόμου ήταν καί Έλληνες Χριστιανοί. Ίσως νά ήταν καί συντρηπτική πλειοψηφία Χριστιανοί. Τό ένας τρελός αυτοκράτορας καί η Ιεραρχία τότε τόν ανακήρυξε Άγιο γιά νά τά ‘χει καλά μαζί τού, δέν λέει τίποτε. Γιατί τώρα τι γίνεται ; . Καί ό Κούλης υποτήθεται Χριστιανός είναι. Ανάβει καί κεράκι. Τό μίσος σού γιά τόν Χριστό στούς όμοιους σού. Τήν εποχή τού Πλάτωνα λόγο τού φανατισμού σού θά θεωρούσουν βάρβαρος. Καμιά σχέση μέ Έλλην

 2. Αθανάσιος 07/07/2021 @ 3:19 ΜΜ

  Καμία σχέση μέ Έλλην ( Έλ = Φώς). Εγώ μόνον σκότος διακρίνω στά γραπτά σού. Τελικά Αρχαιολάτρες καί Αναρχικοί- Αντίφα έχουν πολλά κοινά σημεία. Ένα άπ’ αυτά είναι τό μίσος τούς γιά τόν Χριστό καί τήν αλήθεια. Αρκεστείτε στό νά εκπληρώνεται τά πάθη σάς, όσο προλαβαίνετε ακόμη . Γιατί σέ λίγο ποιός είδε τόν Θεό καί δέν τόν φοβήθηκε !

 3. Αθανάσιος 07/07/2021 @ 3:32 ΜΜ

  Καί κάτι ακόμα. “Έξ Ιβήρων” λές ότι αναφέρεται ότι ήταν ό Θεοδόσης καί μεταφράζεις ότι “έξ Ιβήρων” σημαίνει “από τήν Ισπανία”. Ιβηρία είναι σημερινή Γεωργία. Δέν μέ ενδιαφέρει από που ήταν ό Θεοδόσης. Οί ανακρίβιες σού μέ ενοχλούν γιατί τίς κοινοποιείς. Αυτό λέγετε πρώτον προπαγάνδα καί δεύτερον ιστορική αρχαιοκαπηλία.

 4. κοιταξε ολοι οι χριστιανοι ορθοδοξοι οχι το δογμα αλλα η ορθη κι αληθινη πιστη ειναι ενα γιατι σημερα δεν υπάρχει ολοι ειναι πανθρησκευτες γκλομποφασιστες δεν εχει διαφορα ο ιεχαβας με ορθοδοξο πλανεμενοι και βουλωμενοι δηλαδη εμβολιασμενοι σφραγισμενοι… ο τουρκος που θα γινει χριστιανος ειναι ο αδερφος οχι ο ελληνας γιατι ελληνα λεγανε το ειδολωλατρη δηλαδη σημερινο νεοταξιτη ο Μπεζος ας πουνε στη πενταρχια του σκοτους λεγεται ελληνας? ολοι οι εποικιστες πακι θα εναι ελληνες οχι ισλαμοορκ.

 5. Η επίθεση του Θεοδόσιου χαρακτηρίζεται πολιτική καθότι είχε έρθει σε συμφωνία με τους Γότθους για να σταματήσουν οι καταστροφικές επιδρομές τους στην Ελλάδα και όχι θρησκευτική, καθότι η Θεσσαλονίκη ήταν ήδη το κέντρο του Χριστιανισμού στην βόρεια Ελλάδα έπειτα από την πρώτη αποστολή του Παύλου εκεί το 54 μ.Χ. Γι’ αυτό άλλωστε και στην αρχή ο Μέγας Κωνσταντίνος θέλησε να κάνει πρωτεύουσα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας τη Θεσσαλονίκη, την οποία μάλιστα αποπεράτωσε και μερικά έργα οχύρωσηs

 6. Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ 07/08/2021 @ 11:10 ΠΜ

  Ο Θεοδοσιος εβγαλε νομο που προεβλεπε την θανατωση των ομοφιλοφιλων και αντεδρασαν οι Ελληνες σκοτωνοντας εναν αξιωματικο του και επειτα για αντιποινα τους εσφαξε στον ιπποδρομο. Θα ελεγα οτι βασικα ολοι οι Ελληνες ηταν παραβατες του νομου του καθως ηταν παιδεραστες οπως οι θεοι τους και οχι μονο ομοφυλοφιλοι. Το τραγελαφικο ειναι οτι οι πλειστοι των σημερινων Ελληναρων ανεξαρτητως θρησκευματως και ειδικα οι νεοναζι αρχαιολαγνοι θα συμφωνουσαν με την πραξη του.

 7. ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΑΣ .. . 07/08/2021 @ 8:54 ΜΜ

  ΠΡΏΤΑ ΈΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΟΞΟΣ .
  ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΆ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΈΡΕΙ ΤΌΣΟ ΜΕΓΆΛΟ ΠΛΎΣΙΜΟ ΕΓΚΕΦΆΛΟΥ..ΟΤΙ Η ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΏΤΙΣΤΟ..ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΙΣΤΙΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΌΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΌΝΩΝ ΣΟΥ
  ΑΠΛΗ ΕΡΏΤΗΣΗ ..ΤΙ ΚΕΔΙΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΌΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΌ;
  ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΆΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΏΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΉΣ ΗΠΕΊΡΟΥ..ΠΟΥ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΊΣ ΕΥΡΩΠΑΊΟΙ ΤΟΥΣ ΈΚΑΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΝΙΞΑΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ …ΔΗΛΑΔΗ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΉ

 8. ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ 07/08/2021 @ 10:11 ΜΜ

  Ρε σεις, ακόμα τα ίδια άτομα μαλώνετε για τα ίδια πράγματα στα σχόλια; Σας θυμάμαι από το 2011!
  Έλεος δεν βαρεθήκατε;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh