Νικολόπουλος: Θα καταψηφίσω! Δεν παραιτούμαι!

nikolopoulos12_533_355Σε μια μακροσκελή δήλωση ο κ. Νικολόπουλος είπε: «Θα είχε δίκιο ο Πάνος Καμμένος να ζητά να παραδώσω την έδρα αν καταψήφιζα το νομοσχέδιο εφόσον είχαμε κατέβει στις εκλογές με ένα ανάλογο πρόγραμμα του σημερινού περιεχομένου του πολυνομοσχεδίου. Αν είχαμε πει «κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη» θα έπρεπε να παραδώσω την έδρα μου. Θυμούνται όμως όλοι καλά ότι κατεβήκαμε στις εκλογές και υποσχεθήκαμε «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».

Λιγότερους φόρους και παράλληλο πρόγραμμα με αυτό της συμφωνίας για να ανακουφίσουμε τους αδυνάτους. Δυστυχώς όμως δεν κάναμε τίποτα από αυτά και έτσι εγώ όπως με γνωρίζουν οι αχαιοί που δίνουν και αφαιρούν την έδρα και όλοι οι έλληνες και οι ελληνίδες, σήμερα το βράδυ θα κάνω αυτό που κάνω 30 χρόνια τώρα. Μένω ασυμβίβαστος και απαράλλαχτος, μένω ο ίδιος όπως όταν ήμουν υπουργός και παρέδωσα την υπουργική καρέκλα και την εξουσία για να είμαι σε ευθεία εναρμόνιση με τους εντολείς μου.

Και συνέχισε: «Εγώ δεν ζήτησα ούτε πήρα καμία πρωτοβουλία στην συνομιλία που είχα με τον κ. Καμμένο. Η επιθυμία μου θα ήταν να συνεχίσουμε να βαράμε μαζί κουπί σε παράλληλους δρόμους και όπου συμφωνούμε να βάζουμε πλάτη σε αυτή την κυβέρνηση που κάνει προσπάθειες. Αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Δυστυχώς ηττηθήκαμε. Στην περίπτωση των κόκκινων δανείων δεν έχει κανείς δικαίωμα να λέει ωραιολογίες στον ελληνικό λαό ή να χρησιμοποιεί ηρωική φρασεολογία».

Loading...

6 thoughts on “Νικολόπουλος: Θα καταψηφίσω! Δεν παραιτούμαι!

  1. ΜΑΡΙΑ says:

    . ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΨΙΦΗΣΟΝ.
    . ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ .
    . ΚΑΝΕΑΣ ΚΑΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.
    .ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΔΥΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΕΝΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *