21:11 - 30/11/2021

ΝΤΡΟΠΗ – Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ, ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ – ΤΟΝ “ΤΡΕΧΟΥΝ” ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ ΣΤΟ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ

Ο τερματοφύλακας “θρύλος” του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου, Παναγιώτης Κελεσίδης, εισήχθη χθες στο Τζάνειο με αναπνευστικά προβλήματα, αν και διπλά εμβολιασμένος κατά του κορωνοϊού.

Ο Κελεσίδης, εισήχθη με προβλήματα στο αναπνευστικό, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση και διασωληνώθηκε.

Το κακό είναι, ότι όπως σε πολλά νοσοκομεία, έτσι και στη στη ΜΕΘ του Τζάνειου νοσοκομείου δεν υπήρχε κρεβάτι, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει αγώνας δρόμου για να βρεθεί ελεύθερη θέση σε ΜΕΘ άλλου νοσοκομείου αναφοράς. Αυτό τελικά επιτεύχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης οπότε βρέθηκε κρεβάτι στο Σωτηρία και η διακομιδή του παλαίμαχου άσου αναμένεται απο στιγμή σε στιγμή.

Η άσχημη είδηση του Π. Κελεσίδη αναδεικνύει την κατάσταση που επικρατεί στο ΕΣΥ, λόγω της απόφασης της κυβέρνησης να βγάλει σε αναστολή περίπου 7.000 υγειονομικούς, ενώ για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνει ότι και οι πλήρως εμβολιασμένοι κινδυνεύουν από τον ιό.

makeleio.gr

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανωνυμος 11/30/2021 @ 9:44 ΜΜ

    Βλέπουμε έναν άνθρωπο μεγάλης αναλογικά ηλικίας, υπέρβαρο και με πιθανά υποκείμενα νοσήματα. Το ότι είναι εμβολιασμένος πιθανόν να σημαίνει ότι θα ασθενήσει ελαφρύτερα και ότι ίσως αποφύγει τα χειρότερα. Να ευχηθούμε περαστικά κανένας δεν είναι στο απυρόβλητο. Τώρα αν τα εμβόλια κάνουν μεγαλύτερο ή μικρότερο κακό αυτό ίσως και να μην το μάθουμε ποτέ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*