Ντοκουμέντο: Ιδού οι Αλβανοί πράκτορες που «αλωνίζουν» στην Ελλάδα – Τεράστια διαρροή από την SHISH

Διέρρευσαν από την αλβανική μυστική υπηρεσία SHISH, λίστες με επιχειρήσεις στις οποίες έλαβαν μέρος οι Αλβανοί πράκτορες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, η οποία κατέχει κορυφαία προτεραιότητα, όπως αποδεικνύεται για τους Αλβανούς.

Πράκτορες, επιχειρήσεις, αμοιβές τους (ονόματα, θέσεις, μισθούς, τα έξοδά τους, τα οχήματα, τους επιχειρησιακούς τους ρόλους, τα ταξίδια και τις καθημερινές συνήθειες τους,) σε οκτώ μεγάλες επιχειρήσεις πρακτόρων σε Ελλάδα (τρεις επιχειρήσεις), Κόσοβο, Ιταλία, πΓΔΜ, Σερβία και Βέλγιο, διλερρευσαν και είχαν το φως της δημοσιότητας στο διαδίκτυο

Ακόμα και τοποθεσίες, κρυσφύγετα κλπ., συμπεριλαμβανομένων στοιχείων για αναλήψεις μετρητών, αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν με αναγραφή των πινακίδων τους, λογαριασμοί ξενοδοχείων και εστιατορίων.και λεπτών ζητημάτων καθώς και τεχνικούς και μηχανικούς που χρησιμοποιούν και συνεργάτες τους, περιλαμβάνονται στην μεγαλύτερη διαρροή που έχει υπάρξει μέχρι στιγμής και η οποία χαρακτηρίζεται ως «καταστροφή» από πρώην αξιωματικός της CIA με γνώση της SHISH η οποία θα μπορούσε να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή των πρακτόρων:

Οποιος τους γνωρίζει, μπορεί να τους «εξουδετερώσει». Οι περισσότεροι από αυτούς εργάζονται κατά της Ελλάδας και της Σερβίας, ενισχύοντας με κοινές επιχειρήσεις το αλβανικό καθεστώς που ελέγχει το Κοσσυφοπέδιο.

Σύμφωνα με τα έγγραφα στην αλβανική υπηρεσία πληροφοριών εργάζονται 913 πράκτορες: Τα δεδομένα δείχνουν τα ονόματα και τους αριθμούς των δελτίων ταυτότητας σε πράκτορες των υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται εντός και εκτός της χώρας τους.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Πολλοί υπάλληλοι των οποίων τα ονόματα δημοσιοποιήθηκαν έχουν τοποθετηθεί ως διπλωματικό προσωπικό σε πρεσβείες σε όλη την Ευρώπη και φέρουν διπλωματικό διαβατήριο.

Εννέα από αυτούς εργάζονται στην Ελλάδα, ενώ για τις επιχειρήσεις επί ελληνικού εδάφους και την συλλογή στοιχείων για τους Βορειοηπειρώτες μεταξύ των οποίων και ο δολοφονηθείς Κωνσταντίνος Κατσίφας, εργάζονται πάνω από 150 Αλβανοί πράκτορες.

Από την ίδια διαρροή αποδεικνύεται ότι Αλβανοί πράκτορες της SHISH ελέγχουν τους εισερχόμενους διεθνές αεροδρόμιο των Τιράνων, ενώ άλλοι εργάζονται στην κρατική τηλεόραση και σε θέσεις από τις οποίες μπορούν να έρχονται σε επαφή με Ελληνες, Σέρβους κλπ.

Ιδού μέρος της λίστας:

pronews.gr

3 thoughts on “Ντοκουμέντο: Ιδού οι Αλβανοί πράκτορες που «αλωνίζουν» στην Ελλάδα – Τεράστια διαρροή από την SHISH

  1. Γιωργος says:

    Μονο τοσοι λιγοι ειναι οι τουρκοσποροι πρακτορες?
    Εχουν πεσει μαλλον οι εισπραξεις απο τα ναρκωτικα για να πληρωνουν περισσοτερα αλβανικα σκουπιδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *