ΝΤΡΟΠΗ και πάλι ντροπή !!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ και ΣΚΛΗΡΕΣ εικόνες από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Μυτιλήνης! Οι ΛΑΘΡΑΙΟΙ το έκαναν… ΜΑΡΑΚΑΝΑ! «Ωρολογιακή βόμβα» για τη δημόσια υγεία! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγική κατάσταση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Μυτιλήνης…

Ως γνωστόν το κτίριο έχει κριθεί ακατάλληλο προς χρήση και έχει εδώ και πάρα πολύ καιρό εγκαταλειφθεί στο έλεος του Θεού.

Εκεί βρήκαν καταφύγιο εκατοντάδες μετανάστες, οι οποίοι δεν είχαν που να πάνε να στεγαστούν, για να γλυτώσουν από τα κρύα και τις βροχές.

kol5

Ο χώρος όμως δεν προσφερόταν ούτε για κατοίκηση αλλά ούτε και για οποιαδήποτε άλλη χρήση.

Οι αρχές ασφαλείας γνώριζαν εδώ και πολύ καιρό ότι το Κολυμβητήριο Μυτιλήνης είχε γίνει το καταφύγιο των μεταναστών.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

kol1

Έκαναν όμως τα «στραβά μάτια» βλέποντας την κρατική αναλγησία να μην μπορεί να προστατέψει τους μετανάστες, αλλά και τους κατοίκους της Λέσβου.

Κι αυτό γιατί το κτίριο είναι άκρως επικίνδυνο για κατάρρευση, αλλά παράλληλα επικίνδυνο για την υγεία των μεταναστών και των κατοίκων της γύρω περιοχής.

kol2

Το Κολυμβητήριο Μυτιλήνης είναι τώρα μία «ωρολογιακή βόμβα» για τη δημόσια υγεία.

Απορίας άξιον πως ζούσαν εκεί μέσα άνθρωποι.

Η κάμερα του Lesvosnews.gr μπήκε σήμερα στον εσωτερικό χώρο του Κολυμβητηρίου Μυτιλήνης.

Με τη βοήθεια προστατευτικής μάσκας, κατέγραψαν σκληρές εικόνες.

kol3

Οι μετανάστες μη έχοντας την πολυτέλεια να έχουν τραπεζαρία και τουαλέτες, έτρωγαν και αφόδευαν όπου έβρισκαν.

Οι καταστροφές που έχουν γίνει στον εσωτερικό χώρο είναι ολοκληρωτικές.

kol4

Ένα έργο που φτιάχτηκε με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων και που αποτελούσε τον πόλο έλξης των νέων παιδιών που ασχολούνταν με τον αθλητισμό, είναι πλέον άχρηστο.

Την ευθύνη την έχει η πολιτεία…

Ένα κτίριο που ήταν η βιτρίνα της πόλης στο λιμάνι της Μυτιλήνης όπου δένουν τα πλοία, είναι πλέον ένα φάντασμα του παρελθόντος, που ντρέπεται κανείς ακόμα και να το βλέπει από μακριά…

Πολύ φοβούμαστε ότι θα παραμείνει για πολύ καιρό έτσι και θα έχει την τύχη του «Σάρλιζα».

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Πληροφορίες από lesvosnews.gr

 Makeleio.gr

Loading...

3 thoughts on “ΝΤΡΟΠΗ και πάλι ντροπή !!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ και ΣΚΛΗΡΕΣ εικόνες από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Μυτιλήνης! Οι ΛΑΘΡΑΙΟΙ το έκαναν… ΜΑΡΑΚΑΝΑ! «Ωρολογιακή βόμβα» για τη δημόσια υγεία! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

 1. ΠΑΝΟΣ ΣΑΜΙΟΣ says:

  Ο ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ !!!!! ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΦΕΥΓΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΡ..ΕΣ ΑΠΟΡΩ!!!!!! ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΜΠΑΜΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠ’ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΠΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!!!!!!!! ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΣΚΥΛΟΒΡΩΜΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΟΧΙ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΚΤΗΝΗ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ ΓΩΝΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ !!!! ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΙΤΕ ΖΩΟ ΠΑΕΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΜΕ ΧΩΜΑ!!!!!

 2. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

  Η εξύψωση του Ιούδα και η προδοσία

  Εδώ ο Ιούδας ρωτάει τον Ιησού για τους βαπτισμένους στο όνομά Του, (προφανώς τους Χριστιανούς) τι θα απογίνουν. Όμως το κείμενο είναι ελλειπές και δυσανάγνωστο, και δεν μπορεί να βγει σαφές νόημα για τη σημασία των λόγων του όσον αφορά τους Χριστιανούς. Αλλά είναι προφανές ότι από εκεί και πέρα εξυψώνει τον Ιούδα, λέγοντάς του ότι ο Ιούδας “θα τους ξεπεράσει όλους αυτούς, γιατί αυτός θα θυσιάσει τον άνθρωπο που ενδύει τον Χριστό”. Μια διδασκαλία εντελώς αντίθετη από τη Χριστιανική, που τιμά την ύλη και το σώμα ως κάτι καλό, και που το θεωρεί συμμέτοχο των ευλογιών του Θεού. Αντιθέτως, για τη Γνωστική θεολογία, το σώμα φυλακίζει την το πνεύμα στην ύλη, και ο θάνατος είναι κάτι καλό, γιατί ελευθερώνει το πνεύμα. Γι’ αυτό και η προδοσία του Ιούδα εμφανίζεται ευεργετική, επειδή θα ελευθερώσει και πάλι το πνεύμα του Χριστού προς τον ουράνιο κόσμο απ’ όπου κατέβηκε.

  Κατόπιν δείχνει στον Ιούδα τον “αστέρα” του, καθώς ο κάθε ένας άνθρωπος για τους Γνωστικούς, έχει έναν αστέρα προς τον οποίο ταυτίζεται στον πνευματικό κόσμο, και ακολουθεί “η μεταμόρφωση του Ιούδα” μέσα σε ένα φεγγοβόλο σύννεφο”.

  Μετά από αυτή την αποκάλυψη του Χριστού για το ρόλο του Ιούδα στο θάνατό Του, ο Ιούδας ακολουθεί τη μοίρα του, και λέει στους αρχιερείς και τους γραμματείς “αυτά που ήθελαν να ακούσουν”, και προδίδει τον Χριστό για μερικά χρήματα, έτσι ώστε να τον ελευθερώσει από την ύλη.

  Αυτά με λίγα λόγια είναι τα περιεχόμενα του πολυθρύλητου “Ευαγγελίου του Ιούδα”. Ένα Γνωστικό κείμενο εντελώς ξένο προς τη Χριστιανική πίστη. Και όχι μόνο ξένο, αλλά και ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Αυτό είναι για το οποίο όλοι αυτοί οι “ειδικοί” γράφουν ότι αποτελεί μια “διαφορετική εκδοχή του Χριστιανισμού”.

  Όμως για όλα αυτά που λένε οι “ειδικοί” περί “παράλληλων Χριστιανισμών”, θα αναφερθούμε σε άλλο άρθρο……………ΛΙΓΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΑΘΩΝ

  Αυτή η σελίδα θα αναφερθεί σε εκείνα τα πάθη του ανθρώπου που αποτελούν πολλές φορές εμπόδιο εις την θέωση του. Πάθη, που σύμφωνα με την Ορθόδοξη διδασκαλία γέμισαν τον άνθρωπο, κατόπιν της πτώσης του από τα πνευματικά εις τα αισθητά και την προσκόλλησή του εις αυτά. Η αντίστροφη πορεία αναγκαστικά οδηγεί από την αποκόλληση εκ των αισθητών (ελευθερία) και εις την πνευματικά ανοδική πορεία προς τον άυλο και απαθή Θεό του Χριστιανισμού, Ιησού Χριστό.

  «Αλλά είναι ανόσιο να αποδίδουμε στους θεούς τα δικά μας ανθρώπινα πάθη ή να θεωρούμε ότι τα δικά μας πάθη είναι θεϊκά», Πλούταρχος

  «Κακούται δὲ ἡ ψυχὴ παρεκτρεπομένη τοῦ κατὰ φύσιν» (Ιωσήφ ο Βρυένιος)

  Οι δαίμονες, αν και ανώτερα όντα, σαν «ενδιάμεσοι» μεταξύ θεών και ανθρώπων βρίσκονται σίγουρα συχνότερα κοντά στις επιθυμίες, τους καημούς και τις προσδοκίες των πιστών και κατανοούν τα ανθρώπινα πάθη, από την άλλη έχουν και αυτοί τις ιεραρχίες τους «Η λαϊκή λατρεία των αρχαίων Ελλήνων και οι αγαθοοντότητες»,

  Είναι φανερό πως ο νεοπαγανισμός, όπως και η φυσική θρησκεία μερικών Διαφωτιστών, παρ’ όλες τις προσπάθειες τους περί ορθολογικοφάνειας, δεν αποτελούν τίποτα άλλο παρά τα κλαριά του ίδιου κορμού της ανάγκης της ικανοποίησης των ανθρωπίνων παθών, όσο παράλογα και αν είναι αυτά. Η οριοθέτηση, κατανόηση και αναγνώριση των παθών μέσα εις την κριτική σκέψη του οιοδήποτε ανθρώπου, αποτελεί το αλάθητο λυχνάρι με το οποίο κάθε προσποίηση διαφωτιστικής, πλην σκοτεινής, «λογικοφάνειας» να καταρρέει και να παρουσιάζει τον φέροντα αυτήν, ως διφορούμενο χρησμοδότη.

  Και η σωματική και πνευματική κατάσταση συντελούν εις την ανάπτυξη παθών· ζωηροί και ρωμαλέοι άνδρες είναι εκτεθειμένοι περισσότερο στα πάθη της φιλοδοξίας και εκδικήσεως, οι νέοι εις φιληδονία, οι γέροντες εις φιλαργυρία. Οι απαίδευτοι, στερούμενοι ισχυρών αφομοιωτικών κύκλων παραστάσεων, οι όποιοι να εμποδίζουν όπως μοναδικός ισχυρός κύκλος αποβούν οι με ορισμένη επιθυμία συνδεόμενες παραστάσεις, κυριεύονται ευκολότερα από πάθη. Και η μονομερής μόρφωση συντελεί προς ανάπτυξη αυτών, το μεν μη επιτρέπουσα την διάγνωση της αληθούς φύσεως των, το δε ευκολύνουσα την εύρεση μέσων προς ικανοποίηση των. Άλλα προ πάντων συντελεί η έλλειψη ηθικής αγωγής. Όπου δεν επικρατεί η τάση προς το αγαθό, όλες οι θύρες προς εισδοχή του πάθους είναι ανοιχτές. …..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *